Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hazuccc.... HAZUDSZ!!!! HAZUDSZ!!!!!
NEM HISZEM EL.
neeeeeeeeeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
ha más nem, a környezet és a gothic-feeling biztos meg van 5 csillagos szinten
a bgokat meg majd kijavítják, az elõzõ részekben is voltak, szerencsére én már agyonjavított verzióval játszottam a legtöbb esetben
namost kérem szépen egy pozitív hozzáálllású egyén hozzászólását is, mer ezek hárman nem javítják a kedélyállapotomat
azt meg, hogy egy bugos-fos, NEM HIHETEM EL(már bocsi, de fõ az optimizmus)
addig inkább nem is nézek fórumot
Igenis érzékeli az ember a 30 és az 50 FPS közti különbséget. Már a 30-at is folyamatosnak látja, de ettõl függetlenül minél nagyobb a mp-enkénti képkockák száma, az agy számára annál természetesebb, megnyugtatóbb a dolog.
Jó példa erre a monitorfrekik esete - a 60 Hz pl. nem minden ember számára feltûnõ, de kb. mindenkinek megfájdul a feje tõle. Folyamatos, folyamatos, de ROSSZ nézni. Az én szemem is érzékenyebb az átlagnál, és én távolról, azonnal kiszúrom ha egy monitor 60 Hz-en fut, szabályosan vibrál az egész, nagyon rossz! Szerencsére a régi CRT-m 100-on elment 1024x768-ban, most meg LCD-van, úgyhogy nem vibrál, de sajna csak 12ms-es, tehát lendületes mozgásoknál, képváltásnál nem az igazi ez se...
Szóval nyugi, van abban valami, amit írsz 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Mondom ezt úgy, hogy "RPG-szerelmes" vagyok és mind a 2 elõzõ rész nagy kedvencem..
Nem tömörítettem /nem volt értelme 45 mp-es jelenetet tömörítgetni/, a forrás eredeti DVD volt, a VOB-ból szedtem ki egy kis darabkát.
Egy LG 17"-os 100 Hz-es flat, CRT-n is megnéztem már, amúgy egy Samsung 100 Hz-es tv-n néztem elõször, aztán egy 8ms-os 19"-os TFT-n.
Még a témába vág... nem tudom voltatok-e már úgy vele, hogy úgy éreztétek, hogy egy játékban gyorsabb kameramozgatásnál, szinte egy elmosódott képhalmazt láttatok.
Nem tudom az én szememnek van-e valami baja, de rajtam ilyenkor még a 30 FPS sem segít... Oblivion-ból is hiába csikartam ki stabil 30-32 FPS-t egyszerûen belefárad a szemem.
Ellenben szintén az Obliban -a frame limit ugye 75 FPS- a dungeonokban /azt bírja a gépem :-)/ eléri a 75-öt a másodpercenkénti képkockák száma és ott már semmi gondom. Ja, tudom dungeonoljak és ne menjek az erdõbe :-D
Bizonyára már 40 felett sem lenne semmi gondom az Obliban -ezt más játékokban próbálgattam-, de így nem játszogatok vele.
"Persze ettõl én vagyok az igénytelen"
Ez most ilyen önostorozás volt? <#wow3>#wow3> /nem érti
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DB
DB
Ahogy olvasgattam a régebbi hozzászólásokat, egy kicsit beparáztam...
TÉNYLEG<#wow1>#wow1> annyi bug van benne, mint ahogyan állítják, vagy csak az elsõ meatbug elkente a szájukat és azért sírnak?(hiú remény, de talán...)
Amúgy kérnék vkitõl, aki már olyan szerencsés helyzetben van (VAZZE, NEKEM KELL AKÁR BUGOS AKÁR NEM!!!<#circling>#circling>), hogy már a kezei köszt tarthattya a drágaszágot, írjon egy rövid(vagy inkább hosszú) elemzést, hogy hozza-e az eddigi részek minõségét(ahhoz sajna hozzátartoznak a bugok is, sajna-sajna<#szomoru1>#szomoru1>)
Szóval aki már összenyáladzhatta a dobozát, az ÍRJON, PLS!!!(mer' nem szeretnék oldalakat visszaolvasgatni)
Magam is fejleszto leven, egyutt tudok erezni a jatek fejlesztoivel, es tudom mennyi munkaval jar akar egy sokkalta kisebb project fejlesztese is.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
I can eat death like nobody\'s business.
Szemét sógorok! 😛
DB
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
A legviccesebb mondjuk, hogy micsoda torrent seeder/leecher fenyegetést dobott be. (ha már a srácok bétatesztelik...;D)
De mondjuk szerintem nem PB hibája annyira a cucc, mint a pénzéhes Jowoodé.
Mondanám, hogy örülök, hogy lassan reálisan értékeled a dolgokat és látod, hogy egy (pre)bétát vettünk, de inkább csak szomorú leszek tõle 😞(
DB
Most, hogy elfogyott az összes példányt a Cdgalaxisban és a Sevenm-nél, már csak az 576-ban kapható, viszont most már 17999 Ft-ért. Hm...
Viszont ez tényleg gáz. Szerettem volna kipróbálni..😞 Remélem kijavítják. Meg a 30e-s páncélt szerettem volna megvenni, de még 25% hiányzik a rebel reputationbõl, de akkor gondolom felesleges beizgulni annyira rá..? Nem tudom megnézni a buglistát mert túlterhelt a szerver.
Múltkor láttam amint egy falka farkas összeverekszik vagy két scavengerrel, tök jó nézett ki!
A bloodfly igencsak meglepett, amikor megszúrt / megmérgezett, mondjuk megoldottam azzal, hogy ráettem két csülköt, viszonylag hamar abbamarad a méreg.
DB
Egy biztos - Jowood terméket, pénzért, többet SOHA.
Na, mostmá jöhet a warezgamez 😊
DB
- az emberi szemnek 18fps már folyamatos mozgásnak tûnik, de biztos ami biztos 25fps lett a TV-k szabványa, az NTSC-é kicsit több (talán 30 vagy csak 28 körül). DVD-k is ennyit tudnak, persze ha neked plazma TV-d van akkor ott valóban érzékelhetõ a különbség (ez vmi technikai dolog miatt van így)
- nekem amúgy szar a szemem (is), TV-t nem tudok nézni szemüveg nélkül (érzékelem a kép villózását) CRT monitor sem jobb, ezért van otthon egy számomra megfizethetõ áru LCD monitor. Persze ettõl én vagyok az igénytelen
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
...
...
...
Jól van na...nekem akkor is nagyon bejön már most is.
Kivéve a lens flaret, amire még pár ezer posttal elõbb azt mondtam, hogy nem rossz.
Meg a zene is kicsit nyávogósra sikeredett néhol.
Meg a goblinokat. A régi goblinjaimat akarom!
Nem lehet átmoddolni õket vajon a gothic 2-bõl? ;P
Viszont ettõl a ripperbeasttõl meg a skarg vagy mi a francoktól a hideg futkos a hátamon. Rhinót is láttam már! Istenkirályul néz ki mind...a csontikra vagyok még kiváncsi. Biztos immortal nehezek lesznek...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Segiccsen má valaki!!!!!!!!!!!!!!!!
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
----DE-----
Amit korábban is írtam az konkrétan lehetetlenné tezsi eg ybizonyos karaktertípusnak a kialakítását. Mindenki felejtse el aki akart egy jó kis Hashassin karaktert (legalábbis részben) mert a MAKE POISON skillt NEM LEHET MEGTANULNI. Bugos. És azáltal hogy ezt nem tudod megtanulni, a többi "Make poison arrows", "poison weapon" és az összes poisoninggal kapcsolatos skillhez sem férhetsz hozzá, beleértve hogy egy rohadt ellenszert sem tudsz gyártani mert ugye ahhoz is poison kell. Ami ismét csak egy igen kellemetlen játékmenetbeli kiegyensúlyozatlanságra vezethetõ vissza----> megcsap egy Bloodfly mondjuk, megmérgezõdsz, ami olyan sebességgel öl meg, hogy örülhetsz ha arra van idõd mielõtt meghalsz, hogy összesz**hassd magad.
Nekem egészen eddig a pontig egy kicsit bugos de fantasztikus (talán a legjobb ilyen stílusú rpg amivel eddig játszottam) játék volt, de onnantól kezdve, hogy a SKILL rendszer is bugos, egyenlõvé vált a használhatatlannal/játszhatatlannal.
Nagyon remélem, hogy az elõzetes hírek alapján az ÚJ patchben nem csak az
AI vel és az NPC-ekkel fognak foglalkozni mert akkor ennek a játéknak hosszú idõre befellegzett.
valóban 25 FPS-tõl látjuk folyamatosnak a képet,s valóbana filmek is ennyivel vannak megcsinálva.
Az egy másik kérdés,hogy játékoknál nem teljesen így müködik...
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sajnálom, hogy ennyit pofázok és ellenkezem, de nem bírok magammal...😄 Majd elmegyek a pszi..psich...agymosóhoz.
Egyáltalán nem azért válaszolok erre, mert kötekedni akarok, csak eszerint én valami UFO palánta vagyok. /De lehet, hogy te tévedsz.../
Nem tudom a ti szemeitek, hogy mûködnek, de a 25 FPS-el szaladgáló Divx filmeknél fõleg nagytotál képeknél vagy gyorsabb mozgásnál egy leheletnyit én úgy látom, hogy rángat a kép.
Elõször arra gondoltam, hogy rossz a dvd "játékosom", de egy komolyabb PC-n megtekintve semmit nem változott a helyzet.
Próbaként megcsináltam, hogy a Kölönvéleménybõl egy kis részt lerippeltem 25 FPS-el és 30-al is... 30-nál már nem láttam semmilyen röccenést.
Remélem másnak is ilyen jó szeme :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DB
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
A kedvenc "ellenjáték" vesszõparipád (ami egyébként semmivel sem jobb, mint a Gothic-ok, és számomra amúgy elég nagy csalódás..) legalább úgy jött ki, hogy elõtte TESZTELTÉK, mert a szar programozás csak egy adottság, de a már 6 oldalban taglalt, lassan 100 fölé rúgó buglista nem ennek az eredménye, hanem a tesztelés teljes hiányának. A játékot nem adom el, mert (ha nem fanboikodni akarnál) már többször is leírtam, hogy ezzel együtt is szeretem a játékot, de reálisan látom, hogy kb fél év múlva lesz annyira megpeccselve, hogy sokunk számára végre játszható lesz. Akkor majd budget-áron igenis megéri majd megvenni, most NEM (kivéve fanboi-ok és óvatlanok számára 😊.
Ha most játszanám végig, akkor is jól szórakoznék persze (már ha a fehér villódzás nem lenne...), de az igazi majd kb fél év múlva lesz. Addig csak elvakultak számára élvezhetõ _igazán_. Nem ez alapján kell megítélni!
DB
A többieknek meg lehetett volna egy "majd késõbb kapjátok meg, 2007 márciusban, hogy elkerüljük az epilepsziás rohamokat..."
Meg jo, hogy az emberi szem max 25 FPS-t tud erzekelni. Minden ami felette van, nem szamit. A filmek is 25 kepkockaval futnak masodpercenkent.
De te azert legyel igenyes :-)))
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.