Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MrStokes
Korant sem a teszterek hibaja, ezt elhiheted, mint szoftverfejleszto mondom neked, sokkal inkabb a kiadoke. Ugyanis a kiadok mindig kialkudnak a fejlesztokkel egy kiszallitasi datumot, amikorra is keszen lesz a dolog, de a kiado alapvetoen megitelesem szerint nem ad eleg idot a fejlesztesre, tovabba tapasztalhato, hogy az elmult par evben mintha lerovidultek volna a fejlesztesi idoszakok, gondolom a bevetel novelese erdekeben, es igy lejjebb adtak a szinvonalbol.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
2 GB RAM sem eleg neki, egyszeruen sok a memory leak es nincs semmi optimalizacio. Miutan kileptem a jatekbol, a WoW-ot elinditva az szaggatott, a jatek teleszemetelte a memoriat es nem takaritotta ki, szal meg van mit javitgatni ;D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Molnibalage
Visszavonom, nincs ez olyan rosszul optimlaiztálva csak az én AGP-s kártyám a szar. A bátyus X800-as PCI-E 256MB-os kariján 1GB RAM mellett és egy AMD64 3500+ -on (jó ez benne a durva talán) depth of filed kivételével maxra húzott mindnet és csak a nagy váltásoknál akadt be egy pilanatra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hát kipróbáltam, valóban azon kívül, hogy szinte egyátalán nincs optimalizálva, tehát azt hiszem jelen pillanatban a max. grafikát talán mindenki lefelejtheti, hacsak nincs 3-4 GB RAM és legalább egy 4 GH-es SLI kofig.-ja, szóval ezen kívül nem rossz játék ez. A bugokat majd szépen lassan javítgatják remélhetõleg, hangulatilag azonban teljesen jó lett. Remélem hamarosan a játékról is megy majd a beszélgetés nem csak a grafikáról és a próbálgatásokról. Nekem jobban bejött mint az Obliv. Írjatok arról is hogy ki hol jár a játékban.

Igen, nekem is gyanús egy csöppet, hogy a megjelenés napján azonnal ki is adnak hozzá egy 60 megás patchet. Azért ez elég ciki.

Why so serious?

mila69en
bár az itteni képeket elnézegetve nekem így is rohattul tetszik😊 nem csúnya ez....... csak látnám már mozgás közben😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
😄 lehet aza bajuk, hogy valami ûber brutál képeket mutogattak róla😊 "szokás szerint" mostmeg, hogy páran kipróbálták a játékot, keresik a ûber brutál grafikot😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Istencsászár
Ez nem meglepõ a mai gém felhozatalt nézve... legyen bármennyi a fejlesztési idõ, akkor is bugos marad, és akkor is megjelenés napján vagy másnapján már peccsekkel próbálják javítani, és akkor felmerül a kérdés, mi miért fizessünk ezért? ez félkész munka... normális tesztereket kéne alkalmazni akiknek semmi más dolguk nincs mint hogy a hibákat észrevegyék, de ugytünik 2006ban már majmokak alkalmaznak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grebber
Hát ez igaz ,de nem volt bughegy mint ez és nem volt optimalizálatlan fos mint ez!

Next PC upgrade: 2022

Istencsászár
Rettentõen sajnálunk, komolyan... szerintem add el a géped ne is próbálkozz játékokkal...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hello mindenkinek!
A Gothic 3-hoz kell a service pack 2?

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

Sziasztok! Itt a konfigom: COre2duo 6400 clocked @2800 Mhz, ATIradeon x1900xt 512mb, 1 giga ram. Elvileg cseszhetem a többit, ha nincs legalább másfél giga ramom akkor akadni fog töltésnél?
Hát ja szép is lenne a 4,8GHz 😊))) Talán folyékony nitrogén hûtéssel menne 😊) Ja, mintha itt írta volna valaki korábban, hogy a következõ Gamestar-ban a Gothic2 lesz a mellékelt játék.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Ioles
Hát én is csodálkoztam hogy 4,8ghz😊 Jaja az LCD monitorom miatt akarom 1280x1024-es felbontásban játszani mert 1024x768-ban már homályosabb. Na mind1 megnézem hogy elõször hogy fut, de így is kell a pénz másra is , így ram most egy darabig nem lesz. Én a Gothic 1-2-õt is végigtolnám csak nincs meg. Biztos jó játékok

Bocsánat, most látom hogy a proci sebességet egy kicsit elírtam, 2,8 GHz-et akartam írni. 😊)))
Amúgy a 1,5 Giga szerintem sokat javítana, persze a minél több annál jobb elv itt is igaz. Érdekes egyébként, hogy kipróbáltam 1024x768-ban is és igazából sok javulást nem tapasztaltam, ugyanúgy magakad amikor elkezd a winyóról tölteni,viszont az LCD monitor miatt a látvány sokkal rosszabb.

Ioles
Aha, köszi szépen! Mondjuk a procid az jóval erõsebb(gondolom húzva van) a VGA-m az erõsebb mint a tiéd, a ram az ugyanannyi. Hát majd eldõl ha meglesz a játék. Ja még annyit hogy ha vennék még bele +512MB ramot és így lenne 1,5GB(ami ugye az ajánlott), akkor szted javulna a teljesítmény?

Shaman
nem tom mi bajotok van a Gothic-okban sosem a grafikán volt a hangsúly,hanem a HANGULAT-on.Nem véletlen toltam,vagy 4-szer végig a G2-t... Akinek ez nem tetszik az uninstall.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Egyet tudok mondani: az 1GB RAM nagyon kevés a játéknak. Nekem is annyi van és idõnként elkezd a winyó kerregni és 2-3 másodpercre telejesen magakad a játék. Ettõl függetlenül teljesen folyamatos a mozgás, 1280x1024-ben medium beállításokkal. A gép 4,8 GHz P4, ATI Radeon X1600Pro 256MB AGP

Igaz amit mondasz, de az erdõ már mod-ok nélkül is jól nézett ki szerintem. Viszont nekem itt az összhatás jobban tetszik. Pl. ez, hogy a távolabbi dolgok elmosódottak kimondottan élethûbb mintha a legtávolabbi fa is tûéles lenne.

CarajoEsp
Hmm...érdekes. A Gothic 1-2 se volt a világ legszebb játéka és mégis talán minden idõk legjobb játékai voltak. Én most se félek.
Az, hogy nem látni a fõhõs arcán a háromnapos borostát?, hát ki nem sz**a le😊

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

b-type
Én még nem láttam a Gotic3-t (sajnos), de nekem az Obli' sem volt feltétlen szép, az alapváltozatban nagyon nem tetszett a víz, a távoli texturák..stb.
Ezeket meg kellett moddolni, szebb haj a karakterekre, sokkal jobb víz, ..és miután jobb gépem lett a megnõvelt erdõk, és így már nekem gyönyörû..kivéve a távoli texturákat.

Szóval ezzel csak azt akarom mondani hogy az Obli'-ban alapváltozatban szvsz egyszerûen nem merték felhúzni mert már így is necces volt a gépigény a csatáknál.
Lehet hogy itt is hasonló lesz a helyzet.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Ioles
Sziasztok!
Nekem még nincs meg a játék csak szeretném megkérdezni hogy akinek olyan vagy hasonló gépe van mint nekem annak hogy fut a játék?( az aláírásomban)KÖSZ!

nem akarom kelteni a feszültséget, de érdekes, hogy ugye az oblivion-ban és itt is a speedtree nevû engine a felelõs az erõ megjelenítéséért de mintha mégse ugyanaz lenne. Az obli-ban szerintem sokkal jobban néz ki.

gamerboy91
Én is megvettem a Collectorst!
A hivatalos oldalon levõ patchet?

MrStokes
Ejj, ez elkerulte a figyelmem, na ma delutan majd kiprobalom! Thx!

magus
legalább átmegyek a zhimon...

Hunnenkoenig
Ja, de amugy No Warez! Szoval remelem azert kerded, hogy tudd, milyen adattarolon veheted meg ;-)

Hunnenkoenig
1 DVD szoval ugy 4 GB körül.

gd=gb bocs elirtam
hány gdos ez a játék???
PTW
balance gold - gomb...

gameplusz
Szerintem 50 van 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Molnibalage
Valahol azt írták, hogy a végre 30-dik szintig fejlõdhetsz. Hát nem tudom, hogy ez hogyan jöhetett ki. Eddig megcsináltam kb. 8 küldtést és gyaktam le ezt-azt, de már most 6-dik szintû vagyok úgy hogy jártam az alap falun kívûl a rebel capb-ban és a másik közeli településen és legyaktam egy T-vel kezdõdõ ork vezírt, hogy legyen kovácsom. Lez ez vagy 45-dik...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MrStokes
Nah lehet felteszem ujra a majdnem ures uj, 400 Gigas vinyora, hatha begyursul a jatek, meg kicsit megemelem a swap file meretet is majd.

grebber
Sajnálattal olvasom hogy elkurták 😞

Next PC upgrade: 2022

MrStokes
Nah en is felraktam, kb 1-2 ora jatek es boklaszas utan a tapasztalataim:

1. 3500 A64 es 2Gb RAM, valamint X850XT-vel, 1280x1024-es felbontast valasztva a jatek mediumra lotte be a grafikat! oO Alapvetoen folyamatos, neha nalam is beszaggat, ahogy mar irta vki korabban, de ez sztem vmi memoria-optimalizalatlansagbol eredhet. De boven lett volna mit javitani a teljesitmenyen, remelhetoleg ez a kesobbiekben meg is fog tortenni! (Elmormol egy nema imat)

2. Elso orc ellenfel legyakasa utan sikerult beszorulnom az 1ik kunyho falaba, waaah! Aztan oldalazva ki tudtam jonni belole. A harc az elejen aranyos, nem is olyan konnyu, mint mas jatekokban az elejen.

3. Nem jutottam meg a kezdo helyszintol messzire, a lazadok taboraban vagyok. Van mar vagy 10 kuldim, es nem gagyik, otletesek, valtozatosak.

4. Elozo reszekkel nem nagyon jatszottam, de megmaradt itt is a minden kezdet nehez felfogas. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kis dinokon es a farkasokon kivul minden leny lealaz.
A harcban eddig az nem tetszett, hogy sokszoe, ha bekapsz egy utest, akkor hatrablokodsz, es tobbszor megtortent h egy ratyi farkas egymas utan 6x megutott, mikozben en folyamatosan hatrabb lokodtem, na meg le a foldre, es nem tudtam gyakorlatilag semmit sem tenni ellene (blokkolassal sem, legalabb is karddal nem).

Sok meg a homalyos es ismeretlen dolog, leven kimaradt az elozo ket resz. Mar osszetalakoztam egy erosebb lennyel is, vmi Minecreeper v mi volt es csunyan elkente a szamat. 😊

Jah meg 1 dolog ami nem tetszik, de az nagyon, megpedig a kereskedelem. Alapvetoen nem talaltam mas modjat, hogy megszabjam egy targy arat, vagy fizessek erte, mint hogy jobb gombot nyomkodva, ill. folyamatosan nyomva tartva csokkentem a penz mennyiseget a trade ablakban. Sztem ez nagyon hosszadalmas, es faraszto. Nem tudom miert nem lehetett betenni 1 editbox-ot hogy beirja a szerencsetlen jatekos az osszeget.

A patch fenn van, amit a telepitest kovetoen letoltesre ajanl.

Na mindenkinek tovabbi jo jatekot, ill. turelmes varakozast! 😊

CalebJoe
Ez amúgy mnálam is így van "Hozzászólásaim kizárólag az egyéni véleményemet tükrözik!"
Hunnenkoenig
En altalaban a környezetre koncentralok...a karakter teljesen ki van blendelve az agyambol...

CalebJoe
Mivel egyfolytában látod a karatert ezért elég idegesítõ (tudom van belülnézet is)tud lenni.
Hunnenkoenig
Ezt a "benan fut a karakter" szöveget mar a Gothic1 ota unom :-)))

Ki nem szarja le, hogy fut?

CalebJoe
Nekem nem a fák mozgásával van bajom hanem a karaterével bénán fut ahogy meg bánik a karddal elég vicces nemigaz hogy nem tudnak csinálni normális életszerû animációt.
Zsolo007
Igen, sejtettem, azért írtam, hoy így képen néz ki rosszul, ha játszok vele ez valószínû nem tûnik fel....csak így nézve a gépigényt nevetséges 😞

Hunnenkoenig
bah, utalom az extra.hu-t!!!!

Hunnenkoenig
hehe
azert a fak nem olyan rosszak, de persze a hangulat mozgasban jön ki.

Itt az url a kephez, azoknak akik nem tudjak, hogy nezzek meg, miutan a forum nem jeleniti meg.

Zsolo007
omg, ez így képen borzalmasan néz ki.

Hunnenkoenig
Remelem lekicsinyiti magatol... ha nem, akkor bocs...meg nincs fent a photoshop.

Szoval en beinvesztaltam egy viszonylag jo gepbe.
AMD 64 3800+
nVidia 7600 GT
Asus A8N SLI Premium

A RAM sajna meg a regi gepböl 1 GB DDR333

Viszont ezen is fut siman 4xAA, Vert Sync meg minden, max beallitasokkal.

Neha bizony megakad mikor uj területet kell töltenie, de majd meg rakok bele egy GB ramot, ha lesz penzem.

Alwares
Mindegy azért megpróbálom háha eldöcög valahogy, a vasam éphogy megüti a low/mediumot...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

rotator
A G1-et a G2 megjelenésekor ismertem meg, így már aránylag jól futott. A G2 ellenben még tavaly is nehézséget okozott az elõzõ gépemnek. 😊 A mostanin persze úgy megy, ahogy azt megálmodták. Viszont úgy látom, a G3 csak éppen döcögni fog, pedig nem kimondottan medium-end vasról van szó... Ehh, na mindegy, majd elválik.

Nekem nagyon tetszik a grafika az tény hogy láttam már szebbet is de ehhez a hangulathoz nagyon megy szerintem. Már csak a gépigény ami engem is aggaszt( bár lassan hozzászokok mikor Gothic 1et elõször toltam minden minimumon akadt fõleg new camp, Gothic 2 szintén mindig akkor adják ki a gothicokat mikor fejlesztenem kellene 😄 ). Namind1 kipréseltem még +10% ot prociból meg egy büdösnagy ventivel +10et a videokártyából meg beszereztem cégtõl egy +vinyót hogy legalább a virtuális memória külön helyen legyen ha csak 1G ramom van.
Azt hiszik kiadok némi elavult DDR400as cuccra 15Kt mikor innom kell hónap végéig valamibõl hát qrvanagyot tévednek 😄.
Egy két gondolat, ha érdekel valakit... Megvétel itt a németeknél, legújabb driver felrakás, Gothic3 telepités, peccs telepités, inditás, új játék inditás, aztán hosszú-hosszú várakozás 😞
Miután nagynehezen elindul, egy kiábránditóan alacsony szinvonalú intro jön, ami egy faluban végzõdik. Innen indul a game. Elõször azt hittem csak vicc, amit látok, hogy az orkok meg emberek helyett fekete téglatestek pattognak tova, de aztán felrémlett bennem a hatalmas nvidia faszom logó az elejérõl 😊 Igy rájöttem, hogy az X800XT PE kevés ennek, és a hülye effektekbõl visszavéve ez a probléma orvoslást is nyert. Viszont ami elszomoritó, hogy az 1GB ram olyan szinten kevés neki, mint egy Lopcsány Fletó beszédben a valóságtartalom. Vinyó minden fordulásnál ezerrel teker. Valamennyit sikerült javitsak a dolgon a paging file méretnek növelésével, de még igy is egyszerüen nevetséges szinten maradt a dolog. Az már csak hab a tortán, hogy folyamatosan exception-t dob a drága 😊 Szóval kedves Piranha, Deep Silver, JoWood ezt elkúrtátok, de nagyon 😊
sorry a hosszú postért, de kikivánkozott