Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Minek akarod még mindig használni a VCD8at?
Nekem már nincs fent, úgyhogy csak emlékezetbõl:
Ráklikkelsz az ikonjára, kiválasztod a meghajtót és insert image.

vg22
Használj cracket sokkal egyszerûbb.

Grave Digger
Geldernben megszereztem a repet, hogy bejussak Vak-hoz, erre egybõl nekemugrik. Legyaktam az egész várost, onnantól kezdve viszont mindenki az ellenségem, bármelyik városba/faluba is megyek, minden ork engem akar kinyírni? Bug, vagy túl sok várost szabadítottam fel a main quest elvégzése helyett?

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

serito
Be kell vallanom nagyon ostoba vagyok a VirtualCD8 használatához.
Kérdés:
Hogy a fenébe kell bemountolni az ISO file-t? A programben csak írni lehet, vagy elõször csináljak egy VirtualCD file-t azt mountoljam be?
Ha valaki segít annak elõre is köszi!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

ez a game hogy menne egy 7900 gs-el? meg 3500-os venice-al? 1,2 giga rammal?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

vg22
Nha találkoztam egy újabb buggal, mikor a monasteryben pyran kért tõle mana potikat, nekem nem volt egy sem, és mégis odaadta a nagy semmit és a jutalmat xpt is megkaptam érte=) És egy kérdésem is lenne, ezt a Hanson gyereket aki elvezetne Xardashoz hol találom?

Szaruman
A játék elég bugos, az tény. Normál fokozaton varival nevetségesen könnyû. Nordmar=diabo2 act1😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Mike at home
Hát nem könnyü ez a játék, eléggé az elején vagyok, simán meghalok mindentõl, pl. egy vaddisznótol is
meg vicces volt, hogy felmásztam egy sziklára, vaddisznó meg szikla alatt simán sebzett

hogy fog ez beindulni...

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Dj Xyberpunk
köxi, de úgy tudom van egy scroll, a ládák kinyitására, ugye? mert én nem tudtam használni még😞

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

bazza
elején nyomjad az erõt meg a kardhasználatot, egykezes fegyverekhez jól jön a pajzshasználat is. késõbb úgy rájött hogy te most mágus akarsz lenni, vagy méregkeverõ, esetleg vadász. lesz TP bõven, szal nyugi, ha akarsz idõvel mindent kitanulhatsz.

(ui.: tolvajlást legalább a ládák erejéig told föl, sok helyen bosszankodtam hogy egy ládát nem tudtam kinyitni, pedig vérontást rendeztem miatta.)

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Dj Xyberpunk
köxi, kiráy vagy!

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

rvn
Én se vok nagy Gothoicos de a 2 vel már L jácogattam...ö szerintem nem Gas h megölték...ad pár questet meg meg tud tanítani vadászni de azt más is meg tud a környéken.

Mire érdemes gyurni... hát én az eröt fejlesztem még az eleén mert ha harcos akrsz lenni oda kell a muszkli😄

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
Azu naon jó lenne megköszönném a dolgot...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Dj Xyberpunk
Help kéne srácok! elsõre sorry a lamerségért, csak ez az elsõ gothicozásom 😊

1. Az elején vagyok, megcsináltam már kb 7-8 kisebb küldetést, barlang tisztítás, boarok megölése, meg iyenek, és képzeljétek, ilyen stonehenge szerû helyen valami vadásszal találkoztam, aki egyedül ott ûlt egy tûzrakás mellett ( a nevét most nemtom, mert melóban vagyok, s és nem emléxm rá😊, és lehet) de valami bugnak köszönhetõen megölték beszéd közben a farkasok😄 lol, és volt nála egy elég brutal bow, 16ezres...tudjátok õ adja azt a questet, hogy õljek meg pár shy deert, meg neki lehet eladni fogakat,meg bõrt.
A lényeg, az hogy nem nagy gáz hogy megölték a csávót? mert nem kap6ok tõle questeket? tehát nem létfontosságú a srác?😊

2.Mire érdemes fejleszteni az elején? bow, heavy crossbow, sword, skillek, cuccok csinálása füvekbõl stb..

Köszi a válaszokat elõre is <#worship>

Molnibalage
Skacok az 1.08-as patch elõtt fel kell telepíteni az 1.07-et?
Idõközben meglett elvileg, hogy mi volt a gond a Gothic futása során. Egyszerûen már szar votl az alaplapom és vele ment egy RAM modul és a proci is. 30 rpoiért kellett vennem egy úhjh gépet. Kész öröm...
Na, most rakom fel újra a cuccost.

Ha megy, holnap estére lehet, hogy leírom az összes Reddock-ban, Cape Dun-ban és környékükön kapható küldetések megoldását és térképen bejelölve a fontos helyeket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szaruman
Újabb érdekesség. A saját démonom megtámadott. 3szor. Nordmarban vmi barlangban voltam, ahol kb 5000 csonti volt, démon bement, hátulról lövöldözök, maradt 3-4 csonti, démon ki, utánam... Mondom anyád, elrohanok, csinálok 1 másikat. Az is nekemjött (+2-3 csoni is rajtam volt). Mana és hp 1xre fogyott el, ciki.
Ez bug, vagy mi okozza? Találkozott már vki ilyesmivel?

Újratettem a wint, gothic fel, és most amikor barlangokba mentem be vagy ládákat nyitogattam, állandóan fehér villódzás volt a kép(1.08patchel), plussz a lens flare ugyanúgy megmaradt...bekapcsoltam a post processinget(overglow effect), amivel ugyan a villódzás eltûnt, de a nõk és husszú hajú emberek hajai 1Xerûen eltüntek róluk, vagy jobb esetben melettük vannak a földön mint egy sisak.😛
Direkt megnéztem, levertem egy "kopasz" nõt a farmon, és a teste meg a kardja mellett ott volt a haja....mint egy sisak...de a fején nincs semmi 😊 Találkozott már valaki ezzel a problémával?

bazza
screenshotot mivel tok lõni?

hiba
Nem latom a vizet, atlatszova valt az egesz, a jatek elejen meg jo volt, mostmeg a tengerek es folyok helyen csak atlatszo semmiseg van, erre van vmi megoldas?

Megtaláltam ezt a Mort gyerekt és nem beszél velem. Pedig küldetést sem adott. Ja és narancsárga színû a neve. Akkor valószínüleg megvertem.. Lehet, hogy ezért nem áll velem szóba, hiszen küldetést sem kaptam tõle. Amúgy én a táblákat követtem, de sohasem ott lyukadtam ki ahol kellett volna. Kezd idegesíteni, mert így nem tudok tovább jutni.. De legalább megtaláltam ezt a Nogginfog izét, szóval kösz mindenkinek 😉

Plusz ahogy mész fel a domboldalon Faringba hobózik egy ürge, vmi Pics vagy Mics, annak is van.
Faring kijáratától nem messze lakik egy fickó egy kunyhóban, tõle lehet szerezni.

Why so serious?

Sör a kardhoz? Érdekesen hangzik 😊 Ja és kösz a segítséget (és a gyorsaságot )

Ottto
Ez egyfajta sör. Faringban talán van Nordmar Nogginfogg. Vagy nemtom nekem volt receptem is hozzá, bár nem jöttem rá hol lehet megcsinálni.

Fire clan: Mort elvisz oda (Ha ki nem vérzik a seggfej az orktáborban amin keresztülrohanna. Mert annyi esze nincs, hogy inkább az utat kövesse, neki az út mellett kell mennie)
Amúgy ha követed az útjelzõtáblákat akkor eljutsz oda. Bár egy kicsit el van dugva, annyi, hogy az utolsó tábla után egy bozótoson meg pár ágon át kell gázolni, de szerintem észre lehet venni a mögötte levõ kikövezett utat....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Hi all! Lenne egy-két kérdésem, remélem tudtok segíteni. Szóval Nordmarban a Hamer Clan-nál a kovács tanítana nekem egy olyan skillt, amit valószínüleg csak õ tud tanítani (nevét nem tudom, talán valami pure ore)
A kérdés az lenne, hogy hol találhatok a kardhoz, amit el kell készítenem "Nordmar Nogginfog"-ot? Vagy egyátalán mi az? Ja és a másik pedig az, hogy (bár elég hülye kérdés, de ) hogy juthatok el a Fire Clan-hoz? Csak mert én szinte minden útvonalat átnéztem, próbáltam követni az útjelzõ táblákat, de egyszerûen sehol nem találom. Tud valaki segíteni?

Ottto
16? Én sajna nem bírok annyit. Nordmarban vagyok, szal 3-4 óra alatt úgy felbassza az agyam, hogy inkább leülök két órát tévézni/kajálni. Aztán megint.....

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Nem tudok.
Különben is, én szeretek erõszakhoz folyamodi <#vigyor1>

Ha tudsz zsebmetszeni, nem kell erõszakhoz folyamodnod... 😉
nekem múltkor 16 óra játszás után elég rendesen kitágultak a pupilláim 😄
utána egyszerûen nem tudtam elaludni, mert úgy éreztem mintha most keltem volna fel, nem éreztem fáradtságot =)

vg22
Talán www.gothic3.com? Vagy ha a razoros verzió van fent, akkor ott van a crack mellett😛

reménytelen
Volt hát, még magyar is!
littleNorbi
Miért a 2.hoz is volt !?

hali!, valaki tudna adni egy linket ahonnet az 1.07 es patch-et le lehet szedni?...koszi

The Life is a Game. Yust play it!

Van.

Why so serious?

Szaruman
Monterában 68 repu van, és nincs több q. A városban senki sem beszél velem(nem ad questet), csak akitõl tanulni lehet. A városon kívûl van olyan merc, aki a helyi reput növelõ questet ad?

Igen, a játék elején soxor elõfordult velem is, hogy a csaták dupla vagy semmi voltak ...
Gnarnak, asszem úgy 20 skin elég volt.
Ali leüt, kulcs elszed, van egy ládája a alsóváros egyik házában (egy köszörû kö van elõtte), láda kinyit, cucc kiszed (ancestor stone). 😊
Konzolt az esc alatti gonbbal lehet elõhozni (de át kell írni az ini-t is). Nekem is kellet, mert be kellet spawn-olnom egy ancestor stone-t mert nem volt ott, ahol kellet volna 😞

Megjelent játék magyar verziója. A CD galaxisban már megvehetõ.Az hogy milyen patchet tartalmaz sajna még nem tudni. Ára csak 9900FT.

Az új fiókom: DevLupius

Lilithn
Na holnapi kellemes otthonlevést. Byez.

I can eat death like nobody\'s business.

Lilithn
Az sokkal viccesebb volt, amikor mások neveit írta ki megint mások hozzászolásaihoz mint szerzõ. 😄

serito
Valami gáz van a fórummal már másnál is láttam, hogy 2-3 x küldi el az üzenetet.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ezzel én is így vagyok! Már most ki akar folyni a szemem reggel óta bámulom a 17'-os CRT 75 Hz- frissítõ monitort. És még mi lesz velem éjjel? Igaz az otthoni monitorom 19'-os de az is CRT és 85Hz-n frissít, de egy kis játékért kibírom. Véres, könnyes szemek az a jóóóóóó!!

Lilithn
Kicsit herótom van hétköznap este játszani az egész napos monitorbámulás miatt, más is így van vele? Csodálkozom, hogy nem könnyezek vért.

serito
Sajnos elismerõen kellet nyilatkoznom, valóban benne van a F.A.Q-ban.

Lilithn
Most megsértõdtél vagy elismerted? <#beka3>

serito
Köszi én vagyok a hülye meg a lusta!!!

CS@
Pedig kb annyi idõdbe tellett volna megnézni a FAQban vagy a keresõben, mint beírni az üzenetet és máris látnád, hogy egyenlõre csak egyetlen egy Razor -os crack van.

MerlinW
Elsõ patch-hez Razoros jó, másodikhoz nincs.

[merlinw.org]

serito
Az elsõ Patch-hez kell másik Crack vagy jó az mit a Razor1911 adott?
Ha kell másik akkor azt megadná valaki? Tudom, hogy már ezerszer kérték másiok is de nincs idõm visszaolvasgatni. Ha lenne valaki olyan kedves és megadná nagyon megköszönném.
Köszönet.<#worship>

Lilithn
Mi lenne, ha pl. egy questre válaszoltok akkor spoiler kapcsolóba tennétek? Már csak fél szemmel merem nézni a fórumot. :p

bazza
szkrínsotot tok lõni a játékban vmi gombbal?