Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Nah ma en is elballagok a Dohany utcaba es szervalok egy CE-t.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

""A patch installálásával a játék több apró hibája is kiküszöbölhetõ, a leglényegesebb változás azonban egy új könnyû harci mód, mely kiváló alkalmat ad a kezdõk számára a gyakorlásra. Itt egy új, virtuálisan határok nélküli világ barangolható be, melyben számtalan variációjú kisebb nagyobb küldetés vár a játékosra.

A Gothic 3 hivatalosan ma jelenik meg Európában, a patch az alábbi linkrõl tölthetõ le: http://www.gamershell.com/download_15929.shtml
FüligJ """"jujuj

rotator
Jó neked! 😊

Lilithn
Nagyon remélem!Náluk lemondtam, megyek a CDG-be. Remélem nem esik útközbe valami tüntetõtömeg, mert szétkergetem õket...;D
Már töltöm a patchet is.

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Vagy nem számoltak azzal, hogy lesz benne hosszú õ és û. <#vigyor>

RaveAir
Kíváncsi lennék az "elõre nem látott problémákra"... Lehet, hogy nem volt elég ramuk, vagy csak csupán nem voltak elég erõsek a tesztgépek. 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

rotator
És akkor lesz ma játékod? 😊

Nyugalom ami késik nem múlik,csak a gépemen eldöcögjön <#eljen>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

gameplusz
Most jött le a cucc. Ehh. Amugy nem 100%, hogy megy ez se. Nah, akkor indul a 64 kiloval a 3.15Gb-nak project! 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

rotator
Ehh, hát akkor emiatt hívtak késõn és kapom meg csak hétfõn! (Ej, micsoda rím!)

Takanohana
A magyar verzióról a SevenM válasza:

"Sziasztok!
Igyekszem minden kérdésre választ adni. Tegnap már az elõrendelt cd-ket kiszállítottuk annak a cégnek, aki postai és futárszolgálati tevékenységet bonyolítja. Mivel igencsak délutáni idõben kapták meg (5 körül) így nem hiszem, hogy a sikerült a postai rendeléseket elküldeni, tehát ezeknél mindenképpen hétfõi átvételt tartom reálisnak. A kiszállítást kérõknek sztem ma már a gépen lesz a játék (hangsúlyozom, szerintem!!!).
Ez még megállapodás kérdése, hogy le lehet-e majd tölteni a magyar feliratot. Jelen állás szerit nem.
A magyar verzió is jól áll, de még van mit csiszolni rajta. Sajnos felmerültek olyan problémák, amelyeket elõre nem lehetett látni, de aggodalomra semmi ok. Pillanatnyi állás szerint okt. 19-én menne gyártásba, és a hónap utolsó hetére kerülne raktárba. Tehát október utolsó hetében megjelenik a játék magyarul is. Remélem, nem hagytam ki semmit. Nem akarom csigázni az indulatokat, de pont most kaptam kézhez egy CE változatot és hát naggggyyyon jól nézz ki. Nagyon igényes kívül és belül is! Kalandra fel!
Jó játékot mindenkinek!!!

Üdv,
Tolnai Gábor "

Szóval október vége felé. Addig nem is fogom nézegetni ezt a fórumot, mert csak a nyálam csorogna.

Lilithn
Mégis csak felhívott a PCdome tegnap, csak nem volt a kezem ügyében a telefon. Bah. De f@sz vagyok. Ráadásul tök rendesek voltak, amikor ma reggel beszéltem velük. <#szomoru1> <#falbav> Ilyen egy idióta, kapkodós qrvát mint én. Visszavonok minden rosszat, amit mondtam.

Lilithn
Gondolom a Sleeper medál meg a nyakában lóg...<#hehe>

Amiga
Kapható a Collectors...

Gothic 3 Collectors Edition

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

gameplusz
Ugy hivjak ezt a tipust: nemetusz tirpakusz fogyatekusz

<#eplus2>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

rotator
Ügyes Photoshop munka! <#nyes>
Ilyen embereket... megvan neki a G3 és ahelyett, hogy játszana vele, netezik! <#nemtudom><#nevetes1>

gameplusz

😊

rotator
Nem tudhatom. Nagyon sok ilyen fórum van a neten. Némelyik nem is fórum, mégis ezt írja ki. <#vigyor>

Lilithn
Ez a fórum?
"The server is too busy at the moment. Please try again later."

Lilithn
Mi? Melyik fórum ez?

Mikor is lesz angolul?

rotator
Azért az elég kemény, hogy van olyan júzer, akinek a legújabb Core2 procival és egy GF 7950 GX2-vel keményen szaggat a game. <#ijedt>

rotator
Úgy tûnik, a hivatalos fórumot megrohanták az elvtársak... The server is too busy at the moment. Please try again later.

<#zavart1>

rotator
Na ez igen érdekes...
Bár ha pesti vagy, akkor nem sok értelme volt megrendelni. <#hawaii>

Randal
Nem köcsögök azok.
Na látod, az ezer forinton meg veszel nyugtatót, hogy a játék bugjain felhúzott idegeid lenyugtasd😊

Lilithn
Na, mivel ez a köcsög Pc Dome ba... túl elfoglalt volt telefonon felhívni (mondjuk ugyanazon a napon rendeltem mint rotator barátunk) ezért szépen elballagok a CDG-be ahogy szoktam. Legalább megspórolok magamnak 1000 Ft futárköltséget. Damn you PCDOME!

rotator
Dehát az tudvalevõ volt, hogy csak CE lesz... angol simát nem hoznak be, a magyar pedig 2 hét múlva kerül a polcokra.

Molnibalage
Hát ez gáz. Csak CE kapható. Nekem elég lenne a sima is. Így is megveszem, de ha kell majd valakinek majd a CE akkor elcserélhetem egy simára némi KP ellenében, ha valakinek kell....

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nem semmi, hogy már a megjelenés elõtt kiadtak egy 57 megás patch-et 😊)))))))))))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Na, leadtam egy megrendelést a collectors-ra. Elfogadta a rendszer, szóval kezdek reménykedni.

Vajon ha holnap bemegyek a CDGalaxisba akkor kapok collectors edition-t?

dante3
patch-et már töltöm hozzá,de a game még sehol!😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Persze nem ez számít, de én pl. szeretem ha egy ilyen képernyõ is igényes egy játéknál.

Hát ha ez az igazi kezdõképernyõ a telepítõhöz akkor ez nagyon gáz. Szerintem ez fake, nagyon igénytelen.

dante3
És tényleg,azt írja azonnal szállítható! 13000 pénz

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

gamerboy91
A COLESTORS KAPHATÓ A CDGALAXISBAN!!!!

Randal
Jézus. Úgy néz ki az arca mint egy törpének, és ez a beállás. Tisztára a hálivúdi filmek jutnak eszembe, olyan hazafias😊

Alwares
Holnap jelenik meg Európában de egy jó 57 MB-s patch már most van hozzá, kivánicsi leszek milyen lesz játék, mennyire bugos... A demo majd késõbb jön! ------------>>>>>>>>>>>

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rotator
Na emberek, most hívtak a PC Dome-tól, holnap adják fel a csomagot és hétfõre hozza ki a GLS, pont ahogy gondoltam... No de sebaj, hétvégén nem is leszek otthon, csak vasárnap délután.

eprex
ezt akartam berakni 😊

kill3r21
eprex
németországban már játszanak vele... bárcsak mi is játszanánk már

kill3r21
tök jó már van patch a gothic3 hoz érdekes
MrStokes
Majd csak azt a kerdest fogom feltenni, hogy kinek van vmi biztos helye, aztan majd megy neki szepen a privat. GG

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

1.) aki keres az talál, ugyhogy ne irjuk ide be szerintem,

azaz pont ezt mondtam hogy ne itt..... nah mindegy

Esrohnoil
Jah, érdekes, nyugati fórumokon egy árva szó nincs warezrõl. Mármint a játékfórumokon. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ottto
Engem ez nem érdekel, de itt ne cserélgessetek címeket és ne itt kérjétek a feltört verziókat! Ennyi.....
Aztán amint lehet tessék azért megvenni!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

1.) aki keres az talál, ugyhogy ne irjuk ide be szerintem,
2.) de amig nem jön ki addig ugyis letölti majdnem mindenki aki nem rendelt ce-t amikor kijön akkor meg szépen elmegyünk boltba és megvesszük😄

Ottto
Ehh...reméltem nem jutunk el ideáig, de azt hiszem az utóbbiak után jobb ha szólok: NINCS WAREZOLÁS!!! nem akarom a 100adik hsz-t törölni azzal a tartalommal, hogy: "Kéremszépen, hol lehet ezt letölteni?" Pfff...

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

kill3r21
german clonedvd verzi o ezek szerint nem fake na meg is keresem 😊