Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
Szal nem érdemes minden várost fölszabadítani?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

extra.hu

Csak halkan jegyezném meg, hogy az elõzõ razor crack nfo-jában azt írták, hogy "We'll do a cracked update once we feel the game has matured enough to make it worthwhile." Tehát nem biztos hogy minden egyes patch után készítenek egy új cracket. Persze ne legyen igazam...

Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2

Matthewpamer
halo nincs vmi magyar oldal a gothicról?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Uberlama
csak az orkok, egyedül a "füves" faluban volt gond mert egy orkhoz kapcsolódott volna egy quest, de megtámadott, viszont így is meg tudtam csinálni a többi questet. jah igaz a romoknál lent késõbb gond volt, de ott meg ideiglenesen átálltam a nomadok oldalára szóval az se volt vészes. a sivatag amúgy is kissé szar, nem is tudtam elérni a 75%ot a hashisinnel , így a végén Ishtar már csak vérengzés volt. nálam legalábbis. majd legközelebb orkok oldalán játszom végig és kiderül ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

CS@
Mivel, hogy kereken egy darab létezik(amúgy ezt leírja a FAQ is), így ez egy nagyszerû kérdés. <#taps>

grebber
Bazz elmentek RAZOR-ék téli álmot aludni ? 😞

Next PC upgrade: 2022

meilyk crackel crackel-ted?

Geldernben van egy ork sámán asztalán.
Nagy hülyeség volt minden várost felszabadítani, a sivatagban támadni fognak rád, mindenki.
zultan
Hello, na lenne egy olyan kérdésem, hogy Okaraban kaptam egy olyan quest-et, hogy keressem meg az 1. paladinnak a sisakját nemtudom most hogy melyik városban de azt ott hol találom meg?<#confused><#help>

Pff

Mr_no_NaMe
1.08hoz már van crack vagy mi?
peeter22
Üdv mindnekinek eljutottam arra a pontra, hogy "középfölde" egy város kivételével felszabadítva, úgy majdnem minden kirámolva (barlangok stb.)
A kérdésem az lenne, hogy elöbb Varantba, vagy Nordmarba érdemes menni? 37szinten vagyok paladin páncél pajzs fenn😄

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

bladex
Az 1.08 as javitás crackelése után nekem elindúlt a program de a pálya betöltése nem sikerült. Végig ment a csík és utána kész nem történt semmi.

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

hy! ha felteszem a 1.08-as patch hozzá akor után kell crackelni? vagy simán elindul?kösszi szépen

izsook
Akkor a páncélok meg az egzotikus fegyverek nagyon mennek, de pl.: a boy meg girl már feladja a leckét 😄

Én így voltam a Gothic 2-vel, amit németül toltam végig 😊))

Uberlama
hát nem tudom én anno baldurs gate 1-t úgy kezdtem el hogy centi angolt nem értettem. mire befejeztem nagyjából tudtam angolul , legjobb tanulás õszintén szólva 😊 nem mondom eltartott egy darabig a sok szótárazás miatt ,de móka volt legalább xD

Uberlama
elõször is ezt használd és megtudod xD amúgy általában egy quest sem nehéz. ha nem tudod pontosan hol van mert nem érted, elég ha az npc körül mész egy bazinagy kört és kinyirsz/beszélsz/megoldasz mindent. a questek 90%-ban elég egyszerûek. ruins pedig a romokat jelenti.

izsook
Csak kellene már az a magyarítás egy-két embernek 😉

izsook
Ruin egy csalafinta angol szó egészen pontosan azt jelenti, hogy rom. Lakhatatlanná vált épület.

Sziasztok
Nekem az a kérdésem lenne hogy nem tom mi az a ruin :S 😄 ezt most jo meg mondtam de remélem értitek mert egy csomo küldi arrol szol hogy tisztitsam meg a város mellett a ruin-okat :S de nem tom hogy hol vannak... szal mik azok ? azt tom hogy egy hely de hol vagy honnan ismerem fel ?
köszi
ha felteszem a 1.08-ast akkor utána simán fog indulni?

Az árusok készletei random-ban jönnek be. A master sword-höz a blueprint-et pl. Ben Sala-ban lehet megvenni a kovácstól.

Idõnként.

Mielõtt bemegy az ember a városba, jó elmenteni, mert vagy beadja, vagy nem.
Randal
Már megbocsáss de ez viszonylag hülye kérdés. Mindkettõnek megvan a maga bája😊

Amúgy meg a G1😊

izsook
Amelyik jobban tetszik.

hy! a gothic 2 vagy 3 a jobb?

Lilithn
Tehén depó!

I can eat death like nobody\'s business.

Uberlama
a várostól aminek a neve most nem jut eszembe, de gotha alatt van, és van tõle nyugatra egy tehén depo kissé északabbra meg gabonaföldek. na a kettõ között egyenesen nyugatra van egy hegyvonulat, de a közepén a tehenek és az egyik rebel sejt között van egy szurdok amin át lehet kecmeregni. ha átérsz effektív le fogsz esni egy barlang szája elé, ott bent van a mágus aki majd segítséget kér hogy szabadítsd meg a felelõtlen kisérletei következtében életre kelt zombiktól, cserébe utána megy a felkelõknek segíteni.

Molnibalage
Ki szokott menni a kunyhó elé, ekkor be lehet lopakodni érte. Lehet próbálkozni talán még a telekinézissel is kintrõl ilyenkor, lehet, hogy nem forul hátra.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Monterában Braedley rabszolga listáját hogy lehet elvenni? Én elvettem, levertem, a gond csak az, hogy nem tudom visszaadni neki, az lenne a köv. küldi.
MerlinW
Minek az, ez egy RPG😊 = A felfedezés öröme😊

[merlinw.org]

bazza
a mágus pontosan hol van? A többit is csak nagy nehezen találtam meg 😊

littleNorbi
Végigjátszás van vagy lesz ???

littleNorbi
Jah, én is erre gondoltam...

Szaruman
Ja, Fahringban mindenki 1 lövés (villám) volt.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

vg22
Hát akkor lehet hogy a skill miatt mert én is azután kezdtem berserkerkedni miután azt megtanultam😊

Nekem is van olyan néha hogy egy ütéssel csapok le orkokat de csak azóta amióta Nordmarban megtanultam az ork slayer képességet amivel extra sebzést osztok orkokra. Amúgy nekem nagyon bejön Nordmar olyan hangulatos a köd és a havazás. Mondjuk néha össze-vissza kóválygok de tetszik. 😊

Why so serious?

Molnibalage
Beza, nekem is volt ilyen, de csak szigorúan Nordmarban. Nagyon el lett tolva az a rész...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ok!Köszi szépen😊

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

vg22
Mentések mûködnek a patchel is nyugi (nekem legalábbis). De ha nem mûködne akkor elindítod újra a patch telepítõjét és leszedi😛

Visszaolvastam "bazz".Mentésrõl nem találtam infót.Normálisan válaszolj ha válaszolsz "bazz..".<#levele> Der õrült<#vigyor1>

bazza
1000 kössz!

Uberlama
ha ez amikor a rebel basera kell embereket találni, akkor menj egy nagy kört a tábor körül és ott találod az embereket. lesz majd egy ex pala, egy harcos aki egy bányát õriz, egy varázsló, a két vadász, meg talán még egy kósza manus bár ez már nem tuti. ha meg is hal akármelyik nincs gáz mert majd lesz olyan opcio hogy nincs több ember akit be lehetne szervezni és továbblép a quest.

bazza
vki?

bazza
Én beszéltem mindenkivel, mégsem tudok bemártani senkit <#pardon1>

A másik pedig, hogy vki meséljen már arról a farmon lévõ csávóról akit még be tudnék szervezni rebelnek. a két vadász megvan, õket már le is adtam, viszont a malomos farmnál és senkit nem találok aki alkalmas lenne a célra. (egy csávó már elfutott egy üzenettel a táborba, õ lenne az?)

gyk. Hmuda nincs benne a Gothicban, lásd #7900.. 😄
Tekem.. Neked meg nem tûnik fel, h a Dana nõi név? 😄 Az illetõt Dannek hívják és nem bújócskázik. Viszont a küldid csak akkor adhatod le, ha bemártod a Hmuda által beszpójlerolt kémet.
olvass vissza bazz.. már csak annyit megcsinálsz, h bepötyögöd a redves keresõbe, h 1.08 és végigmész az elmúlt 4-5 oldalon (kb. 40sec), már nem kérdezel ilyen hülyeségeket, sõt még okosabb is leszel remélhetõleg.
Törés 1.08-as verziószámu Patch-hez létezik?Mentéseket ugyanúgy látja majd ha fel lesz esetleg Patch-elve??