Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
1152x864@100hz
minden off/low kivéve textúraminõség
átlagos 15-20 fps csata közben is

elején akad míg rendesen betölt...

Gép: A643000+@2000 mhz, 1G DDR400, X800GT 256mb

Zsolo007

Ioles
SevenM-en van 12990FT-ért

Mennyibe kerül a játék ? Mert most néztem sem a CdGalaxisnál sem az 576nál nincs Gothic 3 (mármint a honlapon)

DummyBoy
Én most spec. nem is tudok játszani ... De kipróbálni kipróbálom ...

De mondjuk most arra gondoltam, hogy nyáron uborkaszezon van, utánna meg csõstül jönnek a Gémek ...

Van aki többet tol eccerre ... (Nekem az ami mindig fent van a gépen , Lock On - FC + BF2 ... meg mellette a kipróbálandók ... van fent vagy 10 game, 2 hónapja nem játszottam egy percet sem 😊 )

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Molnibalage
"Fel kellene ébredni ... 2006, Magyarország ... Melyik átlagkeresetbõl élõ magyar engedhet meg magának havi pár eredeti játékot?"

Aha. És kinek van ideje annyival játszani? Én az elmúlt évben toltam 2-3-mal összesen. Jah, hogy nem tartalmas játékkal játszasz az nem az én problémám.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hmuda
Na közben jött e-mail, hogy a CD-galaxis kifogyott a CE-bõl, magyarul meg nem fogok játszani velem, az biztos. Ennyit a vásárlásról.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ezt a bokatörést megjátszom^^

Zsolo007
Mind1, megoldom, csinálok képeket..

reménytelen
Mondom személyes átvétellel, de azért kösz.
MrStokes
Gondolom akkor nem az "alkalmazas donti el" opciot kell valasztani, hanem a fixen be kell allitani az AA-t.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

CS@
Ha SP1 -ed van vagy SP2 –d de nem sûrûn szoktad frissíteni vagy csak van kedved próbálkozni, akkor töltsd le EZT , telepítsd, majd WindowsRestart.
Ez után próbáld meg a DVDrõl felrakni az említett visual c++ 2005 –öt.

MrStokes
Nekem eddig az tetszett a jatekban a legjobban, hogy ha pofatlan modon az NPC-t a "sajat szeme lattara" akartam megszabaditani a ladikajanak javaitol, akkor bizony nem nezte a dolgot tetlenul, jol pofan csapott.
Es ha a lazadoknal a parbajra kihivott fel a foldre kerul es tovabb utlegeled, akkor jol elkenik a tobbiek a szadat. 😊

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

PTW
Valaki akinek már van némi tapasztalata a játékban mondja már el legyen szíves hogy hogyan tudom kiválasztani, hoyg melyik fajta nyilat szeretném használni éppen, mert nekem ez eddig így 20-as szinten nem sikerült. Csak akkor "tudtam" váltani egyik fajtáról a másikra ha az adott kifogyott, automatice betárazta a következõ fajtát. Szimpla ráklikkelésre semmit sem csinál csak azt az undoritó hangot adja ki.....

DonnieBrasco
Radeonon küldõ (control center-es) AA-ja sem megy? Az még az EQ2-ben is, meg a régi játékoknál is ment szépen (Gothic 2-t nyomtam a hétvégén és sehol egy fûrészfog, éjjen a "külsõ" AA!) 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
Hát igen, a combos gép még nem jelenti, hogy valaki burzsuj lenne... lehet, hogy valaki évekig gyûjt, vagy a szájától veszi el a kaját, hogy legyen jó gépe... nekem egy bokatörésbe (+biztosítás) került az X850XT-m (másfél éve még igen nem ócó volt...)

DB

Hunnenkoenig
AA-t nem lehet bekapcsolni a jatekban sehogy sem. Valszeg patch jön majd.

Nekem dölt a penz, mint allat es egyelöre bugot se nagyon talaltam, ami igazan zavarna, igaz nem is jatszottam sokat meg.

Zsolo007
Van valami beépített skrínshot gomb? csinálnék pár képet...

DummyBoy
OFF:

Egy kis adalék a Warez - AntiWarez dolgokhoz ... Én minden játékot kipróbálok mielõtt megvenném ... és nem a Demót ... Amivel játszani szeretnék a Neten vagy érdemesnek tartom rá, azt pedig megveszem eredetiben, amint lesz rá pénzem, még akkor is ha ez nem eccerû feladat (külföldrõl rendelt Flaming Cliffs pl ... ) Sajnos nem engedhetem meg hogy minden szir-szart megvegyek, pedig magamra keresek, de el tudom költeni másra is ...

Single playerben senkinek semmi köze mivel játszom, de úgy vagyok vele (Mondjuk ez pont inkább Single game ... ) hogy ha felmegyek a Netre akkor CSAK eredeti ... nem vagyok híve a kalóz szervereknek és ilyeneknek ... Akik nagy mellénnyel ugatnak a Warez ellen, azoknak is tele a gépük vele, de a nagy Öntudatuk ezt figyelmen kívül hagyja ...

Fel kellene ébredni ... 2006, Magyarország ... Melyik átlagkeresetbõl élõ magyar engedhet meg magának havi pár eredeti játékot?

Az meg hogy akinek erõs gépe van annak van pénze a játékra, vegyen olcsóbb gépet + játékot, egy akkora vérlázító baromság, hogy hihetetlen ... Ha valaki x évig gürizik, meg spórolgat hogy legyen egy fullos gépe, miért vegyen gyengébb videókarit vagy ilyenekt 1-2 játék miatt? Egyszerûbb késõbb megvenni egy játékot mint lecserélni egy alkatrészt ... Szóval nem ezen kellene rágódni ... Ha valaki akar, csinál egy FAQ-ot amiben benne van a Warez gondok megoldása, utánna a lámákat oda lehet irányítani, ide meg kiírni hogy a Topicban No warez ... Elég fiatal ez a game/topic még ahhoz hogy Arckirálykodást lehessen ebbõl csinálni ...

Ufff ... vége 😊 Písz-Flávör-Frídám-Heppinesz 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

MrStokes
es igen! na = ha -_-;

MrStokes
Errol csak annyit, hogy amikor pentek delelott erdeklodtem, azt a valaszt kaptam, hogy ha penteken megyek akkor lesz biztosan, nem kell aggodnom, viszont hetfon mar kozel sem biztos.

Ugyhogy inkabb penteken elobb leleptem melohelyrol es megvettem.

DonnieBrasco
Most egy picit pihen majd 😊 de azért abba azt se hagyom (de lehet, hogy 1-2 hónapig nem fizetem elõ 😊

DB

Zsolo007
Most hogy már rájöttem nem gáz 😄

DonnieBrasco
www.game.co.uk.
Azonnal szállítják, postaköltséggel együtt 29.90 font. Hitelkártya kell.
Ja és ez egész Európa, ha jól emléxem szállítanak ungarn-ra is 😊

DB

MrStokes
Viszont az ido penz, es amig te azzal probalkozol, hogy beuzemeld a tort verziot, en addig szorakozom 😊 (szorakoznek, na nem estig dolgoznek :S )

Molnibalage
Nem tudom mi olyan nehéz a beszerzésben. Pénteken besétáltam a CD Galaxisba és rajtam kívül két alak ténfergett a boltban, de nem G3-ért jöttek. Az eladó srác azt mondta, hogy "hegyekben" áll még a cucc..

Az AA-t szerintem a textúra minõsége állítja részben, de még a minimális beállításnál is mintha ber lenne lõve. Egyébként meg kit érdekel, hogy van e-? Ha ABSZOLÚT minimumra húzod SZERINTEM nagyon szép, de én nem vagyok poligonhuszár és "csillogó biszbasz" rajongó.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Zsolo007
Egyébkétn az intro valóban fos, de a zenék nagyon faszák..

reménytelen
Elfogyott! Áááá! Most kaptam az e-mailt.

Nem tud valaki egy helyet, ahol meg lehet rendelni személyes átvételre?
Zsolo007
Valóban, az a drága megoldás, ez az okos megoldás (lol, mosóporreklám szaga van 😄)

MrStokes
😮FF
Akkor ennyi volt az EQ2? ^_^
😮N

DonnieBrasco
Nagyon szépen fognak mutatni egymás mellett az Oblivionnal a pócon 😊

DB

DonnieBrasco
Tudok egy másik módszert... 😛 (boltba be lóvé elõ, doboz átvesz, doboz elrak, megy haza, installál, játszik 😊)
Nemsokára tesztelem (remélem!)

DB

Zsolo007
Nah mûködik, nem egyszerû a dolog, de mûxik 😊

Tehtá ha van vcd 8.0.0.4 akkor indulhat a móka, játék felmegy, majd újraindulsz.
bemountolod a játékot a virtulás meghajtóba elindítod, így nem megy
bemountolod a fizikai meghajtódba, autorun, indítod, megy 😊

Load save game és hajrá, nekem befagyott ha start game-t nyomtam

Telepítéskor be lehet állítani (vagy utólag az optionsban), hogy az elsõ fizikai meghajtóba tudj mountolni. mountolásokat a tálcán lévõ ikonra jobb gombbal lehet elvégezni.

Lényeges, hogy minden játék indítás elõtt indulj újra..

Nah hiretelen ennyi még tesztelek, be back

Fontos!!! Internetkábelt kihúzni! 😊

UI.: NEm kell megilyedni,ha befagy a gép 😄. Elõfordul. Nem 100% próbálkozni kell, nekem spec elsõre sikerült, másodszorra is, harmadszorra már nem..

reménytelen
Kora délután megrendeltem a Cdgalaxistól, akkor még az volt ott, hogy szállíthatóság azonnal, kaptam is egy automatikus visszaigazoló e-mailt, hogy szerdáig átvehetõ. Most meg nézem, hát egyszerûen teljesen eltûnt a honlapról a játék. Remélem, nekem még jutott egy példány... <#rolleyes>
Esrohnoil
Az elõzõ részekben is jobban lehetett ini-ben manipulálni, mint menübõl.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

DonnieBrasco
Hé, vásárolt verzióval rendelkezõk! Peccset felraktátok? Úgy is lassú és nincs AA?

DB

MrStokes
Ezeket honnan szedted? Mindre magadtol jottel ra?

Esrohnoil
Mondjuk ha nincs SM3, akkor is sokat dobna pl gyengébb gépeken ha a fa és a statikus árnyékok be lennének kapcsolva.

Camera alatti szöveget meg másold ide, aztán rájövünk. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Az árnyékok elég jók sm3 nál, mondjuk bloom az elg rusnya valahogy azt kikapcsolnám úgy, hogy Depth of Fields maradjon on, mert most csak úgy megy hogy bloom + dof.

ge3.ini be jobban lehet állígatni mint a játék menüjében. Hiába rkamt SM3 ra gameben ini ben maradt sm 2.0 ezeket az értékeket ha állítod árnyékokkal játszadozhatsz:

Shader.CurrentShaderVersion=3_0
Shader.EnableTreeShadows=true
Shader.EnableStaticShadows=true
Shader.EnableDetailShadows=true

ilyenkor midnen árnyék be van kapcsolva.

Ami még érdekes az ez:
fMaxDistToPlayer=1000.0f

Ezt az értéket a alatt találod meg, ez annyit tesz, hogy engedi hogy jobban kizoomolj. ASzem az alap érték az 500. Ott van tobb érték is ha valaki tudja mi pontosan mit csiná az ossza meg.😊

Szerintetek Media Marktban lehet kapni?
hiba
es az arnyekokat hogy lehet aktivalni?
a berakott kepeken en nem latok sehol

hiba
meg csak kb 3 embernek van meg azok jattszanak a tobbiek meg elvannak magukban 😊

Az engem is érdekelne, hogy lehet bekapcsolni az AA-t? A nélkül elég ronda. Remélem hamarosan lesz hozzá valami kis grafikai tweak progi mert az a pár opció amit a grafikai beállításoknál enged változtatni nem igazán sok. Amúgy a játék király, már csak egy új gép kéne hozzá :-)))

wedge31
+2400-as cpu,6600gt vga,1gb ramm ezen a gépen akad mint az állat.A töltési idö 2perc.A játék tele van bugal.Szörnyekkel ás állatokal szemben semmi esélyed ha nem te viszed be az elsö csapást /a tesztelésen,hogy nem vették ezt észre rejtély /Állando pénzhiány.A pozitivum az utolérhetetlen játékmenet az igazi gothic feeling odaszegez a monitor elé,röviden ennyi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hihetetlen, ötezervalahány hozzászólás, de még semmi konkrétat nem olvastam - vagy mindenki játszik, aki normális hozzászólást írna, vagy nemtom. Semmi így megy nálam, úgy megy nálam, tippek, értékelés stb.. <#szomoru1>

Üdv, na vki gamelandrõl lehúzta,milyen fasza?akko mán kezdem is letölteni!!

Valaki tudja hogyan tudnám AAt bekapcsolni? Játékban nem lehet és ha driverböl próbálom úgy nem mükszik. 1900Xt 512 a kártya catalyst 6.9 a driver.
Esrohnoil
Gondolom a credits-ben benne van. 😊

MrStokes
Talat vki erdemi infot arrol, hogy kik szolgaltatjak az angol szikron hangjait?