Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
A kisérõ ork meg ugye nem jött vissza, te nagyban hallgattál, ergó te vagy a gyilkos.;D
De persze csak viccelõdöm.
I can eat death like nobody\'s business.
Upsz, én is kipakoltam Gothát...akkor gondolom engem is köröznek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem értem ezt a warez dolgot, minden benne van a FAQ-ba ott elég információ van egy swarc kampány indításához 😉
-😮FF:-
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
G3
Lopással szoktatok próbálkozni? Kíváncsi vagyok kinek hogy megy. Nekem van úgy, hogy bemegyek egy házba kirablom és semmi, de van mikor jól megvernek ha elszedek vmit. Tapasztalatok???
'hú most de meg látják aztán mekkora gépem van, mint 1 porse b@zmeg!'
😊))))
PONTOSAN úgyanúgy csinálok mindent, mint eddig és mégsem megy. 1+1 az miért nem 2???
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
meg nem nevelt kortárs költõk 😄
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
4 felé?
Szerintem is be fog jönni. Bár a jackofalltrades dolog biztos nem fog tetszeni benne..😄 Csak a demóját nyomtam vagy 100x.
Najó, no more DM, elég offtopic.
Lehet, hogy hétvégén már kint lesz a G3 2nd patch?
Egy üres lapot, ami a gyerek személyisége persze, hogy az ugyancsak meg nem nevelt kortárs kölkök, az idegbeteg, nemtörõdöm tanárok, az internet szennyesebbik része fogják teleírni.
Viszont ha a szülõ már ráírt, max csak a sorok közé férhetnek be az utóbbiak.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
<#zavart2>#zavart2>
(és ugye mind tudjuk, hogy egy fröcsögõ, elvakult Gothic fan vagyok...)
akkor mit szólsz a dark messiah-hoz?<#ravasz1>#ravasz1>
Nem az FPS-ekkel van a bajom, hanem hogy FPS-sé teszik az RPG-ket, mert az elõbbit sokkal többen megveszik. Ez az ami nem tetszik.
mert ezekbõl sokat lehet tanulni ám!<#wow3>#wow3>
de ti biztos sose káromkodtok, óóó szentek!<#worship>#worship>
egyébként lehet hogy igazad van. a next gen grafika erõltetése manapság, elfogadható történet és játékmenet nélkül engem is roppantul idegesít. meg az, hogy egymás nyakára adják ki az MMO-kat havidíjért. meg hogy a mafia és a fahrenheit voltak az utolsó olyan játékok, amire tényleg azt mondtam, hogy ez valóban maradandó elményt jelentett, minden szempontból.
Neki elhiszem...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Valaki le tudná nekem írni hogy a Razoros gothic feltelepítése után mit milyen sorrendben kell csinálni, mert most akarom leformázni a winyót. KÖSZI!