Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lilithn
Aha! Már amikor beleáll. ;D
Láttátok már a T-Rexeket? Wheee.

I can eat death like nobody\'s business.

Meg szerintem tök király hogy beleáll a nyílvesszõ az ellenfélbe.
Nem, itt jönnek utánad. Cserébe viszont olyan lett a karakter, hogy nekimész egy black trollnak szemtõl szembe és pár ütéssel legyakod...
Lilithn
Viszont jó nagyokat lehet ugrani!
Ott ahol lecsúszol, megfelelõ ugrálásokkal fel tudsz jutni. Már több érdekesnek tetszõ helyen kipróbáltam, de nem találtam semmit..😞
Poor stupid me.
Viszont az a legjobb, amikor a hülye troll széééééép lassan megpróbál utánad felmászni a dombon, te meg - mire felér - lenyilazod...;D
Viszont a Gargoyle-k rohadt idegesítõek...grrrr.

izsook
Nem nagyon, mert alapvetõen, amit roppant mód sérelmezek is kivették a mászást!!! <#szomoru1>

Shaman
nah rég vótam,kijött már a magyar feliratos verzió?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hunnenkoenig
Lehet. Csak itt ez most feature es nem bug :-)))

koschwarz
<#mf2><#puszis>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mike
lehet olyat mint a 2-ben, hogy az ember felmászik lehetetlen helyekre, ahová a megölendõk nem mennek utána, és onnan simán lenyilazgatja õket?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Hát nem tudom... az biztos hogy a sivatag sokkal érdekesebb. Nordmar olyan mintha diablóznál... mész, keresed a sírokat, idõnként a nyakadba szakad ötven csonti, vagy ötven ork, legyakod, mész, ennyi.
Iszonyatos nagy hóviharok vannak és állandóan eltévedtem. Ráadásul van egy csomó küldetés, amiben különféle NPC-ket kísérgetni mérföldes utakon, akiket útközben mindig leölnek és töltheted vissza az állást.
Mondjuk vagy 30 szintet léptem ott, az is igaz...
reménytelen
Most eléggé gépigényes.
Még 12 patch, és már nem lesz annyira.
Lilithn
Akkor legyek elõbb túl Nordmaron, azt mondod?

Lilithn
A Morra az nem azt jelenti, hogy ember orkul? Kétlábonjáró szõrtelen vacak?;D

Mike
na milyen a program? gothic 2-t imádtam anno
mennyire gépigényes?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Fordítva csináltam... Nordmar idegtépõ egy hely, majd meglátod. Én is mindig összeszedem az utolsó szál gazt is.
Nekem nem szimpi hogy "Morra"-nak hívnak. 😊

Én STRANGER vagyok, legalábbis a Mora Sul arénában így mutattak be...
Lilithn
Még mindig midlandet járom körbe, kivesézem az egészet, minden barlangba bemegyek, mindent bejárok, aztán majd eldöntöm, hogy felfele induljak, vagy lefele. Asszem lefele. Már nagyon érdekel a sivatag..😄
Azt már tudom Xardas merre lehet..;D
A Xardas beszólásra: még nem beszéltem vele, de jól mondod!

Az orkok nem költöznek be emberek lakta településekre, követelik a jogaikat mindenféle ork ceremoniához, majd kezdenek sírni, hogy milyen szar is ott neki, és ha az emberek gyakorolják a saját hagyományaikat, az õket sérti, és teljességgel ellenséges velük szemben. Az orkok soha nem mondták, hogy nem erõszakosak( és ha mást mersz mondani, rögtön kivégzünk !)

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Xardas egy vén szarkeverõ, egy álca-feketemágus. Egy igazi karrierista pragmatika. 😊
Beszéltél már vele a 3-ban? Elmondja, h szerinte most Beliar túúúl erõs... de szerencsére van harmadik út is... 😊
Lilithn
Hát kicsit érdekes rucijuk van, az biztos.;P Olyan izés...bugyogós.
Arra vagyok kiváncsi, hogy a töltõképernyõn, amikor olyan hosszú homokszínû köpenyben áll nekünk háttal valami cool szélespengéjû karddal a hátán, hogy olyan köpenyt (gondolom valamilyen páncél része) honnan lehet szerezni? Nagyon jó.

Lilithn
Hát igen, mögöttetek a tömeg, mi mögöttünk a minõség áll...;p
Csak direkt szívózóm, már be is fejeztem! (Viccelek...viccelek...<#puszis>)

Lilithn
Már bocsi, de legjobb tudomásom szerint Xardas feketemágus. Vagyis Beliar szolgálója. Adanos a vízmágusok istene, G2 Vatras pl.

koschwarz
már megint ezek az elõítéletek az arabokkal szemben<#hehe>

koschwarz
"Az hogy a legjobb, az sztem nem is lehet vita tárgya."

...legalábbis ebben a topicban...<#ravasz1>

3. Az orkok és arabok egy csapat.
izsook
Szerintem is nagyon szép és nagyon jó, az újításokat pedig a legmegfelelõbb helyre rakták be!

izsook
Ez 4!

Ja még 1. A gépem 3200+ -os Athlon xp, gef6600GT és 2 giga ram. Teljesen rapszodikus a játék, egyik nap szaggat, másik nap nem. Városokban fekszik rendesen, pedig vinyóhoz nem nagyon nyúl.
Egyszer felkapcsoltam mindent maxra, és azt kell mondjam, ez a legszebb játék amit valaha láttam (kár hogy diavetítés módban).

Az hogy a legjobb, az sztem nem is lehet vita tárgya.
Az orkokat már csak azért se akarom szolgálni egyébként. Büdös szemétládák.
Nekem az rajzolódik ki, hogy itt nem három klán közül választhatsz, mint a 2-ben (mercenary, fire mage, paladin), hanem a három isten közül kell egynek a szolgálatába szegõdnöd. Állhatsz az orkokhoz és az arabokhoz (Beliar, a gonosz isten), szolgálhatod Innost, a jó istent (szerintem Rhobar király), vagy van harmadik út, Adanos (Xardas). Egyelõre ennyi látszik...
Sztem ezek ütik egymást, úgyhogy én három befejezésre számítok (meg praktikusan három végigjátszásra, legalább 😄 )
BaLeeX
Szerinted egy ilyen játéknál a normális fordítás két percig tart? Amikor egy Newerwinter fordítása több évig tartott (igaz ott nem pénzért csinálták).

A másik meg hogy nem a forgalmazók tökölnek mivel az angol nyelvû collectors editiont már meg lehetett venni itthon is...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Lilithn
Ja télleg, Xardas! Én is tökre bírtam az öreget a G1, G2-ben. De most elfenekelem az biztos. Remélem azért nem kell megölni, az elég szomorú lenne. A tûzmágusokat sokkal kevésbé csíptem mint õt. Öntelt, álszent egy banda.

Lilithn
Meg adware szûrés, regcleaner. Ez mondjuk minden játéknál él.
Meg megnézni hogy az Nvidia driver nincs e minõségre állítva (nem alkalmazásvezéreltek a dolgok), meg pl. Vsync kikapcs próbaképpen.
Hûû, hanyadszorra írom ezt már le vajon?

rvn
Hol találom azt a belinkelt init? szeretném kipróbálni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Lilithn
Na ez az! A DM külön haragszom, mert ráadásul egy szivesség fejében megveszi nekem valaki ajándékba, tehát még pénzt sem kell rá költenem.😞

Barton 2500+ Inno 6600GT 128, 2*256 + 1 G Kingmax RAM, õ lenne a rendszer.
Persze,minden mediumra van állítva, distance high.
Ezt a swap file-s szitut nem naon vágom, vissza kell olvasnom.
Töredezettség?az se volt.
Duzsuki
Köszi.

Akkor valszeg majd megveszem a magyart. De mondjuk elöbb ki kéne próbálnom, mert nem akarom ugy megvenni, hogy nem megy a játék a gépemen. Eléggé a minimum konfigom van. És ez miatt nem is fogok fejleszteni. Na Azért köszi szépen.

Szia.

Lilithn
Én még feltettem az amd cpu drivert a G3 lemezrõl is. Ugyanakkor amikor átírtam az init. Lehet, hogy az is segített...nemtom mid van.
Töredezettségmentesítés?
Azt ugye észlelted, hogy minden beállítás mediumon? 😊
Ja! És áttettem a swap fájlt a másik vinyó elsõ particíjóára és megnöveltem a min max (kettõ ua.) méretét a ram 3x.

koschwarz
és még csodálkoznak, hogy egy csomóan letöltik hetekkel elõbb warez-ben. mi a fenét tudnak a magyar forgalmazók ennyit tökölni?<#nemtudom>

Na, megcsináltam én is Lilithn az általad belinkelt g3.ini-s dolgot, igaz nekem 1,5 G RAMom van,valamicskét nekem is javult a dolog,szóval köszi. De azért gondolodik még most is rendesen😊...biztos mással van a próbléma nálam.
Lilithn
Háááát, talán már az 1.08-as patchet fogja tartalmazni. Õszintén szólva én még egy komolyabb, játékrengetõ bugba nem botlottam bele, némi grafikai glitch volt, aztán annyi. De biztos nekem másik kiadásom van.<#lookaround> Gondolom még mindig lesz benne azokból, amikrõl a többiek beszélnek, amit az 1.08-ban még nem javítottak ki. De nemsokára jön a 3. patch.😄 Fél év múlva már biztos mindenki elégedett lesz.

úgy értettem hogy valszeg annyit kell vinni még oda hogy meglegyen amennyit kért,nem mégegyszer annyit...remélhetõleg😊ennél pont annyit vittem oda amennyit kellett,de pl. orknak capedunba még logok wolf skinnel megmost stoneroot is keves volt egy druidának,minden füvet erdemes felszedni,föleg a ritkákat!
Duzsuki
Köszi.

És nem tudod, hogy a hibák javítva vannak, vagy még mindig televan mint kutya bolhával.

Lilithn
a sevenm szerint november 2-án jelenik meg.
És a Dark Messiah is csúszik (naná! mert miért ne? <#idiota>) vagy 3 hetet.

Duzsuki
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy megjelent-e a magyar Gothic3?
Köszi.

Lilithn
Dana? Hm. Róla én sem hallottam! Akkor ezért nem lövi ki a questet! Azt hittem a Sanford miatt (mivel nem árultam be.) Hol van ez a Dana?

Grebber: sajna ilyet nem láttam...😞

Molnibalage
Én ezt úgy oldom meg, hogy az összes gyûjtögetõs küldetésben SEMMIT nem adok oda, amíg nincs meg az összes. Arra azért kínécsi lennék, hogy milyen nehéz összevakarni a 12 Fire Chalice-t. (Én 5-ig jutottam, amíg el nem szállt a gépem és ebbõl 1 Milten-tõl volt.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A Morikos küldihez kell. egy honlapon láttam hogy ezekkel az emberekkel kell beszélni:Goose, Dana, Ugo, Fedor, Bradley, Dennis, Ashton, Sanford, Dominick, Elber, Trano és én ezekbõl csak daáról nem hallottam. ezért kérem a segítséget ha valakinek van valamilyen ötlete
higy lehet megoldani
ÍRJON
THX
basszameg remélem ez a tûzserlegekkel nincs így... mert már 4 serlegem volt, azokat bedobtam a tûzbe.
akkor ha a többit megtalálom ezzel is úgy leszek? hogy már nem csinálhatom meg ezt a fõküldit mert nem egyszerre dobtam be mindet és bugos? 😄

A Morikos küldihez kell. egy honlapon láttam hogy ezekkel az emberekkel kell beszélni:Goose, Dana, Ugo, Fedor, Bradley, Dennis, Ashton, Sanford, Dominick, Elber, Trano és én ezekbõl csak daáról nem hallottam. ezért kérem a segítséget ha valakinek van valamilyen ötlete
higy lehet megoldani
ÍRJON
THX