Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hisz a csalás nem szép dolog!<#ejnye1>#ejnye1>
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Játsz sokat, bele fogsz jönni<#vigyor4>#vigyor4>
Mi érteleme van ennek? olyan mintha beírnál egy kódot, hogy megkapd az XY kardot vagy iylesmi! Hidd el, tovább fogod szeretni a gámát, ha nem "más viszi végig helyyetted"!!!!!
(pl.: king's sword, sword of the ancestor, stb.), meg azt is, hogy a kovácsolással mennyire jó kardokat lehet készíteni...azt észrevettem már, hogy a magam készítette fegyverek sebzése alapesetben 10-el nagyobb mint a boltban vett ugyanolyan fegyveré...csak az a kérdés, hogy megéri-e kovácsolni, ha mondjuk egy talált fegyver a legerõsebb úgyis.😊
Hogy lehet varázsolni? És ha szintet lépek utánna kapok 10 learn pontot de azzal mit csináljak? Amikor megnyomom a c-t akkor feldob egy menüt. Van benne piros háttérszinnen cuccok azok mire jók?
Elõre is kök!
Valakinél volt hasonló?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Én egy szarvast keresek, de nemtalálom sehol, ez goto XY talán segítene.
Thx
Az új fiókom: DevLupius
Én is köszönettel tartozom MerlinW-nek a segítségért. A gothic játékok a legnagyobb kedvenceim voltak...már az elsõ rész is lenyûgözött a hatalmas bejárható területeivel...a másodiktól padlót fogtam...és most a harmadik egyszerûen sokkolt. Szerintem biztos hogy álmodok, valaki ébresszen fel. hehehe
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
(Nem olvasom a forumot, csak a faq-ban láttam, h ott még nincs jelezve - szóval sorry, ha már írta vki)
Lehet neked is elmentek a szarvasaid "bányászni" 😊
Add el, mert az ára viszont nem csökken.
Volt még vagy 6-8 varázslatom is.
Cross bow-ra szerintem totál felesleges volt költeni.
Kétkezes fegyvereket se nagyon használtam.
Kovácsolásra is felesleges volt, simán összejött volna az 50 a bónusz pontokból.
A Pajzs2 is felesleges, mert egyetlen egyszer sem blokkoltam 😊
Hunting skill is elég lett volna kevesebb, csak kiegészítõnek használtam, de így is 6-8 lövés volt egy black troll.
A varázslatok nagyon brutálak, fõleg a meteor (egy meteor - egy troll <#vigyor1>#vigyor1>)
Legközelebb mágust indítok, mert a mana regenrációval, végre játszható lesz a mágus, nem úgy mint a G1 és G2-ben. De csak akkor állok neki, ha lesz rendes patch, mert így is kétszer kellet a konzol segítségét kérnem fõküldi(!) befejezéséhez.
Ha lehet hogyan?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
A Render.PrefetchGrideCellSite=10000 címû sort kellett egy kicsit megbabrálnom és lám most akadásmentesen fut a game 1280x1024 AA: ki növényzet: ki azon kívül minden maxon.
Egy kérdés: A városba akarok bejutni Faring-nél. Van 3 Ork akiknek "kedveskedni" kell és akkor beengednek, vagy csatlakozni kell a vadászokhoz és velük engednek be. Próbálok csatlakozni a vadászokhoz de nem akarnak vadászni tanítani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még egy kérdés:
Egyik vadász azt kéri a tánítás fejébe, hogy vigyem el neki a félénk szarvas húsát. Mikor lelövöm a félénk szarvast egyszerûen csak a hús kepom meg de nem teljesül a mission. Mi a gond? Hogy kell megölni a szarvast, vagy melyiket mert már egy egés hordát levadásztam?
Elõre is köszi aki segít!!
hm...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Transformation varázslatokat Druidák tanítanak. Monteraba vezetõ kerülõúton van egy.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
★ 汤姆 李
\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
néhányszor forogj körbe
egyébként fura, mert nekem minden maxon van (a 4xAA kivételével) és ezzel együtt szépen fut. (most az opciókban lévõ details-rõl beszélek, mindezt 1680x1050-en, ami nem rossz teljesítmény - a gépem: A64 3200, 2 giga ram, 7600GT)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
One Vision. One Purpose.
*Posse*T.W.D*
két kérdés:
1. városban mérted? ott sajnos leesik (valszeg hiba), fõleg ha csata van
2. szabadban? töltögetés miatt akadozik állandóan, vagy ha sokáig egyfele nézel sem szökik fel?
One Vision. One Purpose.
megnyugtatlak: ha 200x100-ban tudnál játszani ultralow beállításokon, akkor is töltögetne.
Nem tudom megérteni, hogy miért van egyes emberekben az a kényszer, hogyha egy picit tölt, akkor levesznek mindent minimumra, aztán elsírják magukat minden fórumban.
A játék bugos. Memóriakezelését oktatni kellene, mint ellenpéldát. Gyakorlatilag egyáltalán nem szabadítja fel a már nem szükséges objektumokat, precache-selést sem igazán ismeri, stb.
De ettõl függetlenül a garfikai motor igazán szép, és sokkal kevésbé gépigényes mint a konkurens megoldásé. (persze bugos ez is itt-ott)
One Vision. One Purpose.
(élsimítás, anizó szûrés kikapcsolva természetesen)
*Posse*T.W.D*
Amúgy aréna harcok után mindenkit ki szoktam fosztani, de Angartól egyszerûen nem vitt rá a lélek hogy elszedjem cuccait.
Mit csináljak vele.. ha beteleportálom magam, akkor egy templomban vagyok, és a király, és köztem rohatt sok ork van! Hogy vegyem rá alázadókat, h. segicssenek orkot gyakni???
Nem tudom hogy az én szavam mennyit ér, de én leültem jáccani... Fehéredett amit mondtam, gondoltam leszedek hozzá egy drivert! Megtettem, a gép jó is gyors is meg minden! De a driver elõtt is, meg utánna is sajnos tapasztalok olyat, hogy 800*600-ban mindent lowra húzva töltöget, nem is keveset! Azért ez már zavaró... Nem tudom hogy én vagyok maximalista, vagy ez az amit mondtak az emberek hogy mennyire optimalizálatlan! Persze majd jön ki a patch, én legalább is addig nem nagyon nyúlok hozzá maximum ha nagy kedvem és felkészültem rá! Amugy kimondottan teccik a harc, a grafika médiumon is kiváló, csak ez a hatalmas gépigény ne lenne!
Nah jó8 és aki pedig jáccik ezzel a remek gamevel az szórakozzon jól, addig még spanolok ezzel a Xardasszal a 2-ben!😄 Jó8 ha van valakinek ötlete, hogy miért szaggat, mert nem a gépem vagy a driver rossz, hanem valami akkor írjon mindenféle képpen!