Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
engem nem érdekel csak jöjjö egy clone verzio h kiprobálhassam azt ha elfut lehet beruházok egyre
rotator
Ennél fájóbb, hogy jónéhány CE dobozból hiányoznak az extra cumók!!! Na még az kéne, hogy kifogjak egy ilyet!<#wow3>

CS@
Miért neked talán úgy tûnik a dolog?
Csak ezen az oldalon is legalább annyiszor fordul elõ az Obli szócska, mint a Gothic, pedig ez még mindig nem a Gothic3 vs. Oblivion topik, de sebaj én továbbra is jót mulatok rajta, talán csak azt tartom szomorúnak, hogy pont az egyik kedvenc játékom topikja lett a legszórakoztatóbb topik.

kill3r21
szevasztok gyerekek hát érdekes infokat olvastam nforceon hogy kurva gépigényes a game szal reméljük ez csak kam info és embernek szar a gépe 😊
rotator
Még rosszabb esetben 2 példányt rendeltek, a tiedet kicsomagolásnál véletlen összetörték, az enyémet meg felbontották és ezerrel tolják a gémet. 😊

remélem obliviont azert nem feleditek
Lilithn
Még mindig nem veszik fel. Most találtam egy másik (mobil) számot a Matávnál, na azt sem veszik fel. Szerintem valami õrült geek banda épp most rabolja ki a boltot, viszik épp az összes Gothic 3 CE-t.

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Én nem merek telefonálni nekik, nehogy az legyen, hogy õk meg PONT akkor hívnak engem és emiatt csússzak le a rendelésrõl. <#beka3>

Lilithn
Aha, neked hány telefonszám van tõlük?

rotator
Még egy ilyen humor és fejeden egy dudor! <#ejnye1><#vigyor>

Shaman
csak viccoltam :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

rotator
No, kicsit bõvebben?

rotator
Áhh... ideje kézbe venni a dolgokat!

Shaman
Most jövök a CDGalaxisból..

Vertem az asztalt.... õk meg engem:-ppp

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Lilithn
Még mindig nem veszik fel. <#gunyos1>

rotator
Jobbik esetben a telefonos kisasszonyt is befogták csomagolásra. <#gun><#phone>

Lilithn
Aha. Most oltják a tüzet. Na akkor dél körül.

rotator
Leégtek a telefonok, mert mindenki G3 CE-t akar 11 órától! <#eplus2>

rotator
Így legyen! (Mármint Mo-ot tekintve!)

Lilithn
<#beka3><#nevetes1>

rotator: köszi

már próbáltam hívni a PCDome-ot de szexuális interkurzálnak felvenni.

Mea culpa, mea maxima culpa a hatalmas pesszimizmusom miatt, úgy tûnik, mégis megjelenik 13-án (vagy a körül) a játék 😊

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Esrohnoil
Nem hinném, de úgy a biztosabb. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Ez egy elég erõs .exe védelem, a dvd védelem securom7 lesz.

Takanohana
Mit ígért? Semmit?

Molnibalage
És az akkora baj? Én megvenném, ha már kint lenne. A CD Galaxis nem sok jót ígért péntekre..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lesz crack, de nem hinném hogy már holnap..

Csak halkan, mert ez illegális...

kill3r21
akkor lehet h csak akkor játszom ha megveszem?
Lilithn
XProt? Errõl még nem is hallottam. Remélem ez nem DVD gyilkos.

Sajnos egyenlõre nincs release, nem véletlenül.
A dvd már egy pár napja kinnvan(3218M😎, szóval lehetne róla clone-t csinálni.
De ott a védelem ami "Xprot", és gondok vannak az emulálásával.
Az EU-ban Xprot védelemmel jön, Az US-ban Tages-t kap.

Csak halkan, mert ez illegális...

Lilithn
<#beka3>

kill3r21
van már valamijen release????
rotator
Mert spúr vagy és nem vagy hajlandó megtámogatni az SG-t egy sms-sel a VIP tagsághoz! Pedig õk folyamatosan a kedvedben járnak, már kaptál szép babás designt is! 😊))

Lilithn
Meg ezt is lehagytam a Szemetek után! hogy <#nyes>

Lilithn
A szemetek!

És bocsi a felesleges postomért az elõbb.
Mi a francért nem lehet postot törölni?

rotator
Erre emlékszem, de ez marketing szöveg. 😉

rotator
Jaja, világos! Csak azt nem értem, hogy késõbb kapták meg a fordítók az anyagot vagy kevesebben dolgoztak rajta vagy mi végett a csúszás a többi honosításhoz képest?

Lilithn
Errõl mintha már lett volna szó...

Ja igen: (SevenM fórum)

A lényeg, amit ebbõl ki akarok hozni, hogy jelenleg még nincs meg pontosan az a csapat, aki elkészíti a honosítást. Mivel mi vagyunk a megrendelõk ezért mindenképpen arra fogunk törekedni, hogy a korábban megszokottaktól ne, vagy csak minimálisan térjenek el a fordítók. További kérdések esetén keress nyugodtan a céges mail címemen.

RaveAir
Ezek maradtak, figyelembe lettek véve a korábbi részek fordításai. (A kézikönyv fordítása miatt majd engem lehet szidni.)

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Nem. A magyar teszterek játszanak a játékkal, és szûrik ki a hibákat. Ugye a hivatalos fordítások úgy készülnek, hogy elõtte nem látod a játékot...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Lilithn
OFF (sorry)
Ha valakit esetleg érdekel kint van a Medieval 2: Total War demója.<#nezze><#nyes>
OFF

rotator
Tényleg, a nem hivatalos magyar G1-G2 fordításokkal mennyire kompatibilis a G3 nomenklatúrája? Emlékszem például ilyenekre a leírásokból, hogy tárnarák, meg Bányavölgy. Ezek maradtak?

Lilithn
vagy még nem tudják eldönteni, hogy az Orc Slayer-nek Ork nyesdelõ vagy Ork szaggató legyen-e a fordítása. <#beka3> Jójó, már itt se vagyok.

rotator
Aha, értem. De pontosan ki tököl vele? Gondolom, nem a PB-nél szótárazgatnak szúrópróbaszerûen, hogy jó lesz-é a fordítás itt meg itt. 😊

Lilithn
megbeszéltük...;P

RaveAir
A magyar fordítás már 2 hete készen van... a teszteléssel "tökölnek".

rotator
De igyál elõtte egy +5 Charma pósönt! <#vigyor>

Lilithn
11-tõl fél 4-ig lehet telefonálni, 11 után felhívom õket.

rotator
Nem kéne már lassan televonyítania a pcdome-osoknak? Felhívhatnád õket, hogy csilingelõ hangon megérdeklõdd, mi a szent szutykot ülnek a stuffon ahelyett, hogy postáznák már!!!

Lilithn
Bocsi, hogy úgy neked ugrottam. Csak nekem nem tûnik csúnyábbnak a Gothic mint az Oblivion így a képekrõl + videókból ítélve. De majd úgyis meglátjuk. Meg ez is az is a SpeedTreet használja tudtommal, úgyhogy a lush növényzet az elvileg ugyanaz. ;D Az épületek meg..szóval a Dark Middle Ages feeling jobban bejön mint Disneyland.

Lilithn
Nem kéne már lassan feltünnie az nforce-on?