Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3P
Egyébként meg ne sürgessük Õket! Néhány nap késés nem a világ. Egyáltalán nem...
A lényeg, hogy a küszöbön van a kiadás és ma-holnap már a kezünkben lesz.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Ki maradt a védelem? 😊

jah, mondjuk a hivatalos közlemény szerint "csak" annyit jelent a dolog, hogy nem adják külsõsnek oda a cuccot (mert nem lesz rá idõ, gondolom)
de csodálkoznék, ha sikerülne tartaniuk az idõpontot...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Ez vmi überszánalom. A gyártósorról visszahívni valamit, ez aztán a mega-lámaság. Mondjuk az elõzetesek alapján egyértelmû volt, hogy korántsincs annyira kiforrva a játék, mint kellene. De hogy ez miért csak most jut eszükbe?? <#lama>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

rotator
GÁZ VAN!!! Hivatalos hír: visszahívták az aranylemezt valamiféle problémák miatt, még most is dolgoznak a srácok a játékon, úgyhogy még el sem kezdték sokszorosítani!!! 😞(( Na ha ezután nem csúszik, akkor soha!

A Lopakodó besorolása Spinosauridea. Magyarul a Spinosaurus rokona. (csak kisebb, és fejletebb)

A Sárkány ott hibádzik: REPÜLNEK. És a bánya völgybe is repültek és inkább fiatal sárkány, de akkor hol vannak a hüllõemberek?

Randal
Milyen okból kifolyólag? Azért mert a G2-ben voltak. amúgy mivel új kontinens, ezért lehet mini sárkány (mondjuk egy ilyenbõl nagyobbat látni, na akkor élveznék el😊 ), látod amúgy is mennyi lény változott meg totálisan. Pl. egy Lurker az már nem is állat hanem vmi mutáns emberszerûség.

eprex
az az íj nagyon kemény 😊

JÓ De ha bébi akkor több tucat hüllõembernek kéne ott lenie!

eprex
azt gondoltam... no mind1 nem lenne rossz pedig..

Zsolo007
Rúnás teleportáció tuti lesz, ugyanúgy mint a kettõben.

eprex
lesznek benne "jármûvek"? Ló vagy ilyesmi? mert ahogy elnéztem nem kicsi a térkép

peeter22
Egyébként azért remélem, hogy nem kell percenként megállni pihenni.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Az.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mi az a sárga csík a mana és a health között?<#conf> Stamina?

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

eprex
bárcsak lenne már demo <#wink>

peeter22
Na és bébi sárkány<#vigyor3> a mutter kiugrott zsákmányért a hõsünk meg beugrott kirámolni a kecóját.<#vigyor3><#buck>

3P
Ááá tévedsz! Ez is halálos! Halálra röhögöm magam tõle...

3P
Ja 😊

peeter22
<#vigyor3> nagyon egyet értünk.

3P
Bár nagyon elmentünk OFF-ba, de ha már kérdezted:
ATi Radeon X1800GTO-t, vagy egy picit olcsóbban esetleg egy GF 7600GT-t.

peeter22
50 ropi körül hát Geforce 7600Gt vagy Ati x1800GTO a választás rajtad áll<#vigyor3>

Ahogy visszaolvastam egy picit az én meglátásom szerint teljesen igazatok van...suliba Word-özünk meg hasonlók. Magyarországon számítástechnikai analfabétizmus van. Én még úgy ahogy megértem a dolgokat mert saját magamtól tanulom az informatikát. De megmondanátok, hogy 50 ezerért milyen vidikártyát vegyek, hogy azért mûködgyön normálisan a Gothic.(egyébként 220 ezret költök a gépre)
peeter22
Amit írtál azok tények, de sajnos amíg a magyar számítástechnikai oktatás általános és középiskolában addig jut, hogy hogyan kapcsoljuk be a gépet és indítsuk a pasziánszt(tisztelet a ritka kivételnek) addig semmi nem változik. Nem hallottam még olyanról, hogy valahol is hardware-t oktassanak állami iskolában. Azon kívül, hogy winchester meg input\output eszköz azt kifújt. Pedig sztem mindennek az alapja, hogy tudni kellene mi van a "házban" az mire jó és mi a számunkra megfelelõ konfiguráció. De hát idáig csak kevesen jutnak el.......... "off hsz. vége"

3P
Egyáltalán nem vagyok eltévedve, de sajnos sokan megveszik ilyen VGA-kal a gépet (vagy ettõl is gyengébbel), fõleg ahol apuci-anyuci ajándékba veszi karácsonyra a gépet, vagy a SuliNET "szenzációs" választékából, vagy épp a Te**o polcairól veszik meg a full configot, amit eladnak úgy hogy 2,8 GHz-es proci (jobbára Celeron). A gyerek meg persze ettõl futtatni akarja a játékot függetlenül a gép lehetõségeitõl. Nem volt olyan rég, hogy mindenki GF 5200-on akarta futtatni az akkori épp menõ és új játékokat nem lesz ez másként most sem...

S ugye az írásom egy válasz volt, hogy a 2 évnél nem régebbi VGA nem feltétlen garancia a sebességre.

Lilithn
Gondolom nem tudják még mennyire korlátozott mennyiségben jön CE, mármint az elõrendelésre gondolok. Lehet, hogy csak nekik jut...;D No persze csak viccelek.(Remélem)

I can eat death like nobody\'s business.

Zsolo007
7300gs és x1300 nem játékkártyák, el vagy tévedve....azok belõpõ szintû semmik, amiknek gyakran még saját memójuk sincs...

rotator
Oké, ez igaz, bár hardcore gamer szerintem ilyen kártyákat nem vesz, annyival nem olcsóbbak, mint amennyivel rosszabbak egy középkategóriásnál (persze, tudom, van olyan, akinek csak ilyenre telik és ez eléggé sajnálatos is!).

rotator
Látom, csak kár, hogy nem az elõrendelési ûrlapra linkel.

Lilithn
rotator: láttad, hogy kitették fentre a sevenm fórumon a Gothic 3 bannerjét? Available october 2006...Nehogy véletlenül valaki is félreértse.<#nyes>

Lilithn
Úgy-úgy. Szóval az enyémen még épp elfut. 😄
De addig nem veszek új kártyát, amíg ki nem jön az elsõ DirectX10 komp. széria a Vistához. Meg akkor is várok amíg nem 150e Ft lesz...;D

Molnibalage
Már ezerszer leírták több helyen is, hogy 1GB/333MHz RAM, AMD 2800+ és egy GeForce 6600GT 128MB-tal középfelbontásban simán fut, úgy hogy még néhány plusz effektet be is lehet lõni. Ez azért ma már nem annyira vészes. Ez egy 30 ezres videokártya.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

3P
Ezért ez így nem áll, mert egy 7300GS, vagy egy X1300 sincs 2 éves és mégisem lesz velük egy öröm a játék...
Szerintem egy 7600GT, vagy egy X1800GTO már egy átlagos minõséghez elég lehet.

rotator
Szerintem ha nincs 2 évesnél régebbi alkatrész a gépedben, akkor el fog futni.

MrStokes
En is, mert a legutobbi gepfejlesztesem kb 350 e-ben volt, szoval most egy darabig nem szeretnek gepet fejleszteni... -_-;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Randal
A kiadótól is függ. pl a Nexushoz nem készült magyar szinkron.
De igazad van. Ezeknél egyszerûbb a magyar kiadás, már ha akarják.

De pl a Chrome-ot és a Tropicot is amygar szinkronnal adták ki.
Hogy miért ezeket, az passz.

eprex
remélem nem kell majd újat venni hozzá

MrStokes
A hivatalos oldalon nem talatam semmit a gepigenyrol. Nem talaltam FAQ-ot, altalaban abban szokott benne lenni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

eprex
hm? vki?

MrStokes
Hehhe, amikor a bor/szovet resznel jartam vmiert egybol a bor/szovetminta jutott eszembe es ez eleg abszurd, lol. <#buck>

eprex
vki tud vmit a gépigényrõl?

Esrohnoil
Nem zsoldosok, sivatagi orgyilkosok lesznek. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ch_Slater
Collector's Edition

általában adnak hozzá extrákat. mondjuk bõr/szövet térkép a világról, meg ilyen finomságokat...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Molnibalage
Gondolom jelentheti. De lehetne commercial is, bár annak sok értelme nem lenne.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

De ezeket mind magyarok készítették! Vagy csak kiadótól függ?

War. War never changes.

Kérem kapaszkodjon mindenki mert lámer kérdés következik.😛

Mit jelent a CE????<#confused><#miaz><#nemtudom><#help> (annyit tok, hogy Collectors Edition vagy mi a szösz)

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Molnibalage
Hát úgy tûnik nem lesz demo. Nem nagyon akarják kitenni sehova. Kár.

Randal
3 eltérõ frakció lesz a játékban? Hmm, szal akkor orkok, király, meg a zsoldosok. Széép. Na, majd meglátjuk.