Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nalam legalabbis hatott... Artani biztos nem art.
Szal amíg ti sz**ptok én játszok 😄 bb
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Az Oblivionnál már nem is mertem remélni (persze akartam szeretni) de annyira lebutított és mainstream jellege lett a dolognak, a gyomrom kifordul mikor látom ezeket a nagyszerû lehetõségeket kárba veszni. (Bár itt ne felejtsük el a nagyon minõségi munkát amit néhány modder csinált, csak õk tudták valamennyire játszhatóvá tenni a game-t).
Sejtem ez a 3. rész is ilyen de úgy tûnik már csak jövõre látom meg.
Szép párhuzam a két friss rpg között az is hogy nincs gép a földön ami magas felbontásban tudná futtatni õket(az Obli-nál biztos).
Könnybe lábad a szemem ha a régi klasszikus Eye of the beholder vagy Lands of lore jut eszembe a klasszikus 2d idõkbõl hogy ne említsek régebbi dolgokat. Persze azok is csak azért nem voltak 3d-ben mert nem volt még rá normál hardware, de ez a korfelfogás a "minden a külsõ a többit meg úgysem veszik észre ha nem jó" üzenetével annyira uncsi már.
Ebben az évben jött ki az Another world meg a Settlers 2 remake-je. 10-15 éve készültek mégis közelebb állnak a játék fogalmához mint a fentebb említettek. És nem a nosztalgia miatt. Iszonyatos így visszanézni és látni nemhogy mentünk valamicskét elõre hanem visszacsúsztunk.
De abbahagyom, mit tépem a szám, csupán játékok de az igényes szórakozás eszközei is lehettek volna. Annyi porbahullott lehetõség
A gothic2 ben marhara nem tetszett hogy allandoan inni kellett, leg alapabb spellekre is sajnaltam a manat, foleg a jatek vege fele mikor a jatek egy egesz manabar-nyi manat kovetelt meg egy csatahoz. Ha itt nem er semmit a regen nem megyek magenek.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Ha eredetibe meg veszem akkor nem lesznek ilyen gondjaim?
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Most kipróbáltam ezt, de finoman szólva, nem esett le tõle az állam.
Nem azért, de szeirntem megengedhetetlen lenne, hogy 15 perc játék után olyan bugokat lássak, amik tényleg zavaróak. A futási sebesség pedig botrány.
Szivesen játszanék már, de csak majd ha partner lesz hozzá a játék.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
/Edit: az Oblivion miatt is felháborodtam, de nem a bugok hanem az elcseszett játékmenetbeli döntések miatt. Azt is megvettem.....
DB
A ti kung-futok nem erős!
" A bug, again.
This one ruined my game, again. A wild boar attacked to me, with an unrealistic attack speed as usual. But this time, it was under the ground while attacking me! Well, I couldn't hit it, but it sure was able to hit me and my party member. It killed us both without losing a single HP and then popped back on the ground.
What can I say, this is one of the buggiest games I have ever seen, if not the buggiest. You should have done a lot more beta-testing."
Ilyet az Everquest 2-ben láttam utoljára 😊
DB
Hogy miért nem adta ki karácsonykor vagy mondjuk február március magasságában a jowood a progit érthetetlen, nem hinném hogy ennyire kell a lóvé, mostanában adtak ki elismert progikat, csak volt valami bevétel. Már régóta csak akkor adok ki progira pénzt ha elõtte kipróbálom és ezért nem értem a fanboyok fölindulását amikor nem képessek elismerni hogy egy cég mocskos módon kihasználta õket. Az ilyen etikátlan eljárást pont azzal kéne a jövõben megakadályozni hogy nem veszem meg a progit csak ha kész állapotban van, értsd kicsi hibák esetleg szokatlan hardverkombinációknál föllépõ optimalizálatlanság.
Az hogy armor érték nem adódik hozzá a védelemhez ezért simán leverek páncélos embereket vagy nem mûködnek questek, esetleg a túlzottan sokszor elõjövõ stunlock vagy a memoryleak, ezek bizony nem kis hibák. Nem tudom élvezni ha a szerepjátékos része nem mûködik.
Azon meg sem lepõdöm hogy szaggatva fut a game, bárhogy erõlködök 1280x1024-ben játszhatatlan, a tft miatt meg bármi más határozottan ronda. Igen, tudom, már 10 éve magyarázom én is: a grafika a hátsó helyet foglalja el a hangulat, élmény és játszhatóság mögött, de csak 2006 vége közeledik emberek. Semmi nem indokolja ezt a sebességet, bár a gothic sorozat sosem futott normálisan az aktuális konfigomon ezt mégse kéne. Egy normális világban törvények szabályoznák a játékfejlesztés piacát és nem lehetne fél évvel elõbb kiadni progikat, egyszerû köcsögnek nézni a vásárlót. Persze voltak ennél bugossabb dolgok is meg lesznek is de nem tudtam szó nélkül elmenni kedvenc sorozatom mellett.
Magával a játékkal alig tudtam foglalkozni de látatlanba le merném fogadni a mainstream hibájába esett mint már oly sok elõdje és nem fogom érezni a hangulatot. Patchekig félretéve, ha majd lesz idõm meg új gépem nekimegyek megint.
Addig is: #6172 - én betartom!
DB
Ha belegondolok, végülis érthetõ, hogy egy ilyen noname gyártó rendkívül ritka chipjére a Jowood-nak nem éri meg bugtesztelni 😛 😊
(assembler amúgy a HIS)
DB
Amugy nekem belõtte magát mediumra és teljesen játszhjatóan fut, annyi van hogy idönként megáll picit töltögetni de ezzel ugy olvastam nem vagyok egyedül.
korábban kérdeztem, lehet nem tudja senki, de kétfegyveres harcot ki tanít? már megvan minden hozzá, és nem is nagy cucc összeszedni annyi pontot, amennyi kell hozzá. Valaki tudja?
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Na ezert mondtam nehany napja, hogy nem olvasom a hozzaszolasaidat...sajna megis ujra elkezdtem, de esküszöm abbahagyom. Eröt veszek magamon.
Ez önmagaban ellentmondas.
Nekem meg nem volt lenseflare barlangban...de lehet, hogy csak ejszaka rohangaltam bennük, nem tudom...
DB
A dolog tranzisztoros részével sem értek egyet, mert megint csak ugyanazt tudnám mondani, mint eddig: ha ennek a tranzisztornak minden megfelel csak ez nem, az nem valószínû, hogy az õ hibája.
Jeder User, der vor dem Postdatum meiner Wette hier oder im WoG registriert war und sich hundertprozentig sicher ist, dass er einen Bug gefunden hat, der ihm das Durchspielen unmöglich macht und NICHT auf sein System bzw andere Programme zurückzuführen ist, schickt seine DxDiag Info und eine fehlerbeschreibung an [email protected]
Így van, nagytudású fanboyok?
DB
DB
Nah, akkor majd úgy 1 hónap múlva ismét benézek, hátha lesz vmi érdemleges olvasnivaló, mert most nincs.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ATI vagy nVidia, esetleg mindkettö?
Milyen GPU csalad az adott markan belül? Milyen alaplap? Milyen RAM?
Annyi mindentöl függhet, es lehet, hogy mindenkinek akinek ez bejön, csak egy tranzisztoron mulik, amit veletlenül mindenkinek a gyartoja (meg ha mas hardwer is) ugyanattol a gyartotol vette...
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Amúgy engem a grafikai bugok annyira nem érdekelnek, inkább a játékmenetbeli bugok miatt nem mertem eddig kipróbálni.
Why so serious?
DB
Ha átnézed ezt vagy bármelyik másik topikot, akkor nem azt fogod tapasztalni, hogy az elégedett emberek olyan marha nagy többségben lennének. A hardveres hülyeséget már én sem tudom, hogy hangsúlyozzam, hogy ha egyszer minden elfogadhatóan mûködik csak egyvalami nem, az nagy valószínûséggel nem a hardver hibája, hanem az egyvalamié.