Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez minden alkalommal igy van, mikor valakit kiserned kell es Nordmarban az ilyenböl van egy csomo.
De hat ugye en folyton a falnak beszelek...
Why so serious?
Ha a szolgat elküldted a varosba dolgozni, nem pedig elintezted neki, hogy maradhasson, akkor nem mondja ezt el.
Attol függetlenül megkeresheted a ladat, hatha müködik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
bazzh beszarok.
de ha tényleg ennyire könnyû lett a harc, akkor az sztem nagyon nemjó... így se jelentett nagy kihívást. bár lehet az easy fokozat a bûnös 😄
Ami elsöre igy feltünt, hogy a performance LENYEGESEN javult!
Most 4xAA-val tenyleg full maxon minden (eddig az arnyekok es a textura minösege közepesen volt) jobban megy, mint eddig. Pedig bent van a DVD es megse all le, nem szakad...
A harc könyebb lett. Meg nem tudom, hogy szeretem-e.
Vagy 8 Bisont minden problema nelkül leütöttem. A kardfoguak kicsit huzosabbak voltak, de elment az is.
Sajna azt meg mindig nem javitottak, hogy hegyröl lefel harcban alig tudod megütni az ellenfelet.
Ez a harc a CS-s verpistikeknek tetszeni fog :-)))
Obli megjelenés elõtt cseréltem le az FX5600XT egy 6600GT re, használtan vettem 18ért nem bántam meg, mert max ennyit tudtam rááldozni és ma már hiába egy ócska jószág, azért az 5600után nekem még jó.
Lilithn: nincs mit örülök, hogy mûxik. Az a furi a dologban, hogy mivel döglõdik a prociventim, a gép elõtt van egy méretes szobaventillátor így nem lehetne azt mondani, hogy ez melegedés miatt van, mert kb 50-55fokon jár a kártya.
ha megkrekkelik végre, majd beírhatna valaki annyit, hogy van =) thx
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az alábbi Configgal tök fullon szerintetek szaggatna?
Csak azért mert fogadtunk egy páran...
Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512
I can eat death like nobody\'s business.
Grazban 2x is, az elmult honapokban😄 de mindig sietve😊
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
[merlinw.org]
Meglenenéskor megvettem a játékot, játszottam vele kb 1-2 napot aztán aztmondtam hogy a bugok miatt félreteszem és majd elõveszem ha játszható formába kerül. Akkor a gépemen: p4-2.4, 1g mem, x800 a játék medium-high beállításon közepesen jól, ment maximálisan játzshatóan átlag 20-25fps-sel.. namármost a probléma: ma látom hoyg kijött az új patch, egye fene kipróbálom, EGY dolog változott a gépemben azóta hoyg ma beleraktam egy 3 gigás p4 es procit (800fsb 1M cache, hyper thread) és a játék konkrétan nem hajlandó megmoccani szinte. 1. betöltés kb 5x annyi idõ mint eddig és kb 1 fps-t produkál. Mi lehet ennek az oka?, köze lehet a Hyper Thread-hez? van erre valami megfejtés?
köszi
Why so serious?
Viszont.. Találtam a Megagames -en egy nocd-dvd backup file-t amihez virtual cd 8.0.0.2 kell, németûl van a leírás, így nem jutottam elõbbre 😊
Délután kipróbáltam a játékot egy
Az új fiókom: DevLupius
Az elöbb nem is vettem eszre, hogy te vagy az <#vigyor>#vigyor><#wave>#wave>
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Stunlock FIX
Egyszerûen ki kell csomagolni a Gothic III/Data mappába
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM