Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rotator
Szerinted? <#vigyor>

eprex
mire célzol ezzzel?

magus
átmegyek és leigázom az egész kurva nemzetüket ha nem hozzák ki angolul 13-án

rotator
Állítólag van élet okt. 13-a elõtt.
😊

MrStokes
Az okt. 13-an kijovo verzio remelem nem csak nemet nyelven fog megjelenni. Vki nyugtasson meg!

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Esrohnoil
Hát jahh...
Bizonyos esetekben az sem számított ha felbontottad. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

izsook
meg ugye az a levél abszolút nem volt lényeges 😊))

izsook
Mire az amcsik megtanulják irányítan Én már valami nagy brutális karakterrel szelem a pályákat, ha nem robban le az agyuk, hogy nem nagyon forced az egér használata <#vigyor3>

Esrohnoil
Hát, a tûzmágusnak sem volt nagyon alkalma átadni az elején azt a levelet, na meg a fõhõsnek sem igen lett volna ideje eltenni, olyan gyorsan belökték szegényt. Szóval nem tudom h. bedobták-e utána, vagy hogy volt, mindenesetre el nem ázott. 😄
Talán beleteleportálták a zsebébe, miközben Diegoval beszélt? <#nemtudom>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

izsook
Ja az intro az elég gyógyegér volt még régen, de mindannyian tudjuk, hogy nem az volt a lényeg, meg ugye majd most akkor jól megcsinálják ezt is a 3-ba

Lilithn
Nekem mondhatod! Ennyire nem figyeltem meg, bevallom szégyenteljesen...

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Ezek az elrebbentett nov. eleji-okt. végi idõpontok elvileg a US megjelenésre vonatkoznak csak. Mert hát be kell nekik építeni a kézenfogós nénit...;D
Én nagyon remélem, hogy nekünk lesz 13. környékén együtt az 1.5-ös pöccsel...izé patch-csel.

Esrohnoil
Az elsõ részben pl. volt kis lófarka, viszont érdekes h. az introban ez nem látszódott. 😄
Jah, meg az introban voltak más bugok is, de inkább nem mondom. 😄

koschwarz
utánanéztem, elvileg okt. 13. tényleg, csak volt valami zûr a golddal meg valami peccsel, aszittem bekavar

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mike
kijön ez még idén?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

izsook
Én nem tudok róla, hogy meg változtatták volna és ha eddig nem szóltak, akkor reményeim szerint már nem is fogják

koschwarz
mármint a 10.13-on túl?

koschwarz
most végülis mi a megjelenési idõpont?

izsook
No persze az is talpnyalással kezdõdik az elején, mire lesznek normális motyóim..

izsook
Lassan nem bírok magammal annyira akarok már Ölni!!!

Hazamegyek felrakom az egyet és keresztbe gyakom a kontinenst meg szarrá szívom az agyam a mocsárba!!!

😊)))

Lilithn
Na de azt csak nekik kéne tudni, hogy egyáltalán mikor robog be a magyar földre az a nagyon értékes kamion, ami hozza a játékunkat, nemde? 😊

rotator
A PC Dome fogja postázni, a Seven M-nek a megrendelés után már nincs hozzá konkrétan köze.

Lilithn
Sose lesz már 13. Vagy 31. (attól függõen melyik igaz...) Nincs valami confirmation a SevenM-tõl legalább a CE-re? Nincs mi?

Lilithn
De az is lehet, hogy a fáklyás kardja leégette.

rotator
Jah, azért is néztem nagyot. Lehet, hogy ezúttal Sámson mintájára fogja elveszteni az erejét a játék elején?

Lilithn
Vazze, fõhõs.

Lilithn
Kalinka pósönt. Gyógyítja a lelket.

Fõhös: mintha lett volna egy lófarka az elõzõ részekben, nem?

rotator
Egyébként jól láttam a videókban, hogy megnyiratkozott a fõhõs??

rotator
És milyen pósönt vettél? 😛

Lilithn
Tényleg nem lehet? Akkor ezért nézet rám furán a spáros kislány a kasszánál, amikor a pultra vágtam azt a kétkezest. Kénytelen voltam bankkártyával fizetni...;D

rotator
Na ja, már ha mindig ugyanannak adtad el! Azt viszont tényleg meg lehetne csinálni, hogy mondjuk egy zöldségesnek ne lehessen karddal fizetni, kicsit izé. 😊

Esrohnoil
Ez az, legjobb védekezés a támadás. 😊

Lilithn
Na, azt én is nagyon remélem. Persze úgy élethûbb, de megszakad a szívem, ha ott kell hagyni a phat l00t-ot. Mondjuk szerintem a Gothicban elég jól ki volt ez egyensúlyozva. Azért semmi sem volt olyan nagyon értékes...😄 Viszont így megnézhettem a kereskedõnél, hogy ugyancsak hány orkot is öltem meg (/kard)...

rotator
Már rééég! Hát szegény Lisbeth nem nagyon találja a helyét a hangszerek között, szerintem ennél többet nemigen fogunk hallani tõle...

Lilithn
Meghallgattátok a soundtrack mintákat?
A maintheme qrva jó, de ha az egész játék zenéje alatt vinnyogni fog ez a nõi hang, akkor nagyon frusztrált leszek. Nem szeretem ha beleénekelnek a játékzenékbe, kivéve ha egy kórus. 😉
Soundtrack oldal

rotator
Remélem, hogy a Gothicokban soha nem fogják bevezetni a súly- és/vagy slotlimites inventoryt. Igaz, úgy életszerûbb, de a játékémlényt (nálam)erõsen rontja, ha nem vehetek fel mindent és folyton vissza kell caplatni a lootért...

Takanohana
Én is elfilózok néha, hogy mivel lehetne életszerûbbé tenni a dolgokat. Pl. be lehetne vezetni, hogy a fegyverkereskedõ ne vegyen meg tõlünk kaját, gombát, gyógyitalt, hanem küldjön el minket a megfelelõ kereskedõhöz. Meg aztán csípi a szemem, hogy a kereskedõk (G2) korlátlan arannyal rendelkeznek. Jora pl. sír, hogy ellopták a pénzét, és 50 arany pedig nagy pénz ilyen ínséges idõkben. Aztán szemrebbenés nélkül fizet nekem ezer aranyat, ha annyi cuccot adok el neki.

izsook
Én csak mint egy lehetséges irányt említettem meg. És persze, hogy nem szabadna belerakni, mekkora flash már megküzdeni a Gothicba azért, hogy legyen egy normális páncélod vagy fegyvered. Kicsit el diablósodna a dolog és azt néznéd, hogy jó ez csak +5öt ad, de ez a másik +6ot 😊))
Meg itt legalább neve van a fegyvereknek nem úgy, hogy longsword +5

Takanohana
Itt az uborkaszezonban akkora lett a hozzászólási kedv, hogy én sem tudom kivonni magam alóla.

Szerintem az Oblivion egy jó játék. Amit elcsesztek, az a nagy beharangozás volt. Képzeld el, hogy egy tök ismeretlen kis cég hozza ki ezt a játékot, minden elõzmény ls reklám nélkül. Akkor mindenki a tíz ujját nyalogatná. Mivel azonban be lett beszélve a népnek, hogy ez a Tökéletes, a Felülmúlhatatlan játék lesz, az RPG-k Királya, így persze sok a csalódás.

Ezért nyilván a Gothic 3 is fikázva lesz majd, hisz az is már az Obli gyilkosaként lett bevezetve. Én mindössze egyí jó játékot várok, és borítékolom, hogy nem is fogok csalódni.

Izsook: van jópár olyan játék, ahol korlátozott a cipelhetõ súly, a páncél részekbõl áll, és a tárgyak külön-külön vesznek le - adnak hozzá a tulajdonságokból és a képzettségekbõl. Ennek is nyilván megvan az elõnye. Én speciel nem bánom, hogy a gothic sorozatban ez nem lett bevezetve. Nem szeretném örökös számolgatással tölteni az idõt, hogy ha felveszem ezt a sisakot, és lecserélem azt a kardot, de leveszem a csizmám, akkor majd tudok-e jól tolvajkodni, vagy sem. Nekem a gothic úgy jó, ahogy van.

izsook
Jaja két baszott nagy kard vagy durva brutál giga mágia.

Engem nem különösebben érdekel a pajzs, ugyis két karddal megyek<#vigyor1>

Shan
Nincs kopár obi, csak gyenge gép... 😊))
koschwarz
na még egy idióta beáll a sorba<#szomoru2>

Tényleg bitang hangulatos lehet,Mint eggy kihalt falu.<#nyes>Obli elég nagy sz.r lett,csak a grafikára mentek rá a többi pocsék,a morro jobb volt sokkal.azért mert most nekiálnak a parasztok a kövesutat kapáni,azzal nem dicsekednék.<#beka2>

izsook
-😮FF:-

Na lejogvédem a "kopár geci" kifejezést ebben a fórumban 😊)) ezzel elejét véve a nyak nélküli flémelésnek.

-😮N:-

Vissza térve a karakter külsõségeire és a frakciókra. Lehetne bevinni egy-két újítást pl. Lone Wolf végigjáccás (nem állsz egyik frakcióhoz se)

Vagy pl a tetkóknak lehet mágikus hatása +5 erõ stb. ha már fantasy rpg legyen vmi értelme.
A frizura alakítás az már nagyon fablés.
A szörnyek által szórt felszerelésrõl nekem nagyon is az a véleményem, hogy hulljon csak ki a páncélja meg a nagy kardja, ha már megküzdöttem vele.
Talán el lehetne menni abba az irányba is, hogy reálisabbak legyenek a dolgok tárgyaknak súlya van és nem vihetsz végtelent.
A pajzs nagyon király és hiányzott is, meg a kétkezes harc is esetleg lehetett volna egy két speckó fegyvert bele rakni.
Lovas harc sajna még ebbe se lesz 😊

Duzsuki
Xardas köpenyét már a Gothic elsõ részében is fel lehetett venni ha mágus voltál, igaz a G2-ben nem.

Azért akár mekkora is egy Demó, de már kijöhetnének vele, hiszen már csak 10 nap vissza a megjelenésig és bármekkora is lesz a mérete én letöltöm és szerintem, aki ezt olvassa az is.

koschwarz
van aki tényleg nem bírja abbahagyni b+

<#duhos2>

Randal
Az igaz, hogy stílus alatt játékmenetet értettek, de szerintem a kameranézeten se tudnak mit elbaszni. Ha pl veszik az NWN kameranézetét az már jó. Valszeg ilyen is lesz, mert nem fogyna a játék a sok kis eccerû ember miatt (valjuk be, beõlük él a játékpiac nem belõlünk: ).

Nekem jó lenne a régi megoldás is😊
De lassan már arról is mutathatnának képeket.

b-type
meddig mondjam? 😊
Persze vannak kopár helyek, amik azért kopár helyek.. mert azok a bizonyos kopár helyek.
ahogy az életben is.
és vannak más helyek is..., pl. nálam meg van növelve az erdõ (mivel már bírja a gépem), és maxon van minden így bitang hangulatos az erdõkben és a hegyekben.
Persze a havas csúcsokon még mindig nincs pálmaliget tiritarka paradicsommadarakkal/meztelen hula-hula csajokkal...az sajnos 'kopár' (lököttek a hegymászók)
Viszont gondolom lehet rajta segíteni moddolással, és akkor mindenki megkapja amit akar.
De lényegesen egyszerûbb lenne ha nem egy másik játékról kellene hozszólást írni, hanem a topic játékáról ahogy azt megérdemli.😊
Mivel az ember hónapokat játszik egy játékkal, természetesen bevédi ha flame éri.
Én is mint sokan, látjuk a hibáit, de azt miért ide írjam? ..úgy gondolom hogy senkit sem érdekel, és olyant nem jó írni. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Esrohnoil
Benéztem egy pillanatra az Obli topicjába, és megláttam a #26541. hozzászólást...
Ha ez után azt meri mondani nekem vki h. nem kopár az Oblivion, pofánröhögöm. 😄