Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Why so serious?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Next PC upgrade: 2022
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Gothic 3-hoz kell a service pack 2?
Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Amúgy a 1,5 Giga szerintem sokat javítana, persze a minél több annál jobb elv itt is igaz. Érdekes egyébként, hogy kipróbáltam 1024x768-ban is és igazából sok javulást nem tapasztaltam, ugyanúgy magakad amikor elkezd a winyóról tölteni,viszont az LCD monitor miatt a látvány sokkal rosszabb.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Az, hogy nem látni a fõhõs arcán a háromnapos borostát?, hát ki nem sz**a le😊
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Ezeket meg kellett moddolni, szebb haj a karakterekre, sokkal jobb víz, ..és miután jobb gépem lett a megnõvelt erdõk, és így már nekem gyönyörû..kivéve a távoli texturákat.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani hogy az Obli'-ban alapváltozatban szvsz egyszerûen nem merték felhúzni mert már így is necces volt a gépigény a csatáknál.
Lehet hogy itt is hasonló lesz a helyzet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem még nincs meg a játék csak szeretném megkérdezni hogy akinek olyan vagy hasonló gépe van mint nekem annak hogy fut a játék?( az aláírásomban)KÖSZ!
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
1. 3500 A64 es 2Gb RAM, valamint X850XT-vel, 1280x1024-es felbontast valasztva a jatek mediumra lotte be a grafikat! oO Alapvetoen folyamatos, neha nalam is beszaggat, ahogy mar irta vki korabban, de ez sztem vmi memoria-optimalizalatlansagbol eredhet. De boven lett volna mit javitani a teljesitmenyen, remelhetoleg ez a kesobbiekben meg is fog tortenni! (Elmormol egy nema imat)
2. Elso orc ellenfel legyakasa utan sikerult beszorulnom az 1ik kunyho falaba, waaah! Aztan oldalazva ki tudtam jonni belole. A harc az elejen aranyos, nem is olyan konnyu, mint mas jatekokban az elejen.
3. Nem jutottam meg a kezdo helyszintol messzire, a lazadok taboraban vagyok. Van mar vagy 10 kuldim, es nem gagyik, otletesek, valtozatosak.
4. Elozo reszekkel nem nagyon jatszottam, de megmaradt itt is a minden kezdet nehez felfogas. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kis dinokon es a farkasokon kivul minden leny lealaz.
A harcban eddig az nem tetszett, hogy sokszoe, ha bekapsz egy utest, akkor hatrablokodsz, es tobbszor megtortent h egy ratyi farkas egymas utan 6x megutott, mikozben en folyamatosan hatrabb lokodtem, na meg le a foldre, es nem tudtam gyakorlatilag semmit sem tenni ellene (blokkolassal sem, legalabb is karddal nem).
Sok meg a homalyos es ismeretlen dolog, leven kimaradt az elozo ket resz. Mar osszetalakoztam egy erosebb lennyel is, vmi Minecreeper v mi volt es csunyan elkente a szamat. 😊
Jah meg 1 dolog ami nem tetszik, de az nagyon, megpedig a kereskedelem. Alapvetoen nem talaltam mas modjat, hogy megszabjam egy targy arat, vagy fizessek erte, mint hogy jobb gombot nyomkodva, ill. folyamatosan nyomva tartva csokkentem a penz mennyiseget a trade ablakban. Sztem ez nagyon hosszadalmas, es faraszto. Nem tudom miert nem lehetett betenni 1 editbox-ot hogy beirja a szerencsetlen jatekos az osszeget.
A patch fenn van, amit a telepitest kovetoen letoltesre ajanl.
Na mindenkinek tovabbi jo jatekot, ill. turelmes varakozast! 😊
azert a fak nem olyan rosszak, de persze a hangulat mozgasban jön ki.
Itt az url a kephez, azoknak akik nem tudjak, hogy nezzek meg, miutan a forum nem jeleniti meg.
Szoval en beinvesztaltam egy viszonylag jo gepbe.
AMD 64 3800+
nVidia 7600 GT
Asus A8N SLI Premium
A RAM sajna meg a regi gepböl 1 GB DDR333
Viszont ezen is fut siman 4xAA, Vert Sync meg minden, max beallitasokkal.
Neha bizony megakad mikor uj területet kell töltenie, de majd meg rakok bele egy GB ramot, ha lesz penzem.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Azt hiszik kiadok némi elavult DDR400as cuccra 15Kt mikor innom kell hónap végéig valamibõl hát qrvanagyot tévednek 😄.
Miután nagynehezen elindul, egy kiábránditóan alacsony szinvonalú intro jön, ami egy faluban végzõdik. Innen indul a game. Elõször azt hittem csak vicc, amit látok, hogy az orkok meg emberek helyett fekete téglatestek pattognak tova, de aztán felrémlett bennem a hatalmas nvidia faszom logó az elejérõl 😊 Igy rájöttem, hogy az X800XT PE kevés ennek, és a hülye effektekbõl visszavéve ez a probléma orvoslást is nyert. Viszont ami elszomoritó, hogy az 1GB ram olyan szinten kevés neki, mint egy Lopcsány Fletó beszédben a valóságtartalom. Vinyó minden fordulásnál ezerrel teker. Valamennyit sikerült javitsak a dolgon a paging file méretnek növelésével, de még igy is egyszerüen nevetséges szinten maradt a dolog. Az már csak hab a tortán, hogy folyamatosan exception-t dob a drága 😊 Szóval kedves Piranha, Deep Silver, JoWood ezt elkúrtátok, de nagyon 😊
sorry a hosszú postért, de kikivánkozott