Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem orkokkal szokott így lenni. még jobbklikkes gyengevágással hadonászok csak és hullanak körülöttem =)
sztem biztos hogy bug.

Uberlama
nincs jelentõsége, legalábbis én végig tudtam játszani.

ilyen berserker módom nekem is volt, de nem túl gyakran, általában nagyobb csatákba, szóvalvalószínüleg ha rövid idõn belül sokat ölsz akkor jön elõ amolyan blood lust vagy ilyesmi lehet.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

vg22
Veletek már volt olyan, hogy névtelen hõsünk berserker módba vált és kb egy percig mindenki (tényleg mindenki) egy ütés neki? Nem így véletlenszerûen fordul elõ, mintha ilyen critical ütés lenne, hanem egy bizonyos ideig egyszemélyes hadsereg leszek😄 Csak hogy tudjam ez most egy bug vagy valami más

Sziasztok. Tudja vki, hogy miután felszabadítottam Cape Dun-t mit kell csinálni? - a paladin sajnos meghalt... lehet hogy õ mondja meg a továbbiakat?😊

Afrika lvl3 ^Xian powa^

Hmuda
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A raktáros az.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

ha alkohollal az agymûködésemet a felére lassítanám, akkor a belessult érezékelésem számára 10 fps is folyamatos lenne. hm, ez jó ötlet -.-

Randal
nah valszeg tájöttem miért nem indul a cucc. nem raktam fel a windows installer 3-at. Ehh, majd kipróbálom, hogy kicsiny gépemen mit produkál. LOL😊

bazza
Monterában hol van a kém?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

az ilyen segítségkéréseknél mindig kicsit deja vu érzésem van o.O

mikor óhajtják már feltörni azt a nyomorult peccset? :/

Corey! Indulj el a farmtol északra és pont ott lesznek a tolvajok és náluk van a maradék.
Jak hogy kell a cheatet használni monterához. nekem a konzol nem jelenik meg jol(átlátszó és nem látom mit írok de tudok írni) és nem tudok aktiválni semmit. hogyan kell?
Egy kis help kellene egy Montera-i questben:
A raktárosnak 15 zsák búza kell, azonban a kinti farmon csak 10 zsákot találtam.. merre van a többi? Mondogattak valami búzatolvajokat is, náluk van a maradék talán? Õket merre találni, mert fogalmam sincs, bejártam egy csomó helyet..

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

Szaruman
Eh... már csak arra lennék kíváncsi, h van-e jelentõsége, h ha kimaradnak (a main q szempontjából).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Shaman
köc

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Uberlama
nekem azt hiszem a felsõ 2 vagy 3 város midlanden kimaradt amikor csináltam mert automatikusan hostile lett mindenki miután az addigi városokat mind felszabadítottam , így volt 2-3 hatalmas vérengzés on sight azoknál a faluknál.

nov2.

Nem buktam monterát megan a cheat hozzá 😄

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Shaman
valaki #7849 ?

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Ismét lenne egy pár kérdésem😊
Nálatok is úgy van, hogy az ellenfél(attól függetlenül, hogy erõs-e vagy sem) vagy megöl vagy meg sem sebez?😄
A Fahringos küldiknél Gnar-nak hány wolfskin kell ill. Tom küldijét hogy lehet megcsinálni? Ali-t leütöttem, elvettem tõle mindent de ez nem volt megoldás.
Hogy lehet a cheat-es konzolt behozni? Nekem nem sikerült:S Nem szeretek csítelni de néha muszály😊
nah valszeg buktam monterát...

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Randal
Hi!

Azt a hozzászólást azért írtam neked mert épp hozzáfügött😊
Tudom, hogy a te konfigoddal nincs baj.

Szaruman
Megint egy kellemes kis bug. Megyek a sivatag felé, a hágónál mászkál 3 ork. Véletlen meggyujtottam õket, majd kaptak vhonnan 1-2 villámot, ami sajnos a halálukat okozta. Mondom höhö, így kell nektek.
3-5 nap múlva Monter mellett kolbászolok, és látom, h valakik ott harcolnak a vaddisznókkal. Fahring-ból volt ott a kapuõr... Megyek fahringba, megnézni, h mégis mi a fene van (nem jártam még ott ebben a menetben), és hát piros mindenki (már az odavezetõ úton láttam 3-4 nyomit).
Magyarul buktam az összes fahring küldit, az arénát, stb, stb... A karakter 30 körül van, 3 napja tolom... Nagy gond, ha kimarad fahring?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

bazza
egyébként a városban hol találom meg a kémünket?

Majd meglátjuk. A Heroes 5-é is letölthetõ...Én reménykedem.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Ramirezt hol lehet megtalalni?

bazza
érdekes, mindenkit (asszem) végigkérdezgettem ott is, de megpróbálhatom mégegyszer, köcce 😊

Hmuda
Montera farmja (a malmos) egyik rabszolgája még esélyes (szegényke kiszabadításán jót elröhögtem 😄 ).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bazza
Montera melletti rebel camp adott vmi toborzós küldit. A két vadázs már megvan a tábor mellett, de a többi emberkét honnan szedjem össze?

jaja az nekem is kéne most 😄😄😄

Nem tudna valaki belinkelni egy elmentést akkorrol amikor monteraban elkezdõdik a felkelés?????????
thx
Nah igen, így csináltam és most mindenki engem okol 😄

littleNorbi
A Gothic 3 ugye magyarul fog kijönni?!De azt a magyarítást ami majd a magyar Gothic-hoz jár nem lehetne feldobni a netre, hogy az angol verziósok is birjanak magyarul játszani ?

Ezt én is beszoptam egyszer, vagy visszatöltöd vagy leölsz mindenkit a városban (elõbb-utóbb úgyis ez a vége).

Egyszerre kell kinyiffantani a négy orkot. Beszélsz velük, hogy mekkora nagy gyíkot láttál az erdõben meg ilyesmi, erre teljesen begõzölve elrohannak, te meg utánuk. Bele fognak akadni a lázadókba, amikor elkezdik egymás aprítani, beleveted magad a csatába és hullarakást csinálsz belõlük. Ha így csináltam ki tudtam magyarázni magam az õröknél, hogy én ugyan sosem ölnék orkot. 😊

Egyébként a jelszót akkor is megmondják a város másik felén a lázadók, ha leölöd a farmon a teheneket. 😊
Uberlama
jaja eladni, én sokáig tartogattam õket, mondjuk kell egy-két küldinél is, de a végén ugyse nagyon tudtam mit csinálni a pénzzel annyi volt mindig.

Na gáz van: Monterába menet megcsináltam az elsõ rebel campes küldit (északról mentem a banditákon át mert istencsászárkirály vagyok 😄) Megöltem a 4 rabszolgát örzõ orkot, erre most mindenki engem keres a városba és meg akar ölni...körbe megcsináltam most a rebel campes küldiket...sikerül az invisibilty cheatel bejutni a városba beszélni a kémmel, de mihelyst leállok bezlni Marikkal megöl...valami cheat hogy elfelejtse mit történt???? PLZ HELP ME !!!!

Mike
vagy szokás szerint fejezetek vannak?
nem a gothic 2-ben volt az, amikor megvette tõled az akárki árus a böröket, és mindig mondta, hogy: oh wolf skin, blablabla?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
sivatag? ilyen nagy a térkép? :o

koschwarz
eladni?<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mike
najóvan látom menni fog ugyanaz a technika mint a 2-ben, jólvan

yellowcab
ok thx, még1, gold nugettel mit lehet kezdeni?😊

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

Molnibalage
Ez a G2-ben is így volt. 150-180-as erõnél már semmi nem tart tovább nagyon 3 ütésnél. Az szimla ork egy ütés-egy hulla.(Kritikus találat esetén.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Te, nem tûnik fel, hogy ár vagy 5-ször kérdezted, de senki nem tud válaszolni? Talán, mert nem tudunk... Kérdezed ott ahol olvastad és ne itt, felesleges 4 óránként megkérdezni. Örülök, hogy te ennyit tudsz játszani vele..

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Melyik küldetés ez? Mit kell csinálni? Ne ész nélkül beszélgess az arcokkal, olvasd el hogy mit mondanak. Ez nem diablo.
Segítsen már valaki:
A Morikos küldihez kell. egy honlapon láttam hogy ezekkel az emberekkel kell beszélni:Goose, Dana, Ugo, Fedor, Bradley, Dennis, Ashton, Sanford, Dominick, Elber, Trano és én ezekbõl csak daáról nem hallottam. ezért kérem a segítséget ha valakinek van valamilyen ötlete
higy lehet megoldani
Szinte már mindenhol voltam és már lövédsem sincs hol van az utolsó!!!!!
elõlre is thx
Uberlama
valamelyik romnál volt egy mage npc azt hiszem, de már nem tudom pontosan

Uberlama
én azokat azt hiszem már a sivatagban tanultam, kb félig voltam meg vele amikor sikerült, de a fire ae spell jobb :p

koschwarz
utoljára a dzsurasszikparkban...<#vigyor2><#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Nem tom, harcra gyúrok. De asszem Nordmarban a monasteryben tanítanak mindenfélét, meg a druidáktól is lehet tudást csipegetni... nézz körül.
Csak simán "Monster" a neve. Mindig átlövöm a nyilat a lábai között.
yellowcab
frost aoe spelleket hol lehet tanulni, tudja valaki?
sehol nem találtam eddig tanárt, az ancient knowledgem pedig már 235😊

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.