Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A Gothic 3 hivatalosan ma jelenik meg Európában, a patch az alábbi linkrõl tölthetõ le: http://www.gamershell.com/download_15929.shtml
FüligJ """"jujuj
Már töltöm a patchet is.
I can eat death like nobody\'s business.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
"Sziasztok!
Igyekszem minden kérdésre választ adni. Tegnap már az elõrendelt cd-ket kiszállítottuk annak a cégnek, aki postai és futárszolgálati tevékenységet bonyolítja. Mivel igencsak délutáni idõben kapták meg (5 körül) így nem hiszem, hogy a sikerült a postai rendeléseket elküldeni, tehát ezeknél mindenképpen hétfõi átvételt tartom reálisnak. A kiszállítást kérõknek sztem ma már a gépen lesz a játék (hangsúlyozom, szerintem!!!).
Ez még megállapodás kérdése, hogy le lehet-e majd tölteni a magyar feliratot. Jelen állás szerit nem.
A magyar verzió is jól áll, de még van mit csiszolni rajta. Sajnos felmerültek olyan problémák, amelyeket elõre nem lehetett látni, de aggodalomra semmi ok. Pillanatnyi állás szerint okt. 19-én menne gyártásba, és a hónap utolsó hetére kerülne raktárba. Tehát október utolsó hetében megjelenik a játék magyarul is. Remélem, nem hagytam ki semmit. Nem akarom csigázni az indulatokat, de pont most kaptam kézhez egy CE változatot és hát naggggyyyon jól nézz ki. Nagyon igényes kívül és belül is! Kalandra fel!
Jó játékot mindenkinek!!!
Üdv,
Tolnai Gábor "
Szóval október vége felé. Addig nem is fogom nézegetni ezt a fórumot, mert csak a nyálam csorogna.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
<#eplus2>#eplus2>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ilyen embereket... megvan neki a G3 és ahelyett, hogy játszana vele, netezik! <#nemtudom>#nemtudom><#nevetes1>#nevetes1>
😊
"The server is too busy at the moment. Please try again later."
<#zavart1>#zavart1>
Bár ha pesti vagy, akkor nem sok értelme volt megrendelni. <#hawaii>#hawaii>
Na látod, az ezer forinton meg veszel nyugtatót, hogy a játék bugjain felhúzott idegeid lenyugtasd😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
azaz pont ezt mondtam hogy ne itt..... nah mindegy
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Aztán amint lehet tessék azért megvenni!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
2.) de amig nem jön ki addig ugyis letölti majdnem mindenki aki nem rendelt ce-t amikor kijön akkor meg szépen elmegyünk boltba és megvesszük😄
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu