Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy ugyanaz az engine mint az Oblivionnal. Nekem akkor van katarzisom, mikor megölök egy Scavanger-t es a közelben olalkodo farkas elkezdi falni.
Kit erdekel ilyenkor, hogy milyen a grafika. Amugy meg szerintem nagyon is jo. Ha mozgasban latjatok majd, akkor be is pisiltek töle. Ez Gothic grafika. Hülyeseg az Oblivionhoz hasonlitani.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Asus P8H61-M LE/USB3, [email protected] , 6 GB DDR3-1333MHz, ASUS R9 290 4GB
Ez is csak azért van, hogy megvedd az újabb kártyát, meg a dupla magos procit 3 giga rammal. Vicc.
Mindettõl függetlenül a játékmenet remélem nagyon jó lesz.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Ahh deszar.
1600x1200 Max graf, 30fps 😄DDDDDDDD
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nalam a hangok jok. Semmi gond vele.
Nehezsegi fok közepes es nem igazan haltam meg eddig, ha nem koboroltam el olyan helyre, ahova meg nem szabadna mennem.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!
-a harcok elég nehezek az elején. nagyon észnél kell lenni mert a leggyengébb ellenfél is taccsra tesz egy perc alatt és ez szerintem egy hatalmas hibának tudható be ami pedig az,hoyg hiába védekezel ha az ellen csak 1x is hozzád ér akkor onnantól buktad a küzdelmet jószerint, tölthetsz újra
-a mentési illetve töltési idõk tényleg kicsit bosszantóan hosszúak pláne hogy ezt elég gyakran kell megtenni az elhalálozások miatt
-most nemtom hoyg az én gépemmel van e a hiba de a hang katasztrófális
Audigy 2, friss windows, friss driverek és a játék hangja minõsíthetetlen. a beszédhangok recsegnek a hangerõszintek teljesen rosszul vannak belõve, hiába van minden 100%on az egész játék szinte suttog a zene pedig 10%!!!!on is majdnemhogy üvölt ( ha esetleg ez valami beállítási probéma vagy van valami megfejtés rá akkor szóljon az aki már rájött)
innen jön 130-al! Az angoloktól!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Innen kb. 40k-val jön: ftp://ftp.kochmedia.com/pub/gothic/Gothic3_RelUp_EUR.exe
Pár mondjuk hétfõig nem lesz mire felrakni. <#zavart1>#zavart1>
Csak ilyen 20k-val jön, ha egyaltalan megy valamelyik szerver...
Djönnyörû, jóccakát mindenkinek! Azé holnap aludjatok is valamit!
I can eat death like nobody\'s business.
1. A hangulat nagyon ott van ,ahogy kell és volt is eddig.
2. A harcrendszer egyenlõre rejtély, bár egy minecrawlert majdnem lenyomtam és két goblint ia, de egy vérlégy meg nem megy.
3. NAGYON szarul lett optimalizálva. AMD3000 1,5GB RAM és GF6600GT-n 800x600-ban gyakorlatlag minden le kell lõni és így is csak 20FPS környékén van, bár a teyxtúrékat leszámítva még így is nagyon jó, de azért ennél többet vártam SEBESSÉGBEN. (patch fennt van)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Mondjuk sok haszna nem lesz ennek se, ha kijön úgyis elszabadul a pokol 😞
van vmi patch ami állítólag angollá teszi, fenének van kedve ezt az undorító barbár nyelvet olvasni:/:/
Gothic.III.GERMAN.CloneDVD-Sm0ker
Hajra, ezek vannak eddig.
NEM! FASZOM SE TUDJA HONNAN LEHET LETÖLTENI!
(Szóval felesleges 50.000 pm-et kuldeni, ugyse valaszolok, csak tiltok.)
Nah mentem jaccani 😄