Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
Hát igen, manapság a 600 megás demo már egész jónak számít.
Ejj a régi szép idõk mikor egy cd-n elfért vagy 30 demo (:

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Esrohnoil
100% hogy nem. 😊
Szerencsére. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

és ez a game is olyan lesz mint az oblivion, hogy fokozatosan erõsödnek az ellenfelek?

Molnibalage
Hát ma már lassan a 1,5Gb-os demo lesz a menõ. Company of Heroes, Dungenon Sigege II és még valami is ekkora volt az elmúlt egy évben, amikre így hirtelen emlékszem. Töltöttem le valaki ûjrhajós demo-t is. Az is volt vagy 900 mega...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Ez igaz, viszont mekkora legyen a demo mérete? és mi legyen benne? kb olyan 600 megásnak kellene lennie min.

Ottto
A játék már a futószalagon van. Egy kész játékból nem lehet olyan veszettül nehéz összedobni egy demot.

Esrohnoil
Max. visszavetkõzöl tangára... (Ha nem a védelem a fontosabb, hanem a kinézet.) 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Takanohana
Jó kis video! Nagyon mászkálnék már azokon a tájakon. De remélem megoldják, hogy ne ugyanabban a gúnyában rójuk a sivatagot is, meg a havas tájat is.

Molnibalage
Nem. Az is idõbe lenne... Így se tudja senki tartani a határidõket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mr_no_NaMe
Hát, de nem? Régen csak úgy ömlöttek a demók, de manapság már alig van. Fõleg az ilyen nagyon nagyon beharangozott és várt játékokról lehet azért nem csinálnak demót, mert ha pl mégsem úgy van mint ahogy beharangozták akkor az illettõ esetlegesen nem veszi meg vagy valami ilyesmi 😊
Mondjuk én örülné kegy demónak...vagyis nem...nekem a full kell...csak szerényen 😊
Ottto
Ez mekkora baromság. Nem adnak ki demot mert ciki T.T Néha elgondolkodom milyen irányba is fejlõdött a játékipar....

Ch_Slater
jah, nem csúnya. bár a trailer alatt egyszer meglepõdtem hogy hová tûnt a falomb. aztán rájöttem, hogy csak a szél fújja és oldalra fordultak a "lomblemezkék".. 😄 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Esrohnoil
Jó kis trailer, remek játék lesz ez is. 😊
"500 mellékküldetés". Ez elég bíztató.
No meg az is, h. ismét a történet az elsõdleges, nem a környezet, bár kétségkívül igen szép lett. 😊

Molnibalage
Attól tartok itt se lesz. Sebaj. 1 hónap igen hamar elrepül.

Mr_no_NaMe
Manapság már ciki demót kiadni elyen nagyon várt játékokról :S
Ottto
Navégre, ilyen Nordmaros képek után vágyakoztam!
Mondjuk az kár hogy a health/mana/stamina bar egymás alá került, de beleszokunk.
Ááááhhh....meghalok! Jáccani akarom! Demot a népnek! >.<

Molnibalage
Az hagyján, hogy szép, de hogy nem fog töltögetni az már egészen durva. A G elõzõ részeiben is ez tetszett, de nagyon.

Ez a fõ ok amiért pl. nem játszok a TES IV-gyel. Állandóan töltöget.

Molnibalage
Anyám! Milyen k*rva szép a trailer! Szebb, mint TES IV! (bár ez nálam nem számít)

hát, a trailert már én is kiraktam, kiszemezgettem azt is, hogy mirõl beszélnek (bár nem túl érdekes)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ch_Slater
Arany lett: http://hardwired.hu/#news_16557
jah és van ott felette egy trailer is...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

reménytelen
Ja, meg egy In-game bugs on/off beállítás.
_Atti_
sztem egy on/off kapcsoló😊 biztos hogy van collision meshük..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

reménytelen
Hát, ha tényleg október 13. a megjelenés, akkor már nem fogják, mert egy hónappal elõtte megy aranylemezre...
grebber
Ezeket a hibákat igazán kiiktathatnák ,de minden gameben hogy beleolvad a másik karakterbe itt a videóban pl a krokodil beleáll mintha ottsem lenne 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Új videó vagy videók nemtudom még nemláttam egyek sem!?

Next PC upgrade: 2022

Zsolo007
Úgylátom itt semmi sem változott a nyár alatt, még jó hogy nem volt netem, így nem idegesítettem magam WBn <#hehe>

Randal
Jézusom WB, ha már instant honlapokat használsz akkor a helyesírásra tényleg figyelhetnél.

Azért meg hogy lekussolsz mást, élõben egy szimpla szájonvágás lenne a jutalmad.
Szóval tudd, hogy hol a helyed.

Cica! 😊

Hát már nagyon ideje volna.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Én eleve ilyen helyesírási hibákban bõvelkedõ írást még pénzért sem adnék ki a kezembõl szóval errõl ennyit.

De már kikéne adniuk egy demot. Nem igaz?

ofkóz masztör

Szerinted?

Felteszem a kérdést a TE leírásod került fel? Nem! Inentõl csönd!

"nem vagytok ti szemet?!"

Ez mit jelent???XD😄

nem vagytok ti szemet?!
Vagy csak irigykedtek

a teljesen korrekt helyesírás túlzás, és nem is kell foglalkozni vele 😄

WB írásain egy féllábú majom is sokat lendítene.😄

Mi olyan vicces?

Takanohana
Tudom, én sem használom. De WB írásain még az is sokat lendítene.

😄DDDDDDDDDDDDDdddddd!!!4

De azért amit a Word csinálaz túlzás. Még az info tanárunk is azt mondta, hogy ne foglalkozzunk vele.

magyar feliratosan jelenik meg, és 10 000-12 000 forint lesz

Takanohana
Miért, igaza van. Ha valaki nem használja a helyesírás-ellenõrzést, akkor nyilván profi, akinek nincs szüksége ilyesmire.

Én sem szeretem ha helytelenül írnak vagy beszélnek de amit te csinálsz az már túlzás.

"Amúgy meg a központozást te is gyakorolhatod, mert a lenti mondatodból pl. 4 vesszõ hiányzik"

<#wink>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Magyarítva lessz kiadva, vagy le kell majd hozzá tölteni?

Ja és valaki tudja már, hogy kb. menyi forint lesz a game?

OFF:

Látod, ezért is születik ennyi szép, "heJJes" iromány...

De ha már valaki nem tud helyesen írni, legalább a Word-féle segítséget venné igénybe, még ha sokszor gagyi az is. Még mindig jobb, mint az igénytelen, sokszor egyenesen érthetetlen fogalmazás. De persze az ideális az lenne, ha mondjuk már általános iskolában menne a helyesírás, a késõbbi idõszakokról már nem is beszélve.

Amúgy meg a központozást te is gyakorolhatod, mert a lenti mondatodból pl. 4 vesszõ hiányzik 😛

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Molnibalage
Hát gratula annak aki ilyeneket használ. Az elsõ dolog amit lelövök a Word-ben az az összes helyesírás mizéria.

Jaja. Pl. a "nemkészûl" az eléggé odateszi magát...

Igazán megtehetnétek, hogy mondjuk Wordben megírjátok a cikket, nyomtok egy F7-et, kijavítjátok a hibákat, és csak utána rakjátok fel a weblapra, mert ez így eléggé szegénységi bizonyítvány.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Lilithn
Na, most már 100% hogy nekem CE. Legalább komplett fux gyüjteményem lesz..<#crazya><#buck><#hehe> A TES4 CE-je is elõbb jött ki.<#fogmosas>

W B: Szerintem a kép tök szuper. Már kezd teljesen elragadni a várakozási láz.

Alwares: <#unalmas>

I can eat death like nobody\'s business.