Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Utoljára írok a témában.

1. Ha feltetted a 1.08-at és nem megy a mellékelt crack-el: telepítsd újra, 1.07-es (Release EUR) patch-et tedd fel (Razornál amit adtak hozzá), crack-eld.
2. A csomagomból a Data könyvtár tartalmát másold a Data könyvtárba
3. Hexeditorral végezd el a leírt mûveletet
4. Töröld a Data könyvtárból a Strings.pak file-t.

---------------------------------------
Csomagban a file-ok:
"Data" könyvtár - magyarítás
Többi - 1.08 alternatív crack

Ékezetes karakterek: gothic3.ttf

Remélem ezek után nem lesz gondja senkinek. Lényeg hogy angolul elinduljon a játék.
Ha elindul lehet magyarítani. A magyarításnak semmi köze a patch-crack-ekhez....

---------------------

Baleex vazz FAQ, keresõ, visszaolvasás 10-et...?

[merlinw.org]

BaLeeX
A magyar gothic3.ttf-et felteszi valaki? Gondolom abban már van ékezetes betû is. Más betûtípussal nem akarom felülírni nem tudom mûködne-e.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Nah végre köszönöm mindenkinek a helpet aki segített, és végre mostmár egy a gothic 3! Meg vagyok lepõdve, hogy azért amit írtak hogy megy mellette! Csak egy nagy problémám van, hogy néha be-be villan egy fehér négyzet amikor felveszek valamit! Azzal mit lehet kezdeni? Amugy teccik nagyon! Eléggé élvezetes!

Nekem egy AMD 2200+ XP-n; Inno3D 6600LE 128 mb ddr, és 1 gb (2x512 samsung ramon) mediumon 1024*768on elfogadhatóan megy (kiéve a shader ami 1.4es, mert anélkülis szép a játék!)😊 Remélem tudtok még ebben segíteni! További jó estét és kellemes játékot!
Kösz a helpet.

PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)

Nah sikerült elindítani a Magyarosítás-t.
Leírom hogyan hátha vanak még rajtam kívül olyanok akiknek ez problémát okoz.
Tehát:
Le kell tölteni a FAQ ból a magyarosítást: ez van a FAQ ba idézem " Hallottam hogy megjelent magyarul, de nem akarom újra letölteni/megvenni. Hogyan tudom a feliratokat kicserélni?
Köszönd MerlinWnek: Egy csomagban, leírással, Hexeditorokkal, fordítással 3MB" letöltöd és kapsz a csomagba egy DATA mapát abbõl a projects_compiled mappát be kell másolni a játék data mappába törölni kell a játék Data mapából a strings. pak filet és a hex editoral le írja mit írjál át utána ments egyet írd felül a Gaothic3.ttf amit kaptá azal. és mehet a játék.
Ha kell segítani szolj vagy Üziz azt meg kapom.

Nah be másoltam indítom és ki írja a játék hogy ismeretlen kódolásu file és hogy törölni kéne.

vg22
Ahogy elnézem a readmejébõl az lemaradt hogy a mellékelt data mappából a projects_compiled mappát be kell másolni a játék data mappába, biztos ez maradhatott ki.

Letöltöttem és úgy csinálnám de itt valami nem jo.Mondja nyisam meg megnyitom írjam át átírnám de már amit megnyitottam az is át van írva alap ból olyanra amit õ kér meg mentsem el az is meg volt.De itt valami akor sem stimel😊1.08 as patch et nem tettem fel, mert ebbe írja hogy a 07. is jo

Letöltöttem amúgy a faq ból a hexes fordítós csomagot.

vg22
Hallottam hogy megjelent magyarul, de nem akarom újra letölteni/megvenni. Hogyan tudom a feliratokat kicserélni?
Köszönd MerlinWnek: Egy csomagban, leírással, Hexeditorokkal, fordítással 3MB ITT

Elolvastam. mint mindíg én olvasok ha nem értek valamit FAQ tól kezdve viszamenõleg 4-5 oldalnyit.De azé kössz elolvasom még egyszer de ha neked mûködik akor leírhatnád nekem😊

vg22
FAQ jószívvel ajánlom

Hali mindenki megvettemn az új gépem megy a gothic végre mint állat nem is voltam 1 hétig gépközelbe sem így most olvasom hogy van már magyarítás visza olvastam és csak azt látom hogy vagy 10 féle képen lehet magyarosítani, valaki átír ,valaki csinál ,valaki telepít.Akinek mûködik leírhatná hogy hogyan csinálta meg azt meg köszönném, én 1 féle verziót próbáltam az átírósat mikor a g3.ini be kell irogatni de nekem a menübõl eltûntek a szavak is.Tehát valaki légyszi írja le pontosan hogy hogyan csinálta meg köszi.

tibor16
szerintetek itt is vannak megölhetetlen szereplõk? Kíváncsiságból Urukot kicsaltam a farkasok közé, csak mielõtt kicsit besegítve lenyomtam volna, lezuhantam a partoldalon.
Más - a betût feltettem - Arial - de a menüben asszem Times-t használ, pedig csak 1 ttf-et láttam. Nem az a gond, hogy ennek az Arialnak a boldja kellene neki? Ettõl még jó a játék, meg ékezetek rendben vannak, csak kérdem.. mert egy ideig nem, de aztán újra villogni kezdett.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

MerlinW
1. Eddig az összes 1.08-as crack mûködött. A hiba a felhasználóban van.
2. A jelenlegi 1.08 crack-ek csak annyit tudnak hogy elindulnak. De az 1.07-es funkcióival.

Tehát az 1.08-cat csak akkor akard feltenni ha -szopni akarsz, -ha már van normális patch.

Mert ugye gcopyworld-ön is írja hogy csak ideiglenes megoldás. De lassan egy hónapja ezt papolja mindenki.

[merlinw.org]

A gothic3.hu -n van egy leírás arról, hogy kit hol talász.

Az új fiókom: DevLupius

tibor16
Néztem, hogy az eredeti betûtípusát mibõl csinálhatták, de nem találtam hasonlót. Van vkinek vmilyen tippje?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
szia, ilyenkor, mielõtt crackelsz egy játékot, amit meg fogsz crackalni fájlokat, ki szokás menteni hogy mikor újra pecseled vissza tud tenni a hivatalos változatot. A creckre jóhogy nem megy fel a hivatalos verzió..

serito
Mûködik ez a cucc?? Kipróbáltad már?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

sziasztok kicsit bajban vagyok rem,élem segitetek monterában vok es egy Dominik nevû embrert kellene megtalálnom de sohol sincs nem tudtok segiteni picit hol van??? alõre is köszike
megcsináltam, mégsem megy az 1.08
Nem értem miért
egy program sem fut, a temp könyvtár is üres...passz

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

MerlinW
Nemtom, de nem árt neki.

[merlinw.org]

köszi.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Ja hát ha nem "titkos helyeken" lennének nem lenne poén kajtatni utánuk.. 😄 Amúgy a legváltozatosabb helyeken össze-vissza. Tûzmágusoknál, lovagoknál, de az se elképzelhetetlen, h éppen egy szerencsétlen rabszolga túr ki egyet a trágyából szarlapátolás közben.. 😉
Az 1.08-as patch elõtt kell patchelni a játékot ?

MerlinW
Frissítettem a FAQ ban szereplõ csomagot. Tartalmazza a fontot is.

[merlinw.org]

Hmuda
"Gold Balance" vagy barterelés.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

serito
Még egy kérdés:

Kereskedésnél kijelölöm mit akarok eladni és ugye annak van egy értéke. Mikor azt nyomom kereskedés nem kapom meg az árát de az árú a másik félhez kerül ez hogy lehet????

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

vg22
Raptor felrakta azt is, csak le kell tölteni.

tom mi a baja...a Gothic3.ttf fájlban nincsennek hosszú magánhagnzók, nagybetüsök.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

sziasztok kicsit bajban vagyok rem,élem segitetek monterában vok es egy Dominik nevû embrert kellene megtalálnom de sohol sincs nem tudtok segiteni picit hol van??? alõre is köszike
Nekem nem megy fel az 1.08-as patch.
Kiírja, hogy zárjak be minden futó programot, ûrítsem a temp foldert, stb.
Ezeket mind megcsináltam mégsem indul.
Vkinek valami ötlete ?
A razoros verzió van meg
Köszi!

Nekem annyi bajom van hogy amikor valami tárgynak amit a képernyõn látok, vagy ha kiirja hogy kész a küldetés, és ha a kezdõbetû hosszú (á,é,ú,û,õ) akkor nem jelenik meg az a betû, hanem mindig valami más jel...miért? és hogyan orvosolható???

MerlinW
Lassan egy hete megjelent.

[merlinw.org]

Mikor jelenik meg a magyar verzió?
bazza
visszaolvastam, elnézést.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

bazza
FAQot updateljétek már plz.
[url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gothic_3.shtml#Gothic%203%20v1.08%20(1.8.25817.0)%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]1.08 crack[/url]

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Az a gond MerlinW hogy már 1.07essel is próbáltam és nem megy sajnos. De nem tudom majd késõbb talán megpróbálom talán nem.😄
serito
Mégegyszer köszi a magyarítást ( meg persze a többieknek is akik részt vettek a projectben) most már tényleg megértek minden küldit!!!!

serito
Olyan gondom van, hogy játék közben kb 20 lépés megtétele után a kép kimerevedik (kb 3-5mp-re) közben olvassa a vinyót aztán megint fut aladás mentesen. Melyik ini beállítást kellene megváltoztatnom?
A gépem az aláírásban olvasható. Az ini beállítás az 2 GB ramnak megfelelõen van belõve.
Környezet med. részletesség med. AA nincs .

MerlinW
Akinek nem megy, az logikusan használja az 1.07-est.

[merlinw.org]

Matthewpamer
medium grafikán 50 fps körül néha lemegy 20-ra
:\

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

vg22
Ha a visual c++os üzenetre gondolsz, akkor szedd le a windows installer 3at és a tools mappából tedd fel a visual c++t, elvileg akkor nem fog hibaüzit írni.

Nah ha nekem valaki elmondja mi a baja akkor nagyon fogok örülni! (Nézd meg lejjebb a hiba üzenetemet!)

Segítsegtek mert már kipróbálnám😄 pls
Eredeti a játékod?
Mert az 1.8-as patchre nem tudom, mennyire szerencsés az 1.7-es cracket rátenni. Amíg nem csinálnak hozzá valós törést, én maradok 1.7-nél.
Matthewpamer
Nah elindult a játék
DE
nagyon villognak az emberek körül ilyen fekete hasábok 😄
nektek is?
Nah felteszek egy ujabb catalystot meg mindent feldobok maxra a játékban

Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!

Hoppá, tényleg. Sajnos már késõ. Amúgy aki nem akarja tudni az meg ne olvassa el. 😊

Why so serious?

PTW
Nem kéne ezt SPOILERbe rakni, már neharagudj?!!!

littleNorbi
Hol találom Ortega-t ?