Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Raptor 2
Biztos nem szereti a játék a csítereket!!!
Hisz a csalás nem szép dolog!<#ejnye1>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Szia! A kapott learning ponintokat, el tudod "költeni" egy-egy tapasztaltabb karakternél! Mert itt így megy a fejlõdés, hogy az adott képességeket egy tanár tanítja meg neked pénzért+learning pointért cserébe. Ha beszélsz egy ilyen személlyel(elég gyakoriak) kirodik hogy egy-egy tanulnivaló hány Learning pointot vesz igénybe(LP) pl: 5 LP...

Játsz sokat, bele fogsz jönni<#vigyor4>

Raptor 2
Sztem ne kérdezd ezt, teljesen elrontja a játék élményét...
Mi érteleme van ennek? olyan mintha beírnál egy kódot, hogy megkapd az XY kardot vagy iylesmi! Hidd el, tovább fogod szeretni a gámát, ha nem "más viszi végig helyyetted"!!!!!

Raptor 2
Van a játékban T-rex?? Mer láttam képeken, és hallotam, h. az orkok rettentõen fosnak tõlük...<#hehe><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Olyan ember, aki már végigvitte, vagy már nagyon a végefelé jár, leírhatná, hogy mondjuk a jobb fegyverek kinél/hol találhatóak
(pl.: king's sword, sword of the ancestor, stb.), meg azt is, hogy a kovácsolással mennyire jó kardokat lehet készíteni...azt észrevettem már, hogy a magam készítette fegyverek sebzése alapesetben 10-el nagyobb mint a boltban vett ugyanolyan fegyveré...csak az a kérdés, hogy megéri-e kovácsolni, ha mondjuk egy talált fegyver a legerõsebb úgyis.😊

Csõ!
Hogy lehet varázsolni? És ha szintet lépek utánna kapok 10 learn pontot de azzal mit csináljak? Amikor megnyomom a c-t akkor feldob egy menüt. Van benne piros háttérszinnen cuccok azok mire jók?
Elõre is kök!

serito
A Console-al kapcsolatban az mitõl lehet, hogy mikor lehívom egy fekete kockás csík ereszkedik le a képernyõ felsõ részébõl de karaktereket nem látok és nem is tudok írni.
Valakinél volt hasonló?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Mike at home
aha! így sebez akkor a malac a kõ alól!

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

serito
Pedig ott van!!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Letudnád írni a konzol parancsokat paraméterekkel együtt....
Én egy szarvast keresek, de nemtalálom sehol, ez goto XY talán segítene.
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Nandusz
Nekem is sikerült az UltraEdit progival korrigálni a hexadecimális bejegyzést. (Ezt a progit lehet 45 napig használni ingyen). Nekem nem kellett patchelni a játékot...az eredetivel is full magyar.
Én is köszönettel tartozom MerlinW-nek a segítségért. A gothic játékok a legnagyobb kedvenceim voltak...már az elsõ rész is lenyûgözött a hatalmas bejárható területeivel...a másodiktól padlót fogtam...és most a harmadik egyszerûen sokkolt. Szerintem biztos hogy álmodok, valaki ébresszen fel. hehehe

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

chalezlopez
Jeee...full magyar lett 1.08 patchel...Mega THX MerlinW-nek!

Vamos Argentina!

rvn
hol leheta kovácsoláshoz szükséges dolgokat megszerezni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Na sikerrült magyarítani - egy másik hex editorral.
Raptor 2
Ember ez kemény char-lap

Azt ugye tudjátok, hogy az 1.08-as patch-hez is van már crack a gamecopyworld-ön pár napja?
(Nem olvasom a forumot, csak a faq-ban láttam, h ott még nincs jelezve - szóval sorry, ha már írta vki)
Az megtörtént 😊. Átírni mégsem engedi????
Ez biztos így van pontosan: Render.PrefetchGrideCellSite ? Mert így nem találom az ini-ben.
Azt észrevettétek, hogy vannak nagy malomkövek több városban is és ha felemelitek +5 erõt ad? Én vagy 4-et vagy 5-öt találtam ilyet.

Nekem egyszer volt egy fõ küldetésem, amiben egy ürgét kellet eltennem láb alól (nem írok konkérumokat, hogy ne legy spoiler) égre-földre kerestem az ipsét, de nem volt ott, ahol lenni kellet. Erre beírtam a konzolba, hogy "goto XY" és a föld alatt kötöttem ki. Értsd ez alatt, hogy a világ alatt voltam a semmi közepén, felettem látszódtak a hegyek és a tárgyak és ott állt az ürge a semmiben. Szerintem kiesett a térképbõl. Persze fejbevágtam és visszateleportáltam egy vársba, de nagyon durva bug volt.
Lehet neked is elmentek a szarvasaid "bányászni" 😊

Nem lehet õket visszajavítani, eg kicsit élezhetsz rajtuk, de annyit se ér, mint haottnak a csók ...
Add el, mert az ára viszont nem csökken.

Na, sikerült végigtolni. A végére Terminátor lettem:

Volt még vagy 6-8 varázslatom is.

Cross bow-ra szerintem totál felesleges volt költeni.
Kétkezes fegyvereket se nagyon használtam.
Kovácsolásra is felesleges volt, simán összejött volna az 50 a bónusz pontokból.
A Pajzs2 is felesleges, mert egyetlen egyszer sem blokkoltam 😊
Hunting skill is elég lett volna kevesebb, csak kiegészítõnek használtam, de így is 6-8 lövés volt egy black troll.
A varázslatok nagyon brutálak, fõleg a meteor (egy meteor - egy troll <#vigyor1>)
Legközelebb mágust indítok, mert a mana regenrációval, végre játszható lesz a mágus, nem úgy mint a G1 és G2-ben. De csak akkor állok neki, ha lesz rendes patch, mert így is kétszer kellet a konzol segítségét kérnem fõküldi(!) befejezéséhez.

BaLeeX
Kopott fegyvereket lehet javítani vagy eladhatom õket?
Ha lehet hogyan?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Én eredeti magyar verzióval 1.08 -as patchel játszok, úgyanúgy villognak a textúrák 😞

Azokat nem oltából, hanem a vízmágusoktól személyesen lehet megtanulni.

Én 3 -at találtam, a negyediket elnyelte a föld 😊 seholsem találom, lehet, hogy a sivatagba ment mert úgy megijedt 😊

A félénk szarvas küldi akkor lesz sikeres, ha lelövöd az összes félénk szarvast. Azt hiszem négyen vannak, de úgyis kiírja, ha lelõtted az összeset.

serito
Ezzel küzdök én is!!

serito
Jó neked! De köszi már megoldottam a problemát.
A Render.PrefetchGrideCellSite=10000 címû sort kellett egy kicsit megbabrálnom és lám most akadásmentesen fut a game 1280x1024 AA: ki növényzet: ki azon kívül minden maxon.
Egy kérdés: A városba akarok bejutni Faring-nél. Van 3 Ork akiknek "kedveskedni" kell és akkor beengednek, vagy csatlakozni kell a vadászokhoz és velük engednek be. Próbálok csatlakozni a vadászokhoz de nem akarnak vadászni tanítani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tom azt kéri, hogy vigyem el neki Ali ajándékát és akkor bevesz a vadászok közé, Wilson meg azt kéri, hogy adjam el az egyik bõrt az egyikOrknak. A bõrt sikeresen eladtam és elvettem Ali-tól az ajándékot de mikor az ajándékra kttintok azt mondja kell egy láda. Milyen láda kell ide? Ebbe kell betenni az ajándékot és úgy adni Tomnak?

Még egy kérdés:
Egyik vadász azt kéri a tánítás fejébe, hogy vigyem el neki a félénk szarvas húsát. Mikor lelövöm a félénk szarvast egyszerûen csak a hús kepom meg de nem teljesül a mission. Mi a gond? Hogy kell megölni a szarvast, vagy melyiket mert már egy egés hordát levadásztam?
Elõre is köszi aki segít!!

Mike at home
a szarvasos küldetésben az a jó, hogy hiába kapok el pár szarvast (jéggel belövök közéjük) akkor is raw meat lesz belõle nem deer meat
hm...

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
köszi, azóta találkoztam már eggyel

Ottto
Sehonnan...

Transformation varázslatokat Druidák tanítanak. Monteraba vezetõ kerülõúton van egy.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Szerintem be kell regisztrálni.

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Nem idevág de lenne egy kérdésem: A DirectX 10-hez , azt már tudom hogy Windows Vista kellesz, de milyen vid kártya????? Vagy az teljesen mind1? nekem 6600 GT-ém van...hogy is van akkor ez?

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Bocs, ha hulye a kerdes, de: miert nem lehet a hexeditorral atszerkesztettet letolthetove tenni (atszerkeszted, tomorited-zip/rar-felrakod) Azt akkor csak be kellene masolni Total Commanderrel aztannyi. Joval kevesebb kerdes lenne...

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Nekem a hex miért nem engedi átírni?
Mike at home
a mentésen kivül honnan tudom, hogy hány óra van?

Mike at home
még egy segítséget szeretnék kérni? merre találom a bal lenti varázslatokhoz tartozó oltárt? (most fejbõl az istennek sme ugrik be mi ennek a csoportnak a neve)

Mike at home
Mennyire szabad az orkok mellé állni, és mondjuk felnyomni a lázadókat? lesz ebbõl vmi hasznom, vagy a többi helyen ugyanúgy rühellni fognak az orkok mint eddig? vagy meg tudom tenni azt valahogy a a kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon? (meg kéne találnom Xardast és kikérdezni mit mûvel éppen, én sajnos? még mindig bízom benne)

Mike at home
ilyet nálam is csinál, fõleg ha játék közben átlépek kicsit netezni, utána kell egy kis idõ míg helyrerázódik

néhányszor forogj körbe

egyébként fura, mert nekem minden maxon van (a 4xAA kivételével) és ezzel együtt szépen fut. (most az opciókban lévõ details-rõl beszélek, mindezt 1680x1050-en, ami nem rossz teljesítmény - a gépem: A64 3200, 2 giga ram, 7600GT)

tibor16
ki próbáltam, de szvsz nem az a hiba. Amíg az ékezet nélküli betû típus volt fent + a magyarítás, mindebn második lépésnél villogott, amikor feltettem a Merlines ttf-et 😊 - onnantól csak a vélhetõ map határoknál (amikor érezhetõ, hogy átmegy egyik térképrõl a másikra - mert töltögetni kezd). Amíg angol volt nem villogott, úgyhogy azért írogattam egy korábbi hsz-ben a betûtípusokról, de nem volt vele sikerem - mind1.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

a_n_d_r_e_w
próbálkozz valamivel magasabb beállításokkal, nem hiszem hogy sok fps-t vesztenél (bár a 27-30 low-on aggasztónak tûnik a szabadban)

One Vision. One Purpose.

Kaszi46
Egyhelyben állva nem város felé nézve "normális"(27-30), forgásnál nagyon akadozik, csatáknál szintén.

*Posse*T.W.D*

a_n_d_r_e_w
nem az nem normális.
két kérdés:
1. városban mérted? ott sajnos leesik (valszeg hiba), fõleg ha csata van
2. szabadban? töltögetés miatt akadozik állandóan, vagy ha sokáig egyfele nézel sem szökik fel?

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Remélem utoljára kell elmondanom, hogy a 800x600xlow és még mindig töltöget között nincs összefüggés (legalábbis korántsem akkora)
megnyugtatlak: ha 200x100-ban tudnál játszani ultralow beállításokon, akkor is töltögetne.
Nem tudom megérteni, hogy miért van egyes emberekben az a kényszer, hogyha egy picit tölt, akkor levesznek mindent minimumra, aztán elsírják magukat minden fórumban.
A játék bugos. Memóriakezelését oktatni kellene, mint ellenpéldát. Gyakorlatilag egyáltalán nem szabadítja fel a már nem szükséges objektumokat, precache-selést sem igazán ismeri, stb.
De ettõl függetlenül a garfikai motor igazán szép, és sokkal kevésbé gépigényes mint a konkurens megoldásé. (persze bugos ez is itt-ott)

One Vision. One Purpose.

Kaszi46
sziasztok! Az normális hogy nem megy az fps, alacsony grafikai részletességnél, és 1024as felbontásnál 17 fps fölé? Konfigom: p4 2.4\1gbram\gef6800(1200\450), szûz windows, legújabb driverek, játék 1.8ra peccselve.
(élsimítás, anizó szûrés kikapcsolva természetesen)

*Posse*T.W.D*

Nekem már az elsõ harcnál beugrottk páran hacolni én meg alig gyõztek megmenteni öket, bár két névtelen rebel igy is meghalt... Nekem ugy sikerült kitakaritanom öket legkönnyebben h az épületek között össze-vissza mászkálva lenyilaztam öket.

Amúgy aréna harcok után mindenkit ki szoktam fosztani, de Angartól egyszerûen nem vitt rá a lélek hogy elszedjem cuccait.

grebber
Na kiprobáltad új ATI driverrel ?

Next PC upgrade: 2022

Raptor 2
Megszereztem a teleportkövet, ami a fõvárosba viszz...
Mit csináljak vele.. ha beteleportálom magam, akkor egy templomban vagyok, és a király, és köztem rohatt sok ork van! Hogy vegyem rá alázadókat, h. segicssenek orkot gyakni???

Jó Estét!

Nem tudom hogy az én szavam mennyit ér, de én leültem jáccani... Fehéredett amit mondtam, gondoltam leszedek hozzá egy drivert! Megtettem, a gép jó is gyors is meg minden! De a driver elõtt is, meg utánna is sajnos tapasztalok olyat, hogy 800*600-ban mindent lowra húzva töltöget, nem is keveset! Azért ez már zavaró... Nem tudom hogy én vagyok maximalista, vagy ez az amit mondtak az emberek hogy mennyire optimalizálatlan! Persze majd jön ki a patch, én legalább is addig nem nagyon nyúlok hozzá maximum ha nagy kedvem és felkészültem rá! Amugy kimondottan teccik a harc, a grafika médiumon is kiváló, csak ez a hatalmas gépigény ne lenne!

Nah jó8 és aki pedig jáccik ezzel a remek gamevel az szórakozzon jól, addig még spanolok ezzel a Xardasszal a 2-ben!😄 Jó8 ha van valakinek ötlete, hogy miért szaggat, mert nem a gépem vagy a driver rossz, hanem valami akkor írjon mindenféle képpen!