Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Az uj patchel mar nem is kell. Mostmar lehet harcolni rendesen.

a_n_d_r_e_w
Nem szívesen tenném, egyszerûen cheatnek tartom

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
jóval hamarabb már frissítve volt, mint hogy szóltál...

One Vision. One Purpose.

Hunnenkoenig
Mar vagy 2 oldallal ezelött irtam, hogy Nordmarban tessek menteni es utana mindig megnezni, merre vezet es utana folyamatosan kitakaritani.

Ez minden alkalommal igy van, mikor valakit kiserned kell es Nordmarban az ilyenböl van egy csomo.

De hat ugye en folyton a falnak beszelek...

Na most jutottam el addig, hogy szüneteltetem a gothicot amíg nem lesz crack az uj patch-hez. Elkezdtem ugyanis nordmarban kalandozni de 10 perc után elegem lett. Valami fickót kellett kísérgetni. Elõször lazán berohant vagy 8 ripperbeast közé és persze kinyírták. Loadoltam, knyírtam a beastaket, meg utána pár goblint de mivel onnan nem tudtam merre menne ezért ujra elkezdtem kísérni. Ekkor 5 farkasba futottunk bele amibõl 4 engem támadott 1 meg õt. Én a négyet könnyedén darabokra vertem õt meg az az egyetlen dög szétszedte stunlock-al. Hát köszönöm erre nekem nincs igényem egyelõre.

Why so serious?

Kösz! Nem küldtem el dolgozni, de néha lenyomom a szöveget, mert ha kell valami, úgyis visszatudom keresni a küldetéseknél. De ezt nem mentette el. Mégegyszer kösz!

én kiszedtem mindkét szolgából az infót, aztán mindkettõt visszaküldtem dolgozni... így is mûködik 😄

Hunnenkoenig
Az egyik szolga a tanyan elmondja, hogy az arena mögött egy bokor alatt egy ladaban rejti a penzet. Ott van egy lista is, ami a bizonyitek.

Ha a szolgat elküldted a varosba dolgozni, nem pedig elintezted neki, hogy maradhasson, akkor nem mondja ezt el.

Attol függetlenül megkeresheted a ladat, hatha müködik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha az aréna vazetõjére gondolsz, az aréna mögött keresgélj, találni fogsz egy ládát.

Hi all! Valaki tudna segíteni? Elég primitív kérdés, de Montrea-ban hogyan szerezzek bizonyítékot arról, hogy az egyik zsoldos sikkasztott a fõnöktõl?

bazza
FAQ-ot majd kéretik frissíteni az új patchel (ha lesz hozzá crack azt is plz)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

xDDDDDDDDdddd
bazzh beszarok.

rorr
Szerintem a videókártyád picit lassú.... a többi alkatrésszel eldöcörög low beállításokkal......

Valaki irja már le hogy a fenébe lehet bekapcsolni hogy kiirja a fps-t, kiváncsi vagyok nálam mennyi.
a performancenak rohattul örülök =))
de ha tényleg ennyire könnyû lett a harc, akkor az sztem nagyon nemjó... így se jelentett nagy kihívást. bár lehet az easy fokozat a bûnös 😄

Hunnenkoenig
Na kiprobaltam az uj patchet.

Ami elsöre igy feltünt, hogy a performance LENYEGESEN javult!
Most 4xAA-val tenyleg full maxon minden (eddig az arnyekok es a textura minösege közepesen volt) jobban megy, mint eddig. Pedig bent van a DVD es megse all le, nem szakad...

A harc könyebb lett. Meg nem tudom, hogy szeretem-e.

Vagy 8 Bisont minden problema nelkül leütöttem. A kardfoguak kicsit huzosabbak voltak, de elment az is.

Sajna azt meg mindig nem javitottak, hogy hegyröl lefel harcban alig tudod megütni az ellenfelet.

Ez a harc a CS-s verpistikeknek tetszeni fog :-)))

rotator
A 3DMark extrém módon stresszeli a kártyát, azonnal szétcsúszik, ha valami bugzik. Én csak ezért raktam fel, meg is érte. 😊

CS@
Az nekem semmit sem ért volna, mert az nem hat meg, hogy a 3Dmark mit mond, csak az érdekel, hogy a játékok, hogy mennek. Tulképp nincs vele bajom, mert ezt kb 3játék csinálja, ott meg kibírom azt a –100mhz –t(2-3FPS).
Obli megjelenés elõtt cseréltem le az FX5600XT egy 6600GT re, használtan vettem 18ért nem bántam meg, mert max ennyit tudtam rááldozni és ma már hiába egy ócska jószág, azért az 5600után nekem még jó.

Lilithn: nincs mit örülök, hogy mûxik. Az a furi a dologban, hogy mivel döglõdik a prociventim, a gép elõtt van egy méretes szobaventillátor így nem lehetne azt mondani, hogy ez melegedés miatt van, mert kb 50-55fokon jár a kártya.

rotator
Jól meg kellett volna hajtani a kártyád egy 3DMarkkal közvetlenül megvétel után és utána egybõl cserélni, ha hibázik! Én is így jártam az enyémmel, egybõl adtak egy másikat, hát nehogymá' ennyi pénzért még downgrade-eljem is!!!

új patch? zsír =)
ha megkrekkelik végre, majd beírhatna valaki annyit, hogy van =) thx

PTW
esetleg megpróbálom BIOS ban kikapcsolni a hyper threadet , lehet hoyg segít...

yellowcab
persze😊

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Molnibalage
Nem kéne hülyeségeket kérdezni. Ezen mi akadna meg szerinted? Jó felvágni a vassal mi?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Most szeretném kipróbálni a gothic 3 at
Az alábbi Configgal tök fullon szerintetek szaggatna?
Csak azért mert fogadtunk egy páran...

Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512

Lilithn
Francba, most áttúrtam a joowod forumot, de nem találom a postot. Pedig egyértelmûen emlékszem rá, hogy volt ezzel a hyperthreaddel kapcsolatban valami...francba!

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Mondjuk elég gáz, hogy downgradelni kell a kártyát. Eddig hû nvidiás voltam, de lehet, hogy most legközelebb atira fizetek be.

yellowcab
csak rossz helyen sajnos😄
Grazban 2x is, az elmult honapokban😄 de mindig sietve😊

PTW
mármint mit mond jól? mondom azok csak amd dualcore cuccok meg a védelem, jowood forúmon nem találok semmit a hyper threaddel kapcsolatban...

Lilithn
Köszi a tippet. Most már fut a Suffering is 3 perces cold reboot nélkül prímán. Örök hála.

yellowcab
na, akkor ezt bemásoltam😄 thx

Lilithn
Ja, jól mondja, most már beugrott nekem is 😄

Lilithn
Ja , valami van a hyperthread cuccal, valamit át kell állítani, Jowood forum. Nem olvastam végig, mivel AMD-ém van, ezért aztán nem érdekelt.

PTW
ezek AMD-hez való progik, plusz a TAGES védelem, mit telepítsek? 8)

MerlinW
Support könyvtárból, telepítsd a nekedvalót. Utána DX-et telepítsd újra. XP alatt procit cserélni nem egészséges. Lehet újra kell húznod azt is😊

[merlinw.org]

ezzel engem is kidob néha, de olyan 3-4 vagy jó esetben 5 óra játék után.

PTW
tudna esetleg valami okosat mondani?

Meglenenéskor megvettem a játékot, játszottam vele kb 1-2 napot aztán aztmondtam hogy a bugok miatt félreteszem és majd elõveszem ha játszható formába kerül. Akkor a gépemen: p4-2.4, 1g mem, x800 a játék medium-high beállításon közepesen jól, ment maximálisan játzshatóan átlag 20-25fps-sel.. namármost a probléma: ma látom hoyg kijött az új patch, egye fene kipróbálom, EGY dolog változott a gépemben azóta hoyg ma beleraktam egy 3 gigás p4 es procit (800fsb 1M cache, hyper thread) és a játék konkrétan nem hajlandó megmoccani szinte. 1. betöltés kb 5x annyi idõ mint eddig és kb 1 fps-t produkál. Mi lehet ennek az oka?, köze lehet a Hyper Thread-hez? van erre valami megfejtés?

köszi

Ez a páncél dolog elég érdekesen hangzik. Biztos sokan lesznek aki kihasználják a dolgot a dupla bonusért. Én inkább azért nem. 😊

Why so serious?

Én is kipróbáltam és ugyanaz a Script hiba 😞
Viszont.. Találtam a Megagames -en egy nocd-dvd backup file-t amihez virtual cd 8.0.0.2 kell, németûl van a leírás, így nem jutottam elõbbre 😊
Délután kipróbáltam a játékot egy gépen, fullmaxon minden , az eredmény: Városban 15 Fps, Mezõn 30 FPS és iszonyat szaggatás, 3-10 mp. Kicsit elvette a kedvem az egésztõl 😞 ha ez a patch nemhoz változást, akkor lehet hogy mégsem veszem meg. Addig "Play Single Player Dark Messiah of Might and Magic" az legalább fullon szaggatás nélkül megy az én gépemen a maga 7 giga installjával 😊

Az új fiókom: DevLupius

Hunnenkoenig
Amugy meg hol a feneben jartal?
Az elöbb nem is vettem eszre, hogy te vagy az <#vigyor><#wave>

Hunnenkoenig
Kiiktatja a karakter elbotlasat egy tamadaskor es igy tud mozogni akkor is, ha egy vaddiszno (vagy mas hasonlo allat) geppuskaszerüen tamad.

yellowcab
sry, de ez mi is?

Hmuda
Akkor marad a lemezgyilkos másolásvédelem eltûrése a következõ törésig. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hunnenkoenig
Hm... lehet megse jo a regi crack. Elindult, de benyomott valami script errort, amit ognore-ra nyomtam es utana a kari nem szaladt csak ment es nem tudtam megnyitni az inventory-t meg egyeb ablakokat.

grebber
Ez nemjó hír 😞

Next PC upgrade: 2022

Szerintem rakjátok ki a Faqba ezt a stunlockos cuccot, mert nagyon jó !!!

Stunlock FIX

Egyszerûen ki kell csomagolni a Gothic III/Data mappába

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Hunnenkoenig
Kiprobaltam. Siman megy a regi crackel. Szerintem az exe-n es a ket dll-en nem valtoztattak.

Hunnenkoenig
Bocsi. Nem lehetett kihagyni! <#vigyor1>

MerlinW
a változáslista alapján pedig nem ártana...😊

[merlinw.org]

nah, én nem rakom fel a patchet, várok hozzá törést, sõt lehet akkor se mert végre sikerült belõnöm a játékot !!! köszi ezt mindenkinek !!! Most még felrakom a stunlock-megelõzõ patchet, és holnap új játékot kezdek, mostmár cheat nélkül yuhéééééé😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Molnibalage
Nos, feltettem a bátyus gépére és ott meg hibátlanul fut, pedig ATI karija van. Nagyon különös. Vagy az alaplapomon szállt el valami, vagy az új videokarim lenne szar? De akkor miért mûködik minden más? tudok filmet felvenni, megvágni, zenét hallgatni, filmet nézni, más brutális gépigényû hjátékkal játszani, de a G3 nem megy. Ez nagyobb rejtély, mint Hoffa eltûnése vagy a Bermuda-háromszög...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM