Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt a karakterlapodon tudod megnézni. Rámész a képesség ikonjára és kiírja mi kell hozzá.

Why so serious?

grebber
Ti kikhez csatlakoztatok?

Valaki tud valami infot mikor jön a következõ patch?

Armorra visszatérve nekem semmi nincs ami védene alap cuccban vagyok de nem is akarok annyit költeni rá amennyibe kerülnek.

Akiknél lehet tanulni ott van pl olyan hogy a "kardforgatás mestere akarok lenni" na ha ezt választom akkor kiirja hogy nincs meg az elõfeltétele.

Mi az elõfeltétele????

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
áháá, köszi😊

[merlinw.org]

Meg kell tanulni a remove claws and teeth /vagy valami hasonló/ képességet. Például Jens, a vadász Cape Dunon kívül, tanítja.

Why so serious?

MerlinW
Skacok kardfogat hogy szerezhetek? tigrisvadászat nem ad... hm. Vagy kellene hozzá valamilyen vadászképesség?

(De utálom az északi kontinenst.. havas, randa, sok mégrandébb szívós lénnyel😊 Ma letámadott egyszerre 4 kardfogú vagy 10 goblin és két troll.. volt ám iszkiri😊)

[merlinw.org]

deestroy
FAQ- ban már megvan!

deestroy
gépigény?

Ez történik ha túl sok a booze.

vg22
Monterában csinálgatom a küldiket, és ott ki a besúgó, mivel éppen csinálom a zsoldosok hûségét, és nem akarom feladni az ottani lázadót<#nemtudom>

littleNorbi
Mit jelent az, hogy ha egy ember nevét zölddel írja ?

peeter22
Megeshet, hogy bug vedd be egyedül a várost nincsenek sokan, de Diegot vidd ki a városból nehogy meghaljon azt mikor bevetted megmondod neki, hogy menjen vissza.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

hi!
annál a küldetésnél amikor állítólag fel tom szabadítani braga-t és a nomádok megállnak ott a romoknál, mert majd onnan indulnak támadni, csak engem várnak,de én 2 napig ott ácsorgok mellettük és meg se mozdulnak , csak állnak ott azokkal a ... lándzsákkal............

MIt kell ilyenkor tenni?
vagy ez is egy bug?

elõre is thx
Jaja, akartam is mondani, hogy ha nem okozott inkompatibilitást és használható akkor bátran hegeszd bele a hunítás csomagba 😉 Sajnos nem tudtam/tudom tesztelni az országon eluralkodott memóriaárak miatt....
peeter22
Lapozz vissza pár oldalt linkeltem egy képet ahol rajt van ki hol leledzik a játékban.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Á, köszi meglesem.
Én bent kerestem a házakban, sõt a vérszomjjal ki is csináltattam a többiekkel annélkül hogy bepipultak volna rám a többiek hátha nála van, de nem volt nála semmi 😊

Nem ismeri a fickó, és ez a legbosszantóbb, ugyanis már 7 városvan jártam és ez az egyetlen mágus akitõl tanulni is lehet.

Míg minden más skillt szinte bárhol és bármikor meg lehet tanulni, mert mindenki ismeri városszerte.
Legyen az kovácsolás, Vadászat, tolvajlás, Prémkereskedés bármi. 😊

Most van még egy ork sámán Sildenben aki megígérte hogy meg tud tanítani egy két trükköt ha felmegy a repum 75% ra - Már megint repugyûjtés 😊 -, de ahogy körülnértem a faházában, szerintem õ csak egy újabb alkimista trainer lesz. Még 8% kell és megtudom 😊

30-60-60 a védelem + 45 hideg ellen

a háza mellet-mögöti ládában van a bizonyiték.

Kérlek valaki segitsen már!!!!

Keresem Larsont a farkasklánbol kell a beleegyezése a kovácsoláshoz és nem találom Ruha mondot valamit ,de már nem emlékszem mit...

vg22
Az a páncél a 34k s nordmari páncél tulajdonképpen, szerintem csak a hidegellenállásban erõsebb a többi hasonló páncélnál.

A Vörösdokki volt tûzmágus-alkimistánál próbáld meg.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Szerintem véletlenszerûen lehet találni ládákban, barlangokban. Én ott találtam...

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Sysfox
Most kezdtem el magyarul a játékot (megvártam a magyarítást), a lassúságtól eltekintve nagyon jó a játék! Nekem nagyon bejön ez a világ, remélem még sok meglepetést tartogat... 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Ez jó volt...<#buck>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

CS@
Kérdezd meg még vagy 3X hátha az sem fog segíteni aki egyébként tudna.

Elsõ lépés az emberréválás útján.<#wink>

Próbáltam utánanézni, de nem találtam sehol, ezért megkérdezem itt 😊
A hammer klánnál lehet 100 ércért páncélt venni, de megéri? Megvette már valaki? Melyik rebel páncéllal egyenértékû?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

vg22
Végül sikerült kijutni onnan, mivel úgy tûnik egy domb alá estünk be, aztán amikor elkezdett lejteni a domb kijutottunk. Mondjuk miután ugrottam egyet a semmiben tulajdonképpen széttet karokkal és lábakkal lebegtem inkább, de azon már meg sem lepõdtem<#idiota>

reménytelen
Még soha nem találkoztam ilyen dimenzióátlépõ-idõutazó vortexszel a játékban <#idiota>
Ez õrület, Harci képességeket minden utcasarkon lehet tanulni, az összes városba, de a mana regent hol, vagy kinél lehet? Meg az egyébb mágiát erõsítõ skilleket?

Keresõbe ennyit találtam:
lementem a sivatagba megtanulni a Mana regeneraciot

Hali Tudna v.laki segíteni hogyan szerezzek gyorsan mágikus ércöntvényt az érc kard készítéséhez? nagyon megköszönném
vg22
törölt hozzászólás

Mike at home
hûha, köszi, túlléphetek a nyershúson, feltaláltátok nekem a tüzet 😄D

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Megállsz a tûz elõtt, bal egér klikk. A koma leül, és a kardján megsüti a nyers húst. Így az 20% életerõt ad vissza 10% helyett.

Mike at home
az ok, gondoltam már rá, de a tûznél nincs hova kattintani

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Köszi a választ.
MerlinW
Te hogy csinálnád?
Én odamennék a tûzhöz és leülnék...😊

[merlinw.org]

Mike at home
ahá, mert a kereskedésben itt sajna nincs pénz
fura egy rpg amiben nem lehet üzletelni, és az egész világon ugyanolyan árak vannak, bár lehet, hogy a Gothic2-ben sem üzleteltem anno, már nem emlékszem

Mike at home
hogy tudsz húst sütni?

MerlinW
Játszál csak, hidd el mindenre rá fogsz jönni..😊 Legszebb dolog egy játék elején, felfedezni a lehetõségeket..😊

[merlinw.org]

Bocsi de milyen szobroknál?
Mike at home
75% felett bemehetsz, én már rég beszéltem vele, amikor a lázadók kapcsolatával beszéltem

a_n_d_r_e_w
de ez nem akármilyen méreg, síma mérgem már volt jópár 😉
#9096: montera felszabadítása és lootolása legalább 100e, da he még nem akarsz ilyen drasztikus lenni, akkor kovácsmesterség kitanul, vesz El bastardo vagy bastard sword terveket, és nekiesik nagyételben gyártani 😊))

One Vision. One Purpose.

grebber
PL szobroknál vagy arra alkalmas személyeknél aki tud tanítani persze arany ellenében!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
"hogy a jóistenbe képes valaki összeszedni 90k-t? vagy 150-et? (páncélra)"

Az orkoknál levõ fegyverek 200-270 aranyat érnek + 1+2 3-5000 aranyat érõ cucc is van olykor. Egy kisebb csata után 20-30ezer arany beúszik...

"egybõl nekem ugranak, hogy tolvaj!"

Amnesia scroll, eltûnsz hosszú idõre, vagy eladod a lopott cuccokat.

[merlinw.org]

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet felhasználni a tanulás pontokat. Elõre is köszi a választ.
peeter22
5 szarvas van nincs külön húsa lényeg legyen nálad 5 nyers hús mikor Chrissel közlöd, hogy levágtad õket. Ha nem találod akkor javaslom egy kicsit menny másfele majd egy kis idõ után menny vissza és, ha mákod van Chris-tõl nem messze megtalálod az uccsót.

Ráadásul amíg nem teljesítettem ezt, nem merem se megenni, se megsütni a nyers húst, mert az inventory-ban nincs külön feltüntetve, melyik a szarvas húsa. Pedig megsütve kétszer annyit gyógyít...

Chris szeretné, ha vinnék neki "félénk szarvas húsát". Már négyet levadásztam, de semmi. Mennyit kell , És hol a manóba van a többi ?

Hát legyen.<#violent>
Legfeljebb bukok néhány questet, de kit érdekel... 😊

Elég kemény harcnak tûnik, a nehézséget meg nem szeretném levenni. Inkább elmegyek egy (vagy két) másik városba lépek 4 szintet ott is, mert akkor lesz meg a 250-es õsi tudásom. 😊

Báár a tehenek leölésénél is úgy volt, hogy a zsoldosok majd maguktól elmennek, de nem igazán akarnak.
Ez mondjuk érthetõ is, hisz ki hallott már olyan zsoldosról, aki tejet iszik? <#idiota>