Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lilithn
<#vigyor2>

I can eat death like nobody\'s business.

koschwarz
nem is tom, ma már az 1 giga nem lehet luxus egy gémernek, úgyhogy tessék beszerezni.

ezek szerint nálam médiumon futni fog.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
githic3 videjó

ez valami új

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lilithn
Aha, ez így is van! De ezzel csak az ellenséget akarom megtéveszteni.<#vigyor1>

Lilithn
Most nulla ram van benne? Jó-jó, ne üss kérlek.

Lilithn
Dear rotator. Fordítsd mán lö nekem esztet magyarra, me' én nem értem.

Na de tényleg. Hétvégén mûködnek? Tehát akkor hétfõn lesz nekem futár játékkal?

És, bevételezéssel? Milyen bevételezéssel? Én odaadom neki pénzem, õ odaadja nekem játék...vagy nem? ;P

Alwares
A faszért kell neki 1 GB RAM. Bár a többi proci, videokari megvan. Nemtom veszek 1 GB ramot talán menni fog... A faszért kell gépigényes játékokat csinálni, vagyis inkább RAM igényeseket... Mindegy...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

EmThor
teszt, ránagyítotok jobb lesz csak ez a f@s új fórummotor összenyomja...

izsook
<#vigyor3> ... ebben a hozzászólásban több logikai és összefüggésbeli probléma is van, de tényleg vicces a maga módján.
Nekem fõleg a "Rutinos üzletek" kifejezés teccik

rotator
Seven M válasza a CE megjelenésével kapcsolatban:

Rajtunk nem múlik, hogy a hétvégén kint legyen a CE. A lényeg az, hogy milyen gyorsan dolgoznak a bevételezéssel az adott üzletek (Comgame 576, CD Galaxis). Rutinos üzletek lévén nem hiszem, hogy gond lenne.

<#taps>

rotator
Akkor minek regisztráltál az sg-re, lol.

Esrohnoil
Ugyan, Lilithnél is kimarad itt ott egy "nem" a szövegbõl. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

izsook
Bocs "NEM elemzi" kimaradt

izsook
Szerintem nyugodtan elolvashatod, mert elemzi olyan mélyrehatóan a dolgokat, mint pl. a Heroes V.-ös oldal 😊))) nincs skillwhell 😉

izsook
Most nem azért, de szabadidõmbe szívesebben abálom a barátnõmet meg képzeld járok kondizni meg szeretek vezetni, tehát nem kell azt hinni, hogy akkor mert mi most itt poénosan megpróbálunk forumozni akkor már nagy bébi játékéhes, ha ki jön akkor eakuálok emberek vagyunk egyszerûen várjuk, mert az elõzõ két rész teccet és kész!

Lilithn
Örülök, hogy ennyire okos, életrevaló és bölcs vagy, hogy ilyen lenézõen ki mersz oktatni minket.
Mondtam, ha nem tetszik valami, máshol is lehet olvasgatni.

Ehh... "fanbois/gals".

Nem értem ezt az elvakult hisztériát felnõtt emberektõl, csupán ez a bajom. Get a life, FFS.
Az élet nem videójátékokból, meg a rájuk való tûkönülõs várakozásból áll. <#whatever>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Lilithn
Nem olvastam el egyetlen részletekbe menõ cikket sem, csak a felületeseket, mert nem akarom elvenni a meglepi hatását. Utálom, ha elõre tudok már mindent.

Lilithn
Szerintem meg nagyon jött át Lovecraft bácsi ereje azon a játékon.
Nekem úgy tûnt, mintha egy szimpla, csúnya kinézetû, lövöldözõs/lopakodós játékra ráhúztak volna egy Cthulhu ruhácskát.
Ennél azért sokkal ijesztõbbek voltak Lovecraft bácsi munkái.

izsook
azt csak mint egy fajta lehetõséget helyeztem kilátásba 😊))

Lilithn
Újság mellé? Az jó soká lesz. Várhatsz mondjuk úgy 3-4 évet.

izsook
Valószínû sokat javítottak (bonyolítottak a skill rendszeren, mert valami teszter gyerek írta - ide be is van linkelve -, hogy egymásra épülõ skill rendszer van) azt hiszem a magyar G3-om oldalon fenn is van egy kis féloldalas cikk errõl.

izsook
Még mindig fenn van a gépemen, de valahogy elhanyagoltam szegénykét, remélem nem idéz le egy nagy démont valamelyik este, hogy megegyen

Lilithn
Oooh wazze, mi volt az a nagy szõrtelen izé a végén....úúú, már tudom melyik szörnytõl fogok fosni. Úúúú, úúúú...istenkirály feje volt. 😄
A kétkardos harc is nagyon brután néz ki. Nagyon jó...😄
Szuper hogy lesznek pajzsok is! Vajon az külön skill lesz?

izsook
remélem pénteken vagy legkésõbb hétfõn fenn lesz a v a n a d u n, ha meg jó, akkor meg veszem esetleg megvárom míg valamelyik magazin kiadja az újság mellé lásd még G1 😊))

Esrohnoil
Akkor a Cthulhu: Dark Corners of the Eart nem az amcsiknak készült, és ennek én felettébb örülök. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
De talán addig is a hibákat javítják. 😊

Szerintem grim csak szivat a 2 is tetszett neki😄

RaveAir
Megnéztem a videót. Furcsa, hogy az elején ott hajlongoznak a nagy fák, miközben az aljnövényzetnél nem nagyon látszik semmit.

Amúgy elég szép, és az optimalizációra igazán kitalálhattak volna valamit, hogy ne kelljen hozzá erõmû.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Nah nekem nagyon tetszik h itt végre nem csak azt tudod megütni aki focusban van és végre nincs az mint az 1-2 ben hogy egyik ellenfél ki van jelölve másikon 8szor átmegy a kardod és semmi baja

Lilithn
Tisztelettel kérdem, hogy minek jössz erre a fórumra, ha ennyire nem tetszik a játék, a fórumtársak, az itt folyó beszélgetés? Van még egy csomó másik fórum, valamelyik biztos megnyeri a tetszésed.

Hivatalos kép-/videóanyag, ne adj' isten demó nem marketinganyagnak minõsül? Ki beszél az egyéb médiában elhelyezett reklámról? <#idiota>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

MrStokes
A nemetek meszefoldon hiresek a szoftverfejlesztesukrol... -_-;

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Lilithn
Mondjuk nekem a CDG mindig kiküldi a katalógust...<#idiota>

Lilithn
Hát én meg elgondolkodtam rajta, hogy miért is nem...;D
Bocsesz. <#idiota>

rotator
Vazzeg, csak ironizáltam! <#vigyor2>

Lilithn
Nem Mo.-ból lesz a nagy bevételük, hidd el. A SevenM-nek meg nem érné meg. Elég szûkös itt a fizetõképes (vagy fizetni hajlandó) játékos társadalom. Szerintem. De lehet, hogy tévedek.
Németo.-ban megvan a hypeja a játéknak, meg szerintem így általában Nyugat-Európában. Az amcsikat kéne meggyõzni, de azoknak meg ha nincs egy barominagy piros x a cél npc feje felett akivel beszélni kell, és nem vezet el egy kis fehér nyúl a helyre, hogy ott elmondja pontról pontra mit kell csinálni, akkor már nekik nem is tetszik. És akár meg is halhatsz benne! OMFG! Tisztelet a kivételnek.

rotator
Aránylag ritkán találkozom az autópályák mellett Seven M óriásplakátokkal, hogy "MEGJELENT A ...!", de a tévében sem túl gyakori két mosóporreklám között a game-hype és a Népszabadságban se sûrûn bérelnek ki egész oldalas hirdetési felületeket. 😞 Lúzer banda! Legalább a Superinfo és Cora/TESCO/egyéb papiruszok mellé dobhatnának be minden háztartásba egy figyelemfelkeltõ prospektust minden héten az új megjelenésekrõl!!!

Takanohana
Képzeld, unatkozunk. Egyébként pedig ne legyél ünneprontó. A játék igenis megjelenik pénteken. Ha meg mégsem, akkor késõbb. Kivárom, csak nehéz.

Lilithn
Egy jó játéknak meg amúgy sem kell a csinadratta. Amelyiknek kell, az már gyanús, hogy sokkal kevesebb mint aminek mondja magát. Az elején kell sokat eladni belõle.;D

Lilithn
Örülök, hogy ilyen szórakoztatónak tartod.
Majd meglátjuk.

Nagyon jókat röhögök a saját magatok által gerjesztettt hype-on 😊 A legjobb az, hogy valakik komolyan elhiszik, hogy holnapután megjelenik a játék, a visszavont elsõ master ellenére 😄 Nem gyanús, hogy semmi marketingkampány nincs? Semmi egetrengetõ felhajtás meg csinnadratta? Szerintem a legjobb, ha elkönyvelitek, hogy szerencsés esetben is csak 20-án jelenik az meg, de én inkább novemberre tippelnék. És januárban talán már játszható állapotban is lesz a sok patch-tõl <#idiota>

Lilithn
Nekem nem hétfõn kell. Most pénteken kell! Lilith hisztizik és a földhöz veri magát. ;D

rotator
Lesz az, nem kell pesszimistának lenni! De lehet, hogy csak virtuálisan. Valahogy úgy, hogy 13-án délután 16 órakor csörög marag a telefon, hogy izé, kûdhettyük-é, aztán a helyeslõ válasz után kihozzák hétfõn délben.

Lilithn
Nem, kölcsönkértem az unokaöcsémnek ezt a két játékot,ez a hülyegyerek meg elhányta õket valahova, és illenék beszereznem annak, akitõl kölcsönkaptam.
1st law: Soha, de soha ne adj kölcsön az unokaöcsédnek eredeti játékot!

Engem sem hívtak.
Nem lesz nekünk 13-án Gothic, rotator, ebben 99% biztos vagyok. A maradék az a remény.

rotator
Szal, innen tölthetõ ezerrel, ha a 3D Gamers nem menne.

rotator
rotator
Ennyire nem lehet nosztalgikus hangulatod! <#vigyor>

Egyébként meg, téged hívtak már a PC Dome-tól? Mert engem nem. Addig pedig aligha fognak kiszállítani bármit is, amíg nem egyeztettek elõtte. Úgyhogy ha ma vagy holnap nem csörren a telefon, akkor a pénteki G3-azásból annyi! <#rinya>

Lilithn
Na f@sza. Most néztem a shop.pcdome oldalát, és már megváltoztatták a megjelenési dátumot 13-ról 27-re. Mondjuk ez a normál kiadásra vonatkozik, de kétlem hogy a CE is maradna így. Hacsak nem a magyarosítás miatt csúszik a normál. <#sir>

eh, bocsi a linkért, szóval itten

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu