Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G.I.JOE
A jowood fórumon azt írják hogy sebességben nincs változás.

Hmuda
Majd valaki beszámolna, hogy mennyivel lett jobb a sebesség?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

LOL MEKKORAEGYBAROMVAGYOK 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

nekem nem jön le a tört patch..ujralinkeled pls?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

yellowcab
jahogy...
megnéztem a link címet, köszi Attila...

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Esrohnoil
"- Combat AI for several monsters improved/simplified (e.g. boar)"
Boar esetében most melyik? Mert egyáltalán nem mindegy. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Molnibalage
Az hagyján, de hogy még valami Microsoft Visual C++ Redistributable cuccost is felrak a játék az csak most tûnt fel. A meg mi a túró?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yellowcab
nem tom szarkasztikus vagy e, avagy tényleg megtalálható ott
mindenestre a link nem müxik, vagy lehet direkt el van irva vmi forum szabéályzat miatt?... nem tudom

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Hmuda
Kösz, úgytûnik ez egy elég korrekt patch.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hunnenkoenig
Igen persze. A patch kiadasa utan 3 oraval leszedhetö itt: Tört patch letöltes

Hunnenkoenig
Van patchnote.

I. TECHNICAL BUGFIXES
=====================

Build 1.08
----------
- Several crash bugs fixed
- Performance increased
- Combat AI for several monsters improved/simplified (e.g. boar)
- Lots of AI Fixes ( Murderer Reaction from party member fixed, AI comments improved)
- Sleeping NPC's AI reactions improved
- Camera Control: Inverting the X-axis is now saved
- Lensflare/Sun doesn't shine through mountains and buildings anymore
- Rhobar and Zuben are dead after defeating them
- Revolution mechanics improved
- Lester does now talk even when not sitting at the campfire
- Epilogue fixed
- "No mission success after 2 times "not enough gold" fixed

II. CONTENT FIXES
=============

Build 1.08
----------
- Vak and Gonzales are now still there after a revolution
- There are now more weapons at traders and in chests
- Annoying NPCs from Faring arena removed
- Story and Missions in Al shedim improved. (Lester,Saturas,Wutras,etc...)
- Snorre's ancestor stone fixed
- All problems of Hogar and the southern Orcs fixed
- Ronar Trading fixed
- Less monsters/Orcs in Nordmar
- Vibald is now carrying explosive arrows
- Bogir dialog fixed
- Osmund dialog fixed

III. CHANGES/ADDITIONS
======================

Build 1.08
----------
- Crossbow handling improved

yellowcab
sry a kérdésért, de talált vki tört patch-t?

Molnibalage
Ok. Most meg "where is the guru" hiba a dll.-el megint. Hát kapják be bazdmeg. Ezért adtam 13 ropit? Már hardverelemekkel variálok és még így sem megy. Kiszedtem a 2x256MB RAM-ot és egy db 1GB-osat hagytam bennt. Változás nuku.

Esrohnoil

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hmuda
Patch note van? Felraktam és tervezem, hogy teljesen újrarakom, bár nem kicsit zavar, hogy megint várni kell a törésre, hogy ne hajtsa a meghajtó a lemezt minden töltésnél/mentésnél/anyámkínjánál.

a_n_d_r_e_w
Erre való a Ston3d 😊

One Vision. One Purpose.

Esrohnoil
Ezér' monták neked h. húzd le a netet mikor jáccol! 😊

Hunnenkoenig
LoL

Hunnenkoenig
Nekem nem kell crack :-))

Akkor ezert indult el magatol a Gothic updater, altabozott ki a jatek, es nyirtak ki Sildor(?) felszabaditasanak kellos kozepen, save nelkul.
koszi gotik
Nem kéne egy crackre is várnunk LOL, de barmok vagytok 😄

Hunnenkoenig
En meg nem raktam fel.

De nemsokara...

Esrohnoil
1.08-as, mint az elsõ résznél? 😄
Meséljetek, ugye 2* gyorsabb lett a játék? 😄

Molnibalage
Remek, most már nem teljesen száll le, hanem XP hibaüzenettel...

PhysXCore.dll-el van baja.

Végre...ez vajon szétbarmolja az ini tweakemet?

Hunnenkoenig
Ja, letölthetö innen: Patch letöltesek

Hunnenkoenig
YIEEEEEHAAAA!

Today is patch day!!!

LOL

Azt irjak, hogy mielött updatelünk, a jatekban mindent vegyünk le a karirol es mentsünk, különben a pancelok bonuszai duplan szamolodnak!

Ah valoban? Akkor biztos majd mindenki le fogja szedni a karijarol öket <#mf2>

de nem kell leönteni benzinnel..jó gép az csak kell bele memória ! 😄

grebber
Egy gamért nem veszek bele semmit.

Jõvõre ugyis veszek újat a gothic 3 nem megy sehova addig ,sõt még addigra játszhatóbbá teszik a patchek.

Next PC upgrade: 2022

jaaaaa 512 MB RAM-mal nem is...vegyél bele +1 512-est és úgy fut majd mint nekem

grebber
Nekem ezekkel csak jobban akad! 😞

Én gépemen már csak az segít he leöntöm benzinnel azt kibaszom a kukába.
A gépem jelen körülmények között bárminemû állítgatások melett nem alkalmas a Gothic 3 játszhatóvá tételéhez!

Next PC upgrade: 2022

Molnibalage
A játék beépített frissítõjével leszedhatõ 1.08 -as patch. http://update.gothic3.com/

Innen. Vajon jóbb, mint a régi 57,6 MB-os cucc?

ja igen azóta teszteltem: SM3.0 és Shadow High nem igazán fekszik össze harcnál, városba 😄

ok látom máris kéritek a cuccot 😄
elõször is takarítsáto ki az XP-ét: registery, Spy, vírusírtás, dxdiag, töredezetségmetesítés (by:Lilithn) csak azután fog rendesen menni (szerintem). Nah akkor:

ge3.ini

UserOption.ini

nah 😄 akkor inkább elmondom:
Distance High: High
Distance Low: Med
Resource Cache: High
Object detail: High
Shader Quality: 3.0
texture Quality: !Med!
Anisotropic: 16x
Vegetation Quality: High
Shadow Quality: !High!
Post Processing: OFF

tehát ezen a beállításon fut úgy ahogy leírtam 😄

bocsesz, inkább így akkor: http://img89.imageshack.us/img89/1619/belltsokqa6.jpg

Na végre...ezt is megértem: elõször mégegyszer a konfigom:
P4 2.66 GHz
6600 GT 128 MB
1GB Ram

ezekkel a beállításokkal+ ini tweak+ géppucolás:

vígan fut a kezdõ faluban harc mellett 15 FPS-sel, harc nélkül 20 FPS-sel, vadonba oylan 25+-al 😄 YUHEEEEEEEEEEE
[/url][/img]

Hunnenkoenig
Read the Fucking FAQ :-)))
Azé' van!

Bazz, hányszor kell nektek elmodnani ugyanazt??? letöltitek, felpatchelitek, UGYANABBAN A MAPPÁBAN VAN A FÁJL IS (gyengébek kedvéért:Gothic3_RelUp_EUR.exe) és UTÁNNA crackeltek....hányszor kellesz ezt még leírni ha?

lwb
dettó ugyanez történt velem is ... 😞

a_n_d_r_e_w
FAQ

One Vision. One Purpose.

XP SP2 van, a töredezetségmentesítés az megvolt, az a dxdiag is, most megpróbálom akkor kilõni a progikat ami nem kell...bár szerintem ez nem fog sokat segíteni...

Sziasztok! Végre megszereztem a játékot, feltettem, crackeltem és amikor indítanám azt írja ki, hogy az eljárás belépési pontja nem található a dll-ben. Mit tudok tenni? Kérlek segítsetek!
Molnibalage
Az vajon számít, hogy a RAM-ok fura elosztásban vannak a gépben? Két 256-os és egy 1GB-os. Bár érdekes módón ez másnak nem kavart be eddig és 40 órán keresztül neki is megfelelt...

Molnibalage
Nos az XP és minden virtuális memória egy 10GB-os vinyón van és minden más adat és installált játék egy 80GB-os vinyón. Ezeket soha nem is keverem össze, ezért is instalállom könynedén újra az XP-t, mert a kis vinyó tartalma bármikor mehet a levesbe.

Esrohnoil
Én még sosem buktam le eddig, pedig már jónéhány ládának a fenekére néztem. 😄

Lilithn
Lilithn
Mondjuk nálad elég érdekes a probléma. Próbáld meg, ha van rá lehetõséged egy másik partícióra, vinyóra feltelepíteni a játékot. Lehet, hogy hülyeségnek tûnik, de egy játéknál (asszem a HOMM5 volt) bevált.

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Valószínû, hogy már mindezt megcsináltad, de azért:
minden egyéb alkalmazás ki van kapcsolva? internet, virusírtó...
feladatkezelõben minden megnéztél, hogy nem fut-e valami spyware, felesleges folyamat? (ugye az XP az SP2?)
Töredezettségmentesítés!!!
Nvidia drivernél alkalmazásnak adni az AA és egyéb beállításokat.
Vsync kikapcs próbaképpen.

I can eat death like nobody\'s business.