Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
Mer ha igen nem dobom ki a 30k-mat armorra😄
Ilyennél mi a helyzet? PLS HELP
One Vision. One Purpose.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Mint igazi rajongó, szerintem érthetõ, hogy fel vagyok háborodva a bugokon... milyen rajongó az, akinek tökmindegy, mennyire nincs kész, mégis nyomja és ajnározza?
Gondolkodni!
(na tényleg mentem 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Majd akkor ha tényleg teljesértékû élményt tud nyújtani.
Így a játék is jól jár és a játékosok is 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
-a játékban nincs páncél, nem tudom érthetö e de ha egy rpg-ben nincs páncél...
-egész skill ágakat elfelejthetsz mert nem fejleszthetök
-az állatokal valo harc reménytelen
-a végletekig optimalizálatlan
A grafikai és quest bugokat nem részletezném mert estig írhatnám.
Az egész játékot a gothic hangulat tartja életben, nos ezek tények de ha ezek után valaki azt mondja,hogy nincs semmi baj a játékal az ténylag fanatikus.
A megvétel meg tényleg magánügy.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Miért gondolja mindenki, hogy az Obliviont jobbnak tartom, mint a G3-at?
(egyáltalán nem, de tizedennyi bug sem volt benne pl. - a játékmenete meg szarabb)
Ez olyan, mint a politika... ha szidom a narancsot akkor nem lehetek más, csak vörös, és fordítva. Az emberek csak 2 dimenzióban tudnak gondolkodni? Szánalmas...😞
DB
pörög de minek.
Az fps-be sztem kár belekötni ha alacsony akkor alacsony, mindegy hogy ha így olvassuk olyan de ha meg így akkor ilyen.
20 alatt halál, 30körül már lehet csatázni de még ott is tud görcsös lenni.
fõleg ha necces csaták vannak..de 30-nál még van esély hogy ha bejön egy brutál effekt akkor túlmozdítom a karakterem a megjelenített képkockán...azaz kalimpálok a kardommal (ha ezt egy bárd megénekli a környékre nem kell menni többet 😊))) )
min 30fps csatákban és barangoláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Mondjuk jó lett volna, ha ott is van valaki, aki azt ordítja hogy ne vedd meg, mert egy disneyworldben játszódó android háború az egész (modok nélkül).
I can eat death like nobody\'s business.
Csak hogy mások ne értsék félre - a továbbiakban is óriási reményeket fûzük a Gothic-hoz, annyira imádom a sorozatot, hogy látatlanban megvettem a 3. részét. A reményt továbbra sem adom fel, hogy kijavítják és óriási élmény lesz, és nem is adom el a példányomat 😊
Ettõl még a tények tények maradnak: optimalizálatlan, tele buggal, teszteletlen, félkész példányt adtak ki, ami a KIADÓ (nem a fejlesztõk!!!) hibája, és szégyenletes dolog, szerintem átverés. Na EZÉRT nem szabad most megvenni.
Ha ez utóbbit nem tenném hozzá, akkor én is Fanboi lennék...
"Fanboys" remain loyal to their particular obsession, disregarding any factors that differ from their point of view. They are also typically hateful the opposing brand of their obession regardless of its merits or achievements.
DB
DB
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Csak, hogy nyugodtan tudj aludni!
Az jatek FPS szamanak es a kepcsö vibralasanak semmi köze egymashoz.
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Aki megkérdi tõlem, hogy érdemes-e most megvenni, annak megmondom, hogy NEM, mert ez az igazság.
Te megvetted már?
Ha már kötekedsz, tedd meg lsz, hogy meg is alapozod, mert külöben kb. az utánad író 11 éves szintjére süllyedsz 😞
DB
MadBence+Jak16 - warezolgatunk, warezolgatunk?<#vigyor2>#vigyor2>
amúgy asszem én aztat fogom, mer' nem is valószínû, hogy elmegy a mostani gépemen, <#nemtudom>#nemtudom>nomeg ha ilyen bugos, talán tényleg elébb warezolgatok egyet, aztán majd jövõ évben.....<#nemtudom>#nemtudom>
Meg csak azt sem mondtam, hogy nem bugos a jatek.
A hozzaszolasaidat meg mar egy ideje nem olvasom, mert minek?
Ha ilyen vehemensen hangoztatod es vitatkozol arrol, hogy milyen szar a jatek, es ha valaki azt meri mondani, hogy neki eddig rendesen futott a jatek azt le fanboiozod, akkor az nekem igenis ellenkampanynak tünik.
Sokan elmondtak, milyen bugokat talaltak es hogy az emberek gondoljak meg, hogy megveszik-e vagy varnak meg nehany patchre, de a többiek tovabb leptek es vagy jatszanak, vagy kerestek mas topikot es jatekot.
Itt viszont teveled van tele a forum.
DB
Mondjuk ezt te is megteheted. Nem törõdsz a kombókkal, hanem addig csapkodod az ellent (fõképp embereknél, orkoknál), amíg az hátrál. Egyszerûen nem védekeznek egy csomószor, ha a gyorsharcolsz. (a nagyfegyverekkel nem tudom mennyire mûködik ez) A nyúl elleni bosszúból mondjuk ezt emberekkel ki szoktam használni.
Egy Ogre stunlockoljon persze. Én se tudnék megállni a lábamon, ha kétszer fejbenyomna a morningstarjával..😄
A játék tökéletes, a buglistát én magam írtam (beregisztráltam 47 néven csak emiatt), és csak az a célom, hogy tönkretegyem a Jowood-ot.
Olvasol is, vagy csak kötekedsz? A bugok tények, ez nem kész játék, hanem BÉTA, nem érdemes megvenni, meg kell várni a peccseket, amikkel együtt zseniális jó játék lesz. Hol itt az ellenkampány? Egy szuper játékot ad el egy pofátlan kiadó félkész állapotban, ettõl akarom megóvni azokat, akik még nem szívták meg.
Ahányan most megveszik, mind-mind elégedetlenek lesznek vele, és szidják majd mindenhol, életük végéig, és sokan közülük egyáltalán bele se kezdenek majd komolyabban emiatt, viszont a rosszhír terjed....
Ez sokkal jobb lenne?
okos.
DB
(és ha olvasnál, de fõleg értelmeznél is, akkor tudnád, hogy megvettem... és még nem is mondom, hogy megbántam, de az biztos, hogy nem venném meg ha láttam volna, milyen most még....)
Ellenzékiek menjenek csak panaszkodni a jó búsbüdös-mindjártmegmondomhova(<#violent>#violent><#gun>#gun><#banplz>#banplz>), inkább írjanak az ELVAKULT FANOK-mintamilyenénvagyok<#vigyor4>#vigyor4>
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
a vérnyúl dolog meg: ROFLOL
És igazad van.
Add el, ha megvetted, vagy töröld le ha warezoltad (ebben az esetben ugy sincs semmi jogosultsagod a panaszkodasra) es jatssz mas jatekot.
Minek kell itt csinalni az ellenkampanyt? Nincs jobb dolgod az eletben?
@Shaman, valoban a jatekoknal nem igy müködik, mert nincs blur effekt es minden kepet kristalytisztan latsz es mikor az egyik kep kialszik, akkor rendereli a kari a masikat, de azert mert a szem maskepp erzekeli, az nem azt jelenti, hogy nem folyamatos a jatek (szaggat).
Rengeteg (jó!) újítás a skilleknél. Most nagyon hajtok a kétkezes harcra, csak még nem találtam meg az ürgét aki megtanítja.
A vadállatok qrva jól néznek ki, sokuk elég félelmetes.
A vízpart is állat, minden domborulat, part gondos kézzel elkészítve, ahogy azt Arisz...hogyhívták nem emlékszemtette az Galaxis Útikalauzban ;D
Harc kicsit nehéz emiatt a földreterítõs dolog miatt, nehezebb mint a Gothic 2.
A fegyverek is nagyon jól néznek ki magukban, de van tüzes, mérgezett (eddig itt tartok..)Ezerféle növény... Szokásos alchemy is mûködik, csak most recepteket is vásárolhatsz. Kaják elkészítéséhez is!
Azt nem értem, hogy az elsõ faluból hova tüntek a haverjaim?
EGÉSZEN ADDIG
amíg jön egy bolyhos kis nyuszi aki hiehetelen szinte gyalog-galoppba illõ VÉRNYÚL hatékonyságával elkezd stunlockolni melynek eredméyne hoyg 1mp múlva vérbefagyva fexel az avarban és szomorúan konstatálod magadban hogy hiába adtál ki 70.000 aranyat egy ûber Paladin páncélra az kb annyi védelmet nyújt mint a farmer buggyos szakadt gönce.