Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lwb
varázslóval nagyon könnyû a játék. a potionök csak addig kellenek, amíg nem éred el a 250-es ancient knowledge-et (amit amúgy is érdemes növelni, mert ettõl függ a varázslataid ereje). utána meg kell tanulni a magától visszatöltõdõ manát (5 lp, pl. saturas is tanítja) és elég egy fireball nagyjából minden ellen.
az ancient knowledge növelését megkönnyítik a stone tablet-ek (+5 ak) és az olvasás. kb. 100-at össze lehet ebbõl szedni.

"tiszta" varázsló nem lehettél soha gothicban. a korábbi részekben is mire egyáltalán varázsolni tudtál, már legalább az egykezes fegyverekben masternek kellett lenned. itt érdemesebb az íjászatot növelni szerintem.

Uberlama
nem lesz jobb 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

izsook
Tiszta varázslóval így nem is nagyon éri meg lenni. Régen ez nem volt ilyen macerás, meg 6 fajta növénybõl keverek italokat mi a f@sznak???? Ez nem nehezítés, hanem idegesítés.
Mondjom már valaki valami biztató, aki varázslóval tolja, hogy késõbb ez nem lesz így, meg jobb lesz!!! plz

Molnibalage
Na a víz a tényleg érdekes. Minden nap visszatöltõdik valamennyi az árusoknál. A nyilakkal is így vannak, dr mindez csak azokra igaz, akik alapból is árulnak vizet. Mindenkitõl kell vanni vihzet, ahol csak éred. De ez tényleg oltári baromság... Vagy phial vagy bottle felhasználással léne tölteni a vizet...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ScarY MAN
próba cseresznye 😄

...

Gideon Wieth
sziasztok... Megy a game ati 9200es videókarin ??

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

izsook
Na pont ezt akartan megkérdezni, hogy hogyan tudok nagyobbatt dúrni a Lightningal.

Másik Én már az elejétõl fogva mágust akarok indítani ergo nem pakolok erõre, meg kardozásra nem veszek fel semmi féle páncélt. Amit nem értek watert honnan lehet szerezni, mert venni tudok, de az mega gagyi nincs valami trükk, hogy mondjuk hordóból feltöltöm vagy vmi?
Tapasztalataim a varázshasználókkal kapcsolatban, nos:

már most látom, hogy nem éri meg csak ezt használni az elején pl. azért mert az orkoknál cape duneba az arénába már a kezdetek kezdetén lehet broadswordot szerezni. Ráadásul varázsolni sajnos pénzbe kerül, mert a mana nem nagyon akar vissza töltõdni csak italok segítségével az meg drága és ráadásul kevés is van belõle ez régen nem így volt 😞((

A következõ kérdésem elõbb utóbb kiderült volna, de azért megkérdezem. Hol lehet mágusnak cuccokat venni bot, ruha???

Ottto
Az oltároknál (Innos/Beliar) lehet varázslatot tanulni arany ellenében (5lp/spell) Illetve a transformation varázslatokat druidák tanítják.
Az ancent magic szintjét pedig tornászni kell felfelé mert ez határozza meg milyen varázslatokat tanulhatsz meg. Minden varázslatnak van egy ancent magic szintkövetelménye (Pl. fire rain-hez 200 ancent magic kell, fireballhoz 50, ice lance-hez 60, stb. Varázskönyvbe meg van ez adva.)
Állítólag az ancent magic szint növelésével a varázslatok is egyre erõsebbek (Pl fireball sokkal többet sebez 150es ancent magic-el mintha az alap 50el nyomnád) Mondjuk ebbõl nemtom mennyi igaz, 200es ancent magic-el két tápos fireball egy ork warrior. Ha neked kevesebb lesz akkor igen....
Namegpersze nyomjad felfelé a manát. Erre még annyit, hogy csak akkor tanuld meg a permanens italok elkészítését ha KÖNYVEKBÕL vagy KÜLDIKBÕL, (de NEM tanulópontokból) összeszedted a 40 alchemy pontot. Egyébként nem éri meg....(egy permmana ital +4et ad a manádhoz)

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Mike at home
hogy lehetek vari? abszolut nemtok varázsolni

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
találtam még egy roppant idegesítõ máiáját a játéknak: fegyverrel való hadonászás közben mániája az égre emelni a kamerát, hogy véletlenül se lássak semmit
ez másnál is elõfordul, vagy csak az én egyéni problémám?

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Ez itt nem teljesen így mûködik, nekem az 1.07 lett felrakva utoljára, mégis megvannak az 1.08 javításai. Szal barna a kocsi. 😉
grebber
Nem!

Next PC upgrade: 2022

Coll. Ed. tulajok számára létezik vmi letölthetõ hunpatch, ami magyar feliratosra változtatja a game-et?

www.gamekapocs.hu

rotator
Ha lefested a kocsidat elõször pirosra, utána kékre, aztán pirosra, akkor milyen színû lesz? <#wow3>

SVHSolyom
Gothic 4 ever

Izé Geldern, ezt a két nevet mindig keverem.
Hej, most értem Vengardba, sztem ez Myrtana legnagyobb városa, majdnem akkora, mint Khorinis. Miközben össze-vissza kolbászoltam felmásztam a várfalra, és mikor a másik végén lemásztam, kissé furcsán kezdtek beszélni hozzám az orkok, aztán már meg is akartak lincselni, csak ekkor jöttem rá, h megérkeztem oda, ahova még nem szabad.. 😊 Aztán gyorsan vissza, remélem nem haragtartóak.

Ez a Renwik amúgy kibaszott poén! 😄 Csak az a kicsit illúzióromboló, h "vénsége" ellenére olyan testalkata van, h becses pólóválogatottunkból pozitív irányban tûnne ki.. A másik poén Samuel hû követõinek megnevezése, de nem lövöm le.

Egy-egy ilyen mókásság kárpótol az idióta bugokért, most pl. egy láthatatlan farkassal harcoltam fél percen keresztül, aztán elõbukkant az avarból...
jah ha eredeti akkor nem kell creck de akkor nem értem mi itt a probléma😄
MerlinW
Aztán meg ne eröltesd magad, mikor néha végiggondolod a dolgokat😊 <#banplz>

[merlinw.org]

Molnibalage
Mármint a játék eredeti.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Miért is crack-eljem az eredetit????

Az az érdekes hogy én is úgy csináltam hogy 1.07 le,1.08 fel,1.07 fel.Én mégsem tapasztaltam szinte semmilyen performance növekedést...
Ja és nem 1.08-as verziószámot kellene kiirnia? Mert nekem 1.07-t ír,pedig mindkettõ fent van elvileg.

\"We are only slaves to our temptations\"\"

© Molnibalage rakd fel a 1.08at és arra rakd fel az 1.07et és crekkeld meg ha meg má fent van az 1.07es pecs akkor szedd le elötte
Molnibalage
Én azt bírnám, ha valami okból vissza kéner térni Khornis szigetére. Szinte sírnék mikor odarénék. Hej, honnan is indultunk...

rotator

Ez a 3D artista gyerek, valamiért õ szokta egy ideje kirakni a híreket a hivatalos oldalra. 😊

Randal
na ez egy jó hír. addig meg malmozok egy új gépért...

Há' ki az? 😄
rotator
Érdekesek a fejlesztõi nyilatkozatok egyébként. "Csináltunk jó dolgokat, de egy csomó mindent jól elbaltáztunk." - kb. ez jön le a dologból. Jó hír, hogy az addonban amennyire csak tudnak, visszatérnek a gyökerekhez (reméljük, tényleg) és elvileg lehetséges a G1 harcrendszer implementálása. <#eljen><#eljen>

rotator
Akkor te jobban tudod, mint Mario Röske. <#vigyor2>

"This patch can by applied to any version of Gothic 3 - no matter if it was patched before or not. You do not need to install both patches."

Sztem meg kell. Hunnen szerint ezek nem egymásra épülõ peccsek, szal amit tud az egyik, azt a másik nem.
grebber
Következõ patchrõl van valami info hogy mikor jön?

Next PC upgrade: 2022

rotator
Nem kell.

vg22
Nem biztos, de ártani nem árthat ha mind2t felteszed szerintem, nálam úgy van (ahogy Der Wahnsinn mondta még anno asszem).

Molnibalage
Válszolna valaki erre a kérdésre? Ez nincs benne a FAQ-ban..

yellowcab
"L"

Elöl megy a cápa, utána a rája a remény hal meg utoljára.

littleNorbi
Hogy bírom megnézni a feladataimat ?

Talám mert ha adott esetben a lázadókkal kollaborálsz, valszeg nem sok bizalmi pontot tudsz összeszedni az orkoknál. Mondjuk meglehet oldani, csak ehhez igen ügyesen kell tudni forgatni azt a bizonyos köpönyeget. Na szóval, ha az orkok rögtön rádmennének meglátva a lázadócuccot, folyton pucéron kéne járkálnod, mert õk meg ugye nem adnak el neked semmi az alacsony bizalmi szint miatt. Mondjuk ezért. 😉
Minek akarsz eldobni tárgyakat? Az inventory végtelen. Ha valami meg nem kell akkor add inkább el.
Térképet rögtön az elején az ork fõnök hullájánál találod.

Why so serious?

serito
Az elején mindjárt szívok.
Kérdések:
Hogy lehet eldobni tárgyakat?
Létezik olyan térkép? Mert mikor azt akarom kinyitni nem mutat semmit.Ha meg kell találni akkor hol van? Azt mutaja valahol, hogy éppen hol járok, mert azon az elnagyolt "térképen" azt sem tudom hol vagyok?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

sztem az az érdekes az egészben, hogyha a nomádok nem léphetnek be a hashishi településekre, akkor én miért tehetem meg ezt nomád ruhában? vagy rebel páncélban vagyok, miért nem mennek nekem a városokban az orkok? ezzel foglalkozhattak volna kicsit többet.
amúgy Varant nagyon fíling, legjobb rész a játékban =)

bug

Így utólag azt mondom, a végén már untam. A 2. sokkal jobb volt.
serito
I'l try it. Köszi!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

CS@
Ja 1.07 az amit a razor is adott, enélkül nem is indul el, ha meg a razoros crackel megkrekkelted, akkor fölösleges mountolással bíbelõdni, mert nem kell hozzá a lemez.

serito
Az 1.07 amit Razor is csatolt a game-hez? Razoros Crack is megvan sõt felül is írtam vele az eredetit.Szóval ne legyen bemountolva az ISO?

Na erre is elment pár nap az életembõl, pedig nem is olyan nagy szám. 😞
CS@
Ha nincs meg eredetiben, akkor én inkább az javasolnám, hogy az 1.08at ne rakd fel csak az1.07et a DVDt pedig nem mountold semmibe, hanem használd a razoros cracket.

Végigjátszottam. A Xardas-variánst. A többihez nincs kedvem. A 2 sokkal, sokkal jobb volt.
serito
Akkor most mit tegyek??? Sima Alcohol120 is elég???
Addíg eljutottam, hogy most már elindul, de mikor azt mondom New Game betölt és a töltés végén kifagy ezzel a hibával:

bazza
nemtom, de én lassan megunom, hogy minden egyes faluban ugyan az a szitu, kis szar feladatok, repu fel, beszél fõnök, kinyír mindenkit. szal inkább megkeresem az összes fire chalicet meg xardast...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"