Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Ebben egyetértek veled, de jelenleg csak ezen a képen tudok/tudunk csámcsogni...más lesz ha játszunk is vele..

Hunnenkoenig
Itt nem csak a grafika minöseget kell nezni, hanem a hangulatot. A Gothic sosem a jo grafikarol volt hires, de viszont nagyon egyben volt a vilag.

Amugy ugyanaz az engine mint az Oblivionnal. Nekem akkor van katarzisom, mikor megölök egy Scavanger-t es a közelben olalkodo farkas elkezdi falni.

Kit erdekel ilyenkor, hogy milyen a grafika. Amugy meg szerintem nagyon is jo. Ha mozgasban latjatok majd, akkor be is pisiltek töle. Ez Gothic grafika. Hülyeseg az Oblivionhoz hasonlitani.

Alwares
Egyébként én amennyi képet láttam már belõle (sokat) szerintem a sivatagos pályák néznek ki aránylag jól. Az erdõ, hát nem valami nagy szám. Egyátalán nem többet vártam....

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Zsolo007
De poén az is, hogy sima plain+textúra kombó a fû... Még jó, hogy nem spriteokat használnak 😄D

Azt nem mondtam, hogy ne nézzen ki jól és azt sem, hogy nem néz ki jól. Errõl a képrõl mondtam, hogy nem nagy szám. Ettõl függetlenül lehet, hogy a játék más területei gyönyörûek.

Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB

Alwares
Most nem a világot hasonlitottam hozzá hanem a grafikát! Vagy szerinted a Gothic ne nézzen ki jól?

reménytelen
Mindjárt megsajnállak.
Mert tele van shaderrel. De már annyira, hogy "elcsúfítja". Egyébként szerintem is hülyeség hasonlítgatni az Oblivionhoz. Ez Gothic és nem Elder Scrolls.

Egyet kell értenem... Ez tényleg nem nagy szám. Kiváncsi vagyok, hogy mennyit süllyed az a 30 fps, ha bemész egy nagy erdõbe, meg ketten mennek rád. <#szomoru1>
Ez is csak azért van, hogy megvedd az újabb kártyát, meg a dupla magos procit 3 giga rammal. Vicc.
Mindettõl függetlenül a játékmenet remélem nagyon jó lesz.

Zsolo007
Hát bakker mint egy mûanyagbábú.....Oblivionban messze szebb karakterek voltak...

A magyarázat még mindig az, ami már sokszor elhangzott, és amit a németekrõl jól tudunk: az optimalizálás teljes hiánya.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Alwares
Én is ezt mondom, az Oblivion sokkal szebb volt. Igaz annak is kell vas rendesen a max grafihoz de nekem a már nem éppen csúcskategóriás gépemen is rendesen futott...

én nem értem mi olyan gépigényes ebbe, de télleg. Annyira egyáltalán nem szép.

Alwares
Mondd csak milyen géped van? A NASA-tól vetted? Hány száz millióba került?

Ottto
Rögtön OrcSlayerrel kezdessz? Talán kicsit túlerõsre sikeredtünk nem?

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

gameplusz

Ahh deszar.

1600x1200 Max graf, 30fps 😄DDDDDDDD

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Alwares
Az jó hir mert én a 2-ben elég sokszor megpusztultam...

Alwares
Ez tényleg hülyeség. Általában a telepitõben csak a telepitõ nyelvét lehet választani. Nem hiszem hogy a patch tartalmazná az angol nyelvi fájlokat...

Hunnenkoenig
Nekem nemet a jatek es a patch automatan települ. Nem lehet nyelvet valasztani.

Nalam a hangok jok. Semmi gond vele.

Nehezsegi fok közepes es nem igazan haltam meg eddig, ha nem koboroltam el olyan helyre, ahova meg nem szabadna mennem.

gameplusz
Valahol irtak, hogy a patch telepitese utan angol lesz, bar szerintem hulyeseg.... (ha a patch-ben az angolt valasztod)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Alwares
Bár szerintem majd az angol verzióból ki lehet majd szedni a szöveg és hangfájlokat. Szinte biztos hiszen magyar változat is lesz...

Zsolo007
Német nyelvûbõl nem lesz angol. Semmi angol sincs benne. Nem multilanguange ez...

Alwares
Áhh nem hiszem hogy menni fog. Bár ha valakinek van fõlösleges DDR400 512-es RAM-ja jó olcsón akkor szóljon. Még kéne annyi...

Áh, tekem, most tudatosult a borzalom, h igen kevés az esély, h egyáltalán elindul a gépen a G3.. 😞 Látom a nagy betûs NO WAREZT, de priviben nyomjon már vki legyen szíves egy címet, a jelek szerint úgyse vagyok potenciális veszélyforrás.. Kösz.
A német nyelvûbõl, hogy lehet angolt csinálni?

A Gothic.III.GERMAN.... fele verzioban a hangot is at lehet tenni angolra, vagy csak a feliratot, es hang marad nemet?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

dante3
patch nem javítja a hibákat?

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

A gothic 1-2-ben is kinyírt egy patkány az elején, ha nem figyeltél😛
Mármint a magyarra.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Na akkor nekem cumi van de maxon. Várhatok még 2 hetet a Gothicra.😞

PTW
Nagyonjó a játék szerintem, ezerrel hozza a gothic hangulatot, gyönyörû a látvány meg minden DE egy két észrevétel így elsõre:

-a harcok elég nehezek az elején. nagyon észnél kell lenni mert a leggyengébb ellenfél is taccsra tesz egy perc alatt és ez szerintem egy hatalmas hibának tudható be ami pedig az,hoyg hiába védekezel ha az ellen csak 1x is hozzád ér akkor onnantól buktad a küzdelmet jószerint, tölthetsz újra

-a mentési illetve töltési idõk tényleg kicsit bosszantóan hosszúak pláne hogy ezt elég gyakran kell megtenni az elhalálozások miatt

-most nemtom hoyg az én gépemmel van e a hiba de a hang katasztrófális
Audigy 2, friss windows, friss driverek és a játék hangja minõsíthetetlen. a beszédhangok recsegnek a hangerõszintek teljesen rosszul vannak belõve, hiába van minden 100%on az egész játék szinte suttog a zene pedig 10%!!!!on is majdnemhogy üvölt ( ha esetleg ez valami beállítási probéma vagy van valami megfejtés rá akkor szóljon az aki már rájött)

Hunnenkoenig
Köszi!

Angolok tele vannak, de az irektöl jön 200k-val.
Kiraly!

Botond
Gothic egyet is beharangozták és az sem volt végül. Pedig 2x is ígérték.
dante3
gamershell
innen jön 130-al! Az angoloktól!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

hát ezt jól el...szták ezeknél a félkegyelmûeknél szarabbul még ha versenyt rendeznének se találnának olyat aki szarabbul optimizál...

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

rotator
ADSL-lel inkább nem...
Innen kb. 40k-val jön: ftp://ftp.kochmedia.com/pub/gothic/Gothic3_RelUp_EUR.exe

Hunnenkoenig
Nem akarod feltölteni valahova?

rotator
Akkor még szerencse, hogy tegnap este leszedtem. 😊
Pár mondjuk hétfõig nem lesz mire felrakni. <#zavart1>

magus
1 giga ram semmire sem elég sajnos, én is sívok vele:/

6600 gt sem már:/

Hunnenkoenig
Basszus, a patch mindenhol le van terhelve...
Csak ilyen 20k-val jön, ha egyaltalan megy valamelyik szerver...

Lilithn
Muhahahaha! Itt van a kezembö.(hatalmas darab a doboza...<#guluszem1>) Még nem bontottam ki, majd holnap reggel rituálisan, különbözõ állatok feláldozása közepette. Most egyelõre csak nézegetem kívülrõl. ;D

Djönnyörû, jóccakát mindenkinek! Azé holnap aludjatok is valamit!

I can eat death like nobody\'s business.

rotator
Magyart okt. 27. után és CE-bõl nem lesz, csak angol.

Molnibalage
Na, elsõ tapasztalatok.

1. A hangulat nagyon ott van ,ahogy kell és volt is eddig.
2. A harcrendszer egyenlõre rejtély, bár egy minecrawlert majdnem lenyomtam és két goblint ia, de egy vérlégy meg nem megy.
3. NAGYON szarul lett optimalizálva. AMD3000 1,5GB RAM és GF6600GT-n 800x600-ban gyakorlatlag minden le kell lõni és így is csak 20FPS környékén van, bár a teyxtúrékat leszámítva még így is nagyon jó, de azért ennél többet vártam SEBESSÉGBEN. (patch fennt van)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egy kis tapasztalat, kb 20 perc játék után: A gépem: P4-es 2,6GHz, 1GB RAM ,ATI RadeonX1600PRO AGP 256MB RAM. A játék 1280x1024-es felbontásbanmedium beállítások mellett viszonylag jól fut. Néha beröccen, de olyankor a vinyó is elkezd röcögni, szóval valszeg az 1 GB RAM egy kicsit kevés és onnan kezd tölteni. amúgy a grafika folyamatosnak tûnik. Az elején a játéknak rögtön van egy kis harc és azt kell mondjam nem rossz. Legalább is semmiképp nem rosszabb mint az elõzõ Gothic-ok esetében. Ezt szért írom, mert én személy szerint a harcrendszertõl tartottam egy kicsit. Bugok viszont vannak. Pl. Egy levágott ork egy viskó falának a tetején állt bele a falba. 😊))) Kár, hogy nem csináltam róla screent mert elég vicces volt. Elkezdtem a környéken mászkálni és teljesen jó a grafika. Hozza azt a szinvonalat és hangulatot amit az elõzetes screen-ekbõl és animációkból le lehetett szûrni. Ja van egy bevezetõ animáció. Az pl. nagyon gagyi, fõleg pl. a Blizzard hasonló animációival összevetve. Egyszóval eddig a szubjektív véleménym, hogy ha nem is az év játéka 8késõbb még lehet, hogy változik a véleményem)mindenképpen jó játék lett. Még valami: a kezelõfelület elég fapadosnak tûnik így elsõre, mind grafikailag, mind kezelhetõségben.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Láma kérdés de a magyar verziót is lehet már kapni vagy csak késõbb? Mert én érdeklõdtem egy üzletben de azt elfelejtettem megkérdezni, hogy magyar verzió-e. Amúgy hétfõre ígérte.

Zsolo007
Most mér kell warezolni? Világosan ki van írva mi van. Ezekkel a beírásokkal csak azt éritek el, hogy mindenki berohan a topicba és nekiáll kérdezni, hoyg van e már warez, meg hol van. Nem kéne.

Mondjuk sok haszna nem lesz ennek se, ha kijön úgyis elszabadul a pokol 😞

EmThor
de én ma is otthagytam a 4 forintot az újságosnéninek 😄

magus
még 10 óra://

van vmi patch ami állítólag angollá teszi, fenének van kedve ezt az undorító barbár nyelvet olvasni:/:/

Cafu
Hali!
Ez komoly télleg meg lehet venni!?!?!?!
Vki már megvette?Tapasztalat?

gameplusz
Gothic.III.GERMAN.CloneDVD-CALiBAN
Gothic.III.GERMAN.CloneDVD-Sm0ker

Hajra, ezek vannak eddig.

NEM! FASZOM SE TUDJA HONNAN LEHET LETÖLTENI!
(Szóval felesleges 50.000 pm-et kuldeni, ugyse valaszolok, csak tiltok.)

Nah mentem jaccani 😄