Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az ancient knowledge növelését megkönnyítik a stone tablet-ek (+5 ak) és az olvasás. kb. 100-at össze lehet ebbõl szedni.
"tiszta" varázsló nem lehettél soha gothicban. a korábbi részekben is mire egyáltalán varázsolni tudtál, már legalább az egykezes fegyverekben masternek kellett lenned. itt érdemesebb az íjászatot növelni szerintem.
Mondjom már valaki valami biztató, aki varázslóval tolja, hogy késõbb ez nem lesz így, meg jobb lesz!!! plz
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Másik Én már az elejétõl fogva mágust akarok indítani ergo nem pakolok erõre, meg kardozásra nem veszek fel semmi féle páncélt. Amit nem értek watert honnan lehet szerezni, mert venni tudok, de az mega gagyi nincs valami trükk, hogy mondjuk hordóból feltöltöm vagy vmi?
Tapasztalataim a varázshasználókkal kapcsolatban, nos:
már most látom, hogy nem éri meg csak ezt használni az elején pl. azért mert az orkoknál cape duneba az arénába már a kezdetek kezdetén lehet broadswordot szerezni. Ráadásul varázsolni sajnos pénzbe kerül, mert a mana nem nagyon akar vissza töltõdni csak italok segítségével az meg drága és ráadásul kevés is van belõle ez régen nem így volt 😞((
A következõ kérdésem elõbb utóbb kiderült volna, de azért megkérdezem. Hol lehet mágusnak cuccokat venni bot, ruha???
Az ancent magic szintjét pedig tornászni kell felfelé mert ez határozza meg milyen varázslatokat tanulhatsz meg. Minden varázslatnak van egy ancent magic szintkövetelménye (Pl. fire rain-hez 200 ancent magic kell, fireballhoz 50, ice lance-hez 60, stb. Varázskönyvbe meg van ez adva.)
Állítólag az ancent magic szint növelésével a varázslatok is egyre erõsebbek (Pl fireball sokkal többet sebez 150es ancent magic-el mintha az alap 50el nyomnád) Mondjuk ebbõl nemtom mennyi igaz, 200es ancent magic-el két tápos fireball egy ork warrior. Ha neked kevesebb lesz akkor igen....
Namegpersze nyomjad felfelé a manát. Erre még annyit, hogy csak akkor tanuld meg a permanens italok elkészítését ha KÖNYVEKBÕL vagy KÜLDIKBÕL, (de NEM tanulópontokból) összeszedted a 40 alchemy pontot. Egyébként nem éri meg....(egy permmana ital +4et ad a manádhoz)
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ez másnál is elõfordul, vagy csak az én egyéni problémám?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
www.gamekapocs.hu
Ez a Renwik amúgy kibaszott poén! 😄 Csak az a kicsit illúzióromboló, h "vénsége" ellenére olyan testalkata van, h becses pólóválogatottunkból pozitív irányban tûnne ki.. A másik poén Samuel hû követõinek megnevezése, de nem lövöm le.
Egy-egy ilyen mókásság kárpótol az idióta bugokért, most pl. egy láthatatlan farkassal harcoltam fél percen keresztül, aztán elõbukkant az avarból...
[merlinw.org]
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ja és nem 1.08-as verziószámot kellene kiirnia? Mert nekem 1.07-t ír,pedig mindkettõ fent van elvileg.
\"We are only slaves to our temptations\"\"
"This patch can by applied to any version of Gothic 3 - no matter if it was patched before or not. You do not need to install both patches."
Térképet rögtön az elején az ork fõnök hullájánál találod.
Why so serious?
Kérdések:
Hogy lehet eldobni tárgyakat?
Létezik olyan térkép? Mert mikor azt akarom kinyitni nem mutat semmit.Ha meg kell találni akkor hol van? Azt mutaja valahol, hogy éppen hol járok, mert azon az elnagyolt "térképen" azt sem tudom hol vagyok?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
amúgy Varant nagyon fíling, legjobb rész a játékban =)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Addíg eljutottam, hogy most már elindul, de mikor azt mondom New Game betölt és a töltés végén kifagy ezzel a hibával: