Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

magus
bááá jöjjön már ki angolul:/ még a végén németül kell játszani:/

wedge31
Hát nekem az a nehézségem a játékkal,hogy akad mint az állat...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Molnibalage
Akiknek nehézsége lenne a játékkal javalom, hogy vegye fel társnal Cyrus-t Cape Dun -ból. Erõs a srác. A lázadóktól a skacot nekem úgy leverték, mint vak a poharat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

grebber
Ez lemaradt 😞

Gépi intelligencia javítások:
Nem lehetett megszólítani az egyetlen banditát üldözõ teljes falu lakosságát. Most már csak azok a falusiak rántják elõ pengéiket, akik látómezejébe kerül a gazfickó. A többiek mennek a saját megszokott dolguk után. Elõfordul azonban, hogy egy menekülõ ork vizeshordóba ütközik, megfordul és visszarohan eredeti kiindulópontjához, majd megint a vizeshordó felé veszi az irányt. Ha ebbõl az ördögi ciklusból ki nem lõjük egy jól irányzott nyílvesszõvel, akkor a végtelenségig folytatja a futóedzést.. A sokkal ritkább kifagyások ellenére sem éri el a játék a mágikus 90% minõségi szintet..

A Gothic 3 minimálisan csak 2GB RAM memóriával rendelkezõ 3Ghz gépen játszható.. Eltérõ vélemények: van, akinek AMD Athlon XP 2600+, GeForce 6800 128 MB, 1024 MB RAM (Dual Channel) gépen "szuper grafikával" egész jól fut, kérdés, mit jelent neki az "egész jó"?

Másik játékosnak kifogástalanul megy 1280x1024 felbontásban, minden "high"-on, AA 4x, Aniso 8x. beállításokkal. Gépe Intel Core Duo E6600, Nvidia 7900 GTX, 2 GB Gskill DDR2 RAM 800 Mhz, Creative X-fi xtreme music, WinXP SP2: 10 ellenfél képernyõre kerülésekor szaggat csak be picit. A tesója gyengébb gépén is 39 másodperc a töltési idõ , szerinte tehát nem igaz a több perces töltögetés rémhíre.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Gothic 3: Mire jó az Elsõ Patch?

Sogun, 11:36 - PC - Játék: Akció-RPG

(PC Games) Megjelentek hotspotok ládáknál és ágyaknál, így már látni, mit használ éppen fõhõsünk. Zárnyitó készletek még mindig szó nélkül elhasználódnak. A tárva-nyitva álló kincsesládák kinyitásának most már nem lát hozzá a fõhõs. Kifagyások megritkultak. Állásmentés, visszatöltés sokkal stabilabb lett. Hébe-hóba még történnek játék közbeni kifagyások.

info: Hardwired

watto
okok

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

Zsolo007
Hát az a 9200SE nem sok jót ígér....én nem reménykednék..

watto
ezen a gépen menne?:
512mb-ram
ati radeon 9200se
pentium 4 .6 ghz

Frosty01
a legszarabb gép alatt mit értesz? 1ghz? :p

practitioner of the forbidden arts of death

watto
mi a gépigénye?
jó játék?

trainernél fejlödnek

rotator
Pedig de, csak te már valószínûleg az angol változatokkal játszottál, amik kábé fél évvel a német után jöttek ki, szénné patchelve. 😊

lwb
Nietzsche

MrStokes
A kulonbozo skillek hasznalat utjan fejlodnek? Vagy csak a trainernel lehet oket huzni penzeszkoz es learning pontok koltesevel?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Huh, nagyon koszi, ez tokeletes, majd kiserletezem vele.
Viszonylag eleg jonak tartom a jelenlelgi konfigom (AMD64 3500+ X850XT 2GB RAM), de ennek a bestianak semmi sem eleg. Nem lehet, hogy nobol van? <#vigyor5>

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
Igen, en is erre a kovetkeztetesre jutottam, miutan reload utan beszeltem az NPC-vel az arenarol ^_^; Amugy nem oltem meg, mert felkelt, csak gondolom, mar amikor a foldre kerult, mar nem szabadott volna megutni. ez kicsit nonszensz, mert olyan gyorsan kerult a foldre, hogy nem is erzekeltem, hogy mi tortent, csak hogy mar rajtam vannak a torpiek 😊

MrStokes
<#buck><#idiota>

magus
gothic 2 már nem azért, de az én akkori nem túl fényes configomon játszhatóan nem csúnya graffal elment...

amúgy azért lehet vhogy butítani, hogy 1 giga ram dual channelben elég legyen neki, és ne úgy nézzen ki mint ha amikrosütõm kijelzõjén játszanék?

Molnibalage
Találtam már King's sorrel-t, Goblin berry-t és Dragon root-ot is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Jelentem találtam sárkányokat. Beza többesben, rögtön kettõ egymásmellett. Még nem gyaktam le õket, de a kincs egy részét lopakodva aért ellpotam. 😊

Ja és az íjhaszálat jó dolog. Két 400XP-s ogrét már lenyomtam mellesleg...

Zsolo007
Nem választható az 1152x864?

Legjobb felbontás, mindíg ebben játszok 😊

Nagy általánosságban elmondható:

- árnyékok: kapcsold ki mert kibaszottul sokat kivesz gpuból
- hdr/bloom/egyéb alternatív effektek ki hogy hívja õket: fõleg a hdr terheli a graf kártyát, szerintem érdemes lelõni( nem láttam a teljes graf optionst, szerintem a post processingnél lehet ezeket állítani )
- shaderek minõségét én max közepesre le szoktam venni, igazán nagy különbséget nem látsz ahhoz képest mennyivel nõ a teljesítmény
- anisotropic filter/antialias: egy minimális anisotrop esetleg maradhat, antialias szerintem felesleges ha tftd van akkor általában jobban jársz ha inkább natív felbontásban használod alacsonyabb helyet

Ami elsõre nagyon feltûnõ egy ilyen játékban az látótávolság/textúrák minõsége. Akármilyen gagyi gépen meg kell próbálni minimum medium textúrákat használni trilinearral vagy kicsi anisotropic filterrel, a látótávolság meg amennyit bír a gép nyilván 😊.

Ha szar géped van akkor nyilván nincs választás 1024/768 vagy 1280/1024 amelyik szimpatikusabb és minden minimum a textúramérettel mega látótávolsággal lehet addig játszani amíg kb mutat valahogy és el is döcög.
Hunnenkoenig
Azert ment rad mindenki, mert megölted.
A trainer elmondja, hogy ha az ellenfel fekszik, nem szabad ütni-rugni tovabb.

Ne mondd már!!! Elõbb írtad le többes szám 2.személyben: "...Raadasul azt vettem eszre, hogy lenyultak penzzel, valamint ha vesztek, mintha akkor is venne el penzt."

Höhö 😊

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

MrStokes
De nem vettem semmit! Te sztem beneztel vmit. Harcol az arenaban, ennyi.

hat azért ha veszel valamit akkor természetesnek kéne lennie hogy pénzt adsz érte<#beka2>

MrStokes
Tegnap a lazadok taboraban harcoltam az "arenaban" Copperrel, de vmit elronthattam, mert levertem, aztan ramugrott az egesz bagazs.
Raadasul azt vettem eszre, hogy lenyultak penzzel, valamint ha vesztek, mintha akkor is venne el penzt. Meg tudja ezt erositeni vki?

Mert nem emlekszem, hogy az arenaharcot bemutato szovegben lett volan szo penz alapu fogadasrol v mi a rak!

Van english verzió, de Mo.-on csak a CE kapható. 😊)))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nekem speciel tökéletesen megfelelne ha ugy nézne ki mint a g2 maxon csak fusson el...

Zsolo007
Az tényleg gáz!

eprex
nekem egy crack kéne tudna vki adni? <#vigyor3>

MrStokes
Egyszerre tobb ellenfelnel, azt mondom ok a dolog, de egyetlen egy ellenfel 4 mp alatt megsoroz 6-7 tamadassal? Nalam ez mar kimeriti a normalis fogalmat. 😊 Nem Mortal Kombat ez, kerem szepen! ^_^

Kandurex
De, azért maradhat nem? 😊 Meglátjuk! Csak még jobban el kellene rendeznem 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsolo007
<#nyes>

MrStokes
Elvileg azt a patch-et a telepitest kovetoen megadott 4 link egyikerol is le lehet huzni, sztem ugyanaz. A meret egyezosegebol gondolom ezt.

En ugy vettem eszre, hogy nem javitja a dolgot, volt tegnap ( vagy az mar ma volt? -_-😉 hogy 6x egymasutanban megsorozott egy farkas, majdnem meg is doglottem. 😊

Kandurex
hm, mondassz valamit

Zsolo007
Hát szerintem ez korai...a nagy többség még nem is játszott vele..

Zsolo007
mirõl?

mindenki a német verziót tolja vagymá elérhetõ az inglis verzió is?

http://thenamelessphoto.com/

Zsolo007
Szerintem ez valamilyen szinten reális és nemhiszem hogy bug lenne. Találkoztam hasonlóval az M&B-ben. És korrekt, nem fogsz rendületlenül állni és bírni az ütéseket ha 3an ütnek egyszerre<#nyes>

Zsolo007
Szerintem ez valamilyen szinten reális és nemhiszem hogy bug lenne. Találkoztam hasonlóval az M&B-ben. És korrekt, nem fogsz rendületlenül állni és bírni az ütéseket ha 3an ütnek egyszerre<#nyes>

Kandurex
Mit szólnátok egy szavazáshoz?

Egy kérdés:

A "harc közben sorozatosan ütnek és vissza se tudsz ütni" problémára megoldás a gamershelles 60 MB-os patch?
Vki próbáltam már?
Zsolo007
Abszolút egyetértek veled 😊

Jaj, most komolyan, mit izéltek itt a gépigény miatt?!

Anno, mikor pl. a Morrowind kijött, az sem ment fullgrafon SEHOL, pedig ott szinte csak a látótávolság volt állítható.
Gothic 2, szinte ugyanez - nem volt égbekiáltó grafikája, ám rosszul sem mutatott. Nekem sem ment maxon, mégis nagyon jó élmény volt vele játszani.

Ez is tök ugyanez lesz- meg kell szokni a "hibáit", ahogy a G2 esetében is, és teljesen jól lehet majd vele játszani.

Akiknek meg csak az X99000GTX-ek meg hasonló quadsli-be kötött csodájukon megy fullon, ám mégis panaszkodnak... nem nekik készült ez a játék, na.
A G2 sem volt "mindenkié", azok akik nem voltak elég kitartóak (ill. akik csak a grafikát nézték), hamar abbahagyták és eltûntek.
Így lesz most is.
Zsolo007
Látatlanban tudok egyet mondani neked: Árnyékok. A világ leghaszontalanabb dolga, viszont a GPUt terheli eléggé...

MrStokes
Tenyleg, jut eszembe, van vki aki ugymond mar komolyabban elmelyult a grafikai beallitasokban?

Tole kerdeznem, hogy szerinte mik azok az opciok amik kikapcsolasaval, ill. lejjebb allitasaval a legtobb teljesitmeny-tobbletet nyerhetjuk ugy, hogy a legkevesebbet vesszuk el a latvanyvilagbol ?

MrStokes
Altalanos intelligenciat feltetelezve, belathato mindenki szamara, hogy nem medium vagy low beallitasokkal fogja a termeket hirdetni a ceg, hanem a csucsbeallitasokkal. Ezen nem kene meglepodni.

Zsolo007
Ez a memóriaoptimalizálás dolog úgytûnik a gyenge pontjuk a gothikos fiúknak...Valahogy mindnél elõjött ez...

grebber
Hátha normálissá akarják tenni fog még jönni nem 1-2 patch!