Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
???
Obli'-ban az ugrás szintfüggõ, alacsony szinten nem tudsz ugrani, röpdösni ugyan nem fogsz, de kerítés nincs ami megállítson az ziher...hacsak nem kerítésnek nevezünk egy bazi nagy vároldalt, mert oda nem ugrasz fel mint wutang az oké.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Takanohana
Mi? Ez bug, vagy alapból nem lehet felmászni sehova? Egyébként hol írják, hogy nincs mászás?

rotator
Fable-nek teljesen más harcrendszere van, tiszta arcade. 😊
Miii, nem lehet mászni? Én azt hittem, valami más bugról beszélgetnek a fórumokon, amit most kiszedtek.

Szimpatikus játék az tény az elsõ 2 része a legjobb rpgk amikkel játszottam( Deus Ex mellett de az meg egész más stílus ). Egy icipicit bosszant hogy mint kiderült a 3ban nem lehet mászni( értsd felugrassz egy fal mellett és a karakter belekapaszkodik a tetejébe/felhúzza magát vagy ha alacsonyabb a cucc fellép rá ). Szõrszálhasogatás tudom de ez adta a Gothic hangulatának egy részét hogy arra mész amerre szimpatikus, nincsenek komoly korlátok. Szép nagy ellenpélda ugye Oblivion a 10 centis kerítésekkel amiken elég körülményes átjutni/Fable the lost chapters az 5 centis kerítésekkel amiken meg lehetetlen 😄.

Géigények: shadows antialias anisotrop 0án 1024x768 kb közepes draw distance és medium texture cuccal szentem eldöcög egy átlag magyar gépen is ha azt nézzük 6800GTvel mit produkált a végleges verzió. Tesco gazdaságos cucc ma Athlon XP 2800+, 6600GT 128 megával + 1 Giga 400as DDR. Inább a proci meg a memória kevés neki mint a 6600GT ha nincs igényed pl soft shadowra( a draw distance meg a textúrák minõsége ami leginkább szembeötlõ ha nagyon alacsony ).

Egy olyan játékot látnék már szívesen aminek a harcrendszere egy az egyben Fable the lost chaptersbõl lett lenyúlva( konzol port de hihetetlenül jó irányítása/hangulata van és a Force push/Assasin rush/Berserk/Slow time a 4 legeltaláltabb varázslat eddig a pc játékokban ) és a mozdulatok tanulása/minden egyéb meg a gothicokból jön.
rotator
"Várható megjelenés: 2006.10.13."
...
"A megjelenési dátum tájékoztató jellegû, változás lehetséges!"

MrStokes
Hmm, nem is mondasz hulyeseget. Mar ugy is aktualis lenne egy kis pihi a sok munka kozepette ^_^

Vajon nalunk is ki fog jonni penteken a gyonyoruseg?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lilithn
És amikor hallod ahogy mögötted zihál a Shadowbeast? (még az alacsony szinteken) Aztán már csak nameless hõsünk halál-sikolyát? Heh. 😄
Meg amikor elõször hallod meg, ahogy az Ork Elite elõhúzza a kardját?

I can eat death like nobody\'s business.

izsook
Nyugi Én meg az elsõ részével kezdtem el jáccani. Még mindig nagyon para, mikor még kis gyenge valami vagy egy szál vékony pálcika karddal az oldaladon elkezd közelíteni a raptor szerû gyík szörny elmenekülsz és mikor már azt hitted leráztad beléd száll jobb vagy baloldalról nagyon beszaratós <#vigyor3>

rotator
1

littleNorbi
Hány DVD-s lesz a játék ?

rotator
Hova sietsz? A következõ cirka 3 évben úgyis ezzel kell játszanod, minek ennyire gyorsan letudni a dolgokat? <#vigyor>
Kíváncsi vagyok, milyen újrajátszhatósági foka lesz a játéknak. Mert pl. a Gothic 2-t tegnap este elkezdtem megint, lol, ez már kóros!!!

Lilithn
Jajj be djönyörû...😄 Akarom, most!
Még 4 nap. (Hacsak...de inkább nem is akarok belegondolni...)
Ha mégis, kiveszek vagy 3 nap szabit jövõ hétfõtõl. Hehh.

I can eat death like nobody\'s business.

eprex
nem majd a simához is XD... rajta van h CE sztem egyértelmû h csak a gyûjtõi változathoz jár

szerintem csak CE-hez adják az extrákat

_Atti_
remélem angol😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Ha valakinek nem jönne be a 2 kép:

Kép1
Kép2

Csak halkan, mert ez illegális...

rotator
És ahhoz is adják ezeket?

Hamarosan jön a clone release.
Kép1
Kép2

Csak halkan, mert ez illegális...

Én megrendeltem már elözö héten (Seven)és remélem pénteken kihozzák és nem csak hétfön kapom meg😞
rotator
A simát szerintem simán. 😊

Molnibalage
Szerintetek, ha nem rendeltem meg elõre, akkor is meg tudom majd venni jõvõ hét pénteken?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Valakin le kell vezetni a feszültséget.😄 Kíváncsi vok mikor játszhatok már vele végre.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

reménytelen
Azt hittem, csak akkor jelent meg volna október 13-án, ha nem kell visszahívni az elsõ aranylemezt...
3P
Hát a csúcshoz biztosan nem lesz elég, de majd kiderül...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Sakcok feltûnt már valakinek, hogy PÉNTEK 13-án fog megjelenni? Jó ómen mi? 😊

Nekem a szerencse napom. Ilyenkor mindig jó szokott történni velem. Remélem most is kihozzák még 13 án a Gothic 3 magyar versiot. Mert már tulkön ülök most is😊<#vigyor2>
Mr_no_NaMe
lowon majdcsak eldöcög
Gothic 3 télen nyáron. Nagy rajongoja vagyok😊 Szoval már megrendeltem és alig várom. Ujitottam is kicsit remélem ezért elmegy rajta majd maxon, de ha nem az se baj mert a játékélmény a fontos😊

Confi:Intel 940 Dual Core 3,2 tuning:4.7 ghz, Asus P5W premium alaplap SLI,AI nos, SLI ASUS 6600GT/TD TOP edition x2 SLI,1024 DDRII kingston 533, 160 GB HDD

Remélem enyi elég neki mert nem akarok venni 7800GTX vagy 7900 szériát😞
rotator
Yep!

deadcode82
#4112 , #4114 stb

Molnibalage
Sakcok feltûnt már valakinek, hogy PÉNTEK 13-án fog megjelenni? Jó ómen mi? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

deadcode82
Persze, tudom, csak reagáltam, de vigyázz, mert lassan Te is kezdel vitatkozni.<#eplus2>

Amit írtam nem kifejezetten neked írtam.

Nekem nem is kell.<#beka2><#beka2> Nekem már a teljes és MAGYAR verzió kell.

deadcode82
Én nem vitatkozom, tényeket írtam le, azokon nem lehet vitatkozni.

peeter22
Én szorosan a játékot érintõ infórmációt közlök nem lesz demó<#beka2><#beka2><#nevetes1>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

MrStokes
A valasz pedig nagyon egyszeru. A jatekot szorosabban erinto temakbol per pillanat kifogytak, es hat a magyar ember nem ember, ha nem vitatkozhat. ^_^;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

De nem értem. Miért vitatkoztok a kártyákon? Akinek gyengébb van az vesz másikat vagy játszik kisebb felbontásban. Akinek pedig hipersupermegagiga kártyája van az meg örüljön neki és kész.

deadcode82
Elnézést, hiányzik a "/" a tulajdonságok közül.

deadcode82
OFF

GeForce 7900 GTX GeForce 7950 GX2
Graphics Bus Technology PCI Express PCI Express
Memory 512MB 1GB (512MB per GPU)
Memory Interface 256-bit 512-bit
Memory Bandwidth (GB/sec) 51.2 76.8
Fill Rate (Billion pixels/sec) 15.6 24
Vertices/Second 1.4 Billion 2.0 Billion
Pixels per clock (peak) 24 48
RAMDACs (MHz) 400 400

Szerintem is butább az újabb. <#idiota>

izsook
Valószínû, ha nem a G3 topikba lennénk, hanem valami gyógyegér játékéba, akkor nem ezeket a kártyákat ajánlottam volna!!!

hát én azt mondom, hogy most még felesleges kártyát cserélni, mert nemsokára jön a directx10, és akkor úgyis egy vadiúj karit kell vennie mindenkinek, aki élvezhetõen akar játszani.
Esrohnoil
Dettó.
Bár az enyémen a G3 talán akkor fut el, ha mindent minimumra veszek. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hát nekem ha g3 elfutkároz akkor szerintem csak a g4-re frissítek gépet😄

koschwarz
hát ha - leginkább a crysis miatt - valaha is fejleszteni fogok, akkor a jelenlegi agp-s rendszeremet kell lecserélni pci-x-esre, az meg nem lesz kis pénz, ez az ami beba*x<#rinya>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ha valaki kártyát akar venni, akkor minimum 6800, de inkább 6800 GT
- hát vazze, pénzt is adsz rá? (nem személyeskedés, csak könnyû dobálózni azzal, hogy mi a minimum)
- én GF 4200TI helyett GF 6600GT-t akartam venni, de nem volt rá 30+e Ft-om, így befigyel egy használt ATI 9800PRO amit csak XT-nek ismer fel, de eddig meg vagyok vele elégedve és remélem erre is jó lesz (teljesítménye nem éri a 6600GT-t se, de szép tiszta képe van)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

már jön a GeForce 7950 GX2 és a GeForce 7950 GT, talán nemsokára emberibb ára lesz a 7900-asoknak
- az újabb kártyák butábbak lesznek a 7900-nál
- a 7900-at nem akarják tovább gyártani, raktárkészletrõl meg nem lesz olcsóbb
_szvsz_

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

grebber
Ezt hol álmodtad barátom??
7600GT jobb mint a 6800GT a tesztek azt mutatják, de ez nem ide tartozik!

Next PC upgrade: 2022

azért ez tulzás a transport tycoon fullon futott a p1-esemen is integrált kártyával😄

magus
nekem az van és jó, kicsit visszafogja a teljesítményét az, hogy csak 1 giga ramom van, de jó kis kártya. minden bekapcsolva minden highon nem futtat semmit (ahogy nincs is olyan kartya ma a piacon ami megtenne) de azert eros

Hát azért nem mondanám h a gothicok nem zabálják a memóriát, fél és egy giga közöt erõsen érezni a különbséget.