Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
mer azt a keresõbe akartam
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
de valaki monnya meg, h melyik fájl a magyar cucc...és hova rakjam fel.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
Why so serious?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
ha lelkiismereti problémát okoz a console használat, akkor ugyanígy levonathatod magadtól az 5 lp-t és kereskedõnél eldobhatsz 5000 aranyat. 😊 szerintem nem csít ez így.
jah, a console commandok terén nézd meg a jowood fórumait.
ezel most mit lehet kezdeni
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Nem akarok pofátlan lenni, nem az én stílusom ezért Spoilerbe írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
www.gamecopyworld.com
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Nab*zdmeg. Át kell álni a sötét mágiára...
Az italok pedig nem 6féle növénybõl készülnek hanem csak 3 hozzávalóból és ebbõl az egyik a "vial", viszont vannak különbözõ receptek, ami így sztem rohadtjól ki van találva Pl. manaitalt lehet manaplant-ból, magic root-ból, fire nettle-bõl, vagy valami gombából (nemtom mi a neve) Az eredmény ugyanaz. (Egyébként régen ugyanígy volt csak ott többfajta manaital volt. Ez szvsz sokkal egyszerûbb) Mellesleg mágusnál alap hogy megtanulod a manaitalt elkészíteni, mert 1:rohadtsokat spórolsz vele 2:az árusoknál nem kapsz annyit hogy elég legyen
Erõre, meg vadászatra abszolút nem gyúrtam semmit. Tény hogy varázslóval nem úgy kell játszani mint a harcossal. Sokkal jobban kell okoskodni! Sokszor kell futni, és olyan cseleket használni mint a bloodlust vagy a fear, de aki ezeket sikeresen az hamar belejön. Idõigényes mágust játszani, igen, ez ugyanígy volt az elõzõ két részben is, de rá lehet érezni a szépségére....
Legalábbis Myrthanaban lehet okoskodni. De pl most Nordmarban tényleg csak a hent megy (És zabálja a manaitaljaimat!)
Amit bárhol lehet használni: lightning, és ennyi. FB meg az iceball (vagy mi) az csak a gólemek ellen jó. Mivel fire mage skillt nem lehet tanulni (nincs aki tanítsa), ezért szinte végig a villámmal nyomultam. Érdemes még a démont is használni, elég táp, kb azonos erejû a Gotha-démonnal (vagy erõsebb, ha sok az AK). 1 gond van vele, h néha spontán megtámad... Manából kb 300-at érdemes összeszedni, 50-es szint körül fölvinni 500-ra. HP-re felesleges adni, str-re, huntra is. Sztem még érdemes megtanulni a +1 LP/szint dolgot is, hasznos. Manaregen alap, gyúrni kell a 250 AK-ra, kb lvl 25-30 között meglehet. Addig gond a manapoti.
Spellek, amik hasznosak: bloodlust (fõleg, ha a démon meghülyül), fire rain (a démon ilyenkor megtámad, mert ez a spell mindenkit sebez egy bizonyos területen, viszont jó felszabadításnál), sleep, light, fire és iceball, amnesia, öngyógyítás(self-heal). Kb ennyi, max még 1-2.
Amik feleslegesek: állatidézések és szelidítések, soul travel, démonon kívûl bármi más idézése (démon sztem messze a legerõsebb), frostwave, flamewave.
Ugye optikai egered van? =) Azok szoktak felugrálni. ha igen, próbáld ki egy másik egérrel is, sztem az lesz a baj, hogy az egered szarakodik.
csekkold a cdgalaxist.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
250-es ancient knowledge-et elég hamar össze lehet szedni. én kb. fél nap alatt el tudok menni 15-20. szintre bármilyen karakterrel. könnyû a szintlépés. mire belekezdtem egyáltalán a fõszálba (xardas kutatása), már megvolt nekem a fenti mama visszatöltés. de mondom, addig is lehet alvással tölteni manát. a potion-t meg hagyjuk meg harci helyzetekre.
PB <#mf2>#mf2>
mana meg alvással visszajön. tessék aludni is, nem csak potiont nyomni.