Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minden off/low kivéve textúraminõség
átlagos 15-20 fps csata közben is
elején akad míg rendesen betölt...
Gép: A643000+@2000 mhz, 1G DDR400, X800GT 256mb
De mondjuk most arra gondoltam, hogy nyáron uborkaszezon van, utánna meg csõstül jönnek a Gémek ...
Van aki többet tol eccerre ... (Nekem az ami mindig fent van a gépen , Lock On - FC + BF2 ... meg mellette a kipróbálandók ... van fent vagy 10 game, 2 hónapja nem játszottam egy percet sem 😊 )
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Aha. És kinek van ideje annyival játszani? Én az elmúlt évben toltam 2-3-mal összesen. Jah, hogy nem tartalmas játékkal játszasz az nem az én problémám.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Ez után próbáld meg a DVDrõl felrakni az említett visual c++ 2005 –öt.
Es ha a lazadoknal a parbajra kihivott fel a foldre kerul es tovabb utlegeled, akkor jol elkenik a tobbiek a szadat. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
DB
A ti kung-futok nem erős!
DB
Nekem dölt a penz, mint allat es egyelöre bugot se nagyon talaltam, ami igazan zavarna, igaz nem is jatszottam sokat meg.
Egy kis adalék a Warez - AntiWarez dolgokhoz ... Én minden játékot kipróbálok mielõtt megvenném ... és nem a Demót ... Amivel játszani szeretnék a Neten vagy érdemesnek tartom rá, azt pedig megveszem eredetiben, amint lesz rá pénzem, még akkor is ha ez nem eccerû feladat (külföldrõl rendelt Flaming Cliffs pl ... ) Sajnos nem engedhetem meg hogy minden szir-szart megvegyek, pedig magamra keresek, de el tudom költeni másra is ...
Single playerben senkinek semmi köze mivel játszom, de úgy vagyok vele (Mondjuk ez pont inkább Single game ... ) hogy ha felmegyek a Netre akkor CSAK eredeti ... nem vagyok híve a kalóz szervereknek és ilyeneknek ... Akik nagy mellénnyel ugatnak a Warez ellen, azoknak is tele a gépük vele, de a nagy Öntudatuk ezt figyelmen kívül hagyja ...
Fel kellene ébredni ... 2006, Magyarország ... Melyik átlagkeresetbõl élõ magyar engedhet meg magának havi pár eredeti játékot?
Az meg hogy akinek erõs gépe van annak van pénze a játékra, vegyen olcsóbb gépet + játékot, egy akkora vérlázító baromság, hogy hihetetlen ... Ha valaki x évig gürizik, meg spórolgat hogy legyen egy fullos gépe, miért vegyen gyengébb videókarit vagy ilyenekt 1-2 játék miatt? Egyszerûbb késõbb megvenni egy játékot mint lecserélni egy alkatrészt ... Szóval nem ezen kellene rágódni ... Ha valaki akar, csinál egy FAQ-ot amiben benne van a Warez gondok megoldása, utánna a lámákat oda lehet irányítani, ide meg kiírni hogy a Topicban No warez ... Elég fiatal ez a game/topic még ahhoz hogy Arckirálykodást lehessen ebbõl csinálni ...
Ufff ... vége 😊 Písz-Flávör-Frídám-Heppinesz 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ugyhogy inkabb penteken elobb leleptem melohelyrol es megvettem.
DB
Azonnal szállítják, postaköltséggel együtt 29.90 font. Hitelkártya kell.
Ja és ez egész Európa, ha jól emléxem szállítanak ungarn-ra is 😊
DB
Az AA-t szerintem a textúra minõsége állítja részben, de még a minimális beállításnál is mintha ber lenne lõve. Egyébként meg kit érdekel, hogy van e-? Ha ABSZOLÚT minimumra húzod SZERINTEM nagyon szép, de én nem vagyok poligonhuszár és "csillogó biszbasz" rajongó.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem tud valaki egy helyet, ahol meg lehet rendelni személyes átvételre?
Akkor ennyi volt az EQ2? ^_^
😮N
DB
Nemsokára tesztelem (remélem!)
DB
Tehtá ha van vcd 8.0.0.4 akkor indulhat a móka, játék felmegy, majd újraindulsz.
bemountolod a játékot a virtulás meghajtóba elindítod, így nem megy
bemountolod a fizikai meghajtódba, autorun, indítod, megy 😊
Load save game és hajrá, nekem befagyott ha start game-t nyomtam
Telepítéskor be lehet állítani (vagy utólag az optionsban), hogy az elsõ fizikai meghajtóba tudj mountolni. mountolásokat a tálcán lévõ ikonra jobb gombbal lehet elvégezni.
Lényeges, hogy minden játék indítás elõtt indulj újra..
Nah hiretelen ennyi még tesztelek, be back
Fontos!!! Internetkábelt kihúzni! 😊
UI.: NEm kell megilyedni,ha befagy a gép 😄. Elõfordul. Nem 100% próbálkozni kell, nekem spec elsõre sikerült, másodszorra is, harmadszorra már nem..
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
DB
Camera alatti szöveget meg másold ide, aztán rájövünk. 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
ge3.ini be jobban lehet állígatni mint a játék menüjében. Hiába rkamt SM3 ra gameben ini ben maradt sm 2.0 ezeket az értékeket ha állítod árnyékokkal játszadozhatsz:
Shader.CurrentShaderVersion=3_0
Shader.EnableTreeShadows=true
Shader.EnableStaticShadows=true
Shader.EnableDetailShadows=true
ilyenkor midnen árnyék be van kapcsolva.
Ami még érdekes az ez:
fMaxDistToPlayer=1000.0f
Ezt az értéket a
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.