Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Nekem személy szerint csalódás a Gothic 4, kevésnek tartom a 65 km2 bejárható területet és azt a 8000 questet is simán lezúztam mittomén 200 nap alatt... lassan be kéne már menni dolgozni, mert 10 évre elõre kivettem a fizetett szabadságomat!
<#nyes>

Ez a kard kezelés nekem is nagyon furinak tûnik. Úgy vív a fõhõs mintha vívóiskolában lenne. A másik pedig amikor valakivel beszélget, mindenki folyamatosan gesztikulál a kezével és ezért olyan viccesnek tûnik az egész. Na de ezek végül is részletkérdések az egész játékhoz képest.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

3P
Na ez már jó jozzáállás! 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Mr_no_NaMe
De most komolyan...az a video ott lentebb ahol az a német srác játszik vele.
Kattintgat össze vissza és közben meg a fõhõs csak úgy lazán suhogtatja a kardot. A mozgás is furának tûnt.
Remélem tegnap csak valami hülyeség futott át rajtam és amiatt gondolkozom így:S
Csak tudhassam már a kezemb...izé a wincseszteremen már 😊
3P
És ezt mibõl sikerült levonnod? 😊

Én pedig a játék szövege alapján, amibe volt szerencsém "beleolvasni", azt mondom, hogy imádni fogjuk, akárcsak az 1-2-õt! 😊

reménytelen
Hát igen, és a Gothic 4 sem olyan jó, már játszottam vele 10 órát, és így szubjektíven már viszonylag meg tudom ítélni.
Mr_no_NaMe
Gyerekek ez messze nem lesz olyan jó mint az 1 vagy a 2...ez már biztos
Molnibalage
Aha. Játszottál már komoly repszimulátorral vagy egyéb harcjármû szimulátorral? ÉVEK alatt sem lehet elegendõ gyakorlatot szerezni... Persze az emberek 99,5% ilyennel nem is játszik ,mert vagy nem érdekli vagy béna, mint a segg. Kell hozzá ismerni a fizikár/aerodinamikát minimális szinten meg a valós dolgokat is amit a játék modellez.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

reménytelen
Új árszabás:

Gothic 3 alap és CE verzió: INGYEN
Patch, hogy öt perc után ne fagyjon le: 12.990 Ft
Attól tartok elég bugos lesz 😞
Ez a vissza hivásosdi dolog, se jóh jel..
Nah meg a gépigény....
Átehették volna a megjelenést 2007-re is hogy kicsit jobban optimalizált legyen az egész,de hát biztos hardver gyartók lefizették öket 😄

peeter22
Tény<#wink>. De most szeretnének nagy pénzt akasztani, hogy sikerül-e az már rajtuk múlik.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Gothicnál amcsikat tojták leh mindig a legjobban! Az osztrák kiadónak a lényeg a német verzió,és csak ugy mellékesen csinálnak az aja népnek angol verziót késöbbre 😄

peeter22
A jenkiknél nem bakizhatnak, mivel a nagy pénz ott van, és az átlag amerikai, már elnézést, de így van, hülye mint a segg. Ha nem tetszik minden mazsolának akkor, hát, hogy is mondjam nagy bukta lesz nekik anyagilag. Mi meg adott esetben pöcsölhetünk egy párszor. De hát majd kiderül.......

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

3P
Azt nem értem, hogy egyszer azon megy a hiszti, hogy fúúú de gáz, hogy milyen bugos, máskor meg hogy késik. Szerintem inkább késsen, mintsem bugos legyen.

Persze az igaz, hogy volt már ígérgetés, de könyörgöm hány ilyen játék van, aminek ilyen/olyan okok miatt, de mégis csak csúszik a kiadása. 1 hónaptól nem kell itt ekkora felháborodást csinálni. Én is rettentõen várom, de azért csak ki lehet bírni nem?

Eddig csak az USA megjelnés csúszásáról tudunk hivatalosan, de õszintén megmondom, hogy inkább a hazai is csúszon, csak bugmentessebb legyen.

Takanohana
Egyébként az október 13-i dátumot továbbra is tartják.

Miért lol? Hmm... rendszeresen ide írsz, tehát nem értem, miért kérdezed ezt.

De GY.K.: azért lol, mert 1) kiadtak egy szar gold-ot, amit 2) visszahívtak, de 3) azt mondták, hogy marad az okt. 13-ai megjelenés (bármiylen hihetetlen volt már akkor is).

Magyarán: a PB/Jowood nem képes felnõni és tanulni a korábbi Gothic részek hibájából, és maradnak továbbra is hiteltelenek.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

3P
És ez miért LOL? Nem ez az elsõ játék ami csúszik, és akkor már inkább bugmentese(bbe)n jöjjön...

rotator
CE már berendelve.

Ch_Slater
ha lesz egyszer új gépem, akkor igen. akkorra már esetleg olcsóbb is lesz. egyébként pedig a szimplát.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

de az ámerikai
egyébként ti megveszitek? és ha igen, melyiket? CE, vagy szimpla?

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

LoL. Arról tudtok, hogy november 20-ra csúszott a kiadási dátum? <#mf1>

csekdiszáut

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

3P
Én nem igazán tartok tõle 2 okból is:
1. A Hereos V-höz is rendre jönnek a magyar verziós patch-ek.
2. Ha esetleg nem jönne kifejezett lokalizált patch akkor is szvsz. fel megy az UK is, mert a nyelvi file-ok nem igazán szoktak a patch része lenni.

Persze egyik álítás sem garancia, de majd meglátjuk, én addig is bizakodom.

forgalmazotól 😊

Joowod a legtöbb kiadotol kérte a game honositását, igy valszeg figyelnek majd a patchekel ,hogy ne csak az alap nyelvekel legyen jóh.

Egyébként sajna magyar szinkron ugrott csak felirat lesz 😞
Túl drága lett volna sevenm szerint egy minõségibb szinkron

RaveAir
Ha lesz is valami "foltozás", akkor az a játék szövegeire nem valószínûséggel nem fog kiterjedni.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Lilithn
Remélem akkor van túlélõ felszerelése, meg több havi hideg élelme.;D

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Csak nem a PB-nél fogsz "pecselni"? <#vigyor>

Lilithn
Sok szerencsét hozzá...😄

Lilithn
Mert Péntek 13!

Ch_Slater
megmondom én. az lesz az elsõ nap az új munkahelyemen. ezért jelentõs<#vigyor3><#idiota>

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

rotator
Én eleve nem értem, az október 13. milyen szempontból jelentõs dátum? Mert ha december 13-ról lenne szó, akkor azt mondom, lecsúsznak a karácsonyi szezonról, ha nem adják ki, de ilyenkor??

rotator
Az AI viselkedése nagyon jó, de a harc elég gyengécske, ugyanaz a dinamikátlan kardlóbálás, mintha a Valkûrök táncát járná el a fõhõs.

rotator
Szerintem nem kell aggódnod, mert csak a feliratokat tartalmazó nyelvi fájlban különböznek a lokalizációk.

Lilithn
Szerintem a csirke nyer a végén...;D Marhára tetszik a dobolós ork. (az egy másik klip volt, ha emlékeztek rá)

Lilithn
szerintem itt teljesen oké volt a harc, ti mit gondoltok?
gamespot klip
az elején van egy reklám

tudjátok, épp ezért nem merek magyar verziót venni, mert nem tudom, hogy a patchekkel mennyire akadna össze, illetve mikor lennének meg a magyarított verzióhoz a patchek
vagy ez felesleges aggodalom? nincs tapasztalatom magyarított játékokkal...

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Lilithn
A kedvencem az Xboxos volt, amikor gumiemberrré változtak a halott npc-k..az írtó vicces volt! 😄

Lilithn
Emlékszünk még hogy a You-Know-What-Game elsõ (unofficial!!) patchének listája milyen szép hosszú volt? Tele quest bugokkal?

3P
Én azt mondom, hogy 1 esetleg 2 hónap csúszás kisebb negatív reklám, mint egy szinte játszhatatlanul bugos játék csúszás mentes kiadása. Nem kellene elspórolni a bugfix idõszakot. A Heroes V csúszása is kifejezetten jót tett a játéknak, hiszen a véglegesben már közel sem voltak kardinális hibák. Én ezt tenném a G3 esetén is. Az biztos, hogy megveszem, lévén imádom a Gothic-ot, de nem akarok illúzió rombolást, így megvárom az elsõ telepítéssel min. a 3. patch-et, ha valóban ilyen bugosan jön ki.

Duzsuki
Szerintem meg éppen ezért jelenik meg késõbb az amerikai piacon a játék, hogy az már egy javítottabb kiadás legyen, de az is lehet, hogy csak a késõbb elküldött arany lemez miatt nem tudtak elegendõ mennyiséget legyártani. Vagy így vagy ugy történt az amcsik most szívnak, vagy mi szívunk a kevésbé javított verziók miatt.

úgy látszik a német fejlesztõkre különösen jellemzõ ez a dolog, a The Fallt fejlesztõ SSE is játszhatatlan játékot dobott a piacra, azt is hónapokon keresztül patchelték

nah, mindegy, a Gothic3 nem ilyen lesz

Randal
Na ja, szal épp jött volna rá a patch, de meggondolták amgukat és valszeg beleintegrálják. Ha belegondolsz mekkora bukás az, hogy megvetetsz valakivel egy játszhatatlan játékot, és utánna kapás patchet kell rá raknia. Oké, nem nagy szám, de az ember pénzéért ennyire bugos játékot ne adjanak ki.
Valszeg a 2. megnézésre már jobb értékeléseket kap.

Randal
Na ja😊
De azért a BioShockkal még várjunk, míg kijön egy demó vagy a játék.

RPG terén meg muszáj egyre egyszerûsíteni, rövidíteni és szép graffal elkápráztatni a népet. Ma már (???) az embernek nicns ideje játszani, szal ha leül, akkor minimum egy orgazmusélmény kell neki, különben xar a játék.

Pl elkezdtem az Elder Scrolls - Arenat régebben. Na abban a graf nem olyan nagy szám (azért frankó), de akkora területek vannak benne, hogy az fanatsztikus.
Nem dobálódznak a kilométerekkel, de érezni, hogy marha nagy a terület.

azért ez gáz (tudom, tudom, már mindenki tudta, de akkor is)

The major three German print mags, GameStar, PC Games and PC Powerplay have reviewed the first Gold Master of Gothic 3 in their current issues, all coming to the conclusion, that it was unplayable bugridden. While PC Powerplay refrained from giving out an actual rating, GameStar and PC Games rated it in the mid 80s.
Nothing uncommon these days, I'm afraid, but I wonder, a) if Gothic will suffer the same public punishment as Dungeon Lords and b) how on earth anyone seriously could call the first Gold Master Gold for public?!

Lilithn
Na nem mintha mostanában olyan nagy szenvedés lenne bármelyik játékba beletanulni.
FPS: w, s, d, a = move your ass; left click = shoot that thing.
RTS left click = select ; right click = kill that thing.
Action TP: smash smash smash the left click! smash it, bitch!
RPG: left click = kill that suxorz thing for the l00t; I: sell the l00t

Zsolo007
Persze, hogy nincs. De azmberek még ennyit sem képesek tanulni. Nézegesd meg a játékok tutoriáljait, de még odáig sem kell elmenni, már az installer definiálja a fejlesztõt, játékot. Eleve az, hogy már advanced user kategóriába kerülsz, ha ki akarod választani hova telepíted!!! Na ne má'. Aztán ha megnézed a tutorokat, hát olyan segggyaló, hogy az hihetetlen. Megmondom neked õszintén én elég sok játékkal játszottam (mostanában jóval kevesebbel, "igényesebb" lettem 😊 ), de szerintem 1 kezemen meg tudnám számolni, mennyinek játszottam végig a tutorialját! Még a "bonyolultabbaknál" is csak annyi volt, hogy megnéztem a shortcutokat, de mindíg meghagyom magamnak a felfedezés élményét, még akkor is ha ez egy kis "szenvedéssel" jár....

Lilithn
Én írtam. De nem tudom miért a te neveddel került ide..

Lilithn
Fúú, én is megnéztem. Olyan kellemetlen érzés fogott el az emberszívogatós kiscsajtól. Kiváncsi voltam a játékra eddig (System Shock gárda), de most elbizonytalanodtam. Bár így a videóból ítélve kicsit falloutos feelingje van... Na, azt se nézem meg mit csinál annak a harmadik részébõl a Bethesda. Nem szeretnék sírvafakadni.