Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gépi intelligencia javítások:
Nem lehetett megszólítani az egyetlen banditát üldözõ teljes falu lakosságát. Most már csak azok a falusiak rántják elõ pengéiket, akik látómezejébe kerül a gazfickó. A többiek mennek a saját megszokott dolguk után. Elõfordul azonban, hogy egy menekülõ ork vizeshordóba ütközik, megfordul és visszarohan eredeti kiindulópontjához, majd megint a vizeshordó felé veszi az irányt. Ha ebbõl az ördögi ciklusból ki nem lõjük egy jól irányzott nyílvesszõvel, akkor a végtelenségig folytatja a futóedzést.. A sokkal ritkább kifagyások ellenére sem éri el a játék a mágikus 90% minõségi szintet..
A Gothic 3 minimálisan csak 2GB RAM memóriával rendelkezõ 3Ghz gépen játszható.. Eltérõ vélemények: van, akinek AMD Athlon XP 2600+, GeForce 6800 128 MB, 1024 MB RAM (Dual Channel) gépen "szuper grafikával" egész jól fut, kérdés, mit jelent neki az "egész jó"?
Másik játékosnak kifogástalanul megy 1280x1024 felbontásban, minden "high"-on, AA 4x, Aniso 8x. beállításokkal. Gépe Intel Core Duo E6600, Nvidia 7900 GTX, 2 GB Gskill DDR2 RAM 800 Mhz, Creative X-fi xtreme music, WinXP SP2: 10 ellenfél képernyõre kerülésekor szaggat csak be picit. A tesója gyengébb gépén is 39 másodperc a töltési idõ
Next PC upgrade: 2022
Sogun, 11:36 - PC - Játék: Akció-RPG
(PC Games) Megjelentek hotspotok ládáknál és ágyaknál, így már látni, mit használ éppen fõhõsünk. Zárnyitó készletek még mindig szó nélkül elhasználódnak. A tárva-nyitva álló kincsesládák kinyitásának most már nem lát hozzá a fõhõs. Kifagyások megritkultak. Állásmentés, visszatöltés sokkal stabilabb lett. Hébe-hóba még történnek játék közbeni kifagyások.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
512mb-ram
ati radeon 9200se
pentium 4 .6 ghz
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Viszonylag eleg jonak tartom a jelenlelgi konfigom (AMD64 3500+ X850XT 2GB RAM), de ennek a bestianak semmi sem eleg. Nem lehet, hogy nobol van? <#vigyor5>#vigyor5>
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
amúgy azért lehet vhogy butítani, hogy 1 giga ram dual channelben elég legyen neki, és ne úgy nézzen ki mint ha amikrosütõm kijelzõjén játszanék?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ja és az íjhaszálat jó dolog. Két 400XP-s ogrét már lenyomtam mellesleg...
- árnyékok: kapcsold ki mert kibaszottul sokat kivesz gpuból
- hdr/bloom/egyéb alternatív effektek ki hogy hívja õket: fõleg a hdr terheli a graf kártyát, szerintem érdemes lelõni( nem láttam a teljes graf optionst, szerintem a post processingnél lehet ezeket állítani )
- shaderek minõségét én max közepesre le szoktam venni, igazán nagy különbséget nem látsz ahhoz képest mennyivel nõ a teljesítmény
- anisotropic filter/antialias: egy minimális anisotrop esetleg maradhat, antialias szerintem felesleges ha tftd van akkor általában jobban jársz ha inkább natív felbontásban használod alacsonyabb helyet
Ami elsõre nagyon feltûnõ egy ilyen játékban az látótávolság/textúrák minõsége. Akármilyen gagyi gépen meg kell próbálni minimum medium textúrákat használni trilinearral vagy kicsi anisotropic filterrel, a látótávolság meg amennyit bír a gép nyilván 😊.
Ha szar géped van akkor nyilván nincs választás 1024/768 vagy 1280/1024 amelyik szimpatikusabb és minden minimum a textúramérettel mega látótávolsággal lehet addig játszani amíg kb mutat valahogy és el is döcög.
A trainer elmondja, hogy ha az ellenfel fekszik, nem szabad ütni-rugni tovabb.
Höhö 😊
\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"
Raadasul azt vettem eszre, hogy lenyultak penzzel, valamint ha vesztek, mintha akkor is venne el penzt. Meg tudja ezt erositeni vki?
Mert nem emlekszem, hogy az arenaharcot bemutato szovegben lett volan szo penz alapu fogadasrol v mi a rak!
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
En ugy vettem eszre, hogy nem javitja a dolgot, volt tegnap ( vagy az mar ma volt? -_-😉 hogy 6x egymasutanban megsorozott egy farkas, majdnem meg is doglottem. 😊
http://thenamelessphoto.com/
A "harc közben sorozatosan ütnek és vissza se tudsz ütni" problémára megoldás a gamershelles 60 MB-os patch?
Vki próbáltam már?
Anno, mikor pl. a Morrowind kijött, az sem ment fullgrafon SEHOL, pedig ott szinte csak a látótávolság volt állítható.
Gothic 2, szinte ugyanez - nem volt égbekiáltó grafikája, ám rosszul sem mutatott. Nekem sem ment maxon, mégis nagyon jó élmény volt vele játszani.
Ez is tök ugyanez lesz- meg kell szokni a "hibáit", ahogy a G2 esetében is, és teljesen jól lehet majd vele játszani.
Akiknek meg csak az X99000GTX-ek meg hasonló quadsli-be kötött csodájukon megy fullon, ám mégis panaszkodnak... nem nekik készült ez a játék, na.
A G2 sem volt "mindenkié", azok akik nem voltak elég kitartóak (ill. akik csak a grafikát nézték), hamar abbahagyták és eltûntek.
Így lesz most is.
Tole kerdeznem, hogy szerinte mik azok az opciok amik kikapcsolasaval, ill. lejjebb allitasaval a legtobb teljesitmeny-tobbletet nyerhetjuk ugy, hogy a legkevesebbet vesszuk el a latvanyvilagbol ?