Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
hát kezdem azt érezni, hogy k***ára pofára fogtok esni a gothic3-mal, úgy látom, hogy az elvárások és lila gõzös képzelgések már szinte mennyei magasságokba emelik ezt a játékot, pedig az eddigiek szerint a 85% az 85% és nem több (#3829).

ami nem éri el a 90%-ot sem, ha még jó vagyok matekból, ahol a mai játékdömpinges piacon már érdemes megfontolni egy játék kipróbálását<#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lilithn
Ja, én is akkor! 😄

I can eat death like nobody\'s business.

koschwarz
<#worship><#taps><#hehe>

Lilithn
Hát nem volt valami sok lény az erdõben. És az is mind ugyanaz volt! Bassz, már megint megszólaltam. ***hmpfmf*** <#kuss>

Lilithn
Ugye? Ugye? (titokban én vagyok a mo-i reklámügynöke a PB-nek...;D najó, nem ish)

koschwarz
te, biztos hogy az obliviont telepítetted fel? nem a serious sam valamelyik részét?<#zavart2>

Lilithn
Amúgy a Morrowind világa (mind szín mint egyéb) sokkal, ezerszer jobban tetszett, mint az O-é. Azok az istenes homokviharok! És valahogy nem tûnt olyannak, mintha ugyanabból a legókockákból építették volna az egész világot. Mind1, befogtam, befogtam, ígérem, de tényleg mostmár! ;P

Esrohnoil! Szuper az a videó! Tiszta Skócia hegyes feelingje van. Nem értem mit mondanak, de gondolom a detailt meg az antialisingot meg ezeket változtatja.

Zsolo007
Én még Oblivion váráskor botlottam bele 😊. Aranyos játék, jópár fasza moddal!

Lilithn
Tényleg nagy király feelingje van, nem valami szép, de én nagyon élveztem:
<url=http://www.taleworlds.com/>Hivatalos lap</url>
torrenten meg fent van töréssel együtt. (Mount&Blade0.751+crack.rar) A demóban csak 6. szintig mehetesz, de amúgy annyi az egész játék amennyi benne van a demóban, csak nem tudsz jobb cuccokat venni, meg szintet lépni tovább.

De mondom, nem valami newgen grafika! De érdemes belenézni.

MrStokes
Ez igy elso olvasasra nagyon jol hangzik.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lilithn
Tényleg nagy király feelingje van, nem valami szép, de én nagyon élveztem:
Ez a hivatalos:
http://www.taleworlds.com/
torrenten meg fent van töréssel együtt. (Mount&Blade0.751+crack.rar) A demóban csak 6. szintig mehetesz, de amúgy annyi az egész játék amennyi benne van a demóban, csak nem tudsz jobb cuccokat venni, meg szintet lépni tovább.

De mondom, nem valami newgen grafika! De érdemes belenézni.

CS@
Ja hülyén nézne ki, ha a játék saját topikjában írná le a véleményét...ez a topik meg ilyen tempóban úgyis erre van, hiszen lassacskán KB10-15hozzászólásonként elõ kerül a téma és tart is néhány hozzászólás erejéig. Mindez rendjén is van így, mert én marha jókat mosolygok rajta és számomra ez úgysem a játékot, minõsíti, az meg tök mindegy, hogy melyik fórumba járok röhögni. Tulképp találó lenne már a címét is átjavítani Gothic3ról AntiOblira.

izsook
Nem vágom a Mount & Bladet hol tudok utána nézni??? Mert azért érdekelne. Visszatérve az Oblivionra azért annyit már sikerült elérniük, hogy a grafika színvilága nem kerget a totális depresszióba vagy öngyilkosságba. A morrowind fejlesztõinek valami ravenloft-os világot javasoltam volna inkább.

Lilithn
paraszt knight! 😄DD ROFLOL!
És milyen igazad van!
Játszottál már Mount & Bladet? Lovas harcnak írtó jó. Mondjuk nem valami szép, de ez engem kevésbé szokott érdekelni, kivéve persze ha ez az egyetlen erénye.

izsook
hmm a lórol meg csak annyit, hogy nem lehet vele rohamozni 😞 és így a knight kaszt kicsit ilyen paraszt knight, ja meg sokáig tart vele megfordulni.

izsook
Szerintem kick, ban, erase lenne belõle...

Zsolo007
Ez tény <#vigyor3>

Esrohnoil
😄
Ez tetszik, de az obli topicjában ne próbáld errõl meggyõzni az ottlévõket! 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lilithn
Miután feltelepítettél hozzá néhány user-made plugint. Azután télleg nem olyan kihalt. Játszottam vele kb. 60-80 órát, a háromnegyedét gyalog / lóval tettem meg, úgyhogy tudom mirõl beszélek.

Esrohnoil
Lilithn
Ez postot valamiért borzasztóan viccesnek találom. <#vigyor>

Zsolo007
Talán pont azért érzed nagy...., mert fast travelezel 😊, nekem sokat dobott rajta mikor nekiálltam lovagolni... 😛

izsook
1ébként meg már nagyon várom ezt a játékot, addig marad az oblivion, ami a gothicokhoz képest csak egy nagy kihalt kopár geci még jó, hogy belepakolták a fast travelt...

Lilithn
Szerintem se sok. Egy shadowbeast elsõ ugrásra úgy ledarál, hogy csak nézel.
De mindegy. Sanyiiiii biztos sokkal jobb reflexekkel rendelkezik mint én.<#buck>

izsook
Na ne túlozzunk, valami trainerrel biztos meg lehet csinálni egyébként meg nem sok esély van rá...

Szerintem oda direkt nem tudtak felmenni mert nem beleakadtak a "fadarab" (én igy szoktam hívni) aljába hanem nem mentek hozzá kb 1 méternél közelebb

Orkot és shadowbeastet is le lehet verni 5ös szinten, csak 30% egykezes skill kell hozzá meg érdemes vmi bõrnél jobb páncél hogy csak második ütésre halj meg(kapsz egy hibalehetõséget😄) ,az egész az idõzítésen múlik. Énnekem pont az a kieg szépsége hogy nem tudok novice-ként dragon slicerrel szaladgálni...

grebber
Azokat a hibákat csak díjazni tudtam a Gothicban amikor az orkok körbevették a várat azt ahol belehetett menni hátul oda nemtudtak feljönni.
Én meg ott csapkodtam õket halomra azt csak bénáztak 😄

Next PC upgrade: 2022

Lilithn
De épp ezért nem "könnyû". Nem igazítja hozzád a francos lényeket! Hanem abba a barlangba most még nem mész be, aztán kész. Majd késõbb. Mondjuk 15 szinten. Vagy megpróbálkozol vele hússzor. És lehet, hogy sikerül! Heh. 😄

Lilithn
Vagy egy kisebb csoport goblint. Olyan tömeglincs lett belõle sokszor az elején, hogy csak na. Ebbe untak bele sokan, hogy pl. ki kellett csalogatni õket kettesével, hármasával. De szerintem ez szuper volt benne, mindig talpon voltam. Úristen mennyit szaladtam! He!

Esrohnoil
Ki mondta h. ess neki 5. szinten? 😄
Vagy speedrunt akartál csinálni? Mert akkor még megértem 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lilithn
Aha, próbálj meg 5. sziten legyakni mondjuk egy shadowbeastet...könnyû mi?

A kettõ kieg nélkül azért eléggé könnyûcske volt....

Esrohnoil
Jah, a balance-ra inkább 10/10-et kellett volna adni, aztán máris kiváló értékelést kap. 😄

Lilithn
Balance! Balance! Mintha valaha is easy lett volna a Gothic! De ez a szuper benne! Ebbõl is látszik, hogy nem alkalmazodtak a sok ostoba kocajátékoshoz még most se! Ha! <#gun><#hehe><#worship>

Lilithn
Ezt olvastátok? Vagy régi csirke vagyok már? (Gamestar értékelés, 85(89 - bugok nélkül)%

worldofgothic post on forum wrote:

Graphics 9/10
The Good: very detailed landscapes, nice spell effects, great lighting
The Bad: sometimes ridiculous animations

Music and soundk 8/10
The Good: orchestral soundtrack, very good speech, surroundings sound
The Bad: sometimes bad effects, minors mistakes in speech

Balance 6/10
The Good: three degrees of difficulties, great monsters guard dangerous locations
The Bad: level is oscillating, rough progress on next level

Atmosphere 9/10
The Good: living world, reputation system works great, day/night system, weather
The Bad: various logical mistakes, partly bad AI

Controls 8/10
The Good: simple controls, well-arranged statistics, useful list of skills
The Bad: journal, menu

Content 10/10
The Good: three big parts, many quests, three fractions, re-playability, countless secrets to explore

Quests and story 9/10
The Good: interesting story, quests fit well in the story, more ways how to solve quest
The Bad: sometimes laborious orders

Combat system 6/10
The Good: many various combos, you need different tactics against every opponent
The Bad: not accurate in big groups, bad co-fighters AI

Characters 10/10
The Good: great skills system, magic for close and range combat, useful professions, heros development can be planned well

Items 10/10
The Good: specific weapons and armors for specific fractions, many spells, option of making own items

grebber
Azért ha csak annyi hiba bug lenne benne mint az 1-2 be akkor már semmi gondom nemlenne vele mivel én nem találkoztam hibábbal hálistennek csak a magyarítás végett!

Next PC upgrade: 2022

Lilithn
Mármint én a lázadókra, az orkokra, vagy az assassinokra gondoltam, de tulajdonképpen igazad van! Bár inkább a Lee tart Nameless hõsünkkel...;D

Lilithn
Ne haragudj, de mit melyikrõl?
A klipp végén ott csoszog a régi gárda, így hátulnézetbõl ott van a Lester, Diego, Lee (vagy Gorn esetleg?), Milten. Heee. Love you guys...
Jajj, ne, már megint elkapott a várakozási láz.

Én biztos hogy Lee-vel tartok!

A kiadók a statisztikákat figyelik ,ha sok Amcsiba az iqu harcos hát alkalmazkodni kell a többséghez ,mert mindig az a úr 😊!
(ezért adják kih késöbb náluk ,mert külön lesz az amcsi verzioba még egy npc help ügyfélszolgálatos a hõs mellet ,hogy egyálltalán eltudjanak indulni a karival 😄)

rotator
Azért ez elég kemény kritika az amerikai szellemi szintre nézve a fejlesztõk/kiadó részérõl...

Molnibalage
Melyikrõl van szó?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lilithn
De nagyon coolak, ahogy a régi csapat vonul a klipp végén. 😄

Lilithn
De még milyen jó...<#taps>
Az elsõ két résznek is istenkirály volt a zenéje. És nem olyan idegesítõen ismétlõdõ, szerintem jó, ha nem folyamatosan szól, hanem alkalmanként.
Kinek az oldalára fogtok állni az elsõ játékkor?

Esrohnoil
Úgy tûnik az amcsi verzió nem sokkal nyújt majd többet mint az európai változatok. A különbség többnyire kimerül abban h. az amcsi verzió az elején szájbarágósabb lesz. 😄
Vhogy nem bánom h. ez a mienkbõl kimarad...

_Atti_
igen

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

rotator
Nem az volt, hogy nem lesznek rendervideók pénz- és idõhiány miatt? Vagy ez a játék engine-nel készült?????

rotator
Nyugodtan dõlök hátra, mert a CE-ben benne lesz a soundtrack cd! 😊

Esrohnoil