Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Valaki tud valami infot mikor jön a következõ patch?
Armorra visszatérve nekem semmi nincs ami védene alap cuccban vagyok de nem is akarok annyit költeni rá amennyibe kerülnek.
Akiknél lehet tanulni ott van pl olyan hogy a "kardforgatás mestere akarok lenni" na ha ezt választom akkor kiirja hogy nincs meg az elõfeltétele.
Mi az elõfeltétele????
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
(De utálom az északi kontinenst.. havas, randa, sok mégrandébb szívós lénnyel😊 Ma letámadott egyszerre 4 kardfogú vagy 10 goblin és két troll.. volt ám iszkiri😊)
[merlinw.org]

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
annál a küldetésnél amikor állítólag fel tom szabadítani braga-t és a nomádok megállnak ott a romoknál, mert majd onnan indulnak támadni, csak engem várnak,de én 2 napig ott ácsorgok mellettük és meg se mozdulnak , csak állnak ott azokkal a ... lándzsákkal............
MIt kell ilyenkor tenni?
vagy ez is egy bug?
elõre is thx
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Én bent kerestem a házakban, sõt a vérszomjjal ki is csináltattam a többiekkel annélkül hogy bepipultak volna rám a többiek hátha nála van, de nem volt nála semmi 😊
Míg minden más skillt szinte bárhol és bármikor meg lehet tanulni, mert mindenki ismeri városszerte.
Legyen az kovácsolás, Vadászat, tolvajlás, Prémkereskedés bármi. 😊
Most van még egy ork sámán Sildenben aki megígérte hogy meg tud tanítani egy két trükköt ha felmegy a repum 75% ra - Már megint repugyûjtés 😊 -, de ahogy körülnértem a faházában, szerintem õ csak egy újabb alkimista trainer lesz. Még 8% kell és megtudom 😊
Keresem Larsont a farkasklánbol kell a beleegyezése a kovácsoláshoz és nem találom Ruha mondot valamit ,de már nem emlékszem mit...
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
A hammer klánnál lehet 100 ércért páncélt venni, de megéri? Megvette már valaki? Melyik rebel páncéllal egyenértékû?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Keresõbe ennyit találtam:
lementem a sivatagba megtanulni a Mana regeneraciot
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
fura egy rpg amiben nem lehet üzletelni, és az egész világon ugyanolyan árak vannak, bár lehet, hogy a Gothic2-ben sem üzleteltem anno, már nem emlékszem
[merlinw.org]
#9096: montera felszabadítása és lootolása legalább 100e, da he még nem akarsz ilyen drasztikus lenni, akkor kovácsmesterség kitanul, vesz El bastardo vagy bastard sword terveket, és nekiesik nagyételben gyártani 😊))
One Vision. One Purpose.
Next PC upgrade: 2022
Az orkoknál levõ fegyverek 200-270 aranyat érnek + 1+2 3-5000 aranyat érõ cucc is van olykor. Egy kisebb csata után 20-30ezer arany beúszik...
"egybõl nekem ugranak, hogy tolvaj!"
Amnesia scroll, eltûnsz hosszú idõre, vagy eladod a lopott cuccokat.
[merlinw.org]
Legfeljebb bukok néhány questet, de kit érdekel... 😊
Elég kemény harcnak tûnik, a nehézséget meg nem szeretném levenni. Inkább elmegyek egy (vagy két) másik városba lépek 4 szintet ott is, mert akkor lesz meg a 250-es õsi tudásom. 😊
Báár a tehenek leölésénél is úgy volt, hogy a zsoldosok majd maguktól elmennek, de nem igazán akarnak.
Ez mondjuk érthetõ is, hisz ki hallott már olyan zsoldosról, aki tejet iszik? <#idiota>#idiota>