Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

littleNorbi
Na mi a helyzet a magyarítással?

Raptor 2
Á, nemnagyon találom...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

hurrá 😄😄
Raptor 2
Na fiuk, adjatok 10 percet, kihajkurászom azt a filet

nem baj az 😄 nekünk kell: Raptor: szerintem olyat keress hogy Speech_Hungarian.pak...vagy valami olyat amiben benne van ez hogy Speech_"valami".pak

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Ha németrõl fordítottak (ami valszeg így van, faszság lenne fordítást fordítani), lehet necces lesz az angol versionnel...
Magyar fájlokat télleg fellehetne rakni.
Raptor 2
ja véletlenül irtam, h. nem megy
mer azt a keresõbe akartam

Raptor 2
nem megy

Raptor 2
Nekem megvan a magyar verzió, ma rohantam, és megvwettem <#hehe><#beka3><#gunyos1>.
de valaki monnya meg, h melyik fájl a magyar cucc...és hova rakjam fel.

Magyar fájlt plz, az nekem is kéne.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Köszi

Why so serious?

vki tényleg felrakhatná a magyar fileokat, ha ki lehet bányászni
Ottto
Hát kénytelen leszek akkor ehhez nyúlni. Rákényszerülök szal nem vonunk le semmit 😄

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

vg22
Nahjó akkor az egyszerûbb módszer itt

vg22
Élõholtak éjszakája😊

vg22
ITT le van írva hol van Hanson.

lwb
nem kell. console-lal taníttasd meg magaddal és kész. elvileg gondolom a monasteryben vagy vengardban lehetne tanulni, csak nem adja be. ez bug.

ha lelkiismereti problémát okoz a console használat, akkor ugyanígy levonathatod magadtól az 5 lp-t és kereskedõnél eldobhatsz 5000 aranyat. 😊 szerintem nem csít ez így.

jah, a console commandok terén nézd meg a jowood fórumait.

koschwarz
a gurut meg kell találni...<#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nem tud valaki segíteni mert nekem nagyon nem akar elindulni pedig pachelve van crackelve is és kijön 1 olyan üzi hogy:Where is the guru?
ezel most mit lehet kezdeni
rvn
Ioles által említett dolog engem is érdekelne

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

izsook
Vagy ha már lúd, akkor az egész DVD-t 😊))))

Ioles
Sziasztok!
Nem akarok pofátlan lenni, nem az én stílusom ezért Spoilerbe írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akinek meg van már a magyar verzió az feltudná tölteni vhova a magyar fájlokat? Nagyon megköszönném!

Nem tudja valaki, hogy Nordmarban merre találom Hansont? Elvileg õ vezetne el Xardas-hoz, és Grim a wolf clan fõnöke el is mondta merre van a fickó de akkor nem jegyeztem meg mit mondott a quest logba meg nem mentette el. Össze-vissza szaladgálni meg nincs kedvem. Fõleg nem Nordmarban.

Why so serious?

izsook
Ja azt vágom.

lol, ez tetszett
Gideon Wieth
köszönöm...

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szaruman
Gondolom az a bug van neki, h nem lehet új játékot kezdeni.
www.gamecopyworld.com

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

koschwarz
minek? kezd újra.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Szaruman
Learn quickly. Sebastian tanítja reddockban, ha összeszeded a 10 heal plantot neki. 100 AK kell hozzá, szintlépésnél 11 LP-t kapsz 10 helyett.

Gideon Wieth
valaki ad egy linket nekem játék eleji mentésre ha szépen kérem 😊 Privibe is jöhet :'( SEHOL NEM TALÁLOK :'((

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

izsook
Én már standard fekete mágiával kezdtem. Mit akartam még ez a +1LP/szint ez micsoda?

Ottto
Túzmágus perket nem tanítják? o.O
Nab*zdmeg. Át kell álni a sötét mágiára...

Ottto
Nemtom varázsbotok sztemelég jók. Nekem legalábbis van egy, ami +25öt ad a manámhoz. Ez nagyobb csatákban egy elit orkot is jelenthet! Közelharcra is tudom használni (nem túl hatásos, de nem is gyenge), bár tény hogy fõleg csak a fireballokat lõdözök.

Az italok pedig nem 6féle növénybõl készülnek hanem csak 3 hozzávalóból és ebbõl az egyik a "vial", viszont vannak különbözõ receptek, ami így sztem rohadtjól ki van találva Pl. manaitalt lehet manaplant-ból, magic root-ból, fire nettle-bõl, vagy valami gombából (nemtom mi a neve) Az eredmény ugyanaz. (Egyébként régen ugyanígy volt csak ott többfajta manaital volt. Ez szvsz sokkal egyszerûbb) Mellesleg mágusnál alap hogy megtanulod a manaitalt elkészíteni, mert 1:rohadtsokat spórolsz vele 2:az árusoknál nem kapsz annyit hogy elég legyen

Erõre, meg vadászatra abszolút nem gyúrtam semmit. Tény hogy varázslóval nem úgy kell játszani mint a harcossal. Sokkal jobban kell okoskodni! Sokszor kell futni, és olyan cseleket használni mint a bloodlust vagy a fear, de aki ezeket sikeresen az hamar belejön. Idõigényes mágust játszani, igen, ez ugyanígy volt az elõzõ két részben is, de rá lehet érezni a szépségére....

Legalábbis Myrthanaban lehet okoskodni. De pl most Nordmarban tényleg csak a hent megy (És zabálja a manaitaljaimat!)

Szaruman
Varázslóval tegnap vittem végig, az egész röhejesen könnyû volt. 400+ AK-val zártam a végén, az orkok közül mindenki 1 lightning volt, kivéve az elit warikat. Meteor mindenkire elég, 90 mana, _bárkit_ leszed 1 db, területre hat.
Amit bárhol lehet használni: lightning, és ennyi. FB meg az iceball (vagy mi) az csak a gólemek ellen jó. Mivel fire mage skillt nem lehet tanulni (nincs aki tanítsa), ezért szinte végig a villámmal nyomultam. Érdemes még a démont is használni, elég táp, kb azonos erejû a Gotha-démonnal (vagy erõsebb, ha sok az AK). 1 gond van vele, h néha spontán megtámad... Manából kb 300-at érdemes összeszedni, 50-es szint körül fölvinni 500-ra. HP-re felesleges adni, str-re, huntra is. Sztem még érdemes megtanulni a +1 LP/szint dolgot is, hasznos. Manaregen alap, gyúrni kell a 250 AK-ra, kb lvl 25-30 között meglehet. Addig gond a manapoti.
Spellek, amik hasznosak: bloodlust (fõleg, ha a démon meghülyül), fire rain (a démon ilyenkor megtámad, mert ez a spell mindenkit sebez egy bizonyos területen, viszont jó felszabadításnál), sleep, light, fire és iceball, amnesia, öngyógyítás(self-heal). Kb ennyi, max még 1-2.
Amik feleslegesek: állatidézések és szelidítések, soul travel, démonon kívûl bármi más idézése (démon sztem messze a legerõsebb), frostwave, flamewave.

nekem szokott ilyet csinálni, bár nem túl gyakran szerencsére.
Ugye optikai egered van? =) Azok szoktak felugrálni. ha igen, próbáld ki egy másik egérrel is, sztem az lesz a baj, hogy az egered szarakodik.

izsook
Oké akkor folytatom varázsló pályafutásomat kicsit másképpen amit ruhára meg botraköltenék az megy kardra meg páncélra.

izsook
Én még nem találkoztam a problémával... Sajnos nem tudok segíteni esetleg és lehet nevetni fogsz nekem akkor szokott ilyeneket csinálni a gépem, ha merül a rádiós egerem, akkor a pointer megy felfele a képernyõn magától, de mint mondtam ez elég spec. eset.

Shaman
már rég lehet kapni a magyar verzsönt (najó nem rég,de 2 napja)....

csekkold a cdgalaxist.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

rotator
Legalábbis egy részük (a content jellegû).

Mike
#8045-ös kamerakezelésre tudtok vmit mondani?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

😄 hánykor jön a magyaritás?
lwb
mama=mana (nem tudok írni)

lwb
én a hivatalos fórumokon olvastam, hogy nagyon gyengék. amikkel eddig találkoztam azok is karcsúk.

250-es ancient knowledge-et elég hamar össze lehet szedni. én kb. fél nap alatt el tudok menni 15-20. szintre bármilyen karakterrel. könnyû a szintlépés. mire belekezdtem egyáltalán a fõszálba (xardas kutatása), már megvolt nekem a fenti mama visszatöltés. de mondom, addig is lehet alvással tölteni manát. a potion-t meg hagyjuk meg harci helyzetekre.

izsook
A varázs staff se?

Tekem, jók ezek az aránaharcok, csak kissé egysíkúak. Mindenhol van 3 ellenfél, akiken kb 5 perc végigmenni (ok, Varantban még nem voltam), slusszpassz. Kis kombókat belevihetnének a kiegben mint pl. harc 2 ellenfél ellen, harc vadállatok ellen (ha már folyton a gladiátor kifejezést emlegetik..), esetleg kötött fegyverekkel való küzdelem (ökölharc, kard, fejsze, kétkezes kard, stb)...
izsook
Ebbe az a szar, hogy játék közben suttyózok, mire meg kész a varázsló vége a játéknak
PB <#mf2>

izsook
Na mind1 most már végig küzdöm így esetleg feltolom az erõmet és kardozok kicsit.

lwb
bot (staff) nem ér semmit. ne is gyúrj rá, felesleges. ruhát tudsz venni a monasteryben nordmarban (térképen rajta). fire mage ruhát.

mana meg alvással visszajön. tessék aludni is, nem csak potiont nyomni.

lwb
mármint nem egy db fireball kilõve, hanem az az egy támadó spell elég a játék 80-90-ára.