Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a 3D Gamersnél van kinn valami trailer, de nem fértem hozzá, mert minden szerver foglalt... URL=http://www.3dgamers.com/news/more/1096486050/]itten[/url]

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Amugy én azon lepödtem meg hogy 512mb rammal egyátalán elindul. Nem 1024 volt a minimum??

littleNorbi
Pont péntek 13.-án jelenik meg ?!?!? <#eplus2><#nevetes1><#buck><#hehe>

Zsolo007
Tele vannak azok már így is szerintem....

Esrohnoil
Hamar megtelnének a börtönök. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Zsolo007
És akkor mi lesz? Beperelnek mindenkit aki letölti? <#nevetes1>

overtkill
Sziasztok,
Csak annyit kérdeznék, hogy hallottatok - e arról hogy a JooWood a játék kiadása után figyelni fogja/akarja a P2P rendszereket?<#wow1><#zavart2><#csodalk><#csodalk>

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Molnibalage
Nos én is lehetnék a mérce. Pontosan a recommended gépem van. 1,5GB RAM, AMD 3000+ és Gefroce 6600GT.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

wedge31
Nekem is hasonló a gépem és az oblivion simán fut mediumon. A képek alapján a grafika rosszab lesz /a játék biztos jobb / és mégis nagyobb a gépigény itt valami nagyon nem stimel,de majd meglátjuk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Miért, lesz valami különleges, ezen a pénteken? Mármint azon túl, hogy 13-a lesz.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Molnibalage
A C64 -es idõkre emlékezetet... Épp tegnap Intkaratéztam. Hej, de jó volt!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

3P
Hát nekem februárig marad az Athlon XP 2400+ (2GHz) és a Radon 9800pro 1 GB rendszer memóriával. Addig valamilyen ultra low beállításban reménykedem, hogy élvezhetõ sebességgel fog futni.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

rotator
Játék kozbeni load: 1:29 min

Micsodaaaaa??? Az rohadt sok! Most nyomom a G2-t és ott kevesebb, mint 5 másodperc! Azért ne má!

Azért az igaz hogy tényleg se a proci se a vidkártya nem mai darad,ettõl függetlenül 512 ram még ezek tökéletes kiszolgálására is kevés...

Lilithn
sose lesz már péntek... 😞
remélem nem hiába várjuk ezt a pénteket...

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Ehhem...

*** elvakult fanság kikapcs
*** ostoba viccelõdés bekapcs

azért nem elõtte adják ki, hogy addig is minden hûséges rajongó gyorsan megvegye a játékot, nehogy kiderüljön milyen játszhatatlanul bugos (persze ezt nem komolyan gondolom, csak a gold visszavonásos balhén élcelõdöm rosszul)

*** ostoba viccelõdés kikapcs
*** elvakult fanság bekapcs

PTW
mi lenne az?

Lilithn
Hát csak annyi, hogy a Joowood azt mondta,hogy majdnem biztosan a G3 hivatalos megjelenését követõ négy napon belül fog megjelenni a demó Európában.

Örülnék ha magyarul is elmondaná ezt valaki mert akármilyen hihetetlen nem mindenki tud angolul.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Lilithn
Most erre lenne egy megjegyzésem, de elvakult fanságom miatt inkább nem teszem. <#beka3>

PTW
PCGames asked about that one of JoWood producers and they found out, that demo will be relesed in Europe, but almost for sure after official relase date of G3 in four days.

rotator
Jujj, az amik most biztos nem örülnek...

Szemezgetés az Aspyr nyilatkozatából:
* Packaging & medium - The game will ship on DVD only. (USA-ban meglepõen nagy arányban nincs az embereknek DVD-ROM a gépükben)
* Collector´s Edition - Not planned. (no comment)

Lilithn
CD Galaxis, bocsesz.

Molnibalage
Ez magyar cég?

Lilithn
Umm, meg ne haragudj érte, de szerintem 1G memória már a legtöbb mostani játéknál jószerivel alapigény.

No meg hát abba a jó kis chaintech alaplapba (nekem is ez volt) be lehet pakolni dualban, igencsak megdobja a teljesítményt. 10e-ért már kapsz még egy 512-õt.

grebber
Remélem patchekkel tudják majd a memigényt csökkenteni vhogy!

Next PC upgrade: 2022

én meg kozben a németszótárt fogom bongészni :o)

Yang: Skandi- senior shao wari

grebber
Akkor én a "kemény és turelmes rajongók" táborába tartozok majd!

Next PC upgrade: 2022

Lilithn
Jó vicc..😄

DonnieBrasco
Hát ezen a konfigon ettõl függetlenül nem a RAM a szûk keresztmetszet, hanem sokkal inkább a proci (és a VGA sem egy ász ma már...)

DB

A ti kung-futok nem erős!

RaveAir
A dobozban vajon lesz memória is? 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Egy teszter tapasztalatai a ramokkal.forrás:World of Gothic.
PCje: AMD XP 2400+, Abit KR7A-Raid, Ati Radeon 9800 pro.

1,5 GB RAM - probléma nélkul fut a játék
Játék startolása: 2:17 min
Játék kozbeni load: 1:29 min
Save: 0:15 min
Resource Cache: maximální (feltétlenul ajánlott)

1 GB RAM - Még mindíg jól játszható, de rosszabb a teljesitmény,mint az elozonél
Játék startolása: 3:05 min
Játék kozbeni load: 1:48 min
Save: 0:34 min
Resource Cache: maximální (ajánlott)

512 MB RAM - Gothic 3 csak minimális látótávolságnál és csak kemény és turelmes rajongóknak ajánlott.
Játék startolása: 4:50 minuty
Játék kozbeni load: 2:20 minuty
Save: 0:56 minuty

Yang: Skandi- senior shao wari

Lilithn
Háááát. A CDG-nél elõ lehet rendelni - ezt gondolom te is láttad - de hogy pénteken is be tudsz-e már robogni érte, azt nem tudom, és õk sem fognak neked nyílt választ adni, mert nem tudnak kezeskedni érte. <#nemtudom>

Lilithn
hmmm, milyen exét akar ez az oldal feltölteni? Elég víruskinézete van, azért az oldal gazdái utánanézhetnének.

izsook
Szívesen tesztelgettem volna Én is a cuccot. Na de majd a teljeset 😊

eprex
nem semmi legyen már pénteeeek!!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Azt nem tudja valaki, hogy melyik NEM online boltból lehet itthon megvenni? CD Galaxis? 576? Egyáltalán ilyen boltokban kapható lesz itthon pénteken?

eprex
és magyarul:

3 nappal ezelõtt még egy interjúban arról volt szó, hogy nem tervezik a Gothic 3 demó kiadását, ám ez a tényállás a mai napon megváltozott szerencsére. Lesz Gothic 3 demó !
Ez az állítást a JoWooD adta egy interjúban egy német internetes portálnak. Üröm az örömben, hogy a dátum eddig még nem tisztázott, hogy mikor tölthetõ le majd a demó.

eprex
Lesz demoo!!!!!!
A few days ago the Executive Producer of Aspyr Media (Gothic³ Publisher in the US) stated in an interview that they are not thinking about a demo.

Today things changed because the German gaming magazine, PC Games, called Jowood concerning this statement.

The answer:
Quote:
There will definitely be a demo for Gothic 3!

Sadly they didn't got a date when they will publish it.

b-type
Na látod ezért írtam, mert nem mindegy hogy mit írsz, ezt:
"..Oblivion a 10 centis kerítésekkel amiken elég körülményes átjutni"
vagy ezt:
"..Oblivionban fortify Acrobatics/fortifiy Speed 100 for 2 sec egész hatékonyan eljuttat bárhova.."
én ugyan nem használok szmötyiket, átlagos mezei harcosként/figuraként sem akadtam el 10centis kerítésekben..
Mert vélemény mindkettõ csak az elsõ így valótlan.
Egyébként meg igazad van, sokkal jobb érzés átmászni vmint mint meghoppolni helybõl. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Zsolo007
Pedig szerintem a gotic harcrendszere messze felülmúlja mind a Morroét, mind az Oblivionét...

Hivatalos helyen fixen nem láttam hogy nincs mászás, az elsõ gold után idéztek egy fejlesztõt Jowood meg egyéb fórumokon aki azt mondta hogy rengeteg helyre el lehetne jutni vele ahová nem akarják hogy eljussunk gondolom új engine el kicsit nehéz lett volna stabilan bugmentesen megoldani. Akik a végleges goldot tezstelték azok is egybehangzóan állítják hogy nincs szal kb 10% esély van még rá hogy unlockos perk mondjuk 100dex felett vagy ilyesmi eldugott cuccként jelen van.

Tudom hogy Oblivionban fortify Acrobatics/fortifiy Speed 100 for 2 sec egész hatékonyan eljuttat bárhova fõleg ha amúgy is magas mind2 de nem ugyanaz a fílingje ha egy exploitot kihasználva 1kmt ugrassz vagy ha szépen tanyasi módon felhúzod magad a magasabb helyekre 😊.

rotator épp ez a lényeg hogy full arcade, valami hihetetlen nagy faszaság a harc Fableben annak ellenére elmolyoltam vele vagy 3 napig hogy lényegében egy karámba vagy szorítva és csak arra mehetsz amerre épp a fejlesztõk mondják 😊. Az Oblivionnak/Morrowindnek és az eddigi Gothicoknak is közös gyengéje a gagyi harc( kövezzetek meg a Gothic qrvajó játék de nem a harcrendszer adta el 😄 ).

Ha hamarabb lesz demo mint teljes game csak megéri lehúzni már csak azért is hogy addig stabilan beállítsam/kicsit overclockoljam szerencsétlen veterán gépem hogy bírja 😊. Mázli hogy pénteken jön ki lehet néznének munkahelyen/edzéseken/egyetemen hova tûntem 3 napra 😄.
Alwares
Igen ilyen játékban nem nagyon szoktak demo-zni. Itt föleg a hasonló szabadon bejárható-kra gondolok. A pály-orientáltak esetében könnyebb a helyzet...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

eprex
sztem fake a hír nem hiszem h 1-2 nap alatt összedobtak egy demót..

dante3
Van ilyen,én nem olvastam az interjút!Amúgy én sem szedném le a demót,biztosan lesz vagy 1,5-2 giga! Csak azért szúrtam be a linket,hátha van olyan aki még nem tudott róla!
Bárcsak itt lenne már a teljes!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

eprex
KH-é a pont azt az interjút én is olvastam. Amugy meg minek demo ha pénteken itta full,remélem <#vigyor>

érdekesen változnak a fejlesztõi koncepciók... (ez az interjuhé a hétvégén jelent meg)

FiringSquad: Are there any plans for a demo of the game to be released?
Blaine Christine: As you can imagine, it would be incredibly difficult to craft a demo from a seamless world, so there are no plans for a demo at this time.

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

izsook
😊)) az orkok az elején nagyon lefánkolnak, de mondjuk még a vége fele is elég idegesítõ ellenfelek.

Mi az, hogy nem lehet mászni, azt hol olvastátok?????

b-type
bocsesz:
szintfüggõ= skill függõ
vároldalt= inkább várfalat akartam írni, csak gyorsulok kávézni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!