Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Láttátok már a T-Rexeket? Wheee.
I can eat death like nobody\'s business.
Ott ahol lecsúszol, megfelelõ ugrálásokkal fel tudsz jutni. Már több érdekesnek tetszõ helyen kipróbáltam, de nem találtam semmit..😞
Poor stupid me.
Viszont az a legjobb, amikor a hülye troll széééééép lassan megpróbál utánad felmászni a dombon, te meg - mire felér - lenyilazod...;D
Viszont a Gargoyle-k rohadt idegesítõek...grrrr.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Iszonyatos nagy hóviharok vannak és állandóan eltévedtem. Ráadásul van egy csomó küldetés, amiben különféle NPC-ket kísérgetni mérföldes utakon, akiket útközben mindig leölnek és töltheted vissza az állást.
Mondjuk vagy 30 szintet léptem ott, az is igaz...
mennyire gépigényes?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Én STRANGER vagyok, legalábbis a Mora Sul arénában így mutattak be...
Azt már tudom Xardas merre lehet..;D
A Xardas beszólásra: még nem beszéltem vele, de jól mondod!
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Beszéltél már vele a 3-ban? Elmondja, h szerinte most Beliar túúúl erõs... de szerencsére van harmadik út is... 😊
Arra vagyok kiváncsi, hogy a töltõképernyõn, amikor olyan hosszú homokszínû köpenyben áll nekünk háttal valami cool szélespengéjû karddal a hátán, hogy olyan köpenyt (gondolom valamilyen páncél része) honnan lehet szerezni? Nagyon jó.
Csak direkt szívózóm, már be is fejeztem! (Viccelek...viccelek...<#puszis>#puszis>)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
...legalábbis ebben a topicban...<#ravasz1>#ravasz1>
Egyszer felkapcsoltam mindent maxra, és azt kell mondjam, ez a legszebb játék amit valaha láttam (kár hogy diavetítés módban).
Az hogy a legjobb, az sztem nem is lehet vita tárgya.
Sztem ezek ütik egymást, úgyhogy én három befejezésre számítok (meg praktikusan három végigjátszásra, legalább 😄 )
A másik meg hogy nem a forgalmazók tökölnek mivel az angol nyelvû collectors editiont már meg lehetett venni itthon is...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Meg megnézni hogy az Nvidia driver nincs e minõségre állítva (nem alkalmazásvezéreltek a dolgok), meg pl. Vsync kikapcs próbaképpen.
Hûû, hanyadszorra írom ezt már le vajon?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Persze,minden mediumra van állítva, distance high.
Ezt a swap file-s szitut nem naon vágom, vissza kell olvasnom.
Töredezettség?az se volt.
Akkor valszeg majd megveszem a magyart. De mondjuk elöbb ki kéne próbálnom, mert nem akarom ugy megvenni, hogy nem megy a játék a gépemen. Eléggé a minimum konfigom van. És ez miatt nem is fogok fejleszteni. Na Azért köszi szépen.
Szia.
Töredezettségmentesítés?
Azt ugye észlelted, hogy minden beállítás mediumon? 😊
Ja! És áttettem a swap fájlt a másik vinyó elsõ particíjóára és megnöveltem a min max (kettõ ua.) méretét a ram 3x.
És a Dark Messiah is csúszik (naná! mert miért ne? <#idiota>#idiota>) vagy 3 hetet.
Grebber: sajna ilyet nem láttam...😞
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
higy lehet megoldani
ÍRJON
THX
akkor ha a többit megtalálom ezzel is úgy leszek? hogy már nem csinálhatom meg ezt a fõküldit mert nem egyszerre dobtam be mindet és bugos? 😄
higy lehet megoldani
ÍRJON
THX