Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr_no_NaMe
Nekem ezt csinálta a VCD-s verziókkal...szedd le a cracket azt menni fog
Volt valakinek olyan gondja hogy ha betölteni szeretne 1 mentést akkor a negyedénél lefagy?Mert velem ez van.Tud valaki vmi gyógyírt?
wedge31
Ez király. Nem tudnád felrakni valahová /torrent vagy rs/ ezt a verziot simán letölteném.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hunnenkoenig
Most kaptam a tippet es nalam valoban segitett ugy erzem, hogy nyomass egy DxDiag-ot es a direct draw es a direct soundot teszteltesd le a geppel. Utana lenyegesebben kevesebbet tölt es akad.

Nalam legalabbis hatott... Artani biztos nem art.

Nem tudom ti miylem verzióval játszotok de az enyém TELJESEN BUG MENTES !!! A páncél müködik rendesen, minden képességet meg tok tanulni, a beszélgetéssel sincs semmi gond, a new game is müködik, olyan hogy grafikai hiba nem is létezik nálam, a nap ugy van megcsinlva ahogy kell !!!! Mondjuk én nekiáltam optimalizáln is, de gond nélkül futt nekem (egy kicsit szaggat ugyan, de ha a Gothic 2-õt égigjátszottam 5 FPS-sel városba, ezt is kibírom)

Szal amíg ti sz**ptok én játszok 😄 bb

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Azért valahol szomorú hogy nincs eszköz a kezünkben amivel érdemben lehetne változtatni ezen szemét helyzeten. Így a kiadók simán hülyének néznek, viszont ha nem veszem meg a félkész játékot azt mondják no more rpg nektek, inkább minden évben kiadunk egy tucat focimanager-t meg autós progit esetleg fps-t.

Az Oblivionnál már nem is mertem remélni (persze akartam szeretni) de annyira lebutított és mainstream jellege lett a dolognak, a gyomrom kifordul mikor látom ezeket a nagyszerû lehetõségeket kárba veszni. (Bár itt ne felejtsük el a nagyon minõségi munkát amit néhány modder csinált, csak õk tudták valamennyire játszhatóvá tenni a game-t).
Sejtem ez a 3. rész is ilyen de úgy tûnik már csak jövõre látom meg.
Szép párhuzam a két friss rpg között az is hogy nincs gép a földön ami magas felbontásban tudná futtatni õket(az Obli-nál biztos).

Könnybe lábad a szemem ha a régi klasszikus Eye of the beholder vagy Lands of lore jut eszembe a klasszikus 2d idõkbõl hogy ne említsek régebbi dolgokat. Persze azok is csak azért nem voltak 3d-ben mert nem volt még rá normál hardware, de ez a korfelfogás a "minden a külsõ a többit meg úgysem veszik észre ha nem jó" üzenetével annyira uncsi már.

Ebben az évben jött ki az Another world meg a Settlers 2 remake-je. 10-15 éve készültek mégis közelebb állnak a játék fogalmához mint a fentebb említettek. És nem a nosztalgia miatt. Iszonyatos így visszanézni és látni nemhogy mentünk valamicskét elõre hanem visszacsúsztunk.
De abbahagyom, mit tépem a szám, csupán játékok de az igényes szórakozás eszközei is lehettek volna. Annyi porbahullott lehetõség

A mana es HP regen, foleg a mana regen az eszreveheto, megoldja a manaivaszati gondokat mondjuk 2 csata kozott?
A gothic2 ben marhara nem tetszett hogy allandoan inni kellett, leg alapabb spellekre is sajnaltam a manat, foleg a jatek vege fele mikor a jatek egy egesz manabar-nyi manat kovetelt meg egy csatahoz. Ha itt nem er semmit a regen nem megyek magenek.
peeter22
Hát simán indult semmi gondom nem volt. Nem tom mér, de privit nem tudok írni<#fejvakaras>. De ha megveszed eredetibe ott indítási gondok nem nagyon lehetnek.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Neked hogy sikerült indítani?
Ha eredetibe meg veszem akkor nem lesznek ilyen gondjaim?

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

peeter22
No megvan a gém, hát elsõ meglátás: új gép kell. Második meglátás, van pár bug. Harmadik meglátás a hangulat jó, ez egyéni meglátás.A lõj és fuss taktikát favorizálom, hogy ne kelljen visszatöltögetni, még nem haltam meg egyszer se, de ami késik nem múlik. Jelenleg elértem a veretes 3. szintet, a lázadó tábor barlangját pucolom tisztára😄. Egyenlõre gõzöm sincs, hogy sok gaz mire jó, mármint azok amik nem fogyaszthatók, na de majd rájövök. Asszem elsõre jó oldali gyerek leszek, azt meglátjuk. Hát egyenlõre ennyi, ja új gép kell<#buck><#email>

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Mr_no_NaMe
Van már valami megoldás az eszement szaggatás problémára? (nem arra gondolok, hogy új gépet vegyek...)
Hát én nem tudom mi van ezzel Mindent úgy csinálok ahogy kell szerintem indul is majd bejön ez a Gurus ablak ott valami engine.dd t ír csak a shout down ra tudok menni van melete még egy gomb a Continoue Process de azt nem tudom nyomni és így nem tudom elindítani a játékot, nektek hogy hogy megy?

Nem tudom, nem volt elcseszett az Obli. Én is megvettem és meg vagyok vele elégedve. Közel sem tökéletes, de a Gothicban is van 1-2 buta dolog.

Most kipróbáltam ezt, de finoman szólva, nem esett le tõle az állam.
Nem azért, de szeirntem megengedhetetlen lenne, hogy 15 perc játék után olyan bugokat lássak, amik tényleg zavaróak. A futási sebesség pedig botrány.

Mert én ami a crack mapába volt real patch azt telepítettem

PTW
énis szépen visszacsomagoltam a dobozába a drágát, level 24 es mentéseimet pedig töröltem... majd novemberben talán újra nekiállok

És hogy oldottad meg a problémát?

b-type
ja. detto.
Szivesen játszanék már, de csak majd ha partner lesz hozzá a játék.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

DonnieBrasco
Pont ez a különbség a fanboy és az igazi fan között: a fanboy a szart is megeszi, ha a kedvence nevét ráírják, az igazi fan viszont felháborodik, ha elrontják a játékát, és legalábbis óvatosabb lesz.

/Edit: az Oblivion miatt is felháborodtam, de nem a bugok hanem az elcseszett játékmenetbeli döntések miatt. Azt is megvettem.....

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
A mai kedvencem:

" A bug, again.
This one ruined my game, again. A wild boar attacked to me, with an unrealistic attack speed as usual. But this time, it was under the ground while attacking me! Well, I couldn't hit it, but it sure was able to hit me and my party member. It killed us both without losing a single HP and then popped back on the ground.

What can I say, this is one of the buggiest games I have ever seen, if not the buggiest. You should have done a lot more beta-testing."

Ilyet az Everquest 2-ben láttam utoljára 😊

DB

Na, az elsõ két rész miatt most belenéztem, de azt kaptam amit a nagy hype miatt vártam. Míg az elsõ rész katarzis számba ment ill. a második gold a kellemesen kihívó csatáival igen szórakoztató volt, itt már nem lehet átsiklani az optimalizálatlanság ill. a bugok fölött.
Hogy miért nem adta ki karácsonykor vagy mondjuk február március magasságában a jowood a progit érthetetlen, nem hinném hogy ennyire kell a lóvé, mostanában adtak ki elismert progikat, csak volt valami bevétel. Már régóta csak akkor adok ki progira pénzt ha elõtte kipróbálom és ezért nem értem a fanboyok fölindulását amikor nem képessek elismerni hogy egy cég mocskos módon kihasználta õket. Az ilyen etikátlan eljárást pont azzal kéne a jövõben megakadályozni hogy nem veszem meg a progit csak ha kész állapotban van, értsd kicsi hibák esetleg szokatlan hardverkombinációknál föllépõ optimalizálatlanság.
Az hogy armor érték nem adódik hozzá a védelemhez ezért simán leverek páncélos embereket vagy nem mûködnek questek, esetleg a túlzottan sokszor elõjövõ stunlock vagy a memoryleak, ezek bizony nem kis hibák. Nem tudom élvezni ha a szerepjátékos része nem mûködik.
Azon meg sem lepõdöm hogy szaggatva fut a game, bárhogy erõlködök 1280x1024-ben játszhatatlan, a tft miatt meg bármi más határozottan ronda. Igen, tudom, már 10 éve magyarázom én is: a grafika a hátsó helyet foglalja el a hangulat, élmény és játszhatóság mögött, de csak 2006 vége közeledik emberek. Semmi nem indokolja ezt a sebességet, bár a gothic sorozat sosem futott normálisan az aktuális konfigomon ezt mégse kéne. Egy normális világban törvények szabályoznák a játékfejlesztés piacát és nem lehetne fél évvel elõbb kiadni progikat, egyszerû köcsögnek nézni a vásárlót. Persze voltak ennél bugossabb dolgok is meg lesznek is de nem tudtam szó nélkül elmenni kedvenc sorozatom mellett.
Magával a játékkal alig tudtam foglalkozni de látatlanba le merném fogadni a mainstream hibájába esett mint már oly sok elõdje és nem fogom érezni a hangulatot. Patchekig félretéve, ha majd lesz idõm meg új gépem nekimegyek megint.

Mondom nekem ezt akkor csinalta amik9or9 peccs nélkul ak9artam inditani

Nah sikerült eindítani a játékot DE én már nem hiszem el jönek az intro stb esc et nyomok majd bejön egy ablak a tetején ilyen kérdésel Where is the Guru? meg a táblázatba szövegek spacet nyomok és exe hiba van.Ez mért van?

wedge31
Igen például megsem támadom vagy mint ajánlod lesböl lelövöm / elvégre egy veszélyes fenevad én meg csak egy fényes páncélu hös vagyok / ha így nézem a páncélra meg az a megoldás hogy minden harc elöl elfutok.

FAQ ba nincs erre megoldás és a játék NFO jába úgyszint.Azért kérdezlek titeket mert hátha ti tudjátok.

Peccs!!!! ott 9van a crack könyvtárban!

Csak engem zavar ez a marha nagy logó itt fent, meg alatta a napok óta hízó szöveg? 1280x1024-es asztalfelbontáson is beborítja a fél képernyõt...<#miaz>Jó meg minden, a szövegekkel nem lehetne valamit kezdeni, egy sorban vagy nem tudom..

DonnieBrasco
Csak össze ne zavarodj, hogy most akkor olvasod, vagy sem 😊
Addig is: #6172 - én betartom!

DB

DonnieBrasco
Igen, a kettõnk konfigja gyak. ugyanaz, az egyetlen difi hogy nekem X850XT-m van.
Ha belegondolok, végülis érthetõ, hogy egy ilyen noname gyártó rendkívül ritka chipjére a Jowood-nak nem éri meg bugtesztelni 😛 😊
(assembler amúgy a HIS)

DB

Nah feltettem és jatdzottam vele végre. Elötte feltettem neki a legujabb catalystot, és olyan bugos volt hogy nagyon( ott volt az "elpirosodas" amiröl belinkeltetek képet, lens flare falon át stb) aztán rájöttem hogy hülye vagyok mert rátelepitettem az uj drivert a régire, ezután cat-uninstaller, majd ujra fel az uj driver és a nagyobb hibák megszüntek, néhaány apró maradt (pl elég furcsa szinben képesek ragyogni a kristályok a lázadók barlangjában).
Amugy nekem belõtte magát mediumra és teljesen játszhjatóan fut, annyi van hogy idönként megáll picit töltögetni de ezzel ugy olvastam nem vagyok egyedül.

Ivan Pjodr
makkos malac 4-5 lövés íjjal 😊

korábban kérdeztem, lehet nem tudja senki, de kétfegyveres harcot ki tanít? már megvan minden hozzá, és nem is nagy cucc összeszedni annyi pontot, amennyi kell hozzá. Valaki tudja?

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Hunnenkoenig
Akkor keress mas megoldast es ne rarohanj mint daragep...

CS@
Esetleg költs el néhány LP –t olvasásra aztán próbálkozz a FAQal esetleg az NFOval.

wedge31
Hát ez érdekes nekem például teljesen megállitotta a játékmenetemet mikor rájötem,hogy nincs páncél vagy mikor egy makkos malacot kb olyan kinyirni mintha fekete troll lenne.

Hali mindenki légyszi segítsen valaki.. indítanám a játékor (razor911 es) és ízt írja---Az eljárás belépési pontja(??H@YG?AVbCUnicodeString@@_WABV0@@Z) nem találhato a DLL-ben (sharedbase.DLL).Mit kell most csinálni?Köszi a segítséget.

Hunnenkoenig
Es en nem olvasom el a masik hozzaszolasat...pfff... meg ki is vastagitottam neked, de latom teged felhuztak es sose jarsz le, vazze...

Na ezert mondtam nehany napja, hogy nem olvasom a hozzaszolasaidat...sajna megis ujra elkezdtem, de esküszöm abbahagyom. Eröt veszek magamon.

Hunnenkoenig
"még ha egy bizonyos hardverhez is köthetõ, akkor is BUG, és a játék hibája, nem a hardveré"

Ez önmagaban ellentmondas.

Nekem meg nem volt lenseflare barlangban...de lehet, hogy csak ejszaka rohangaltam bennük, nem tudom...

DonnieBrasco
Hagyd, reménytelen. Neki a BUG az, amitõl nem lehet végignyomni a játékot, minden más hardverhiba.

DB

CS@
De erre pont a te és DB példája a legjobb, hiszen mind2 leírtátok a konfigotokat és két egymáshoz hasonló nem dzsunka alkatrészekbõl összerakott gép esetén az egyiknél nincs míg a másiknál van probléma.

A dolog tranzisztoros részével sem értek egyet, mert megint csak ugyanazt tudnám mondani, mint eddig: ha ennek a tranzisztornak minden megfelel csak ez nem, az nem valószínû, hogy az õ hibája.

Hunnenkoenig
Ugyanaz a community manager felajanlotta a nemet communitynek, hogy aki (a fogadasa elött regisztralva volt a forumra es) olyan bugot talal, ami a jatekmenetet allitja meg es nem kompatibilitas problemara mas szoftverrel vagy hardverrel vezethetö vissza, azt meghivja magahoz egy sörre, valamint megkeri öket, hogy a DxDiag infot küldjek el a [email protected] cimre. A többit emailben.

Jeder User, der vor dem Postdatum meiner Wette hier oder im WoG registriert war und sich hundertprozentig sicher ist, dass er einen Bug gefunden hat, der ihm das Durchspielen unmöglich macht und NICHT auf sein System bzw andere Programme zurückzuführen ist, schickt seine DxDiag Info und eine fehlerbeschreibung an [email protected]

DonnieBrasco
A játékmenetben semmi hiba sincs, ez hülyeség! A játékosok 1%-ának nem mûködnek a páncélok, a méregtanulás és a nyílvesszõkiválasztás, valamint csak nekik süt be a barlangba a lens flare is.
Így van, nagytudású fanboyok?

DB

wedge31
Ezzel maximálisan egyetértek.

Hát, akkor legalább páncélra már nem kell gyûjtenem.😊 Thx DB.

DonnieBrasco
Rém egyszerû: aza bug, ami egymástól függetlenül tök ugyanúgy, ugyanakkor megjelenik különféle konfigurációkón, még ha egy bizonyos hardverhez is köthetõ, akkor is BUG, és a játék hibája, nem a hardveré. Ezt egészen szimpla paraszti logikával fel lehet fogni, olyan nincs hogy valaki nem tudja felfogni, csak olyan van, aki nem AKARJA. Ezért szerintem a 6172-es hozzászólásom elég egyértelmûen lezárja ezt (majd, ha lesz patch).

DB

Esrohnoil
Látom itt semmi nem változott mióta utoljára benéztem... <#shakehead>
Nah, akkor majd úgy 1 hónap múlva ismét benézek, hátha lesz vmi érdemleges olvasnivaló, mert most nincs.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

gameplusz
Valószínûleg ATI.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hunnenkoenig
Kiknek jön elö ez a hiba? Azt megvizsgaltatok mar?

ATI vagy nVidia, esetleg mindkettö?
Milyen GPU csalad az adott markan belül? Milyen alaplap? Milyen RAM?

Annyi mindentöl függhet, es lehet, hogy mindenkinek akinek ez bejön, csak egy tranzisztoron mulik, amit veletlenül mindenkinek a gyartoja (meg ha mas hardwer is) ugyanattol a gyartotol vette...

gameplusz
Hagyjad õket, majd megértik mirõl szól a fáma. Addig is go back to play. 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ehhez képest a hozzászólók között bõven 50 százalék fölött van a panaszkodók száma. De mindegy.
Amúgy engem a grafikai bugok annyira nem érdekelnek, inkább a játékmenetbeli bugok miatt nem mertem eddig kipróbálni.

Why so serious?

DonnieBrasco
Nem adnak védettséget, legalábbis sok egymástól független forrás szerint.

DB

CS@
Te sem tudsz elszakadni a dologtól és ez arra ösztönöz másokat(mostéppen engem is), hogy reagáljanak rá.
Ha átnézed ezt vagy bármelyik másik topikot, akkor nem azt fogod tapasztalni, hogy az elégedett emberek olyan marha nagy többségben lennének. A hardveres hülyeséget már én sem tudom, hogy hangsúlyozzam, hogy ha egyszer minden elfogadhatóan mûködik csak egyvalami nem, az nagy valószínûséggel nem a hardver hibája, hanem az egyvalamié.