Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És az asszonyt meg sem említem..
[merlinw.org]
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
Ha kifogy a lőszer a fegyveredből, nem kell aggódni, mindig van nálad egy tartalék tár, még akkor is, ha meztelenül ugrasztottak ki az ágyból.
[merlinw.org]
GCW-t is csak nézitek, nem olvassátok?
"Note: This ain't a proper fix as it is using the v1.07 EXE but it's the best/only solution for now!"
A magyarításnak semmi köze a patch-hez. Megy 1.07-el is, sõt az 1.01-el is.
[merlinw.org]
Egyébként amire emlékszem a patchnotes-ból, az úgy is lesz a mûvelet után, szal gyakorlatilag jó a cucc 😊
és hol írom át a + nullát?
én még nagyon az alapoknál vagyok, és ész nélkül nem merek nagyon belepiszkálni at ini-be.
Why so serious?
Gothic 3 v1.08 (1.8.25817.0)
remélem segitettem.
Hogy 1GB rammal játszhatatlan az azért tré nagyon 😞
Remélem jön még pár gyorsító patch!
Next PC upgrade: 2022
Újratelepítettem, felrak 1.08patch, ini fileban + 0 -t beírtam és hibátlanúl mûködik.
Az új fiókom: DevLupius
- nem az 1.07-re tetted fel az 1.08-ás patch-et
- 1.08 esetén nem másoltad be a scripts.dll-t és Script könyvtárat.
[merlinw.org]
Körülbelül merre találom??? Légyszi NE pontos helyet aggy meg, hanem csak körülbelülre...
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
közben?
pedig az eredeti magyar verzióm van meg.
a gép hibája vagy a játéké, vagy van-e hozzá valamilyen javítás a 2.patchet már fölraktam de ugyan úgy csinálja.
az a kérdésem lenne,hogy myrtanába vissza lehet-e menni a g3-ban?
mármint van-e olyan küldi.
[merlinw.org]
Ez hasonlít leginkább a T-Rexre, talán kicsit kisebb, bár így is brutális. Egy meteor azért hazavágja 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Great Sword - Trelisben, a hassasin ládájában - sebzés:130 (megáldva, megélezve)
Master Sword (bonus: Master Two Weapons) - Ishtar felé menet, 4 Ogre õrzi - sebzés:125 (megáldva, megélezve)
Runesword (bonus protection)- Saját kovácsolás - sebzés:135 (kovácsolva, megáldva, megélezve)
Sword of Ancestors (bonus protection) - Saját kovácsolás, terv Ishtarban) sebzés:150 (kovácsolva, megáldva, megélezve)
Kings Swordot nem találtam meg, kovácsolással sokkal jobb fegyverek készíthetõek, mint telálhatóak (+10 sebzés) és a Runeswordot és a Sword os Ancestorst én csak kovácsolni tudtam. Kovácsolásból meg csak 50 pont kell, az simán összejön a bónuszokból úgy, hogy nem is kell rá költeni pontokat.
[merlinw.org]