Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lilithn
Ebben az országban ami jó, az mind csigalassúgással jön, ha jön egyáltalán, ami meg szar azt azonnal bevezetik. Nehogy már jó legyen.
Bár múltkor meglepõdtem, mert a Devil May Cry 3 Special Edition (PC) jóval elõbb volt itt, mint pl. a US-ban. És most is elõbb lesz Gothicunk mint az amcsiknak. Meg Witcherünk is elõbb lesz az tuti, meg meg...;D

I can eat death like nobody\'s business.

izsook
Azt hittem, hogy ez eddig csak számomra ilyen egyértelmû 😉

Hát akkor addig csunya gonosz módon letöltöttváltozattal fogok játszani...

27.-én jelenik meg a magyar változat. Azt a pár napod ki lehet bírni...

rotator
Jaja, valószínûleg csak egy pár speech*.vdf-et kell kicserélned, mindazonáltal ezek mérete már a G2-ben is 1 giga felett volt, a 3.2 gigás installból. 😊
Nálunk csak a CE lesz angon nyelven kapható, erõsen(?) korlátozott példányszámban. Rá 2 hétre jöne a sima magyar.

zizz21
FIFA-t is lehetett,szal gondolom majd lehet ezt is! 😊

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Shaman
sztetek az megoldható,hogy ha mondjuk veszel most egy G3-at ami angol. majdan megjelenik magyarul,nyílván nem szeretnél mégegyet venni,de valahonan a szövegmagyarításokat leszedni a netrõl és rátölteni?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
hmm jól hangzik

rotator
Minden magyar lesz, csak a hangok nem.

Molnibalage
Mert itthon nyilvánvalóan a nem lokalizált változat lesz péntektõl árulva. A játékosok nagy részét nem nagyon hozza lázba, hogy magyarul megvárja,jó nekünk az angol is. (valakinek meg a német)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Meg a lengyeleké sem. Nyugi ott lesz az.

Amúgy a G3 vs. obli vitát kéretik a játék tesztelése utánra tenni.
Amúgy meg békén kellene hagyni, senki se szereti ha a kedvencét piszkálják, mégha ismeri is a hibáit...

Shaman
mi is ez a lokalizált verzió?

magyar nyelvû lesza gamma,vagy csak a hozzá adott dobozban lévõ cuccok,meg borító?

rotator
Ti hol éltek? Azért késik nálunk, mert még mindig a hivatalos magyar fordítással tökölnek! Az angol CE már az országban van (kíváncsi lennék, hány darabot hozatott be a Seven M).

Alwares
Hát ahogy megnéztem a video-t az erõs pályák esetében nemtom mért indokolt ez a gépigény, fõleg ha a látotávolságot nézzük. Bár a sivatagosak elég jól néznek ki...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

ThugEdge
úgyis az lesz,mint szok,meglesz a próba verzsün,azt majd lesz hunpack vagy ilyesmi azt jóéjt

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ati2002
A magyar lokalizált verzió okóber végén jelenik meg kb, addíg legfeljebb kipróbálhatjuk a neten megosztott biztonsági másolatot.<#nemtudom>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Esrohnoil
Érdekes, az összes többi lokalizált verzió, amikrõl szó volt, mind fel van tüntetve, csak a mienk nem...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Shaman
internet korában nem sokba telik külhonból megrendelni....
gondolom nem lesz magyar nyelvû változat,szal mind1,hogy az angol nyelvût itthon veszed,vagy mondjuk Ausztriában.

ThugEdge
nem értem e problémád
azért mert nincs kiírva Magyaro. azért nem biztos,hogy olyan kurva sokat fog késni,szted a még jó néhány európai országban,amik nincsenek feltüntetve ott sem fog megjelenni?
holnap veheted is a repülõjegyed😊))))

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

izsook
Asszem egyenlõre jó lesz a tört is.

Esrohnoil
Megjelenési dátumok.

Na és persze magyarország megint hol van? Na hol??

Amint adódik egy jobb lehetõség, elhúzok ebbõl az országból, az tuti.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Shaman
hööömmm nem nagyon olvastam bele a topigba ,de a banner alatti szöveg érdekes....

Pénteken jelenik meg,ez tuti?

wedge31
Teljesen igazad van a játékmenet a legfontosabb.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

rotator
No majd meglátjuk! A játékmenet az elsõdleges...

wedge31
Hát épp ez az biztos vagyok benne hogy a gothic sokkal jobb lesz ,mint az oblivion de hogy szebb is...

rotator
Azt elismerheted, hogy jobb, de azt, hogy szebb... <#nemtudom>

wedge31
Látom fanatikus vagy ugyhogy inkább kiszálok a vitából ugyanis éncsak szimplán szeretem ezt a játékot tehát a hibáit is meglátom,talán csak annyit,hogy azért mert opelem van még elismerem,hogy a mercedes jobb és ez nem ízlés kérdése.

rotator
Ááááááá!!! A skandinávoknál már egy csomó ember kézhezkapta a CE-t, a németeknél a boltok már csak a pénteki dátumra várnak, hogy kirakhassák a polcra, a külföldi online shopok pedig már feladták a csomagokat, hogy péntekre megérkezzenek!!! <#wow1>

Lilithn
***cukrozott takony***
ez még mindig nagyon jó...<#worship>

Lilithn
Tény kérdés? Közülünk még senki sem látta direktben a Gothic 3-at. Örülök, hogy ilyen belsõ körökben mozogsz, mondhatnál többet is.

Djönyörûek a sivatagos képek. A csupa erdõkbõl már kicsit elegem volt a Yo-Know-What-Game után.
Nagy feelingje lesz, érzem.

És szerintem ha majd mindenki kézhez kapta a maga példányát elkezdhetünk beszélni szépségérõl/csúfságáról.<#beka3>

rotator
Non, monsieur. Ténykérdés az lenne, hogy teszem azt melyikben hány poligont renderel az engine. Ebben lehet, hogy jobb az Oblivion, de nekem speciel nem nagyon tetszik a "cukrozott takony" végeredmény, sorry. <#levele>

wedge31
Ízlés? Talán inkább tény kérdés.

rotator
Nem jól tudod, a rosszabb grafika meg ugyebár ízlés kérdése. 😊

wedge31
Akkor totál nagyot fogsz bukni mert ennek a játéknak még az oblivionál is nagyobb a gépigénye /rosszabb grafika mellet / de a játék talán majd mindenért potol minket,belsö nézet meg ha jól tudom nem lesz.

Sziasztok!

Oblivion-nal befürödtem, mert szaggat nagyon a gépemen. Mostmár csak a Gothic 3-ban bízhatok, hogy nem kell neki atomerõmû, és én is élvezhetem a gépemen. Azt szeretném megkérdezni, hogy mekkora lesz a minimum gépigénye?

És egy még lámább kérdés a végén: Lesz benne belsõ nézet?

Üdv:
DJviolin

Takanohana
Van valami olyan skill, hogy fokozatosan visszatöltõdik az élet és a mana.

dante3
Köszi a kimerítõ választ! Már csak két napot kell várni!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

EmThor
harcrendszert + a játék kiegyensúlyozottságát szapulták, tehát valahol túl nehéz, valahol túl könnyû.

mostani pénteki GS-ben lesz review ha minden igaz, de nem tom, hogy õk is a bugos verziót kapták-e meg...

peeter22
Az egyik a harcrendszer, a másik az egyensúly vagy mi, kicsit mosódott a kép.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

dante3
Nem tudok németül,sajnos! Mi az a két dolog amire csak 6 pontot kapott?
Amúgy az optimális futtatáshoz nem semmi,milyen gépet kérnek!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Lilithn
Köszi. 😊

rotator
PC Dome infók

Amennyiben a megrendelt termék megjelenés elõtti szoftver, elõrendelést veszünk fel rá. Ebben az esetben a terméket a megjelenés napját követõ egy munkanapon belül postázzuk.

Futárszolgálat választása esetén legkésõbb a termék raktárunkra érkezését követõ munkanapon történik a kiszállítás, ezt elõzõleg mindenképpen telefonon jelezzük.
A megrendelt termékek személyes átvétele is lehetséges, elõzetes egyeztetés után a Dome InfoMedia Kft. székhelyén (Bp. XII. ker. Krisztina krt. 2-4.).

Lilithn
Jól láttam, hogy porzott a híd köve, amikor megcsapta a karddal? Coooool!
Másik, amikor a legvégén legyakja az Ogre(?), miért kezd megint növekedni noname barátunk életereje?

Lilithn
Jól láttam, hogy porzott a híd köve, amikor megcsapta a karddal? Coooool!
Másik, amikor a legvégén legyakja az Ogre(?), miért kezd megint növekedni the noname barátunk életereje?

Lilithn
Akkor hétfõ. No nem baj, összevonjuk a 23-át két nap szabival.;D

EmThor
és az a baj, hogy a júliusban vett 1 giga ramom ma már 10 ropival drágább (20 helyett 30) szal aki most akar venni, hát "ígyjárt" -> sz.gép alkatrész mindig(!) nyáron kell venni, mert akkor a legolcsóbb!!

rotator
Attól függ, melyik futárról van szó. Pl. a GLS csak munkanapon szállít tudtommal.

Lilithn
Aha. Kösz. Hétvégén van futárszolgálat? (eddig mindig beballagtam az üzletbe, de a CDG még csak fel sem ajánlja a CE-t.)

rotator
Optimista fordítás: már megjött a cucc, már csak be kell vételezniük az árukészletükbe, ha sikerül még a héten, akkor elkezdik a kiszállítást.

izsook
Szemetek! még 10 perc és otthon leszek és Én is láthatom végre!!! <#crazya>