Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Csak annyit kérdeznék, hogy hallottatok - e arról hogy a JooWood a játék kiadása után figyelni fogja/akarja a P2P rendszereket?<#wow1>#wow1><#zavart2>#zavart2><#csodalk>#csodalk><#csodalk>#csodalk>
Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Micsodaaaaa??? Az rohadt sok! Most nyomom a G2-t és ott kevesebb, mint 5 másodperc! Azért ne má!
remélem nem hiába várjuk ezt a pénteket...
I can eat death like nobody\'s business.
*** elvakult fanság kikapcs
*** ostoba viccelõdés bekapcs
azért nem elõtte adják ki, hogy addig is minden hûséges rajongó gyorsan megvegye a játékot, nehogy kiderüljön milyen játszhatatlanul bugos (persze ezt nem komolyan gondolom, csak a gold visszavonásos balhén élcelõdöm rosszul)
*** ostoba viccelõdés kikapcs
*** elvakult fanság bekapcs
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Szemezgetés az Aspyr nyilatkozatából:
* Packaging & medium - The game will ship on DVD only. (USA-ban meglepõen nagy arányban nincs az embereknek DVD-ROM a gépükben)
* Collector´s Edition - Not planned. (no comment)
No meg hát abba a jó kis chaintech alaplapba (nekem is ez volt) be lehet pakolni dualban, igencsak megdobja a teljesítményt. 10e-ért már kapsz még egy 512-õt.
Yang: Skandi- senior shao wari
DB
A ti kung-futok nem erős!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
PCje: AMD XP 2400+, Abit KR7A-Raid, Ati Radeon 9800 pro.
1,5 GB RAM - probléma nélkul fut a játék
Játék startolása: 2:17 min
Játék kozbeni load: 1:29 min
Save: 0:15 min
Resource Cache: maximální (feltétlenul ajánlott)
1 GB RAM - Még mindíg jól játszható, de rosszabb a teljesitmény,mint az elozonél
Játék startolása: 3:05 min
Játék kozbeni load: 1:48 min
Save: 0:34 min
Resource Cache: maximální (ajánlott)
512 MB RAM - Gothic 3 csak minimális látótávolságnál és csak kemény és turelmes rajongóknak ajánlott.
Játék startolása: 4:50 minuty
Játék kozbeni load: 2:20 minuty
Save: 0:56 minuty
Yang: Skandi- senior shao wari
3 nappal ezelõtt még egy interjúban arról volt szó, hogy nem tervezik a Gothic 3 demó kiadását, ám ez a tényállás a mai napon megváltozott szerencsére. Lesz Gothic 3 demó !
Ez az állítást a JoWooD adta egy interjúban egy német internetes portálnak. Üröm az örömben, hogy a dátum eddig még nem tisztázott, hogy mikor tölthetõ le majd a demó.
A few days ago the Executive Producer of Aspyr Media (Gothic³ Publisher in the US) stated in an interview that they are not thinking about a demo.
Today things changed because the German gaming magazine, PC Games, called Jowood concerning this statement.
The answer:
Quote:
There will definitely be a demo for Gothic 3!
Sadly they didn't got a date when they will publish it.
"..Oblivion a 10 centis kerítésekkel amiken elég körülményes átjutni"
vagy ezt:
"..Oblivionban fortify Acrobatics/fortifiy Speed 100 for 2 sec egész hatékonyan eljuttat bárhova.."
én ugyan nem használok szmötyiket, átlagos mezei harcosként/figuraként sem akadtam el 10centis kerítésekben..
Mert vélemény mindkettõ csak az elsõ így valótlan.
Egyébként meg igazad van, sokkal jobb érzés átmászni vmint mint meghoppolni helybõl. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Tudom hogy Oblivionban fortify Acrobatics/fortifiy Speed 100 for 2 sec egész hatékonyan eljuttat bárhova fõleg ha amúgy is magas mind2 de nem ugyanaz a fílingje ha egy exploitot kihasználva 1kmt ugrassz vagy ha szépen tanyasi módon felhúzod magad a magasabb helyekre 😊.
rotator épp ez a lényeg hogy full arcade, valami hihetetlen nagy faszaság a harc Fableben annak ellenére elmolyoltam vele vagy 3 napig hogy lényegében egy karámba vagy szorítva és csak arra mehetsz amerre épp a fejlesztõk mondják 😊. Az Oblivionnak/Morrowindnek és az eddigi Gothicoknak is közös gyengéje a gagyi harc( kövezzetek meg a Gothic qrvajó játék de nem a harcrendszer adta el 😄 ).
Ha hamarabb lesz demo mint teljes game csak megéri lehúzni már csak azért is hogy addig stabilan beállítsam/kicsit overclockoljam szerencsétlen veterán gépem hogy bírja 😊. Mázli hogy pénteken jön ki lehet néznének munkahelyen/edzéseken/egyetemen hova tûntem 3 napra 😄.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Bárcsak itt lenne már a teljes!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
FiringSquad: Are there any plans for a demo of the game to be released?
Blaine Christine: As you can imagine, it would be incredibly difficult to craft a demo from a seamless world, so there are no plans for a demo at this time.
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
Mi az, hogy nem lehet mászni, azt hol olvastátok?????
szintfüggõ= skill függõ
vároldalt= inkább várfalat akartam írni, csak gyorsulok kávézni.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!