Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Áhh, nem hiszek neked <#mf1>
hazuccc.... HAZUDSZ!!!! HAZUDSZ!!!!!
NEM HISZEM EL.
neeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
ha más nem, a környezet és a gothic-feeling biztos meg van 5 csillagos szinten
a bgokat meg majd kijavítják, az elõzõ részekben is voltak, szerencsére én már agyonjavított verzióval játszottam a legtöbb esetben
namost kérem szépen egy pozitív hozzáálllású egyén hozzászólását is, mer ezek hárman nem javítják a kedélyállapotomat
azt meg, hogy egy bugos-fos, NEM HIHETEM EL(már bocsi, de fõ az optimizmus)
addig inkább nem is nézek fórumot
DonnieBrasco
(OFF)

Igenis érzékeli az ember a 30 és az 50 FPS közti különbséget. Már a 30-at is folyamatosnak látja, de ettõl függetlenül minél nagyobb a mp-enkénti képkockák száma, az agy számára annál természetesebb, megnyugtatóbb a dolog.
Jó példa erre a monitorfrekik esete - a 60 Hz pl. nem minden ember számára feltûnõ, de kb. mindenkinek megfájdul a feje tõle. Folyamatos, folyamatos, de ROSSZ nézni. Az én szemem is érzékenyebb az átlagnál, és én távolról, azonnal kiszúrom ha egy monitor 60 Hz-en fut, szabályosan vibrál az egész, nagyon rossz! Szerencsére a régi CRT-m 100-on elment 1024x768-ban, most meg LCD-van, úgyhogy nem vibrál, de sajna csak 12ms-es, tehát lendületes mozgásoknál, képváltásnál nem az igazi ez se...
Szóval nyugi, van abban valami, amit írsz 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

PTW
Én most vagyok 23. szinten, hálisten semmilyen grafikai, vagy fagyásproblémám nem volt, de az egyre halmozódó és egyre nyílvánvalóbb játékmenetbeli bugok miatt eljutottam arra a szintre, hogy befejezem a játékot az újabb patchig, mert ez így tényleg szánalmas.

Mondom ezt úgy, hogy "RPG-szerelmes" vagyok és mind a 2 elõzõ rész nagy kedvencem..

Tinman
OFF:

Nem tömörítettem /nem volt értelme 45 mp-es jelenetet tömörítgetni/, a forrás eredeti DVD volt, a VOB-ból szedtem ki egy kis darabkát.
Egy LG 17"-os 100 Hz-es flat, CRT-n is megnéztem már, amúgy egy Samsung 100 Hz-es tv-n néztem elõször, aztán egy 8ms-os 19"-os TFT-n.

Még a témába vág... nem tudom voltatok-e már úgy vele, hogy úgy éreztétek, hogy egy játékban gyorsabb kameramozgatásnál, szinte egy elmosódott képhalmazt láttatok.
Nem tudom az én szememnek van-e valami baja, de rajtam ilyenkor még a 30 FPS sem segít... Oblivion-ból is hiába csikartam ki stabil 30-32 FPS-t egyszerûen belefárad a szemem.
Ellenben szintén az Obliban -a frame limit ugye 75 FPS- a dungeonokban /azt bírja a gépem :-)/ eléri a 75-öt a másodpercenkénti képkockák száma és ott már semmi gondom. Ja, tudom dungeonoljak és ne menjek az erdõbe :-D
Bizonyára már 40 felett sem lenne semmi gondom az Obliban -ezt más játékokban próbálgattam-, de így nem játszogatok vele.

"Persze ettõl én vagyok az igénytelen"

Ez most ilyen önostorozás volt? <#wow3> /nem érti

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DonnieBrasco
TÉNYLEG katasztrofális állapotban van a játék, kritikus bugok vannak benne, és nem egy. Grafika, hang, játékmenet, játékegyensúly, minden sz*rban van. Ne vedd meg, de még letölteni se érdemes.

DB

DonnieBrasco
Nem véletlen, hogy túlterheltek a Jowood fórumai, másodpercenként jönnek a csalódott/felháborodott/újabb és újabb bugot leíró postok....

DB

Hello emberek...
Ahogy olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, egy kicsit beparáztam...
TÉNYLEG<#wow1> annyi bug van benne, mint ahogyan állítják, vagy csak az elsõ meatbug elkente a szájukat és azért sírnak?(hiú remény, de talán...)
Amúgy kérnék vkitõl, aki már olyan szerencsés helyzetben van (VAZZE, NEKEM KELL AKÁR BUGOS AKÁR NEM!!!<#circling>), hogy már a kezei köszt tarthattya a drágaszágot, írjon egy rövid(vagy inkább hosszú) elemzést, hogy hozza-e az eddigi részek minõségét(ahhoz sajna hozzátartoznak a bugok is, sajna-sajna<#szomoru1>)
Szóval aki már összenyáladzhatta a dobozát, az ÍRJON, PLS!!!(mer' nem szeretnék oldalakat visszaolvasgatni)
MrStokes
En meg annal is jobban, foleg azert, mert a kevesbe felvilagosult emberkek a fejlesztoket szidjak a sok hiba miatt, pedig nem ok tehetnek arrol, hogy a kiado sietteti a kiadast, es nincs ido tesztelni es javitani.

Magam is fejleszto leven, egyutt tudok erezni a jatek fejlesztoivel, es tudom mennyi munkaval jar akar egy sokkalta kisebb project fejlesztese is.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Mikor lesz kapható a sima angol kiadás kis hazánkban?
reménytelen
Nos, lehet, hogy csak elírták, mindenesetre itt megtekinthetõ.
Lilithn
Azért azt el kell ismerni, hogy egy bazi nagy elõnye van a TES-nek. Szét lehet moddolni elég könnyen. Szerintem mostanra már kint lenne valami unofficial Gothic mod/javítás is ha olyan szerkesztõje / moddolhatósága lenne mint a TES-nek. 😄

I can eat death like nobody\'s business.

DonnieBrasco
Igen, Jowood a genya. A spellforce 2-nél megígérték, hogy nem Strafuckot fognak használni, erre mégis. Pedig azt is talán megvettem volna.. 😞
Szemét sógorok! 😛

DB

Lilithn
Ez elég érdekes. Eddig minden játék (ahogy én megfigyeltem legalábbis) kb. ugyanazon az áron volt... WTF?

Lilithn
Na tessék, összetörtek az álmaim. 😉

MadBence
Sikerült elindítani? Nekem restart után se indul VCD-bõl (fizikai megh-ba, internet kihúzva)

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Lilithn
A guild 2 is full bug.
A legviccesebb mondjuk, hogy micsoda torrent seeder/leecher fenyegetést dobott be. (ha már a srácok bétatesztelik...;D)
De mondjuk szerintem nem PB hibája annyira a cucc, mint a pénzéhes Jowoodé.

DonnieBrasco
Jah, sajna egyik páncél sem hat semennyit sem.
Mondanám, hogy örülök, hogy lassan reálisan értékeled a dolgokat és látod, hogy egy (pre)bétát vettünk, de inkább csak szomorú leszek tõle 😞(

DB

reménytelen
Üzletpolitika rulez 😊

Most, hogy elfogyott az összes példányt a Cdgalaxisban és a Sevenm-nél, már csak az 576-ban kapható, viszont most már 17999 Ft-ért. Hm...
Lilithn
Hmmm. Még nem jutottam el olyan emberhez, akitõl ezt lehetne megtanulni, csak a poison receptet láttam cape dunban, de a fickó le lett gyilkolva amikor (spoiler).
Viszont ez tényleg gáz. Szerettem volna kipróbálni..😞 Remélem kijavítják. Meg a 30e-s páncélt szerettem volna megvenni, de még 25% hiányzik a rebel reputationbõl, de akkor gondolom felesleges beizgulni annyira rá..? Nem tudom megnézni a buglistát mert túlterhelt a szerver.
Múltkor láttam amint egy falka farkas összeverekszik vagy két scavengerrel, tök jó nézett ki!
A bloodfly igencsak meglepett, amikor megszúrt / megmérgezett, mondjuk megoldottam azzal, hogy ráettem két csülköt, viszonylag hamar abbamarad a méreg.

CS@
Szépen csendben kussolok és figyelek, de most már a ston3d warezzel játszók megtanulhatnának olvasni, mert már eléggé unalmas a dolog. Nem olyan megerõltetõ az NFO 2pontból álló utasításának 2dik pontját elolvasni.

DonnieBrasco
Persze, felraktam, de inkább el se próbálom képzelni, hogy anélkül milyen lenne 😛

DB

DonnieBrasco
Ez már egy régi bevett trükk, teljesen egyértelmû, hogy mi vagyunk a béta-teszterek. Az évezred ötlete, és még csak nem is új! Gondold el, nemcsak hogy megspórolják a tesztelésre szánt idõt, a hivatalos teszterekre szánt pénzt, de ráadásul mi még FIZETÜNK is azért, hogy bétateszterek lehessünk.

Egy biztos - Jowood terméket, pénzért, többet SOHA.
Na, mostmá jöhet a warezgamez 😊

DB

- nem tudom mivel rippeltél, használtál-e tömörítést vagy ilyesmi de azok szokták a dolgot befolyásolni. Az sem mindegy min nézed, LCD monitor eleve késik, ilyen célra legalább 100Mhz-s CRT képernyõt javasolnak vagy jó minõségû kivetítõt (alaphangon fél millió)
- az emberi szemnek 18fps már folyamatos mozgásnak tûnik, de biztos ami biztos 25fps lett a TV-k szabványa, az NTSC-é kicsit több (talán 30 vagy csak 28 körül). DVD-k is ennyit tudnak, persze ha neked plazma TV-d van akkor ott valóban érzékelhetõ a különbség (ez vmi technikai dolog miatt van így)
- nekem amúgy szar a szemem (is), TV-t nem tudok nézni szemüveg nélkül (érzékelem a kép villózását) CRT monitor sem jobb, ezért van otthon egy számomra megfizethetõ áru LCD monitor. Persze ettõl én vagyok az igénytelen

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Lilithn
És mindenki örül! 😄
...
...
...
Jól van na...nekem akkor is nagyon bejön már most is.
Kivéve a lens flaret, amire még pár ezer posttal elõbb azt mondtam, hogy nem rossz.
Meg a zene is kicsit nyávogósra sikeredett néhol.
Meg a goblinokat. A régi goblinjaimat akarom!
Nem lehet átmoddolni õket vajon a gothic 2-bõl? ;P
Viszont ettõl a ripperbeasttõl meg a skarg vagy mi a francoktól a hideg futkos a hátamon. Rhinót is láttam már! Istenkirályul néz ki mind...a csontikra vagyok még kiváncsi. Biztos immortal nehezek lesznek...

Van -e peccsed a játékhoz?

Raptor 2
Tudom mit érzel. Nekekm detto ugyanez!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Segiccsen má valaki!!!!!!!!!!!!!!!!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

PTW
egyetértek abban hoyg vannak olyan kisebb nagyobb bugok amitõl még lehet játszani (stunlock, armor stb..)

----DE-----

Amit korábban is írtam az konkrétan lehetetlenné tezsi eg ybizonyos karaktertípusnak a kialakítását. Mindenki felejtse el aki akart egy jó kis Hashassin karaktert (legalábbis részben) mert a MAKE POISON skillt NEM LEHET MEGTANULNI. Bugos. És azáltal hogy ezt nem tudod megtanulni, a többi "Make poison arrows", "poison weapon" és az összes poisoninggal kapcsolatos skillhez sem férhetsz hozzá, beleértve hogy egy rohadt ellenszert sem tudsz gyártani mert ugye ahhoz is poison kell. Ami ismét csak egy igen kellemetlen játékmenetbeli kiegyensúlyozatlanságra vezethetõ vissza----> megcsap egy Bloodfly mondjuk, megmérgezõdsz, ami olyan sebességgel öl meg, hogy örülhetsz ha arra van idõd mielõtt meghalsz, hogy összesz**hassd magad.

Nekem egészen eddig a pontig egy kicsit bugos de fantasztikus (talán a legjobb ilyen stílusú rpg amivel eddig játszottam) játék volt, de onnantól kezdve, hogy a SKILL rendszer is bugos, egyenlõvé vált a használhatatlannal/játszhatatlannal.

Nagyon remélem, hogy az elõzetes hírek alapján az ÚJ patchben nem csak az
AI vel és az NPC-ekkel fognak foglalkozni mert akkor ennek a játéknak hosszú idõre befellegzett.

Shaman
Nem értem a lol-ozásod.

valóban 25 FPS-tõl látjuk folyamatosnak a képet,s valóbana filmek is ennyivel vannak megcsinálva.
Az egy másik kérdés,hogy játékoknál nem teljesen így müködik...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Lilithn
Szerintem menj el vadászpilótának...😄 Vagy játéktesztelõnek.;D

Nekem van egy olyan összeesküvés elméletem, hogy a piranha-s fiúk euórpát használják béta-tesztnek. Nem véletlen, hogy az amcsi verzió csak november 20.-án jön, gondolom mindenféle hiba meg egyéb nélkül. Közben megoldottam a problémámat mert feldobtam gyorsan az elsõ két részt meg a Night of the Raven-t, ezzel elleszek másfél hónapig, addigra meg csak játszható lesz a cucc. 😊

Why so serious?

wedge31
Ne legyél már olyan okos azt írtam,hogy környékén nem azt,hogy pont 30fps egyébként nekem azzal nincs gondom ha te igénytelen vagy...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lilithn
Lásd 5386-os postomat.Én örülök neki most.
Sajnálom, hogy ennyit pofázok és ellenkezem, de nem bírok magammal...😄 Majd elmegyek a pszi..psich...agymosóhoz.

Tinman
Off:

Egyáltalán nem azért válaszolok erre, mert kötekedni akarok, csak eszerint én valami UFO palánta vagyok. /De lehet, hogy te tévedsz.../

Nem tudom a ti szemeitek, hogy mûködnek, de a 25 FPS-el szaladgáló Divx filmeknél fõleg nagytotál képeknél vagy gyorsabb mozgásnál egy leheletnyit én úgy látom, hogy rángat a kép.
Elõször arra gondoltam, hogy rossz a dvd "játékosom", de egy komolyabb PC-n megtekintve semmit nem változott a helyzet.
Próbaként megcsináltam, hogy a Kölönvéleménybõl egy kis részt lerippeltem 25 FPS-el és 30-al is... 30-nál már nem láttam semmilyen röccenést.
Remélem másnak is ilyen jó szeme :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DonnieBrasco
Baromira rühellem a köcsög kiadók "mindegy, hogy félig sincs kész, adjuk ki, a birka így is megveszi, majd peccseljük (ha nem megyünk tönkre közben, addig" politikáját, ami alól már csak 1-2 fejlesztõ teheti meg, hogy kihúzza magát (pl. Valve vagy a Stalker-es srácok, ill. Bethesda). Vagy a 3DRealms 😊)

DB

Nem igaz most meg rakjam be a CD-ét...bemountlom VCD-vel még midnig...komoylan kiborít

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Lilithn
ROFLOL!

DonnieBrasco
Fanboi (girl) error? 😊)
A kedvenc "ellenjáték" vesszõparipád (ami egyébként semmivel sem jobb, mint a Gothic-ok, és számomra amúgy elég nagy csalódás..) legalább úgy jött ki, hogy elõtte TESZTELTÉK, mert a szar programozás csak egy adottság, de a már 6 oldalban taglalt, lassan 100 fölé rúgó buglista nem ennek az eredménye, hanem a tesztelés teljes hiányának. A játékot nem adom el, mert (ha nem fanboikodni akarnál) már többször is leírtam, hogy ezzel együtt is szeretem a játékot, de reálisan látom, hogy kb fél év múlva lesz annyira megpeccselve, hogy sokunk számára végre játszható lesz. Akkor majd budget-áron igenis megéri majd megvenni, most NEM (kivéve fanboi-ok és óvatlanok számára 😊.
Ha most játszanám végig, akkor is jól szórakoznék persze (már ha a fehér villódzás nem lenne...), de az igazi majd kb fél év múlva lesz. Addig csak elvakultak számára élvezhetõ _igazán_. Nem ez alapján kell megítélni!

DB

Lilithn
Szerintem akkor az lett volna, hogy akkor mindenki csak márciusban játszott volna, mert akkor hozzák csak ki. Én most szívesebben játszom már, aztán késõbb patchelgetek.
A többieknek meg lehetett volna egy "majd késõbb kapjátok meg, 2007 márciusban, hogy elkerüljük az epilepsziás rohamokat..."

Hunnenkoenig
"ugyanis csak 30fps környékén érzékeli a szem folyamatos mozgásnak a képeket"

Meg jo, hogy az emberi szem max 25 FPS-t tud erzekelni. Minden ami felette van, nem szamit. A filmek is 25 kepkockaval futnak masodpercenkent.

De te azert legyel igenyes :-)))

Jaj az english pakkot pls pls az kell 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Lilithn
Ha nem felejtem el este, akkor feldobom. Meg lehet, hogy az english.packet is, ha nem túl lassú. Nem néztem meg, mekkora?

jó örülök..mondjuk nekem az obli is 60 FPS-sel futott minden maxban HDR fényekkel, de néha beröccent egy egy csatánál 30-ra 🤣 Na most telepítem az iso fájból remélem müxi, mert szerettem nagyon a 2. részzt

Lilithn
Szerintem okés, ugyanilyen az enyém is, csak 256 videókártya memó, meg 3.2 proci.

Igen ezt én értem, de az ember elvárná hogy egy 3.dik rész esetében amit az elsõ két rész sikere miatt sokkal többen várnak ne ez legyen a menetrend. Mert én úgy terveztem hogy októberben gothicozok nem majd jövõ márciusban.

Why so serious?

jaj, bocs 2.8 Ghz

rotator
Megint csak azt tudom mondani, hogy az elsõ 2 rész is ugyanilyen bugos volt, amikor kijött, itt már szinte mindenki a fél évvel késõbb kiadott angollal játszott csak, amit ezerrel patcheltek!!!

2.2 GHz -es Intel procim van, 6600GT 128 MB kártya 1 GB ram, dualba...ezen hogy menne a játék?

wedge31
Hát ez az,hogy nem tudok vele istentelenül jól szorakozni.Hétköznap max 2 óra jut játékra ebböl fél óra töltés.Akinek meg 15-20fps jónak számit az igénytelen önmagával szemben ugyanis csak 30fps környékén érzékeli a szem folyamatos mozgásnak a képeket.A csata közbeni 4-5fps meg totál röhejes tegnap két goblint 5perc alat sikerült likvidálnom ami önmagáért beszél.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Komolyan érdekelne a te példányod, légyszi dobj már egy privit ha túladnál rajta.

nah sikerült kiirnom a vcd fájlt isoba megnézem így mire jutok...