Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár múltkor meglepõdtem, mert a Devil May Cry 3 Special Edition (PC) jóval elõbb volt itt, mint pl. a US-ban. És most is elõbb lesz Gothicunk mint az amcsiknak. Meg Witcherünk is elõbb lesz az tuti, meg meg...;D
I can eat death like nobody\'s business.
Nálunk csak a CE lesz angon nyelven kapható, erõsen(?) korlátozott példányszámban. Rá 2 hétre jöne a sima magyar.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy a G3 vs. obli vitát kéretik a játék tesztelése utánra tenni.
Amúgy meg békén kellene hagyni, senki se szereti ha a kedvencét piszkálják, mégha ismeri is a hibáit...
magyar nyelvû lesza gamma,vagy csak a hozzá adott dobozban lévõ cuccok,meg borító?
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
gondolom nem lesz magyar nyelvû változat,szal mind1,hogy az angol nyelvût itthon veszed,vagy mondjuk Ausztriában.
azért mert nincs kiírva Magyaro. azért nem biztos,hogy olyan kurva sokat fog késni,szted a még jó néhány európai országban,amik nincsenek feltüntetve ott sem fog megjelenni?
holnap veheted is a repülõjegyed😊))))
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Na és persze magyarország megint hol van? Na hol??
Amint adódik egy jobb lehetõség, elhúzok ebbõl az országból, az tuti.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Pénteken jelenik meg,ez tuti?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
ez még mindig nagyon jó...<#worship>#worship>
Djönyörûek a sivatagos képek. A csupa erdõkbõl már kicsit elegem volt a Yo-Know-What-Game után.
Nagy feelingje lesz, érzem.
És szerintem ha majd mindenki kézhez kapta a maga példányát elkezdhetünk beszélni szépségérõl/csúfságáról.<#beka3>#beka3>
Oblivion-nal befürödtem, mert szaggat nagyon a gépemen. Mostmár csak a Gothic 3-ban bízhatok, hogy nem kell neki atomerõmû, és én is élvezhetem a gépemen. Azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora lesz a minimum gépigénye?
És egy még lámább kérdés a végén: Lesz benne belsõ nézet?
Üdv:
DJviolin
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
mostani pénteki GS-ben lesz review ha minden igaz, de nem tom, hogy õk is a bugos verziót kapták-e meg...
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Amúgy az optimális futtatáshoz nem semmi,milyen gépet kérnek!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Amennyiben a megrendelt termék megjelenés elõtti szoftver, elõrendelést veszünk fel rá. Ebben az esetben a terméket a megjelenés napját követõ egy munkanapon belül postázzuk.
Futárszolgálat választása esetén legkésõbb a termék raktárunkra érkezését követõ munkanapon történik a kiszállítás, ezt elõzõleg mindenképpen telefonon jelezzük.
A megrendelt termékek személyes átvétele is lehetséges, elõzetes egyeztetés után a Dome InfoMedia Kft. székhelyén (Bp. XII. ker. Krisztina krt. 2-4.).
Másik, amikor a legvégén legyakja az Ogre(?), miért kezd megint növekedni noname barátunk életereje?
Másik, amikor a legvégén legyakja az Ogre(?), miért kezd megint növekedni the noname barátunk életereje?