Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Obli'-ban az ugrás szintfüggõ, alacsony szinten nem tudsz ugrani, röpdösni ugyan nem fogsz, de kerítés nincs ami megállítson az ziher...hacsak nem kerítésnek nevezünk egy bazi nagy vároldalt, mert oda nem ugrasz fel mint wutang az oké.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Miii, nem lehet mászni? Én azt hittem, valami más bugról beszélgetnek a fórumokon, amit most kiszedtek.
Géigények: shadows antialias anisotrop 0án 1024x768 kb közepes draw distance és medium texture cuccal szentem eldöcög egy átlag magyar gépen is ha azt nézzük 6800GTvel mit produkált a végleges verzió. Tesco gazdaságos cucc ma Athlon XP 2800+, 6600GT 128 megával + 1 Giga 400as DDR. Inább a proci meg a memória kevés neki mint a 6600GT ha nincs igényed pl soft shadowra( a draw distance meg a textúrák minõsége ami leginkább szembeötlõ ha nagyon alacsony ).
Egy olyan játékot látnék már szívesen aminek a harcrendszere egy az egyben Fable the lost chaptersbõl lett lenyúlva( konzol port de hihetetlenül jó irányítása/hangulata van és a Force push/Assasin rush/Berserk/Slow time a 4 legeltaláltabb varázslat eddig a pc játékokban ) és a mozdulatok tanulása/minden egyéb meg a gothicokból jön.
...
"A megjelenési dátum tájékoztató jellegû, változás lehetséges!"
Vajon nalunk is ki fog jonni penteken a gyonyoruseg?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Meg amikor elõször hallod meg, ahogy az Ork Elite elõhúzza a kardját?
I can eat death like nobody\'s business.
Kíváncsi vagyok, milyen újrajátszhatósági foka lesz a játéknak. Mert pl. a Gothic 2-t tegnap este elkezdtem megint, lol, ez már kóros!!!
Még 4 nap. (Hacsak...de inkább nem is akarok belegondolni...)
Ha mégis, kiveszek vagy 3 nap szabit jövõ hétfõtõl. Hehh.
I can eat death like nobody\'s business.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Nekem a szerencse napom. Ilyenkor mindig jó szokott történni velem. Remélem most is kihozzák még 13 án a Gothic 3 magyar versiot. Mert már tulkön ülök most is😊<#vigyor2>#vigyor2>
Confi:Intel 940 Dual Core 3,2 tuning:4.7 ghz, Asus P5W premium alaplap SLI,AI nos, SLI ASUS 6600GT/TD TOP edition x2 SLI,1024 DDRII kingston 533, 160 GB HDD
Remélem enyi elég neki mert nem akarok venni 7800GTX vagy 7900 szériát😞
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
GeForce 7900 GTX GeForce 7950 GX2
Graphics Bus Technology PCI Express PCI Express
Memory 512MB 1GB (512MB per GPU)
Memory Interface 256-bit 512-bit
Memory Bandwidth (GB/sec) 51.2 76.8
Fill Rate (Billion pixels/sec) 15.6 24
Vertices/Second 1.4 Billion 2.0 Billion
Pixels per clock (peak) 24 48
RAMDACs (MHz) 400 400
Szerintem is butább az újabb. <#idiota>#idiota>
Bár az enyémen a G3 talán akkor fut el, ha mindent minimumra veszek. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- hát vazze, pénzt is adsz rá? (nem személyeskedés, csak könnyû dobálózni azzal, hogy mi a minimum)
- én GF 4200TI helyett GF 6600GT-t akartam venni, de nem volt rá 30+e Ft-om, így befigyel egy használt ATI 9800PRO amit csak XT-nek ismer fel, de eddig meg vagyok vele elégedve és remélem erre is jó lesz (teljesítménye nem éri a 6600GT-t se, de szép tiszta képe van)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- az újabb kártyák butábbak lesznek a 7900-nál
- a 7900-at nem akarják tovább gyártani, raktárkészletrõl meg nem lesz olcsóbb
_szvsz_
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
7600GT jobb mint a 6800GT a tesztek azt mutatják, de ez nem ide tartozik!
Next PC upgrade: 2022