Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Neked legalább megy...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

visszatérve a konfigra: ha levszek mindnet lowra akor is ugyanúgy szaggat a játék, plusz még ronda is 😄 De még próbálkozok egy pár beállítással, amit még en mpróbáltam, hátha be tom lõni tisztességesre 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Lilithn
Ez teljesen logikus, hisz vannak autoritással rendelkezõ orkok/emberek, akikre felnéznek a többiek, elöljáró, ilyesmi, meg vannak akik mellékesek, azokat megölheted nyugodtan, mert senkinek sem hiányoznak.
A kisérõ ork meg ugye nem jött vissza, te nagyban hallgattál, ergó te vagy a gyilkos.;D
De persze csak viccelõdöm.

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Muhahaha!😄 Biztos a zombie volt! Olyan sanda árulkodós fejük van amúgy is...
Upsz, én is kipakoltam Gothát...akkor gondolom engem is köröznek.

BEAST
de ezis teljesen random dolog ... van hogy lopas utan az egesz varos nekemesik azonnal ... van hogy csak egy ember ... van hogy az egesz varos nekemesik amint visszautok , van hogy senkit sem erdekel hogy leutom az npc-t ... nemtudom hogy mitol fuggenek ezek a dolgok 😄 ... olyan is volt mar hogy a varos ork lidere mellett altam , megnyomtam a lopakodas gombot arra az egy pillanatra amig lenyultam az arany meg ezust dolgokat es senki sem szolt ram ... az egyik kvesztben megoltem az ork kiseromet a varoson kivul az erdoben ... de a varosban megallitottak hogy gyilkossagert koroznek ... erdekes dolgokat produkal a jatek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hmuda
Nekem tolvajlás ügyileg volt egy érdekes tapasztalatom. Gornnal levertük az élõhalottakat és a démont a várban. Õ beült a házikóba én pedig természetesen szép módszeresen kirámoltam az egész kócerájt. Odaadom Shawnnak az ezer aranyat. Odateleportálok. Erre mi fogad? Köröznek mert loptam. Biztos az árulkodós zombi megmondott az õrbácsinak. <#wilting>

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

izsook
Velem még ilyen nem fordult elõ, de az látszik, hogy az egyhez képest itt a láda nyitogatást már komolyabban veszik. Nem tudom mikor lesz normálisan megcsinálva a rablás...

BEAST
nekem valamiert az az opcio sosem valik be es az egesz varos nekemugrik , csak annyit mondok hogy ha baj van rendezzuk le , leverem nyomom az amnesiat es mindenki boldog 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lilithn
Amúgy ameddig én észrevettem, ha nappal csinálod és fõképp valakinek a látószögében azonnali bukta. Este, meg a hátuk mögött már okésabb, a lopakodástól meg nem ébrednek fel.

Lilithn
Az az érdekes, hogy pl. este, alszik a 4 orkocska az ágyában, lopakodó üzemmódban elcsentem egy csomó jópénzû melee fegyvert. Semmi gond. Másnap megállít két õr, hogy eltüntek cuccok és hogy nem tudok-e róla valamit, majd ha csak nem akartam a full táborral megverekedni, kénytelen voltam 500 petákot leperkálni. Jó mondjuk így is nyertem rajta 4000-et, na de..;D

izsook
Az elõzõ részekben is kicsit multifunkcionálisnak kellett lenni pl az elsõ részbe circle 5-ig tudtam varázsolni, de ugyanakkor a kétkezes kardot is kimaxoztam. A második részben jobban rámentek a frakciók elkülönülésére ott meg egy irányt tudtál nagyon meg mellette még valami mást egy kicsit.

izsook
-😮FF:-
ne haragudj, de Te sem éppen a G3-ról írkálsz féloldalakat

BEAST
az elejen mindenkeppen kezzel kell kalapalnod az ellent , de kesobb a varazslo nagyon eros lesz ... igaz en egy "paladin" szintu karaktert terveztem ... de pl Nordmarban tobbet ertem egy egy flame wave tekerccsel mint a maxos melee/hunter kepzetsegekkel ...

Bucser
JA meg bejöttem látom van 50 hsz és szemnélyeskedés meg offtopic... Szóval nem kéne inkább meghagyni a topicot inkább a játéknak?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

izsook

Nem értem ezt a warez dolgot, minden benne van a FAQ-ba ott elég információ van egy swarc kampány indításához 😉

izsook
Valami Õsmágust akarok csinálni szóval lehet hagyom a skillt és megmarad a rablás próbálkozás szinten.

koschwarz
télleg ki kéne szedni a sok warez-es kérdést...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

BEAST
szerintem felesleges lenne...

BEAST
en ugy vettem eszre hogy felesleges mert ahogy irtad van amikor egy szot sem szolnak , viszont van hogy egy ket ember radugrik ... de akkor meg levered oket es nyomsz rajuk egy amnesia-t , maris elfelejtik hogy barmi rosszat csinaltal volna ... nekem egy +pont sincs thief skilleken ... igyis gondban vagyok hogy majdnemmaxos melee/hunter skillek mellett szinten tartsam a blacksmith skilleket ... bezzeg meregkevereshez minden sarkon lehet talalni konyvet -.-

Bucser
Kéne ide egy moderátor....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

izsook
Bocs az OFF-ért

G3

Lopással szoktatok próbálkozni? Kíváncsi vagyok kinek hogy megy. Nekem van úgy, hogy bemegyek egy házba kirablom és semmi, de van mikor jól megvernek ha elszedek vmit. Tapasztalatok???

izsook
Szerintem csõ gyökérség beírni a konfigot az aláírásba, de ez már sok helyen meg lett beszélve, mindenesetre a fórumon tartózkodók 50-60% továbbra is izmozik vele és gondolom nagy kielégült pofával nyomkodja a "mehet" gombot, mikor hozzászól vmihez.

'hú most de meg látják aztán mekkora gépem van, mint 1 porse b@zmeg!'

😊))))

Molnibalage
Igen, de az a fura, hogy 40 órán keresztül mûködött aztán meg nem. Ezért utálom a számítógépet. Azt már régen megszoktam, hogy képtelen normális hibaüzenettel jelentkezni, de találjanak nekem a Földön legalább egy olyan embert, aki egy ilyen jelenséget meg tud magyarzáni.

PONTOSAN úgyanúgy csinálok mindent, mint eddig és mégsem megy. 1+1 az miért nem 2???

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Esrohnoil
Így olvastam elõször:
meg nem nevelt kortárs költõk 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

rotator
Már lassan 1 hete tesztelik a románok, illene.

Lilithn
Hát, már vagy két napja fent az nforce-on. De türtõztetem magam.<#finom>
4 felé?
Szerintem is be fog jönni. Bár a jackofalltrades dolog biztos nem fog tetszeni benne..😄 Csak a demóját nyomtam vagy 100x.
Najó, no more DM, elég offtopic.
Lehet, hogy hétvégén már kint lesz a G3 2nd patch?

BEAST
nem 😊 csak egyet ^^ ... majd ha nagyon unatkozni fogok es lesz idom meglesem a tobbit is , meg nwn2 elott ... meg valamikor folytatni kene g3at is 😄 ... jelenleg inkabb DM elso palyait jatszom mert sokkal izgalmasabb "dueleket" lehet jatszani a kezdeti cuccokkal meg ellenekkel mint kesobb az omgpwnz0r fegyverekkel az elohalott hordak ellen 😄 (spoiler) 😄DD

Lilithn
Egy gyerek azért sokkal inkább a szülei hatása alatt van, hisz õket szereti, õnekik kell morális alapot adni, egy megfelelõ értékrendet kialakítani, felkelteni az érdeklõdését jó dolgok iránt. Egy gyerek nem attól megy be a suliba kiírtani a tanárokat és az osztálytársait, mert ezt látta egy shooterben. Hanem mert a drágalátos szülei szartak a nevelésére.
Egy üres lapot, ami a gyerek személyisége persze, hogy az ugyancsak meg nem nevelt kortárs kölkök, az idegbeteg, nemtörõdöm tanárok, az internet szennyesebbik része fogják teleírni.
Viszont ha a szülõ már ráírt, max csak a sorok közé férhetnek be az utóbbiak.

koschwarz
csak azt ne mondd hogy már mind a 4-et megcsináltad<#csodalk>

BEAST
pedig meg azert is megeri , nekem tetszik a sztori ... es megis lepodtem hogy 4 fele vege lehet a jateknak 😮OO

Lilithn
Hehh, a DM-et nem az RPG élmény miatt fogom megvenni, tekintve hogy az minimál szintû benne. Hanem a brutális, észtveszejtõ melee harc miatt. Oh de nagyon király. 😄

koschwarz
(mindig te mondod ezt, én csak elhiszem)<#hehe>

BEAST
<#hehe>

koschwarz
szerencsére nem sok gyerek nyomorodik meg attól, hogy a szülõ mellette van 24/7-ben<#dumcsi>, de egy nomrális családban egy normálisan nevelt gyereknek erre nincs is szüksége. na és itt a baj, hogy a nem normálisan nevelt gyerekek a mai világban, a mai behatásokkal még idiótább lesz, mint egyébként lenne
<#zavart2>

Lilithn
Lehet, hogy igazad van, de én nem az ADnD szabályrendszerre gondoltam, sokkal inkább a feelingre, a sztorizásra.
(és ugye mind tudjuk, hogy egy fröcsögõ, elvakult Gothic fan vagyok...)

BEAST
ez nem teljesen igy igaz ... a szulok nem lehetnek 24/7 a gyerek mellett ... az ovoda , a suli vagy akar csak egy jatszoter , mind mind olyan helyek ahol mas gyerekek is hatassal lehetnek ra , tv meg manapsag meg alap felszereles egy lakasban normalis musor meg nem tul sok van 😊 az internetrol nemis beszelve :o

koschwarz
ja, sporttal és simsel én sem játszottam soha, az elõítéleteim megakadályoztak ebben<#vigyor3>

koschwarz
montam hogy javíccs ki<#puszis>

akkor mit szólsz a dark messiah-hoz?<#ravasz1>

Lilithn
Hahaha! Rám aztán nem lehet mondani, hogy csak rpgvel játszom. Doommal, kezdtem az életem, és azóta sport/sims játékokon kívül mindent kipróbáltam, amire csak rátehettem a kezem. Ha hiszed ha nem, a toplistám elsõ fokán a Rome Total War (meg a Silent Hill sorozat) áll.
Nem az FPS-ekkel van a bajom, hanem hogy FPS-sé teszik az RPG-ket, mert az elõbbit sokkal többen megveszik. Ez az ami nem tetszik.

koschwarz
speciel állítólag nagyon jó a nwn2. most minden kötekedés nélkül, de eddig jobban dícsérte a szaksajtó, mint a gothicot. persze a szaksajtó az nem a játékos.

koschwarz
nyilván a szülõkön múlik minden, nekik kell megakadályozni azt is, hogy a gyereket ne árassza el a kereskedelmi tv-kbõl ömlõ szennyáradat, meg a blikk, ckm és társai<#szomoru2>

mert ezekbõl sokat lehet tanulni ám!<#wow3>

BEAST
azert a Gothicot nem tettem volna bele abba a felsorolasba , messze nem olyan osszetett rpg mint egy Baldur's Gate vagy foleg mint egy Torment 😛 de ez ugyanolyan mint az hogy regebben mennyi jo fantasy konyvet irtak , mig mostansag menobb mozifilmet csinalni fantasy temaval =) ... kivancsi vagyok milyen lesz az nwn2 ... azt igertek bg2 szintu sztori es jatekelmeny lesz , de eleg valoszinu hogy marad butitott de szep "rpg" a tobb penzert 😊

Lilithn
Mondjuk az igen tisztelt szülõk legtöbbje is nagy ívben szarik rá, hány egyest hoz a gyerek, vagy hogy elmenjen egy szülõire.

koschwarz
igen, láttam a gyõzikesóban, hogy ez a menõ<#ravasz1>

de ti biztos sose káromkodtok, óóó szentek!<#worship>

koschwarz
mindig is mondtam, hogy az rpg-rajongók enyhén szólva is felsõbbrendõ kasztnak <#awink> képzelik magukat, holott senki nem elítélendõ, akit nem érdekel az olyan játék, amiben az a nagy dolog, hogy õ már 28-as szintû dzsinn-mágus-paladin, és már megcsinált 346 küldetést. de egyébként számomra annyira nem mérvadó egy oolyan játékos véleménye, aki CSAK rpg-vel játszik (ha érted mire akarok kilyukadni). de javíccs ki ha tévedek.

egyébként lehet hogy igazad van. a next gen grafika erõltetése manapság, elfogadható történet és játékmenet nélkül engem is roppantul idegesít. meg az, hogy egymás nyakára adják ki az MMO-kat havidíjért. meg hogy a mafia és a fahrenheit voltak az utolsó olyan játékok, amire tényleg azt mondtam, hogy ez valóban maradandó elményt jelentett, minden szempontból.

BEAST
ez az uj divat :o

Lilithn
A francba már! <#duma>Lapozz vissza a fórumban!

Esrohnoil
Épp tegnap mondta nekem egy TANÁR h. egyre szarabb az oktatás színvonala.
Neki elhiszem...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ioles
Sziasztok!
Valaki le tudná nekem írni hogy a Razoros gothic feltelepítése után mit milyen sorrendben kell csinálni, mert most akarom leformázni a winyót. KÖSZI!

Lilithn
A bmegolás neked vicces?