Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek szerint nálam médiumon futni fog.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
I can eat death like nobody\'s business.
Na de tényleg. Hétvégén mûködnek? Tehát akkor hétfõn lesz nekem futár játékkal?
És, bevételezéssel? Milyen bevételezéssel? Én odaadom neki pénzem, õ odaadja nekem játék...vagy nem? ;P
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Nekem fõleg a "Rutinos üzletek" kifejezés teccik
Rajtunk nem múlik, hogy a hétvégén kint legyen a CE. A lényeg az, hogy milyen gyorsan dolgoznak a bevételezéssel az adott üzletek (Comgame 576, CD Galaxis). Rutinos üzletek lévén nem hiszem, hogy gond lenne.
<#taps>#taps>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Mondtam, ha nem tetszik valami, máshol is lehet olvasgatni.
Nem értem ezt az elvakult hisztériát felnõtt emberektõl, csupán ez a bajom. Get a life, FFS.
Az élet nem videójátékokból, meg a rájuk való tûkönülõs várakozásból áll. <#whatever>#whatever>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Nekem úgy tûnt, mintha egy szimpla, csúnya kinézetû, lövöldözõs/lopakodós játékra ráhúztak volna egy Cthulhu ruhácskát.
Ennél azért sokkal ijesztõbbek voltak Lovecraft bácsi munkái.
A kétkardos harc is nagyon brután néz ki. Nagyon jó...😄
Szuper hogy lesznek pajzsok is! Vajon az külön skill lesz?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amúgy elég szép, és az optimalizációra igazán kitalálhattak volna valamit, hogy ne kelljen hozzá erõmû.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Bocsesz. <#idiota>#idiota>
Németo.-ban megvan a hypeja a játéknak, meg szerintem így általában Nyugat-Európában. Az amcsikat kéne meggyõzni, de azoknak meg ha nincs egy barominagy piros x a cél npc feje felett akivel beszélni kell, és nem vezet el egy kis fehér nyúl a helyre, hogy ott elmondja pontról pontra mit kell csinálni, akkor már nekik nem is tetszik. És akár meg is halhatsz benne! OMFG! Tisztelet a kivételnek.
Majd meglátjuk.
1st law: Soha, de soha ne adj kölcsön az unokaöcsédnek eredeti játékot!
Engem sem hívtak.
Nem lesz nekünk 13-án Gothic, rotator, ebben 99% biztos vagyok. A maradék az a remény.
Egyébként meg, téged hívtak már a PC Dome-tól? Mert engem nem. Addig pedig aligha fognak kiszállítani bármit is, amíg nem egyeztettek elõtte. Úgyhogy ha ma vagy holnap nem csörren a telefon, akkor a pénteki G3-azásból annyi! <#rinya>#rinya>