Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CalebJoe
Hát szerintem a 6600GT-d kevés lesz hozzá.
MadBence
Na és hogy (vajh milyen verzióm van?)

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Zsolo007
El lehet indítani

MadBence
Én nem veszek meg semmit látatlanban. Demó az más...

CalebJoe
Jaja igazad van ilyen a sok dualmagos ddr2-es formák rinyálnak hogy 1600-ban szaggat a game hát basszák meg örülne más ha tellene neki fele olyan gépre.
Van benne valam iamit mondasz de pl. én magamból indulok ki. Ha a megjelenés elõtt pár nappal lett volna warez verzió (mint ahogy sok játéknál szokott lenni) én pl. valszeg nem vettem volna meg. Így viszont itt figyel mellettem a collectors edition. 😊))))))))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

MadBence
Most van a game-hez crack, vagy el lehet indítani egyáltalán? (Nem vagyok lámi nyenyenyeee)

Esrohnoil
Jah, Flatout 2 igazán megéri a pénzét, és ugyanakkor remekül lett optimalizálva.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

GoKu x
egy minimum gépigényt tudnátok irni vagy azt h mennyire futna jol a koonfigom.
kingston 2x512, 3.0Ghz intel, 6600GT

A nagyobb csapatok mind amerikaiak, és ott ugye csak november 27-én jelenik meg. Amúgy olyan nincs, hogy nem tudják feltörni, ugyanilyen (Tages) védelme volt pl. legutóbb a secret files of Tunguska-nak és uygebár milyen sorsra jutott. 😊))

grebber
Ebben nagyot tévedsz.

Mivel ugyis feltörik pár napon belül minek vegyék meg ha ingyen letölthetik.
Flatout 2-öt n azt tényleg többen vették meg szerintem mintha 1x k lett volna,de még így is voltak akik vártak és leszedték mert sajnáltak kurva 1990FT-ot.
Na ezekbõl kiindulva 13k agyavilág inkább várnak éveket is mint hogy megvegyék.

Aki nagy rajongó persze hogy megveszi ,de aki csak egy új game-el akarja eltölteni az idejét soha nem fogja megvenni!

Next PC upgrade: 2022

vannak ilyenek de kivételesen ez a gamma télleg szarul lett optimizálva a hangulat ami odaver!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hát, nem tudom, hogy milyen nemzetiségûek a nagyobb cracker csoportok, de sztem szolidaritásból nem nyomják fel sztem (lehet, németek).

Illetve biztosan felnyomják, de elõbb adnak egy esélyt - mondjuk riszpekbõl - a készítõknek. Ha netán tényleg így van, én bizony nem tudok haragudni rájuk...
Vagy lehet, hogy túl naív vagyok s egyszerûen csak arról van szó hogy még nem tudták feltörni? 😊

\"...de miért nem rakja ki a hasára a mellét???\"

ez így volt kiagyalva :0 nagy warez tímek lepénzelve

Nem semmi milyen jót tesz egy játéknak (eladások szempontjából) ha a megjelenés után legalább pár napig, vagy hétig nincs warez verzió 😊))

Bucser
Na bakki.. CE elfogyott pedig most akartam volt rendelni... Na szép...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MrDevil
köszi szépen késöbb megcsekkolom 😄

Molnibalage
Nos indulj le kifele Cape Dun-ból és amikor elérde a balodlalon levõ vadász kunyhoját akkor fordulj le kb. 30-40 foknyit jobbra és irány a tengerparon levõ kis féköríves nyúlvány. Ott lesz 3-4 bandita és miután leverted õket, a tábortûz körül ott lesz 3 db doboz meg asszem két csomag bundle of weapons. Az is kell majd a lázadóknak Cape Dun-ban és az lázadó csoportnak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MrDevil
Valaki csak megcsinálta 😄 ha már a 22-ik szinten van 😄

Zsolo007
De a feliratát angollá lehet tenni 😊

MrStokes
Hehe, jo hogy nem vegigjatszast kersz 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Randal
De az ugyibár német😊
Én meg megvárom az angolt. Aztán majd megveszem a CE-t ha kipróbáltam, meg ha lesz péz.

Zsolo007
a stoned-os

MrDevil
Senkinek semmi ötlete aki játszik vele persze 😛

VRSDM
NO WAREZ!
<#hehe>

u dont have to listen anybody else but me

Mr_no_NaMe
Milyen verziót szedtek?? Melyik az elindítható??
MrStokes
GUI nekem se bejovos, ez kb 10 evvel ezelotti desing 😞

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

MrStokes
igen, 100-zal, de kb nem eleg semmire 😊

Avenger
Hi. Ha valakinek van felesleges ideje feltehetné valahová az angol nyelvû speech filet. Vagy nem hallott vki olyanról hogy fentvan már neten? Az ini átírással simán lehet angol feliratot varázsolni a játékba, meg angol menüt is. csak az a 6-700 megás speech file kéne még.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Ioles
Rohadt lassan jön torrentrõl<#szomoru1>. A magyar verzió meg csak 27.-én jön, na meg a másik hogy hónap végén jutok egy kis pénzmaghoz, akkor majd megveszem a magyart, de addig ki kellene próbálni. Fent van rapidshare-n 30db fájlban, mindegyik 100MB-os. Sztetek onnan gyorsabban jönne?-mert már 5óra hosszája töltöm és még csak 11% jött le, ja meg az hogy 30kbit/s helyett 15-20kbit/s-el jön

gameplusz
Hja es remelem lesz HUN CE is 😉

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

MrDevil
Valaki megtudná mondani, hogy hol találom a Cape Duni Ork(Urkass) portkékáját ??

Mr_no_NaMe
Figyeljetek most tök mind1, hogy a Gothic III GERMAN CLONEDVD-t próbálom elindítani vagy ezt a Gothic_3_VCD8CLONE-ST0N3D-t?
Mert elvileg ugyan az mind a kettõ
gameplusz
Hat, annyi biztos, hogy AA nelkul meg ezzel a szar GUI-val eleg gagyi-nak tunik. Egyenlore 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

grebber
Hát ha valaki majd felteszi a netre gondolom igen.

DonnieBrasco
Nah, megvettem. A legutolsó darab volt a boltban 😊))
Nem CE, csak sima, de nekem megfelel 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Ioles
Szerintetek az angol nyelvû Gothic 3-hoz le lehet majd tölteni a magyar nyelvi fájlokat?

Bármilyen felbontást és frissítést megtudsz adni ge3.iniben. Sõt még a menüs beállíásokat is felültudod írni. Megkéne tudni, hogy pontosan mi mit takar az iniben, mondjuk elég jól van kommentálva
grebber
Itt tökmindegy mibe játszol mert semmit nem is foglalkoztak az optimalizálással <#levele>

Molnibalage
Az Ogre fegyverét, hogy megfoghasd 500-as erõ kell! Nesze neked..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Randal
Ezek az értékek okésak, amiket írtok, de vki számoljon má egy 1024*768-cal légyszi, mert hülyét kapok az 1152, meg 1280-nal kezdõdõ felbontásoktól.

Tuti, hogy magyarul csak 27.-étõl lehet kapni? Kezdtem örülni, hogy ma már meglesz erre ilyet olvasok.😞<#szomoru1>

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Molnibalage
Én 22-dik szintû vagyok, de esélyem sincs egy Shadowbeast ellen. Nordmar "bejáratánál 3db van egymás mellett és egy barlangban is.

A szörnyek ellen inkább íjászkodni kell.

ez most komoly hogy 100 erõvel kezdesz?

Nekem van olyan játék is a gépemen amivel kb 2 éve nem játszottam csak még van hely addig nem törl9öm le a dolgokat mert mi9nek

Hmuda
Már most leadtam a rendelést, ha holnap hívnak akkor van, ha írnak levelet akkor nincs.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hm, az XP nagyjából úgy jön mint az eddigi részekben? Mert ez az 1500 XP a level 2-ig elég bíztató.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ioles
Akkor hívd fel õket amíg nem késõ

<#sir> az sok, nem veszem meg, kösz az infot

Hmuda
Ez az utolsó reménységem, hogy meglegyen eredetiben. Még tiszta szerencse, hogy van futárszolgálatuk. Ha csak postai kiszállítás lett volna lehetõségnek, akkor tõlem a nyakukon maradhat, nem kell nekem olya csomag amit összenyomorított a híres Magyar Posta.