Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pár farkas, semmi több.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

b-type
Van korlátozás a magammal vihetõ cuccok súlyánál?
Mert eddig nem találkoztam vele, de a kézikönyvben van egy ilyesmi, egészen pontosan:
" Bár természetesen nem hordhatsz magadnál több tonnányi felszerelést,.."
..mert nálam már volt pár tonna 😊)
..vagy csak magasabb nehézségi szinten jön elõ? (most normálon van)
..visszaolvasgatnék de túl sok a spoiler. 😞

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

grebber
Sorry hogy nem irtam bele az elõzõ kommentembe de nemtud valaki magyar DVD boritot linkelni?

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na Rufusst kijutattam a táborból.Most kell majd futni utánna kiváncsi vagyok miféle veszedelmekbe rohanok bele miatta 😄
Elég szépen gyarapszik a vagyonom szerencsére.

Microtus
Kipróbáltam még a játék elején az állatszelidítést egy farkason, nem sokáig volt velem, észre sem vettem mikor eltûnt mellõlem, gondoltam leölték szegényt vagy valami bug ez is. Eltelt a játékban is, és a valóságban is jópár nap, mikor ismét arrafelé vitt utam, erre mit látok rohan felém a fûben, boldogan vonyítva, lol.. tisztára mint a Lassie-ben

Mike
nemtom nekem tûnt-e csak fel, de hõsünk az elején tapasztalható visszafogottságot mellõzve egyre cinikusabb 😊 és ez nagyon tetszik
csak az utóbbi hétvége termése a:
"látom megint strázsa lettél", "öltél már orkot? - nem de erõsen edzek! - még egy bogarat sem tudnál megölni" vagy "ki találta ki ezt a jelszót? - hát én - idióta!" nagyon jó 😄

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

tibor16
szia - kerestem a manualt, gothic3.hu-n és itt is de nem találom, ha tényleg fent van, kérlek írd már le, hogy hol találom..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Mike
a ranger bow-ra is mit kellett kuporgatnom
a bastard sword "dokumentációja" 😊 is 12k volt

Mike
én bíz összeszedem még azt is

Mike
konfigot pls! elég a proci/memoria/grafk

Mike
küldj át nekem úgy 90k-t, köszi!

serito
Csakk viccbõl írtam én is, "[email protected]" fakanalakat én sem szedem össze.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Bird of Fury
Sziasztok! Ha a megjelenitessl nicnsenek problémáim csak szakadozik egy ici picit meg neha nagyon azt memoria berakással leeht orvosolni?

Fly on my side!!!

Nem feltétlenül kell mindenböl, nekem annyi aranyam van h nem tudook vele mit kezdeni ugyhogy amig el nem fogy nem adok el semmit.

serito
Nem tudom pontosan mikre gondolsz de kipucoltam a várost még az utolsó fakanalat is elvittem. Mindenbõl pénzt kell csinálni nem?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Mike
aha, világos
ötletem sincs mi okozhatja

Mike
Gothában összeszedtél mindent amíg üres volt, tahát amikor már kipucoltad, és még nem költözött be senki?

Az arabok lazán bealáznák az orkokat ha lehetne😄

a_n_d_r_e_w
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát ha amiatt nem is ugranak egymásnak, elõbb-utóbb vmiért kitör a háború. Én csak azt vettem észre, hogy Faringban megölik Alit, és az összes többi városban is egymásnak esnek az Orkok és a Hashishik. fõleg Varantban szembetûnõ ez

One Vision. One Purpose.

serito
Gotha:
Nem tudom mire gondolsz ezzel "összesezdtél mindent amikor még üres volt?" . Montera-ban nem támadott meg senki. Ki fog megtámadni és mit kellett volna összeszednem?
Ha fut a háttérben a Fraps akkor is 6FPS meg ha nem akkor is. Nem tudok rájönni a hibára. Ha a gyári beállításokon hagyom az INI.t akkor is 6 FPS meg ha átállítom akkor is. Úgy gondolom és más játékokból kiindúlva tudom, hogy ezen a gépen (lásd: aláírás) minden gond nélkül kellene futnia. Mindegyik driver a legújabb és más game-k (pl: Oblivion, NFS Carbon, Dark Messiah...stb) max graf beállítások mellett futnak stabilan 30 FPS felett.
Csak a Gothic 3- nak van valami gondja a configommal de mi arra még nem jöttem rá.

Mike
nem fogod feladni ha nem akarod

Mike
lenne egy kérdésem azokhoz, akik már mélyebben benne vannak a játékban:

össze lehet ugrazstani az orkokat és a hassasinokat? ha pl. ha Trelisben nem szerzem meg az 50k-t x nap alatt?

Mike
Nem tanít az sem semmit, ellenben amikor eljön veled megmutatni merre laknak a lázadók, simán ki tudod nyírni, az más kérdés, hogy a rabszolgatáboros ork csak ül a seggén, nem csinál semmit, pedig megigérte, hogy megöli a fõnököt, hogyha megölöm a sámánt

Mike
Gothaban összesezdtél mindent amikor még üres volt? mert akkor meg fognak támadni, de van rá megoldás, régebben beszéltünk róla, keress rá a lap alján lévõ keresõben

Mike
meg ráuszítani vmire, meg füttyenteni neki, meg szólni, hogy futás, vagy menekülõre fogná ha nagyon megsérül, vagy ha éhes (hp kell neki) levadászna magának egy-két állatot <#smile>

Mike
faq

Wanted
Sziasztok!
Hogyan tudom beállítani a fû megjelenését a játékban?
Hiába írom át az ini-t, mindíg csak közvetlenül elõttem jelenik meg a fû.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Mike
új/más grafdriver, új windows
nemtom minek felel meg a grafkártyád nvidia fronton, de szerintem nem így kéne futnia nálad
futtatsz vmit a háttérben? mondjuk fraps?

Mike
Trelis melett is van tigrincs
egyébként tigrincs nem csak aranyos de erõs is

kár hogy nem lehet úgy állatkám mint az Oblivionban, mondhatnám neki, hogy szépen maradj itt, ül, csak védekezz, csak azt támadd aki engem, stb

egyébként az állatkáknak sokkal több AI jutott mint az NPC-knek (illetve ugye nem mennek neki alapból mindennek, csak ha én is támadok vagy engem támadnak), tegnap a tigrisem 4 snapert is lenyomott, miközben én 1et, szépen elment és megölte mind :d ehhez képest az emberek mit csinálnak, rohannak elõre, vadul nekiesnek mindennek ami mozog, aztán meghalnak, egy NPC-t kivéve még semelyiktõl sem láttam semmilyen taktikást, csak a fejjel elõre belerohanást mindenben, ami ugye tigrincsnél nem olyan nagy baj, mwert õ bírja a gyûrõdést, de az ember nem

ugyanakkor az nagyon idegesítõ hogy állattal nem lehet bemenni egy városba, mert hajlamos valakit megtámadni

ja és milyen jópofa lenne, ha a tigrincsem a megölt dögöket oda is hozná nekem a szájában, hogy nézd mit fogtam! meg meg lehetne simogatni 😄

serito
Én már átírtam 1024-re is de nekem semmi sem változott 6 FPS és diavetítés Low, Med, High beállításnál is. Valami Hardware akadás lehet nálam. Még dolgozom rajta mert így sajna flre kell tennem a game-et.
Mi lehe a következménye ha montera-ban az összes Orkot kivégzem?
Csak nem felzabadul a város? Gotha-t már felszabadítottam és az egyik Rebell már el is ment újjáépíteni ezért kapott is 1000 aranyat!

Mike
valaki adjon tippet hol tudom még feljebb nyomni a mostani 40 pontomat az erdészeknél 😊 ? Montera mellett már jártam

Mike
inventory, kattintasz egyet a páncélra, mire a kockája bekékül, és hopp, már rajtad is van

Mike
jaj és nagyon vicces volt tegnap, a folyódeltában vagyok, Trelisben, ahol ugye feladat némi ogre gyilkolászás, nagyban folytatom eme tevékenységet, miközben vmiért megorroltak rám a várbéliek, és veszettül meg akartak ölni, én meg elõlük menekülve befutottam az ogre-k közé, õk utánam, amibõl szép csetepaté következett az orkok és az ogrék között, az ogrék szépen kinyirtak majdnem mindenkit miközben én lent várakoztam a barlangjukban 😄
(az más kérdés, hogy a küldetések java így elúszott, éppen ezért visszatöltöttem az állást, de késõbb ez még jól jöhet)

Azt már én is kipucoltam, csak utána leltem rá erre páncélos ürgére 😊
Meg azért volt inkább kérdés számomra, mert csak 93 ércem van és 100 a páncél, de egy másik NPC meg 50ért megtanítja a közelharci orkölõ képességet, ami szintén hasznos lett volna 😊
De így nem rohanok körbe hogy vegyek még ércet, hanem egyértelmû hogy inkább orkölõ leszek 😊
Pénzel nekem sincs bajom, már van 135K-m a paladin páncélra, de még csak 40 körül van a repem 😞
4 felszabadított város után fognak megtámadni mindehol az orkok meg a Hasisinek?? Nem tudja valaki hogy melyik városért kapom a legtöbb repet a lázadóknál?

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

Mike
átírtam a cache legelsõ sorát az ini-ben 128-ról 768-ra, aminek igen jótékony hatása volt a program futására, más kérdés, hogy azóta sokkal sürübben fagy, vagy fogy el a memória

Sziasztok!
Kellene egy kis segítség nekem.
Nem tudom,hogy hogyan kell új páncélt ráadni a hõsre.Vettem egy 5000k páncélt de egyszerûen nem tudom ráadni a hõsre.Nem tudom mi lehet a gond.
Kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm!
Molnibalage
Bazdmeg, OLVASSÁTOK már el a FAQ-t! Már LEGALÁBB 50-szer(!!) fel lett téve ez a kérdés. A játékhoz van manual is, én küldtem el egy gothic3.hu-s tagnak. ENNYIRE gyökerek vagytok?

Bocs, hogy ideg vagyok, de aki ENNYIT nem tud megtenni az, hogyan játszik más komplex játékkal? Kicsi gondolkozás és utánjárás kéne...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

izsook
van már 1.08-hoz crack???

Grave Digger
Én ezt kikerültem úgy, hogy mikor bejutottam a fõorkhoz, nem vártam meg, míg elsõ szóra nekemesik, hanem - feladva ugyan pár questet - legyaktam az egész tábort, így Sildenben már nem estek nekem, folytathattam a repgyûjtést😊 Ott sem dumáltam már a fõorkkal, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a következõ városban 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

BaLeeX
A földön fekvõ fölött egér jobb gomb majd bal aztán akkor kivégzed.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

pera
Hello!
1 gyors kérdés.

Még a játék elején járok. Van egy küldi amikor az Arden és Vörösdokk közti ork orjaratot kell kicsinálni. Na itt levertem õket, de mindig újjáélednek. HOgyan lehet megölni õket?

<#banplz>van itt valaki
MerlinW
Így lesz szép az élet😊 Én is járok városról városra, csak akkor hagyom el õket, ha már nincs normális quest és felszabadítottam. A végére én sem leszek kedvenc az orkok körében😊

[merlinw.org]

MerlinW
De amíg eljutsz oda, XP-t kapsz érte, azért meg megéri, meghát amúgy is... játék😊 A pénz meg sztem nem gond ebben a játékban... Felmentem Nordmarba a wolf clan fölötti táborba, kipucoltam egy bányát, az orkok felszerelésébõl, ill amit dobtak, összejött 95ezer arany. Elõtte Sildent pucoltam ki, abból is jött 40-50. Alapból meg volt nálam kb 70. magyarul pikkpakk össze lehet halászni 150-200k aranyat... fel kell venni mindent (hamár nincs batyú limit) és el kell õket adogatni.

Oblivionban többet szerencsétlenkedtem az elején mire pénzhez jutottam.

[merlinw.org]

Vááá, felszabadítottam Geldernt, mentettem egyet, végigfosztogattam házról házra, döglött orkról döglött orkra mindent, ez volt kb. fél óra, aztán elteleportáltam Trelisben, mondván majd ott folytatom.. Mivel a teleportálás nálam kb 15 sec, így kimentem addig húgyozni, és mi van mire visszaérek: halott vagyok!! Bazz, pedig mondta az a köcsög Lares, h innentõl kezdve nem leszek túl népszerû. De ennyire..?
Köszönöm a páncélra a válaszokat, akkor nem veszem meg 😊

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

grebber
Nincs még de 1.09 nem dob semmit a teljesítményen azt inkább az 1.08 csinálja!

grebber
Jaja ezzel elleszek egy darabig hála a jó istennek hogy van egy förtelmesen rendes haverom aki melohelyérõl hozott nekem 1GB ramot ingyen kölcsönbe (igaz én nemfogom neki visszaadni <#vigyor1> ) igy jól fut a game mediumon!

az 1,09-hez van valamilyen törés mert én azért hagytam abba szüneteltettem mert rettenet bugos volt és akadt....pedig nem szabadna neki a gépemen....
b-type
A következõ patch-rõl semmi, viszont most raktam fel az 1.08-at és a 1.09-t, és nagyon frankón kezdett szaladni a játék.
most egyenlõre városban is full folyamatos.
..
Egyébként meg bitang egy jó játék szvsz..alig lehet abbahagyni. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type