Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem biztos hogy bug.
ilyen berserker módom nekem is volt, de nem túl gyakran, általában nagyobb csatákba, szóvalvalószínüleg ha rövid idõn belül sokat ölsz akkor jön elõ amolyan blood lust vagy ilyesmi lehet.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Afrika lvl3 ^Xian powa^
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
A raktárosnak 15 zsák búza kell, azonban a kinti farmon csak 10 zsákot találtam.. merre van a többi? Mondogattak valami búzatolvajokat is, náluk van a maradék talán? Õket merre találni, mert fogalmam sincs, bejártam egy csomó helyet..
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nem buktam monterát megan a cheat hozzá 😄
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Nálatok is úgy van, hogy az ellenfél(attól függetlenül, hogy erõs-e vagy sem) vagy megöl vagy meg sem sebez?😄
A Fahringos küldiknél Gnar-nak hány wolfskin kell ill. Tom küldijét hogy lehet megcsinálni? Ali-t leütöttem, elvettem tõle mindent de ez nem volt megoldás.
Hogy lehet a cheat-es konzolt behozni? Nekem nem sikerült:S Nem szeretek csítelni de néha muszály😊
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Azt a hozzászólást azért írtam neked mert épp hozzáfügött😊
Tudom, hogy a te konfigoddal nincs baj.
3-5 nap múlva Monter mellett kolbászolok, és látom, h valakik ott harcolnak a vaddisznókkal. Fahring-ból volt ott a kapuõr... Megyek fahringba, megnézni, h mégis mi a fene van (nem jártam még ott ebben a menetben), és hát piros mindenki (már az odavezetõ úton láttam 3-4 nyomit).
Magyarul buktam az összes fahring küldit, az arénát, stb, stb... A karakter 30 körül van, 3 napja tolom... Nagy gond, ha kimarad fahring?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
thx
Egyszerre kell kinyiffantani a négy orkot. Beszélsz velük, hogy mekkora nagy gyíkot láttál az erdõben meg ilyesmi, erre teljesen begõzölve elrohannak, te meg utánuk. Bele fognak akadni a lázadókba, amikor elkezdik egymás aprítani, beleveted magad a csatába és hullarakást csinálsz belõlük. Ha így csináltam ki tudtam magyarázni magam az õröknél, hogy én ugyan sosem ölnék orkot. 😊
Egyébként a jelszót akkor is megmondják a város másik felén a lázadók, ha leölöd a farmon a teheneket. 😊
nem a gothic 2-ben volt az, amikor megvette tõled az akárki árus a böröket, és mindig mondta, hogy: oh wolf skin, blablabla?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Morikos küldihez kell. egy honlapon láttam hogy ezekkel az emberekkel kell beszélni:Goose, Dana, Ugo, Fedor, Bradley, Dennis, Ashton, Sanford, Dominick, Elber, Trano és én ezekbõl csak daáról nem hallottam. ezért kérem a segítséget ha valakinek van valamilyen ötlete
higy lehet megoldani
Szinte már mindenhol voltam és már lövédsem sincs hol van az utolsó!!!!!
elõlre is thx
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"