Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Remelem valami vicces dolgot talaltak ki a sracok. Humorban sosem szükölködtek :-)))
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Zsolo várjuk a tapasztalatokat! 😉
4973-as hozászólás
Veni Vidi Vici. Hajrá Vidi!!!
😊 Mikor az ember felnõ, elkezd (jól) keresni, de kevesebb ideje marad játszani, akkor lassan lesz értelme megvenni évi 2-3 (4-5) játékot is. Azonban ettõl még senki ne érezze magát felhatalmazva arra, hogy lefikázzon bárkit, aki még nem jutott el ebbe a stádiumba. Mindez akkor is igaz, ha valóban nem szerencsés egy nyilvános fórumon "warezolgatni", hiszen azt nem erre találták ki. Szóval lehet érvelni, de ne arrogánsan, és senki ne felejtse el, honnan jött 😊
/ OFF
A ti kung-futok nem erős!
Nem netes játékról lévén szó, teljesen más véleményen vagyunk. Szerintem meg felesleges írígyen kiközösíteni azokat, akik nem vásárolják meg, persze ez tipikus magyar mentalitás, Önzõ magamnak akarok mindent, ha van valami táp dolgom azzal meg dicsekszem. A beszerzési lehetõségeket, meg titkolom.
A warezolásról még annyit, hogy bár Én is meg fogom vásárolni a hozzászólások mennyiségének csökkentése érdekében meg egyszerûbb nem tudomást venni róla, nem úgy, mint ahogyan most Én is csinálom 😊))
-😮FF:-
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
6xAA nélkül én már képtelen vagyok bármivel is játszani, szerintem ez az egyik legnagyobbat javító effekt, ráadásul a mai kártyákat már alig lassítja...
DB

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A warezolást meg lehetne oldani egy faq-kal és kész oda beírni hol keressék és akkor nem lenne az, hogy több hozzászóláson keresztül ez megy. Ne haragudj ottto, de az ilyen "NO WAREZ Ne itt kérdezd honnan lehet letölteni" nem a leg célravezetõbb megoldás.
-😮FF:-
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Loles, a galériámba összevissza 3db kép fért fel, de alá van kommentelve, hogy hogyan készültek és olvasd vissza kicsit az is leírtam, hogy milyen konfiggal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ki lehet kapcsolni a feliratokat? Hogy csak hang legyen?
Bár ezt nem fogom megtudni, mert az elõzõket angol hanggal nyomtam, szal... 😄
Why so serious?
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
HATALMAS örömet okozott a G3 megvétele, mert enyén szólva minõségi cuccot vettem.
Most is két játék van a gépemen G3 éa Falcon 4.0 +FF3...
[/img]
DB
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Amúgy van már mûködõ angolosítás ehhez a verzsönhöz?
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
Zsolo, én még nem találtam rá megoldást, hogy indítsam el ezt a BIZTONSÁGI másolatot! 😊 LOL
Daemon tools semmit sem lát ! vááááá
1) a vasarlas oromet okoz (lol 😄 ),
2) nem tudok meg heteket varni ra,
3) nincs kedvem minden ujabb patch-nel a toresekkel sz*rakodni, es vegul 4) megtehetem! 😛
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Zsolo! Nem bírsz magaddal ? :-)) "szal kipróbálom mert már nagyon nem bírok magammal 😄" 😊) <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
GOTHIC3.000
GOTHIC3.001
GOTHIC3.htm
GOTHIC3.ico
GOTHIC3.jpg
GOTHIC3.VBL
GOTHIC3.vc6
---
Neked?:-)