Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Korábban be volt linkelve egy rapidshare-es link...keresd meg azt..

valaki küldjön egy linket plz h. honnan lehet leszedni ezt a virtual cd 8.0.0.4 -et!!!

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Zsolo007
Most battyogok majd le a nagygéphez, és megy az install 😊)

Hunnenkoenig
Na mar csak arra leszek kivancsi, mikor akad el, mert a kari mondjuk felrepül az egbe es ott fog csücsülni egy felhön es csak ott tud majd ugrabugralni lenezve a vilagra :-))

Remelem valami vicces dolgot talaltak ki a sracok. Humorban sosem szükölködtek :-)))

És megy is..? 😄
a ston2d verziót szedted le?? mert ha igen akkor lécci magyarázd el hogy hogy indítrottad el!!! kitömörítettem de semmmi cd-kép file féleség nem jött ki

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

eprex
elindult 😊

Hunnenkoenig
Nekem is ugy tünt, hogy a nemet hangok ugyan azok. Ez is nagy mertekben hozzajarul ahhoz, hogy bejön a regi gothic feeling.

Hehe, max az angol szinkront cserélték le, a németben mindenkit megtartottak, sõt még egy-két "nagyobb nevet" is szereztek plusszba...

Zsolo várjuk a tapasztalatokat! 😉
Tud valaki valami megoldást a próblémámra?
4973-as hozászólás

Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!

DonnieBrasco
OFF

😊 Mikor az ember felnõ, elkezd (jól) keresni, de kevesebb ideje marad játszani, akkor lassan lesz értelme megvenni évi 2-3 (4-5) játékot is. Azonban ettõl még senki ne érezze magát felhatalmazva arra, hogy lefikázzon bárkit, aki még nem jutott el ebbe a stádiumba. Mindez akkor is igaz, ha valóban nem szerencsés egy nyilvános fórumon "warezolgatni", hiszen azt nem erre találták ki. Szóval lehet érvelni, de ne arrogánsan, és senki ne felejtse el, honnan jött 😊

/ OFF

A ti kung-futok nem erős!

B@dsector
nice
rotator
Nem rosszak az új hangok, csak baromi idegenül hangzanak és mindjárt az elején teljesen kizökkentettek a játékból. Egyébként az intro láttán majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet, megható volt együtt látni a fõszereplõket. 😊

izsook
-😮FF:-

Nem netes játékról lévén szó, teljesen más véleményen vagyunk. Szerintem meg felesleges írígyen kiközösíteni azokat, akik nem vásárolják meg, persze ez tipikus magyar mentalitás, Önzõ magamnak akarok mindent, ha van valami táp dolgom azzal meg dicsekszem. A beszerzési lehetõségeket, meg titkolom.
A warezolásról még annyit, hogy bár Én is meg fogom vásárolni a hozzászólások mennyiségének csökkentése érdekében meg egyszerûbb nem tudomást venni róla, nem úgy, mint ahogyan most Én is csinálom 😊))

Esrohnoil
Lehet h. hülye vagyok, de nekem vhogy jobban bejött ahogy a 2. részben volt a növényzet ábrázolva.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

DonnieBrasco
Uuuhh ezek a képek... hogy nem veri ki a szemed a fûrészfog? :I
6xAA nélkül én már képtelen vagyok bármivel is játszani, szerintem ez az egyik legnagyobbat javító effekt, ráadásul a mai kártyákat már alig lassítja...

DB

Hunnenkoenig
hm.. megint jo lassu ez az uw.hu...

Ioles
OFF

úgértem i betû lenne csak nagyban

ON

Hunnenkoenig
Huh, ezt ki is probalom. Akkor megegyszer azt a kepet, amit penteken mar egyszer beszurtam (azota nem csinaltam ujat)

Ioles
Köszi, jól néznek ki a képek, fõleg SM3.0-ában. Amúgy nem Loles hanem Ioles, de mind1, mert mindenki L-nek olvassa az I-t<#vigyor>

Molnibalage
Hát de! Mint mondtam a Lock On-nál bevált. Úgy látszik a repszimesek egy kulturált népség. A galériában azért nincs több kép, mert már ezen is látszik, hogy a magasabb shader csak "közlerõl". Jók a kép beállítások? Azért itt csináltam, mert errõl vannak régebbi kiadói képek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

izsook

A warezolást meg lehetne oldani egy faq-kal és kész oda beírni hol keressék és akkor nem lenne az, hogy több hozzászóláson keresztül ez megy. Ne haragudj ottto, de az ilyen "NO WAREZ Ne itt kérdezd honnan lehet letölteni" nem a leg célravezetõbb megoldás.

Esrohnoil
Itt tudtok képet feltölteni.

Eddig ezzel az oldallal nem volt bajom. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Zsolo007
Köszönöm!<#worship>

Molnibalage
Ez félig igaz, mert Xardas szinkronjával már "összefutottam" csak azt nem tudom, hogy ki volt az..

Loles, a galériámba összevissza 3db kép fért fel, de alá van kommentelve, hogy hogyan készültek és olvasd vissza kicsit az is leírtam, hogy milyen konfiggal.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MrDevil
Ki lehet !

Zsolo007
És még mindíg nem válaszolt senki.. 😞 Úgytûnik magam kell hogy kiderítsem.

Ki lehet kapcsolni a feliratokat? Hogy csak hang legyen?

Ioles
Monibalage!
Nem tudnál feltölteni ide az SG-re 1-2 screenshots-ot a játékból?

Ottto
Ááhhh...Ez tényleg nagy kár ):

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Zsolo007
Még lehet valami elõnye is van annak, ha németül megy a hang, ugyanis valószínû hogy az angol stábot cserélték, nem a németet 😊

Bár ezt nem fogom megtudni, mert az elõzõket angol hanggal nyomtam, szal... 😄

Esrohnoil
Fõhõst is?

Hát nekem a régi szinkronok nagyon tetszettek, szóval ez egyelõre nem hangzik jól, hogy lecserélték õket.

Why so serious?

MrStokes
Az uj nem feltetlenul jelent rosszabbat, vagy?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

rotator
Na megjött, gyorsan ki is próbáltam a játékot, elsõ észrevételem: eddig MINDENKINEK lecserélték a hangját (már csa Xardasban bízom), egy teljesen új szinkronstábbal vették fel a dumákat, nagyon szomorú vagyok. <#rinya>

Molnibalage
Hát ez randa lett, de látszik a lényeg. Ezek az enyémek és a Falcon is eredeti, régebbi eredeti játékaimat meg elajándékoztam....

Molnibalage
Sakcok abbahagyhatnátok ezt az adok-kapokat. Én azokat szeretném látni akik magáról a játékról vagy játékmentrõl dumálnak. A warezolós témát itta abba lehetne hagyani. Nyissatok új topickot. A Lock On fórumról az ilynenket már rég bannolják. Mellesleg igen én is töltök le, de NAGYON keveset. Évi 2-3 játékot és már azokkal sem játszom, mert érdemtelenek rá.

HATALMAS örömet okozott a G3 megvétele, mert enyén szólva minõségi cuccot vettem.

Most is két játék van a gépemen G3 éa Falcon 4.0 +FF3...

[/img]

DonnieBrasco
Na, egyebatta, én is megveszem. Valamikor elugrom a helyi Game.net boltba, remélem van nekik 😊

DB

Dj Xyberpunk
Cool ;-) Szólj kérlek, bármi fejlemény van, mert nagyon be vagyok indulva <#duma> <#vigyor2>

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Zsolo007
Nincs, de állítólag angol feliratot lehet benne aktiválni...

Dj Xyberpunk
Ezer köszi:-) Basszus, nem is vagyok igazi warezos, a fenébe<#vigyor0>
Amúgy van már mûködõ angolosítás ehhez a verzsönhöz?

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

Zsolo007
Talán rakd fel a Virtual CD v8.0.0.4-et?!

Dj Xyberpunk
Semmi, csak én is így vagyok vele, én kis kötsög warezolós <#vigyor2>
Zsolo, én még nem találtam rá megoldást, hogy indítsam el ezt a BIZTONSÁGI másolatot! 😊 LOL
Daemon tools semmit sem lát ! vááááá

MrStokes
En is gondolkoztam, hogy megvegyem-e, de
1) a vasarlas oromet okoz (lol 😄 ),
2) nem tudok meg heteket varni ra,
3) nincs kedvem minden ujabb patch-nel a toresekkel sz*rakodni, es vegul 4) megtehetem! 😛

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Dj Xyberpunk
Ez egy nagyon jó 5let 😊) Rohanok megvenni :-)

Zsolo! Nem bírsz magaddal ? :-)) "szal kipróbálom mert már nagyon nem bírok magammal 😄" 😊) <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

MrStokes
Gondolom inkabb jatszik a jatekkal, mintsem hogy a forumon toltse a draga idejet.

Zsolo007
Hát én ott még nem tartok.... még csak a rarfájlok jövögetnek lefele...

MrStokes
Jáááájj, hogy te milyen kis ügyetlen vagy, máris összekarcolod? <#hehe>

Zsolo007
Csak nálam tünnek el a HSZk, vagy Otto "munkába" állt? 😄

Király! <#nyes>

Dj Xyberpunk
ezek voltak a kitömcsizett vcd8clone könyvtárban :

GOTHIC3.000
GOTHIC3.001
GOTHIC3.htm
GOTHIC3.ico
GOTHIC3.jpg
GOTHIC3.VBL
GOTHIC3.vc6
---
Neked?:-)

Ottto
Hi. Megjöttem. Kusspicsába már az offal! Ontopik innnentõl!

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu