Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem így mûködik, hogy "bugok mindig is lesznek" és akkor szépen tovasiklok felettük. Fõleg ha ilyen súlyosak mint amilyeneket itt olvasok. Nekem a gothic elsõ két része máig a kedvenc játékaim közé tartozik és komolyan elgondolkodtam rajta, hogy megvegyem-e boltban a harmadik részt de azok alapján amiket eddig hallottam nem vagyok meggyõzve, hogy érdemes-e most beruháznom rá.

Why so serious?

gameplusz
Nincs mit. De azért feldobhatnád 😄 (speedyshare.com)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lilithn
Kösz. Még nem néztem bele az inibe, helyette játszottam kb. 2x16 órát ;D
Ha ott ki lehet kapcsolni, akkor megtalálom.
De azért talonban tartom az ajánlatot és köszi.

I can eat death like nobody\'s business.

gameplusz
Ha adsz/adtok egy ini fájlt, akkor bekonfigolom nektek a gépetekre a cuccot.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Lilithn
Mondjuk az a lens flare tényleg írtó vicces, fõleg amikor pont a szemembe süt egy barlang kellõs közepén.
Tudja valaki hol lehet kikapcsolni?

Lilithn
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy bugok mindig is lesznek játékokban. Ha észrevetted minden játékhoz jön ki javítás, még az olyan egyszerûekhez is mint a tic-tac-toe. Egy olyan komplex cucchoz mint a Gothic 3 vagy az Oblivion pedig pláne. Ki lesz javítva. Én tudom milyen kurva bonyolult jól programozni, és visszakereseni a hibákat, meg átnyalni az egészet, meg mindent figyelembe venni, pedig én nem írtam még csak nap-föld távolság közel sem olyan bonyolult dolgot mint egy játékprogram, ahol minden egyes fickónak saját AI-ja van, meg még ugye ott van a felhasználó is.
De amint elnézem igen kis része veszi /fogja megvenni a játékot itt az embereknek, úgyhogy nem kell félni, hogy a pénzecskéjüket egy ilyen állítólag "szar" játékra fecsérlik, igaz, hogy kb 100 órányit tudnak vele istentelenül jól szórakozni és még 2 másik quest vonalat követve még kétszer ennyit, de mindegy.
Javaslom hogy te is add tovább a tiédet, valaki biztos szívesen megveszi.

gameplusz
Ja. 1-2FPS.

Van itt valaki aki tud játszani a német VCD-s Gothiccal?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

DonnieBrasco
Lehet úgy is játszani, hogy az embert nem érdeklik olyan triviális dolgok, hogy pl. a páncélok egyáltalán nem mûködnek (szintén fent van a buglistán), illetve eddig találtak kb 50-60 játékmenetbeli, és balance bug-ot, de azért nem istenítsük már ezt a gyenge bétát, ha szabad 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Hunnenkoenig
Na akkor, hogy ne csak siramok legyenek:

Nekem nagyon tetszik es nagyon hangulatos, ha peldaul egy szarvascsapat közelebe kerülsz, megijednek es elszaladnak. Nagyon elethü. Nekem nagyon bejön az AI.

rotator
Nálam az F10 az a screenshot, az fps indikátor meg folyamatosan ott figyel fent.

rotator
Technikailag akkor már csak fizettem/átvettem. 😊

DonnieBrasco
Lehet hogy elindul, de a dobozon a legkisebb recommended VGA az R9700.. szóval legkisebb felbontáson minden minimumon slideshow..

DB

menne nekem vhogy 1.6Penti
ati 9550 és 512 ram???? 😄

ASUS P5K|INTEL Core2 Duo E6850 3.00GHz 775 BOX|KINGMAX TinyBGA 2*1024Mb DDR2 800Mhz|GAINWARD 8941-BLISS 8800GT 512MB Golden Sample PCIE|WESTERN DIGITAL 320GB 7200rpm 16MB SATA2|CHIEFTEC GPS-500AB

DonnieBrasco
A villogós bug, ezúttal videón is.

Biztosan össze van szemetelve a rendszere, mi? 😛

DB

DonnieBrasco
"I went into one of the house underground and looked around and was very suprised to see "Lense Flare" coming from the the sky!

Except I was in a cave"

Na jó befejeztem, olvasgassátok, nagyon tanulságos (fõleg aki meg akarná venni most... NE tegye!)

DB

DonnieBrasco
Itt az másik bugom is, úgy néz ki hogy programozási hiba szintén:

"Another serious bug that will need fixing asap, especially if you used to suffer from FITS....

Sometimes the screen flickers like crazy only when you stop walking, it doesnt know which way you are facing so you get to seperate images flashing over each other. I have NEVER experienced this before in all my years of playing games.. It makes me sick and i have to turn the game off.

Post Processing is currently off"

Játékbalance: irdatlan bénaságok:

"I could kill a guy yesterday which had paladins armor withour loosing one single hit point, and a tiny slave stunlocked me after that until death.

While i fought this guy i used a shield and when i released the block button the guy couldnt hit me anymore, i was immortal. It also happend once when i attacked a guy , and then i couldnt hit him at all but he could hit me.

The AI seems worthless. I had one guy by my side to helt me clear out some bandits.
After i had killed 4 bandits (there were 5 bandits) he still fought the 5th bandit and had only made like 50% damage to him.

It took over 30 sec for about 10 rebels to kill a boar. I just stood by and laughed..."

DB

DonnieBrasco
Már 5 oldalas a buglista, és csak jönnek sorba a bugok... szánalmas a dolog 😞

"JESUS CHRIST !!!!! THIS IS RIDICULOUS !!!! WTF?WTF?WTF??????????????????????????????????????? ????????? DID THE GUYS FROM PB EVEN PLAY THE GAME???I BET THEY DIDNT OR THEY DONT CARE !!!! In my opinion Gothic 3 is WORSE than Oblivion ,that`s for sure =)))=))=)) This doesn`t make sense,some guys bought the game 2 days BEFORE the OFFICIAL release ,and now they have to wait a LOT for the next patch.oohhhh man i didnt even PLAY the game but i`m already sick and bored of it !!!....."

hivatalos buglista

Én nem venném meg (már megtettem sajna...)

DB

Lilithn
Ez engem is érdekelne.

Pénteken jelent meg, Hétfõ délelõtt telefon CDGalaxisba - Menjek nyugodtan, VAN! Délután odaérek - ELFOGYOTT! Ma délelõtt WestEnd, 576 kB - VAN DE 17,990 FT - ért!
No comment....
/ Nem vettem meg... /
Shaman
Most ez nekem még nem jött le teljesen,szal amit itthon árulnak,az az angol változat ugye?

Vagy ti németet vesztek?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hmuda
Nem, PC-dome. Rendeltem tegnap galaxisból, de még aznap jött a levél, hogy kifogytak. Egyszerûbb átmenni egy másik bolthoz, minthogy várjak az újabb szállítmányra (már ha jönni fog egyáltalán, amit nagyon kétlek).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Lilithn
Naja. Én is megijedtem a szaggatástól a sok elõcsaholás meg vijjogás miatt, de aztán elég gyorsan beállt.😄
Hétfõn te is megvetted akkor gondolom.

CdGalaxis? Jön több is, vagy errõl nem nyilatkoztak?

Hmuda
No, telefontáltak az üzletbõl, ha minden igaz holnap jön a CE-m. Remélem nem félúton fog az eszükbe jutni, hogy "Bocs mégis elfogyott".

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

MrStokes
Ti hogyan mertek FPS-t a jatekban? En probalkoztam Fraps-szal, de vmiert nem indult el a benchmark, asszem F9 v F10-re volt allitva. Lehet, pont a Quicksave van megvalositva ezen a billentyun, es ezert nem jutott el a gombnyomas uzenete a Fraps-hoz?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ne migaz...ujrainditom Gothic 3 felira és kifagy az egész gép...nekem 6600 GT-ém van ami támogatja az SM 3.0-át, nem értem tergnpa már játszottam is vele, cde csak 10 pecet mert mennem kellett el...minjá lezúzúm azt az angol verziót komolyan.... nincs fent patch, tök szûz, a valós meghajtóba bemountolva a vc6 fájl, nem értem segítség help !!!

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

rotator
Egyébként - gondolom - nem az engine kapacitásának ismeretében készült a történet, mindenesetre így utólag belegondolva elég rossza választás volt úgy indítani a játékot, hogy mindjárt a legelején egy csomó npc vagdalkozik egy ki****ott nagy mezõ adta végtelen látóhatár közelségében, elég sok embernek elveheti a kedvét a látványosan alacsony framerate és ugyebár az elsõ benyomás gyakran tartós. 😊

DonnieBrasco
Biztos, hogy hülyeséget beszélsz. X850-ben nincs shader 3.0, tökmindegy ki milyen lapra rakja... amúgy nekem pont ugyanolyan kártyámnak (HIS X850XT Icecool blablaba), és nincs 3.0, természetesen!

DB

a_n_d_r_e_w
nem, semmiképpen sem. Az öcsédé sem támogatja

One Vision. One Purpose.

PTW
OFF
az x800 as széria NEM támogat sm3.0-t
On

En sehol nem irtam, hogy az en velemenyem tükrözi az egesz jatekos tarsadalomét, ahogy ezekkel a beallitasokkal kinéz nekem teljesen megfelel, bar most azer kiprobalom, hatha jobbat is ki tudok belole hozni.

rotator
Na addig tweakelgettem az .ini-t, amíg sikerült kiakasztanom out of memory hibával. 😊

Bár lehet hogy hülyeséget beszélek

ja látom már mi a baja :reboot is kell 😄

Válaszoljon ekem is plz, nem érdekel hogy német, legalább tanulom a nylevet 😄 Csak indihtanám már el 😄

Jo akkor batrabban módositom a beallitasokat😄

Szerintem mindenképpen.Öcsémnek ilyen van HIS EXCALIBUR X850XT ICEQ vagy mi,az övé támogatja legjobb tudomásom szerint.Amúgy igaz hogy nem friss darab de ez egy kiváló grafikus kártya.

MrStokes
Lehet nekem is a rendszervinyomat kicsit mentesitenem kellene a toredekektol 😄

Amugy tegnap ujra feltettem a jatekot, ezuttal egy uj, 400 Gb-os vinyo egyik tok ures pariciojara, ezzel is egy kis teljesitmenytobletet remelve. 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tom hogy warez de mégis: van ez a német verziós VCD-s Gothicom, feltelepült, a VCD-ben sikerült a tényleges meghajtómba (a valósba) bemountolni a játékot inditom és még midnig kérem rakja be a lemezt 😞 Patch nins fent rajta, nem buheráltam semmit...mégis miért van ez????

b-type
mindegy a fenét..😊))
ha mindegy lenne akkor lenne még óriási játékélményt nyújtó játék, nagyobb térrel és történettel 1990eleje-közepén is..
mi tíltja az öszinteséget nem tom...
20fps játszható...hát érdekes vagdalkozásos lehet az, mert 20fps alatt már nem harcolsz csak csapkodsz.
ezek vannak, ugyan nem kell rajta csámcsogni, de nem kell megmagyarázni sem.
Idõvel uolyan bitang játék lesz mint az elõdjei, ennek meg valszeg van oka..vagy a kiadó..védelem, vagy csak a patch hiánya ami tuti el fog jönni.
Ha minden fórumon azt írnák hogy ez teljesen jó és játszható, akkor nem lenne patch a büdös életbe' sem 😊)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Lilithn
jó az a 6600GT, ugye?;D
nekem 1024*768-ban fut és még úgy is okés. Object max, textúra közepes, vegetation low.
Ja, és töredezettségmentesítés telepítés elõtt mindenhol.;D

PTW
nem olyan régi csak az ati etekintetben akkor igencsak melléfogott ezzel a generációval ennyi

Shaman
történet orientált,nem lehet választani.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

MrStokes
Ahh akkor minden rendben. Amugy ennyire reginek szamit mar ez a kartya? oO
Mondjuk nem csodalom, amikor evente 3-4 alkalommal jonnek ki ujabbak.

MrStokes
Nalam meg az Alt + Tab bill. kombinaciot nem szeresse a jatek, nem hajlando ujabb Alt + Tab kombora visszaallni, marad a sotet kepernyo, hangok meg szepen tovabb hallatszanak. Kewl.

PTW
nem támogatja

Köszi!
Megpróbálom 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Vegulis egy probat meger, megnezem 1024be. Azt, hogy tul instabil ugy ertettem, hogy barmilyen valtoztatast eszkozolok ujra kell inditani ezt a fost, de 1 meg belefer 😉.

Szevasztok!Elég hülye kérdésem volna,mivel sosem játszottam még egyik résszel sem.Lehet a Gothic 3-ban karaktert formálni külsõleg vagy választani jellemzõket(arcvonások,haj,ilyesmik)?Vagy ez történet és hiró orientált dolog?