Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Bizonyos esetekben az sem számított ha felbontottad. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Talán beleteleportálták a zsebébe, miközben Diegoval beszélt? <#nemtudom>#nemtudom>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
I can eat death like nobody\'s business.
Én nagyon remélem, hogy nekünk lesz 13. környékén együtt az 1.5-ös pöccsel...izé patch-csel.
Jah, meg az introban voltak más bugok is, de inkább nem mondom. 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Hazamegyek felrakom az egyet és keresztbe gyakom a kontinenst meg szarrá szívom az agyam a mocsárba!!!
😊)))
Fõhös: mintha lett volna egy lófarka az elõzõ részekben, nem?
A maintheme qrva jó, de ha az egész játék zenéje alatt vinnyogni fog ez a nõi hang, akkor nagyon frusztrált leszek. Nem szeretem ha beleénekelnek a játékzenékbe, kivéve ha egy kórus. 😉
Soundtrack oldal
Meg itt legalább neve van a fegyvereknek nem úgy, hogy longsword +5
Szerintem az Oblivion egy jó játék. Amit elcsesztek, az a nagy beharangozás volt. Képzeld el, hogy egy tök ismeretlen kis cég hozza ki ezt a játékot, minden elõzmény ls reklám nélkül. Akkor mindenki a tíz ujját nyalogatná. Mivel azonban be lett beszélve a népnek, hogy ez a Tökéletes, a Felülmúlhatatlan játék lesz, az RPG-k Királya, így persze sok a csalódás.
Ezért nyilván a Gothic 3 is fikázva lesz majd, hisz az is már az Obli gyilkosaként lett bevezetve. Én mindössze egyí jó játékot várok, és borítékolom, hogy nem is fogok csalódni.
Izsook: van jópár olyan játék, ahol korlátozott a cipelhetõ súly, a páncél részekbõl áll, és a tárgyak külön-külön vesznek le - adnak hozzá a tulajdonságokból és a képzettségekbõl. Ennek is nyilván megvan az elõnye. Én speciel nem bánom, hogy a gothic sorozatban ez nem lett bevezetve. Nem szeretném örökös számolgatással tölteni az idõt, hogy ha felveszem ezt a sisakot, és lecserélem azt a kardot, de leveszem a csizmám, akkor majd tudok-e jól tolvajkodni, vagy sem. Nekem a gothic úgy jó, ahogy van.
Na lejogvédem a "kopár geci" kifejezést ebben a fórumban 😊)) ezzel elejét véve a nyak nélküli flémelésnek.
-😮N:-
Vissza térve a karakter külsõségeire és a frakciókra. Lehetne bevinni egy-két újítást pl. Lone Wolf végigjáccás (nem állsz egyik frakcióhoz se)
Vagy pl a tetkóknak lehet mágikus hatása +5 erõ stb. ha már fantasy rpg legyen vmi értelme.
A frizura alakítás az már nagyon fablés.
A szörnyek által szórt felszerelésrõl nekem nagyon is az a véleményem, hogy hulljon csak ki a páncélja meg a nagy kardja, ha már megküzdöttem vele.
Talán el lehetne menni abba az irányba is, hogy reálisabbak legyenek a dolgok tárgyaknak súlya van és nem vihetsz végtelent.
A pajzs nagyon király és hiányzott is, meg a kétkezes harc is esetleg lehetett volna egy két speckó fegyvert bele rakni.
Lovas harc sajna még ebbe se lesz 😊
Azért akár mekkora is egy Demó, de már kijöhetnének vele, hiszen már csak 10 nap vissza a megjelenésig és bármekkora is lesz a mérete én letöltöm és szerintem, aki ezt olvassa az is.
<#duhos2>#duhos2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nekem jó lenne a régi megoldás is😊
De lassan már arról is mutathatnának képeket.
Persze vannak kopár helyek, amik azért kopár helyek.. mert azok a bizonyos kopár helyek.
ahogy az életben is.
és vannak más helyek is..., pl. nálam meg van növelve az erdõ (mivel már bírja a gépem), és maxon van minden így bitang hangulatos az erdõkben és a hegyekben.
Persze a havas csúcsokon még mindig nincs pálmaliget tiritarka paradicsommadarakkal/meztelen hula-hula csajokkal...az sajnos 'kopár' (lököttek a hegymászók)
Viszont gondolom lehet rajta segíteni moddolással, és akkor mindenki megkapja amit akar.
De lényegesen egyszerûbb lenne ha nem egy másik játékról kellene hozszólást írni, hanem a topic játékáról ahogy azt megérdemli.😊
Mivel az ember hónapokat játszik egy játékkal, természetesen bevédi ha flame éri.
Én is mint sokan, látjuk a hibáit, de azt miért ide írjam? ..úgy gondolom hogy senkit sem érdekel, és olyant nem jó írni. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type