Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

13k volt😊😊
Az eredeti G3-ban amit emberkék megvettek ilyen hibák(bugok)vannak??17e ft-ért?Mondjuk ez azért nem semmi!Meg ez a páncél dolog is<#szomoru1>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

PTW
rengetegszer le volt írva.

Igaz

Felesleges megvenni, inkább gyúrjál HP-ra

Olvastam lejebb valami olyat h a páncélok bugosak és gyakorlatban semmi védelmet nem adnak,ez igaz?
Mer ha igen nem dobom ki a 30k-mat armorra😄
Sziasztok!
Ilyennél mi a helyzet? PLS HELP

a_n_d_r_e_w
Aki játszik már vele, az próbálta az FPS nézetet? Ha igen, milyen véleménye van róla? Olyasmi mint ami az Oblivionban volt?

One Vision. One Purpose.

Elindult....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

wedge31
Ugy értem,hogy hiába veszed fel a legjobb páncélt pont annyit ér mintha egyszál fütykösben szaladgálnál.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MrStokes
Kombok le vannak irva valahol?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

DonnieBrasco
Na, pontosan ez a lényeg. Vegye meg minnél több mindenki, DE CSAK AKKOR mikor már kész van!!! Végre valaki felfogta, hogy a játék mellett, és nem ellene érvelek.
Mint igazi rajongó, szerintem érthetõ, hogy fel vagyok háborodva a bugokon... milyen rajongó az, akinek tökmindegy, mennyire nincs kész, mégis nyomja és ajnározza?
Gondolkodni!
(na tényleg mentem 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

PTW
van páncél de lényegében nem mûködik. nem számítja bele a sebzési értékekbe a páncél nyújtotta védelmi pontokat

Nincs páncél? Nem sokat játszadoztam még vele, hogy érted azt, hogy nincs páncél?
b-type
Igazából van igazság abban amit DonnieBrasco ír, talán csak annyival lenne jobb ha az lenne hogy vegye meg nyugodtan minden rajongó és leendõ rajongó csak ne játszon még vele.
Majd akkor ha tényleg teljesértékû élményt tud nyújtani.
Így a játék is jól jár és a játékosok is 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

wedge31
Nehéz a fanatikusokat meggyözni te hogy tudsz olyan könnyen átlépni azon
-a játékban nincs páncél, nem tudom érthetö e de ha egy rpg-ben nincs páncél...
-egész skill ágakat elfelejthetsz mert nem fejleszthetök
-az állatokal valo harc reménytelen
-a végletekig optimalizálatlan
A grafikai és quest bugokat nem részletezném mert estig írhatnám.
Az egész játékot a gothic hangulat tartja életben, nos ezek tények de ha ezek után valaki azt mondja,hogy nincs semmi baj a játékal az ténylag fanatikus.
A megvétel meg tényleg magánügy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DonnieBrasco
*sóhaj*
Miért gondolja mindenki, hogy az Obliviont jobbnak tartom, mint a G3-at?
(egyáltalán nem, de tizedennyi bug sem volt benne pl. - a játékmenete meg szarabb)
Ez olyan, mint a politika... ha szidom a narancsot akkor nem lehetek más, csak vörös, és fordítva. Az emberek csak 2 dimenzióban tudnak gondolkodni? Szánalmas...😞

DB

b-type
ehh..gáz a szinvonal. 😞
pörög de minek.

Az fps-be sztem kár belekötni ha alacsony akkor alacsony, mindegy hogy ha így olvassuk olyan de ha meg így akkor ilyen.
20 alatt halál, 30körül már lehet csatázni de még ott is tud görcsös lenni.
fõleg ha necces csaták vannak..de 30-nál még van esély hogy ha bejön egy brutál effekt akkor túlmozdítom a karakterem a megjelenített képkockán...azaz kalimpálok a kardommal (ha ezt egy bárd megénekli a környékre nem kell menni többet 😊))) )
min 30fps csatákban és barangoláshoz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

IGen U9 nagyon élvezetes volt, csak sajna az nállam játszhatatlan volt és nem igazán tudtam vele sokáig játszani. Nagyon sajnálom, hogy az Ultima sorozatot kinyírták pedig nagyon igéretesnek indult UO2 is és UO az nagyon állat volt de azt is elcsesztég, pedig az volt az egyetlen MMO amit igazán élveztem😊😊
Lilithn
Mondjuk azért szuper lenne, ha ránk hagynád / rájuk hagynád, hogy megvesszük-e vagy sem. Nem itt kéne ezt ordítani. Azt mindenki vijjoghatja, hogy ez a bug van, meg az a bug van, de ez ki lesz javítva, ettõl még nagy feelingje van, és már most ezerszer jobban élveztem minden lassú töltéstõl meg meghalástól, mint a you-know-what-game végén, amikor már mindent láttam és hallottam.
Mondjuk jó lett volna, ha ott is van valaki, aki azt ordítja hogy ne vedd meg, mert egy disneyworldben játszódó android háború az egész (modok nélkül).

I can eat death like nobody\'s business.

DonnieBrasco
Utoljára mert lépnem kell, a további félreértésbõl fakadó hõzöngések elkerülése végett:
Csak hogy mások ne értsék félre - a továbbiakban is óriási reményeket fûzük a Gothic-hoz, annyira imádom a sorozatot, hogy látatlanban megvettem a 3. részét. A reményt továbbra sem adom fel, hogy kijavítják és óriási élmény lesz, és nem is adom el a példányomat 😊

Ettõl még a tények tények maradnak: optimalizálatlan, tele buggal, teszteletlen, félkész példányt adtak ki, ami a KIADÓ (nem a fejlesztõk!!!) hibája, és szégyenletes dolog, szerintem átverés. Na EZÉRT nem szabad most megvenni.

Ha ez utóbbit nem tenném hozzá, akkor én is Fanboi lennék...

"Fanboys" remain loyal to their particular obsession, disregarding any factors that differ from their point of view. They are also typically hateful the opposing brand of their obession regardless of its merits or achievements.

DB

PTW
az vicces egy történet volt heheh. mondjuk szerintem máig a mindenkori top 5 RPG közt van az U.IX. szerintem lassan megközelíti bugszinten az aktuálsi versenyzõ

DonnieBrasco
Na, akkor meg is van a különbség köztünk: az egyikõnk be tudja látni, hogy hülyeséget csinált (gy.k. mikor megvette) Ha ez amúgy nem megy, akkor itt a fórumon sem fog menni, ugye? 😊

DB

Bugosnak bugos de annyira nem vészes. Mondjuk ha Obliviont bugosnak találtad és attol kivoltál akkor Gothic 3 nagyon-nagyon felejtõs. Annyira nem bugos mint pl Ultima 9 volt😊 Az annyira bugos volt, hogy újra kellett nyomni és minden regisztrált játéksonak újraküldték😊😊
Persze hogy elolvastam az NFO fájlt, de ott meg csak anyit ir hogy a virtuálisban kell hagyni és próbálgatni próbálgtani amíg be nem jön, hülye az...de mondom tegnap már elindult , de ma

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hunnenkoenig
Csak hogy megynugtassalak, en az elsök közt voltam, akik megvettek. Nekem mar csütörtök este meg volt.

Csak, hogy nyugodtan tudj aludni!

Hunnenkoenig
Amugy meg összekevered az fps-t az analog monitorok vibralasaval. Nem ugyan az!

Az jatek FPS szamanak es a kepcsö vibralasanak semmi köze egymashoz.

MadBence
Nincs nfo <#szomoru1>Csak egy sima Clone. Addig hallgatom a soundtracket. 😄

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

DonnieBrasco
Ha nem olvasod a hozzászólásaimat, akkor milyen alapon véleményezed õket?
Aki megkérdi tõlem, hogy érdemes-e most megvenni, annak megmondom, hogy NEM, mert ez az igazság.
Te megvetted már?
Ha már kötekedsz, tedd meg lsz, hogy meg is alapozod, mert külöben kb. az utánad író 11 éves szintjére süllyedsz 😞

DB

MadBence
Látatlanban nem veszem meg... Megoldás az indításra?

Lilithn
Mit ír az nfo fájl? Elolvastátok?

Besz*ptad DonnieBrasco, dehát aztán meg nem kell jönni és sz*rakodni. Elég egyszer 1db hozzászólásban szolidan leírni, hogy ezt bizony megszívtam.
MadBence+Jak16 - warezolgatunk, warezolgatunk?<#vigyor2>
amúgy asszem én aztat fogom, mer' nem is valószínû, hogy elmegy a mostani gépemen, <#nemtudom>nomeg ha ilyen bugos, talán tényleg elébb warezolgatok egyet, aztán majd jövõ évben.....<#nemtudom>
Hunnenkoenig
Ki mondta, hogy te irtad a buglistat?

Meg csak azt sem mondtam, hogy nem bugos a jatek.

A hozzaszolasaidat meg mar egy ideje nem olvasom, mert minek?
Ha ilyen vehemensen hangoztatod es vitatkozol arrol, hogy milyen szar a jatek, es ha valaki azt meri mondani, hogy neki eddig rendesen futott a jatek azt le fanboiozod, akkor az nekem igenis ellenkampanynak tünik.

Sokan elmondtak, milyen bugokat talaltak es hogy az emberek gondoljak meg, hogy megveszik-e vagy varnak meg nehany patchre, de a többiek tovabb leptek es vagy jatszanak, vagy kerestek mas topikot es jatekot.

Itt viszont teveled van tele a forum.

DonnieBrasco
Szerintem MINDENKÉPPEN vedd meg 17900-ért, mert tökmindegy milyen, úgyis élvezni fogod 😛

DB

Lilithn
És bár a nehéz Gothic híve vagyok, azért a stunlockkal is csinálhatnának valamit, mert néhol úgy érzem nem fair.
Mondjuk ezt te is megteheted. Nem törõdsz a kombókkal, hanem addig csapkodod az ellent (fõképp embereknél, orkoknál), amíg az hátrál. Egyszerûen nem védekeznek egy csomószor, ha a gyorsharcolsz. (a nagyfegyverekkel nem tudom mennyire mûködik ez) A nyúl elleni bosszúból mondjuk ezt emberekkel ki szoktam használni.

Egy Ogre stunlockoljon persze. Én se tudnék megállni a lábamon, ha kétszer fejbenyomna a morningstarjával..😄

MadBence
Úgylátom nem 😄

MadBence
Sikerült elindítani? Nekem restart után se indul VCD-bõl (fizikai megh-ba, internet kihúzva)

Mondjátok már el mi a szarért nem indul el ez a kibaxott game? Be van mountolva a meghajtómba a fizikaiba mégis kéri a lemezt, minjá kibaszom ezt az egészet !

DonnieBrasco
Ok, igazad van.

A játék tökéletes, a buglistát én magam írtam (beregisztráltam 47 néven csak emiatt), és csak az a célom, hogy tönkretegyem a Jowood-ot.

Olvasol is, vagy csak kötekedsz? A bugok tények, ez nem kész játék, hanem BÉTA, nem érdemes megvenni, meg kell várni a peccseket, amikkel együtt zseniális jó játék lesz. Hol itt az ellenkampány? Egy szuper játékot ad el egy pofátlan kiadó félkész állapotban, ettõl akarom megóvni azokat, akik még nem szívták meg.

Ahányan most megveszik, mind-mind elégedetlenek lesznek vele, és szidják majd mindenhol, életük végéig, és sokan közülük egyáltalán bele se kezdenek majd komolyabban emiatt, viszont a rosszhír terjed....
Ez sokkal jobb lenne?

okos.

DB

(és ha olvasnál, de fõleg értelmeznél is, akkor tudnád, hogy megvettem... és még nem is mondom, hogy megbántam, de az biztos, hogy nem venném meg ha láttam volna, milyen most még....)

Helyes, helyes... inkább jönnének még olyan hozzûszólások, mint amit Lilithn írt! AZ kell a népnek(nekem)!
Ellenzékiek menjenek csak panaszkodni a jó búsbüdös-mindjártmegmondomhova(<#violent><#gun><#banplz>), inkább írjanak az ELVAKULT FANOK-mintamilyenénvagyok<#vigyor4>
kovecses
Valaki tudja hogyan kell elindítani???

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Lilithn
Ezt te mennyivel szebben/értelmesebben mesélted el mint én.

a vérnyúl dolog meg: ROFLOL
És igazad van.

Hunnenkoenig
DonnieBrasco, te ha annyira elegedetlen vagy a jatekkal, akkor miert nem lepsz tovabb?
Add el, ha megvetted, vagy töröld le ha warezoltad (ebben az esetben ugy sincs semmi jogosultsagod a panaszkodasra) es jatssz mas jatekot.

Minek kell itt csinalni az ellenkampanyt? Nincs jobb dolgod az eletben?

@Shaman, valoban a jatekoknal nem igy müködik, mert nincs blur effekt es minden kepet kristalytisztan latsz es mikor az egyik kep kialszik, akkor rendereli a kari a masikat, de azert mert a szem maskepp erzekeli, az nem azt jelenti, hogy nem folyamatos a jatek (szaggat).

Lilithn
A feeling nagyon ott van. A hangulata király. Ahol eddig jártam mind ott volt. Nagyszabású, kisszabású questek, de lehet csak portyázgatni is. Élethûen tengetik az emberek az életüket. Szokásos csevegések nagyon ott vannak.
Rengeteg (jó!) újítás a skilleknél. Most nagyon hajtok a kétkezes harcra, csak még nem találtam meg az ürgét aki megtanítja.
A vadállatok qrva jól néznek ki, sokuk elég félelmetes.
A vízpart is állat, minden domborulat, part gondos kézzel elkészítve, ahogy azt Arisz...hogyhívták nem emlékszemtette az Galaxis Útikalauzban ;D
Harc kicsit nehéz emiatt a földreterítõs dolog miatt, nehezebb mint a Gothic 2.
A fegyverek is nagyon jól néznek ki magukban, de van tüzes, mérgezett (eddig itt tartok..)Ezerféle növény... Szokásos alchemy is mûködik, csak most recepteket is vásárolhatsz. Kaják elkészítéséhez is!

Azt nem értem, hogy az elsõ faluból hova tüntek a haverjaim?

DonnieBrasco
Lehet, hogy csak Monthy Python rajongók? 😛

DB

PTW
a játék hangulata zseniális! mindenhol valami érdekesség, kerekre tágult szemekkel szaladgálsz a gyönyörûbbnél gyönyörûbb tájakon, betérsz egy egy településre ami magával ragad az egyéniségével . játszadozol a hiehetetlenül hangulatos és szép, fáklya által keltett real time árnyékokkal az erdõben. növényeket gyüjtögetsz, bányászol elvagy boldogan

EGÉSZEN ADDIG

amíg jön egy bolyhos kis nyuszi aki hiehetelen szinte gyalog-galoppba illõ VÉRNYÚL hatékonyságával elkezd stunlockolni melynek eredméyne hoyg 1mp múlva vérbefagyva fexel az avarban és szomorúan konstatálod magadban hogy hiába adtál ki 70.000 aranyat egy ûber Paladin páncélra az kb annyi védelmet nyújt mint a farmer buggyos szakadt gönce.

Ha megvan, akkor bezony igen nagy bug, hogy a munkahelyeden csücsülsz... én a helyedben kivennék egy hét/év szabit... vagy simán felmondanék, és egésznap jáccanék<#guluszem1>
Lilithn
Az is egy bazi nagy bug, hogy itt kell ülnöm a munkahelyemen, ahelyett hogy otthon lennék...;D

Blizzard^^

jesszusom....vásárlás elhalasztva.
DonnieBrasco
Az optimizmus szép dolog, a hülyeség egészen más. Ha nekünk nem hiszel:
buglista

DB