Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Mert eddig nem találkoztam vele, de a kézikönyvben van egy ilyesmi, egészen pontosan:
" Bár természetesen nem hordhatsz magadnál több tonnányi felszerelést,.."
..mert nálam már volt pár tonna 😊)
..vagy csak magasabb nehézségi szinten jön elõ? (most normálon van)
..visszaolvasgatnék de túl sok a spoiler. 😞
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Next PC upgrade: 2022
Elég szépen gyarapszik a vagyonom szerencsére.
csak az utóbbi hétvége termése a:
"látom megint strázsa lettél", "öltél már orkot? - nem de erõsen edzek! - még egy bogarat sem tudnál megölni" vagy "ki találta ki ezt a jelszót? - hát én - idióta!" nagyon jó 😄
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
a bastard sword "dokumentációja" 😊 is 12k volt
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Fly on my side!!!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One Vision. One Purpose.
Nem tudom mire gondolsz ezzel "összesezdtél mindent amikor még üres volt?" . Montera-ban nem támadott meg senki. Ki fog megtámadni és mit kellett volna összeszednem?
Ha fut a háttérben a Fraps akkor is 6FPS meg ha nem akkor is. Nem tudok rájönni a hibára. Ha a gyári beállításokon hagyom az INI.t akkor is 6 FPS meg ha átállítom akkor is. Úgy gondolom és más játékokból kiindúlva tudom, hogy ezen a gépen (lásd: aláírás) minden gond nélkül kellene futnia. Mindegyik driver a legújabb és más game-k (pl: Oblivion, NFS Carbon, Dark Messiah...stb) max graf beállítások mellett futnak stabilan 30 FPS felett.
Csak a Gothic 3- nak van valami gondja a configommal de mi arra még nem jöttem rá.
Hogyan tudom beállítani a fû megjelenését a játékban?
Hiába írom át az ini-t, mindíg csak közvetlenül elõttem jelenik meg a fû.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
nemtom minek felel meg a grafkártyád nvidia fronton, de szerintem nem így kéne futnia nálad
futtatsz vmit a háttérben? mondjuk fraps?
egyébként tigrincs nem csak aranyos de erõs is
kár hogy nem lehet úgy állatkám mint az Oblivionban, mondhatnám neki, hogy szépen maradj itt, ül, csak védekezz, csak azt támadd aki engem, stb
egyébként az állatkáknak sokkal több AI jutott mint az NPC-knek (illetve ugye nem mennek neki alapból mindennek, csak ha én is támadok vagy engem támadnak), tegnap a tigrisem 4 snapert is lenyomott, miközben én 1et, szépen elment és megölte mind :d ehhez képest az emberek mit csinálnak, rohannak elõre, vadul nekiesnek mindennek ami mozog, aztán meghalnak, egy NPC-t kivéve még semelyiktõl sem láttam semmilyen taktikást, csak a fejjel elõre belerohanást mindenben, ami ugye tigrincsnél nem olyan nagy baj, mwert õ bírja a gyûrõdést, de az ember nem
ugyanakkor az nagyon idegesítõ hogy állattal nem lehet bemenni egy városba, mert hajlamos valakit megtámadni
ja és milyen jópofa lenne, ha a tigrincsem a megölt dögöket oda is hozná nekem a szájában, hogy nézd mit fogtam! meg meg lehetne simogatni 😄
Mi lehe a következménye ha montera-ban az összes Orkot kivégzem?
Csak nem felzabadul a város? Gotha-t már felszabadítottam és az egyik Rebell már el is ment újjáépíteni ezért kapott is 1000 aranyat!
(az más kérdés, hogy a küldetések java így elúszott, éppen ezért visszatöltöttem az állást, de késõbb ez még jól jöhet)
Meg azért volt inkább kérdés számomra, mert csak 93 ércem van és 100 a páncél, de egy másik NPC meg 50ért megtanítja a közelharci orkölõ képességet, ami szintén hasznos lett volna 😊
De így nem rohanok körbe hogy vegyek még ércet, hanem egyértelmû hogy inkább orkölõ leszek 😊
Pénzel nekem sincs bajom, már van 135K-m a paladin páncélra, de még csak 40 körül van a repem 😞
4 felszabadított város után fognak megtámadni mindehol az orkok meg a Hasisinek?? Nem tudja valaki hogy melyik városért kapom a legtöbb repet a lázadóknál?
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Kellene egy kis segítség nekem.
Nem tudom,hogy hogyan kell új páncélt ráadni a hõsre.Vettem egy 5000k páncélt de egyszerûen nem tudom ráadni a hõsre.Nem tudom mi lehet a gond.
Kérlek segítsetek!
Elõre is köszönöm!
Bocs, hogy ideg vagyok, de aki ENNYIT nem tud megtenni az, hogyan játszik más komplex játékkal? Kicsi gondolkozás és utánjárás kéne...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
1 gyors kérdés.
Még a játék elején járok. Van egy küldi amikor az Arden és Vörösdokk közti ork orjaratot kell kicsinálni. Na itt levertem õket, de mindig újjáélednek. HOgyan lehet megölni õket?
[merlinw.org]
Oblivionban többet szerencsétlenkedtem az elején mire pénzhez jutottam.
[merlinw.org]
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
most egyenlõre városban is full folyamatos.
..
Egyébként meg bitang egy jó játék szvsz..alig lehet abbahagyni. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type