Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Pff
A kérdésem az lenne, hogy elöbb Varantba, vagy Nordmarba érdemes menni? 37szinten vagyok paladin páncél pajzs fenn😄
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
Én így voltam a Gothic 2-vel, amit németül toltam végig 😊))
Nekem az a kérdésem lenne hogy nem tom mi az a ruin :S 😄 ezt most jo meg mondtam de remélem értitek mert egy csomo küldi arrol szol hogy tisztitsam meg a város mellett a ruin-okat :S de nem tom hogy hol vannak... szal mik azok ? azt tom hogy egy hely de hol vagy honnan ismerem fel ?
köszi
Idõnként.
Mielõtt bemegy az ember a városba, jó elmenteni, mert vagy beadja, vagy nem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Why so serious?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
A másik pedig, hogy vki meséljen már arról a farmon lévõ csávóról akit még be tudnék szervezni rebelnek. a két vadász megvan, õket már le is adtam, viszont a malomos farmnál és senkit nem találok aki alkalmas lenne a célra. (egy csávó már elfutott egy üzenettel a táborba, õ lenne az?)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
★ 汤姆 李