Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem meg szaggat mnit az állat 😄DD kilép lefagy roszul nemnt roszul tölt vissza 😄DD egyébként a fehér kéernyõt valam ibeálítás okozza lejjeb nemtudom pontosan ..de han ulán van akkor van ez de ha középre rakod akkor valami mitudom én .. like .. vagy valami iylesmi van ....

grebber
De ezek hol vannak valami titkos helyeken?

Next PC upgrade: 2022

Elvileg 12. Nekem van most 6, pedig még se Nordmarban se Varantban nem voltam. Bár ilyenkor úgy szokott lenni, h már mindent bejárok és még mindig hiányzik 1-2...
Nálam is volt ilyen még az 1.7-el és nem volt magyarítás fent. De fordítva jelentkezett: alacsony beállításoknál jött elõ, akkor ha közel mentem valamihez. Geforce 6800-al.

A megoldás az volt, hogy feljebvittem a csúszkákat. Egy kicsit lasabb lett, de látok valamit 😊
Szerintem a csúszkákkal kel ott is állítani, persze egy új driver sose árt.

Matthewpamer
Hát elakartam indítani kapásból 2 hiba :\

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

tibor16
ezt tapasztalom én is. Elõtte nem volt semmi ilyen. Annak tulajdonítottan, hogy a felbontást feljebb raktam. Viszont, hiába állítottam vissza, a villogás maradt. Lehet, hogy a magyarítás lenne az oka? - erre nem is gondoltam. Megpróbálok egy új ATI drivert.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

grebber
Az a gáz amióta fenntvan a magyarítás meg az 1.08 nemtudom mi zavar be de sokszor elkezd fehérem vibrálni a kép és szinte alig látom a gamet 😞

Matthewpamer
HihetetLAN vagy 😊)
Most töltöttem le a játékost, elõször felrakom a magyarosítást utána meg ezt és jó lesz elvileg?

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Matthewpamer
HihetetLAN vagy 😊)
Most töltöttem le a játékost, elõször felrakom a magyarosítást utána meg ezt és jó lesz elvileg?

Ahamm! Hát erre nem gondoltam.
Köszönöm az infót, lesz egy gonosz varázslóm. 😊
Ha ez mûködik akkor elõlröl kezdem a magyarítással. Pedig Cape Dun-t már felszabadítottam.
Vagy 30-szor visszatöltöttem, mire sikerült de nem baj 😊

Elröl jut eszembe:
Ez azt jelenti, hogy nemlehet váltani a karakterek között.

vg22
Asszem már valaki leírta, hogy új játékot csak úgy kezdjünk, hogy elõtte kilépünk a játékból, mert egyébként a korábbi mentésünket a memoriában hagyja, és ezért nem tudsz tanulni a könyvekbõl, mert a korábbi mentés szerint azokat már elolvastad. Jah és nyugodtan állhatsz az orkok oldalára, nem lesz game over.

grebber
Sok könyv fölé csak odaál azt mondja nincs semmi érdekes benne.
Alig találtam eddig párat amibõl lehetett tanulni.

Lázadok táborában a barlangban egy mágus adott küldetést gyûjtsem össze az összes tûzserleges.Ez összesen hány db valaki összegyûjtõtte már õket? Hol találhatóak ezek mert még véletlenül sem találtam 😞

Ohhh ba***g én most töröltem le a játékot és a dvd-jét a géprõl pont akkor amikor megjelent a magyarosítás<#rinya><#rinya><#rinya><#duma><#falbav><#falbav>
Sziasztok!

A történet mennyire lineáris?
Úgyértem a Wenzeles résznél Cape Dunban az Orkok is megkérnek rá, hogy a lázadókat zúzzam le.
Mivan ha teljesítem az orkok kérését és a másik oldalra pártolok?
Game Ower lesz ? 😊 vagy a rossz oldalon is végig lehet játszani egy teljesen más történetetet

kreálva?<#gonosz2>

Kipróbálnám magam is, de ha új karaktert indítok -már többet is próbáltam, mert a jelenlegivel csak jót akarok cselekedni-, akkor nem hajlandó tanulni a könyvekbõl.
Ez miért van?
A könyvek tartalma véletlenszerû?

Az elsõ karim tanult a könyvek olvasásakor. Én varázsló akarok lenni, amihez nélkölözhetetlen az õsök tudása.

grebber
Na már nekem is magyar lett 😄 így már sokkal jobb.

tibor16
sziasztok, nektek nem tûnik kissebbnek a terep mint ahogy beharangozták? A G2 az Addonnal szerintem sokkal nagyobbnak... Kissé csalódtam, amikor kis gyaloglással ellehetett érni a következõ falut.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

rage
Amit 1.08-as crack-ként beletettél a csomagba, az a Razor-féle 1.07-es crack. Mind az 5 file ugyanaz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

tibor16
nem felülírni, hanem a teljes kitömörített könyvtárat barakni kell
"3. Ezután a fenti zipet kitömöríti a Data könyvtárba. (így kell kinéznie a végén: Data\Projects_compiled\ - és ebben 4 fájl."
sztem ez lehet a hiba - külön könyvtárban van! ahogy kitömörítetted.

Ha Faringba befogadtak már a vadászok közé (befogadott a város), akkor menj vissza ahhoz a pasihoz, akinek odaadtad a követ és õ ad egy küldit, hogy vidd el Angir kövét a sírboltba. Elvileg ez lenne az elsõ ancestor stone-os küldi. Nekem az utolsó volt <#crazya>

grebber
Na nekem sem müködik magyarítás 😞

Feltettem alapgamet rá az 1.07 majd 1.08-as patchet.
WinHex-el megnyitottam a Projects_compiled.pak fájlt és áttírtam a leirtak szerint ( ezen a képen látható is)

Ezekután töröltem a Strings.pak fájlt majd azt a 4 fájlt felülirtam (Gothic3.exe,engine.dll,script.dll,game.dll és script game.dll)

Eliditom a gamet és nincsen semmilyen szöveg nem látszanak 😞

Vajon mi lehet a gond?

Hogy futna? P4 3GHZ 1024Mb ram Geforce 6800Gs(256Mb)
Nah jó lehet hogy én vagyok a balf**sz vagy nem tudom de nekem nem megy! Sajnálom, de örülök, hogy segítettél nekem MerlinW, és hálás vagyok érte. Majd holnap felnézek és majd írok, ha írsz valami okosságot még (de az az írás úgyis kérdés lesz) 😄.

Jó8 mindenkinek és kellemes Gothicozást!!
Nem tudom, de nekem sajnos nem megy... Mostmár nem tudok vele mit tenni... Nem baj akkor most Gothic II-zöm addig is, de majd eldõl, hogy mi lesz. Még mindig azt írja ki amit mondtam, amikor az autorunnal csinálom, de amikor a másikkal (az asztalival indítanám) nem történik semmi!
Nagyon köszöm meg is próbálom
MerlinW
1.07 benne van a Razoros verzóban a crack mellett. Ha nem az van akkor lejebb írtam, bármelyik játékos oldalon megtalálod.

gothic3.com, gothic3.hu, fileshack.com, dlh.net, 3dgamers, gamespot, stb... Release patch-nek hívják.

[merlinw.org]

Ne haragudj már hogy ilyen "hülye" vagyok csak végképp nem értem ezt, és ezért kérem a segítségeteket, mert olvastam már jót is rosszat is, de mellesleg imádom a gothicot mert a kettõt kijátszottam vagy háromszor, az egyet még nem mert nem sikerült megszerezni😛, és a hármat is megpóbálnám ha menne.

Nagyon köszönöm a segítségeteket!
ööö nem tucc nekem küldeni egy 1.07es linket😄
Meg még azt nem tudom, hogy amikor feltelepítettem, valami Microsoft Visual C++ vagy ilyesmi kihoz, hogy nem talál valami dll-t. Bocs hogy ezt most mondom, de már álmos vagyok.😄
MerlinW
Scripts könyvtárat is bemásoltad?

Nemtom.. 2 dolog jut ilyenkor az eszembe (asszonyomon kívül). Egyik hogy indítsd el az 1.07-es patch-et, ami uninstallálni fogja magát, majd újra az 1.08-ast, majd crack.

Ha így sem megy akkor telepítsd újra a játékot... Tényleg nem tudom mi lehet, nekem szanaszét van már szedve a Gothic-om a magyarítás miatt, mégsem csinál ilyet😊

[merlinw.org]

Áhh!

Nem tudom hogy miért nem megy! Leszedtem egy 1.08as patchet, crackeltem amit mondtál, és kiírja azt, hogy

Operation: open
File: C\Program Files\GAMES\Játékok\Gothic 3\gothic3exe
Parameter:
C\Program Files\GAMES\Játékok\Gothic 3
Flags: 10

Nah ez mit jelent. Már mióta csak ezt hozza ki!
Kérdés: Angir kövét merre találom meg (A tûzklánnál kapott küldetésben, amikor vissza kell állítani az õsök erejét)? Ha jól emlékszem ez volt Faringba Ali ládájába, de azt oda kellett adni valakinek... Minden kõ megvan, kivéve Angiré nincs. HELP!!
MerlinW
Mediumon, a gothic3.hu-s beálításokkal fogjuk rá, hogy jól. Játszható...

[merlinw.org]

Figyelj már még annyit hagy kérdezzek, hogy neked hogy megy a game? Amit látok configot azon neked hogy mennyire fut?
MerlinW
Nem, nem kell. Ha nem akarod, akkor a Data könyvtárat ne másold be, csak a többit.

engine.dll
game.dll
Gothic3.exe
script.dll

De ha mindent bemásolsz akkor sem történik semmi, amíg nem hexeled szét😊

[merlinw.org]

Bocs ha csalódást okozok😄 de ugye nem kell a "magyarosítást" felpakolni! 😄 tehát ha crackelem az elég neki ugye?
MerlinW
És valóban, igazad van😊 Csak az téved aki dolgozik😊 (tehát nem szabad dolgozni😊)

[merlinw.org]

CS@
Köszönet a magyarításért a készítõknek és a természetesen MerlinW áldásos munkájának! <#worship>
Egy aprócska észrevétel(amire 5mp után magától is mindenki rájön a csatolt kép segítségével) a stringtables.bin az stringtable.bin, így természetesen nem AKÁRMItringtables.bin –re kell átírni, hanem AKÁRMItringtable.bin –re.

MerlinW
Aham. 1.08-as patch-et letöltitek, feltelepítitek, oszt a lenti csomagot odadobjátok neki. (Aki még nem csinálta meg - ezután csak a hexeditálás és a Strings.pak törlése szükséges. Leírás a csomag Data könyvtárában)

Minden gyönyörûen müködik, agyontesztelve. A Crack egy Razor+Avidios+MerlinW ötvözet. Erõs mint az acél😊

[merlinw.org]

Knox
Srác, Te nem vagy kispálya =)

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Kicsit elkapkodtam az elõzõ írásomat! Annyit kérdeznék, hogy amit most ratkál fel, azzal megy rendesen a Gothic magyarul + minden, és az 1.08as patch kell hozzá? Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de ez nekem új😊 remélem nem jelent gondot nektek!
Sziasztok!

Szia MerlinW remélem emléxel mit írtam? Mert annyit kérdeznék, hogy ezt amit felraktál megy akkor, csak nem kell onnan crackelni?
MerlinW
Jelentem elolvastam, értettem, vettem, rendben😊

[merlinw.org]

MerlinW
No, amíg nem találok bin/pak készítõ cuccot (forráskódot már találtam, de ahhoz lusta vagyok hogy megírjam a programot... valaki úgyis megcsinálja majd..😊), összeraktam nektek egy mûködõ 1.08-cas crack-es magyar csomagot.

Leírás benne.

[merlinw.org]

Ment a privi, ha esetleg nem vetted volna észre... 😊

MerlinW
"Cape Dun = Borús-fok" Lehetne sötét köpeny is<#idiota>

[merlinw.org]

MerlinW
1,2,9,10 senem rossz... sõt😊

[merlinw.org]

Hát szerintem + 3 játék van közte ami említésre méltó számomra ezek pedig:
4,7,8
A többi valami ultra s***<#shakehead>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Az elnevezésekben a Gothic 2 fordítását, és a Gothic3.hu oldalt vettük alapul, de inkább az elõbbi volt nagyobb segítség. Már az elején tisztáztuk, hogy az elõzõ részekre épülõ fordítást fogunk csinálni, nem pedig egy teljesen újat.
Tehát megmaradtak az eddig megszokott/megszerett elnevezések.
Néhány példa:
- Árnyékfutó
- Dögevõ
- Tárnarák
- Ragadozó
- Földrabló
- Vérlégy

- Királyszár
- Tûzcsalán
- Földigyopár
- stb, stb.

Ami nem volt 1-2-ben, annak értelemszerûen mi találtunk ki nevet.
Városokat, személyeket csak akkor fordítottuk, ha beszédes a neve.
Pl. Cape Dun = Borús-fok, de Myrtana meglepõ módon Myrtana maradt. 😉

MerlinW
Upsz csak végiggörgettem, énkérekelnézést<#idiota>

[merlinw.org]

a_n_d_r_e_w
olyannyira senki, hogy még te sem ;P
délben az volt az elsõ dolgom, hogy belerakjam 😊

One Vision. One Purpose.