Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reménytelen
Sajnos nem, mert egy ilyen anyagi központú világban elképzelhetetlen.
gameplusz
Ezt azért ugye te se gondoltad komolyan? 😊 LoL.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

reménytelen
Komolyan mondom, mindenki jobban járt volna (erkölcsi értelemben, és nem anyagi szempontból), ha kiadják ezt egy ingyenes verzióként, amire semmilyen javítás sem megy fel, de játszhatsz vele, beküldöd, milyen bugokat találtál, és mire elkészül a végleges verzió, AZT lehetne ennyiért megvenni.
Esrohnoil
Asszem én is ezt teszem, nincs értelme tovább itt fórumozni. Ha lesz vmi patch, v. normális verzió, úgyis megtudom a hivatalos oldalakról. Addig meg úgysem veszem meg.

Byez!

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

koschwarz
ezt úgy érted, tökmind1 hogy megveszi vagy letölti, ígyií-úgyis csalódni fog?<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

wedge31
Teljesen egyetértek.Az amcsik meg valszeg jól járnak a késöbbi kiadással.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

reménytelen
Engem is, csak az a különbség, hogy az elõzõ részeknél mire kijött az angol, addigra az már az utolsó, végleges változat volt. Most meg igaz, hogy elõbb és egy idõben megjelent mindkét nyelven, csak hát tele van buggal. De ne feledjük, hogy ezelõtt is ez volt, csak akkor az elsõ verzió német nyelven jelent meg, és nem keltett ilyen nagy kavarodást magyar és nemzetközi körökben.
Tinman
Nagyon wrz ellenes szoktam lenni, ha nagy nevekrõl van szó.
Ez egy baromi nagy név és mégsem vagyok egy picit sem wrz ellenes.

Ez így játszhatatlan... majd ha béta-teszter akarok lenni, akkor majd jelzem a PB felé.
De, hogy 13k-t fizessek azért, mert a JoWooD rágta a fülüket... hát ez már nem az én problémám. Azonnal megveszem mihelyst méltó lesz rá. Ezt a gányt ami a neten terjed pedig már aznap letöröltem, mikor lejött.
Teljesen jogos, hogy warezolják a srácok... hadd csinálják, úgyis keserû szájízzel adják majd fel a küzdelmet ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

gameplusz
Egyébként amint megjelenik magyarul, (remélem) 7990Ft körüli áron, egybõl lecsapok 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gameplusz
TES meg Gothic két különbözõ dolog. Jó lenne már végre az összehasonlítgatást befejezni. Gothic amúgy engem mindig is jobban megfogott 😊

- én most veszem ki ezt a topikot a kedvencek közül, nem érdekel, hogy ki mennyire warezol, de hogy száz meg száz hsz-ban csak az menjen, azt kicsit sokallom

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

MadBence
Mármint a gépet, nem?

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Alwares
És úgye az egész herce-hurca elõtt ujra kell inditani a játékot...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Bocs, ha már volt róla szó: van vmi infó/szóbeszéd, hogy készül-e a javító peccs, és ha igen mikor várható.
Szívesen megvenném, de ha mondjuk 2 hónap mire kijavítják, akkor addig nem, mert csak idegesítene a kibontatlan doboz.
Esrohnoil
Mennyi balfék... <#shakehead>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

MadBence
Na megvan, én nem peccseltem. Már töltöm is.

Alwares
Hát nemtom én úgy csináltam mint ahogy leirtad ( virtuálisba, indít, nemjó. OK. Berakom fizikaiba, indít) csak én mikor a fizikaiba rakom elindul... Net be kell hogy legyen dugva és a patch is fel kell hogy legyen pakolva...

Oblivion, mondjuk nem átlag konfig és modok vannak rendesen benne de jobban fut HDR és 4x AA val mint G3 anélkül😊

Oblivionba alapbol igazábol a LODok voltak nagyon rusnyák
kovecses
Hogyan lehet elindítani???

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Alwares
Hát nem nagyon lehet a kettõt összehasonlitani...

MadBence
Úgy csinálom! Berakom a virtuálisba, indít, nemjó. OK. Berakom fizikaiba, indít, nemjó. Esetleg virtuálisba, indít, nemjó, fizikaiba, hibaüzit ok, indít, nemjó. Mi van még? 😄

edios
Végülis melyiknek jobb a grafja? (Mondjuk egy átlagkonfigon)
Obl vagy G3? Csak mert G3at még nem láttam élõben, és mivel bug-allergiám van, lehet h nem is fogom..

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

MadBence
Na persze...

reménytelen
Na, átjavították az 576-nál az árat, ezek szerint nem használták ki a helyzetet, csak elírták...
Randal
Valszeg az orkokat az armor miatt lehet kiütni. Amúgy említették, hogy lehet nehézségi szintet is választani. Nem lehetséges, hogy az se mûködik?

Alwares
Faszom! Már leirtam lejebb hogy elõbb a virtuálisba kell! Aztán meg kell várni hogy kiirja hogy nem megy. Aztán kell berkani a fizikaiba! Mit nem lehet ezen érteni... Kezdem megérteni a többiek warez fóbiáját...

Csak a banner-t mutatja.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Igen belehet illeszteni és akkor nem dob hibára csak sokat várat és nem csinál semmit indításnál.

Patch kell az elindításhoz vagy anélkül kell próbálkozni??

Alwares
A vcd-nél elvileg be lehet mountolni a képfájlt a fizikai meghajtóba...

MadBence
Jön vmikor crack? Mert nekem sehogy se megy VCD-vel 😞

Esrohnoil
Az h. folyamatosan ütnek, és nincs idõd visszacsapni v. elfutni.

Esrohnoil
Az h. folyamatosan ütnek, és nincs idõd visszacsapni v. elfutni.

izsook
😊

wedge31
Leginkább Zámbó Árpi mosolyához lehetne hasonlitani azonali bénultságot okoz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

izsook
mi az a stunlock?

lwb
lehet h volt már, de azért leírom:

állítólag megy angolul is, ha valaki a torrenten terjengõ angol image-rõl installálja a játékot, de a német image-et mountolja be. namármost a new game ugyan nem fog elindulni, de ha valakitõl szereztek egy azonnali mentést az elejérõl (angol verzióról), akkor menni fog a load game és a játék angolul, mintha megvetted volna.
nem tudom, mûködik-e így. ha valaki tudja, kipróbálhatná.

Methylisocloro
A 2. képtõl megjött a kedvem a Gothic3-hoz 😊

A sütögetés a gothic1-ben volt a legjobban megoldva, a kettesben nehézkesebb volt.

és ezt melyik program melyik változatával lehet megcsinálni?
MadBence
Mi lehet az én gondom???

Zsolo007
Nem, a VirtualCDnek van egy olyan "képessége", hogy fizikai meghajtót virtuálisként kezel, és oda mountolsz képet...

Árulj el valamit mit értesz azon hogy mountolod a fizikai meghajtot?
Ez azt jelenti hogy fogod a DVD korongot és beteszed a leolvasoba?
MadBence
Nekem így se meg <#duma>
<#help><#help><#help>

Zsolo007
Szerintem egyébként azért verhetõk ilyen könnyen az orkok, mert nincs armor. Mge a stunlock is számít...

Alwares
Én most már mindig el tudom inditani! Itt a nyitja:
1. a virtual Cd-vel a virtuális meghajtóba mountolom, elinditom, kiirja hogy nem jó a dvd.
2. unmount
3. Most pedig a fizikai meghajtóba mountolom és elinditom!
És már meg is! Egyik lépést se szabad kihagyni!

Hmuda
Találkoztam egy párral, nem okozott túl sok gondot. Mikor beütött a stunlock mákom volt mert sikerült gyorsan megfordulni és elfutni. 😛

Ezt a töltési trükköt kipróbálom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Várjál míg nem találkozol a terminátor vadkannal, heh azt nehezebb kinyírni mint egy okot. Hát sikerült többet játszani vele és ez elég elszomorító és tényleg ott kullog Ultima 9 nyomában bugok terén, de nagyon.

TIPP!!! EZT MINDENKI OLVASSA EL!!!

Töltési idõt letudod faragni, ha pl betöltesz egy mentést és utána kiveszed a DVDt. A köv mentésnél/töltésnél nem fogja már a DVDt chekkolni és sokkal gyorsabban fog tölteni. Szerintem ez egy bug, hogy nem csekkolja a DVDt ha már betöltöttél valamit, mert ha bennne hagyod akkor csekkolja de ha kiveszed és már volt játék betöltve akkor nem. Valszínû a memóban bennmmaradó profi miatt lehet ez. Az fontos, hogy elsõre kell DVD mert nem tölt anélkül, de utána már nyugodtan ki lehet venni.
Hmuda
Kombinálni kellett volna a kettõt. Leül sütni, beállítod a mennyiséget, de csak akkor áll fel ha te úgy döntesz (és nem zavarna bele a képbe a "sütõmenü"). Feelinges volt folyton bejárni az Old Camp belsõ kapuja melletti kis vizes rész sütödéjéhez. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

kill3r21
akkor jo az angol tudásom 😄
Esrohnoil
Az elsõ 2 részben nekem is jobban tetszett a sütögetés, még ha 1000 darabot is kellett megsütni. 😄