Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

peeter22
Leaprítasz mindenkit és fel lesz szabadítva a város. Varek is elõkerülhet, ha levágod az összes orkot, és mercenary-t nem feltétel mindenki megölése egy idõ után feladják és elfutnak majd a rebelek beköltöznek. De lesznek egypáran úgy 50-60-an ellened, de simán kivitelezhetõ.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Ez hasznos infó köszi, már copyzom is ki egy TXT-be, hogy ne keljen keresgélni ezt a hsz-t 😊

Nos, a feladatok értem nem az a baj, hanem az hogy nincs ott a fõnökork. <#nemtudom>

Két ork van akivel beszélni lehet(ett) az egyik aki harcászatok tanít a fõtéren, a másik aki a toronyban lazított de Varek sehol sincs. 2 trón is van de mindkettõ üres. Az is amelyiket olyan sok ork õriz.

Így Varek sose fog meghalni és nem is lesz felszabadítva a város...

Molnibalage
List of teleport stones:

Myrtana:
Ardea - On the bench at the starting point.
Reddock - Southern caves of Reddock, kill the goblins.
Cape Dun - Inside the warehouse, steal it when the orc is outside.
Montera - In the abandoned house next to the mercenary boss house.
Gotha - Chest in the orc boss hut. 2nd inside Gotha, at the smithy.
Faring - Inside the first cavern, at the end of the right tunnel.
Vengard Temple - From the caves inside Gotha.
Vengard Throne room - From the High fire mage above the throne room.
Okara - On a stone just left from the entrance, facing towards Okara.
Silden - North of town, on a stone near a stone circle. 2nd is on Grompel.
Geldern - On a stone outside the southern exit, next to a chest. 2nd on Mirzo.
Trelis - Inside a chest behind the Beliar shrine outside the SW entrance.
Nemora - Right side of the entrance, halfway up the clope inside a chest.

Varant:
Braga - The merchant at the north entrance.
Ben Erai - On a barrel just below the slope to the mines.
Lago - In the weed dump, nearby Rasul.
Ben Sala - Around the smithy.
Bakaresh City - Near Silvio at the W entrance.
Bakaresh Temple - Inside the temple, the first small room to the right.
Mora Sul - On a Bench just next to Bandaro
Ishtar -one by main entrance on a table that teleports in front of the main guard
-one in the very back of Zubens chamber by his bed. It teleports to his palace. It is guarded by a single hashishin and there is no way to get it without setting him off.

Nordmar:
Wolf Clan - Inside Ronar the hunters house, you are allowed to pick it up.
Hammer Clan - At Ingvar the master smiths smithy, Steal it from his bench.
Fire monastery - Bottom level in library, a locked chest right side of the stairs.
Fire clan - In the first secluded house. 2nd In the Chieftains house.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Raptor 2
Hé! 75 reputól már felmehetsz a felsõvárosba, és a szembe lévõ nagy házban beszélhetsz a FÕNÖKORKAL!!!

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

littleNorbi
Véletlenül nem tudjátok, h Monterába hol találom a rúnakövet ?

koschwarz
ööö, kipróbáltam a demót...ööö, így elsõre nem tetszik (mea culpa)<#whatever>

azért még1x próbálkozom, hátha

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Montanát sikerült valakinek felszabadítani?

A Lázadó fickó már megvan, beszéltem is vele, miután a jelszót elárultam.

De azt mondja hogy férkõzzek az orkok közelébe és akkor bemutatnak a vezérnek Vareknak.
Namost nekem már 82% a repum és senki se akar bemutatni neki.
Nameg azt sem tudom, hogy hol van. Nem a trónterembe kellene lennie amit az elit orkok õriznek a várba?
Vagy 100%-os repu kell Montanába ahoz, hogy felszabadíthassam?

Esetleg Varek is beolvadt a sziklába, mint a banditák? 😊

Ugyan ez volt nekem is a barmok ki akartak nyírni, holott akkor teleportáltam be a városba.<#idiota> Ez a rész érthetetlen számomra is, mert nem tõlük hanem a Zombiktól loptam.<#nemtudom>
De van megoldás, nem túl szép de RPG-be illik 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NE adj nemki pénzt, inkább mond azt, hogy fogalmad sincs mit beszél.
Persze nem hisz neked, és azonnal megtámad.
Ekkor az a trükk hogy nem szabad elõvenni a kardot, mert akkot mindenki rádtámad és Game Over lesz😊

Inkább fuss el úgy, hogy kövessen az az egy, esetleg 2 õr aki bepipult.
Gyakran álj meg, csak hoby biztos legyél benne hogy követ. Majd karddal le kell csapni. Nem megölni csak leütni. Mire magukhoz térnek már elfelejtettek mindent 😊 a többi õr meg azt gondolja, hogy jól megböntetett. 😊

így nem lesz baj és mindenki kedvelni fog a Gothában.

Mike at home
hogy a jóistenbe képes valaki összeszedni 90k-t? vagy 150-et? (páncélra)

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
átúszol

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Durhoz legközlebbi sivatagi városban tudsz mérget venni
áziszol Dúrból, átrohansz a sok Lurker között, és már ott is vagy
egy tag meg is állít, hogy vigyázzá', mert arra sok a lurker, lár hogy olyan válasz nem volt: tudom, onnan jövök

ellenben van egy elég nagy problémám: anno szépen kipucoltam a sok zombit/csontit Gotha-ból, összeszedtem mindent amit találtam, most meg hogy adtam pénzt az újjáépítésre (1000 arany) ahogy beteszem a lábam, egybõl nekem ugranak, hogy tolvaj! és nem segít semmi, hiába tagadom le, hiába fizetek, nem számít
erre megoldás? inventoryból pakoljak ki? az orkok eltüntek, a házban pedig van láda
tényleg megmaradnak a cuccok a ládákban, amit odateszek? egyáltalán át lehet pakolni a ládákba?

MerlinW
Használjátok a magyarításhoz spidersoft ttf-ét (#8986), kipróbáltam, és valóban sokat javít mind a teljesítményen, mind az olvashatóságon. Belerakom a magyarítás telepítõbe is a napokban.

[merlinw.org]

És tényleg 😊 Köszi, már lejártam a lábmat miatta ugyanis bent kerestem a barlangban <#idiota>. Hogy nem szúrta ki a szemem?

Azt hiszem az okarai az ami közvetlenül a bejárat mellett van balra egy kövön.

Why so serious?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rögtön Okaránál van két vadász nem mesze a romoknál, csak körbe kell járni a barlangot.
Segíteni kell nekik a vadászatban és máris csatlakoznak.

Viszont az Okarai teleportkövet nem találom sehol.
Nemtudod merre van? Egyáltalán van olyan?

littleNorbi
Van egy olyan feladatom, hogy emebereket kell szerezni Okara-nak?Hogy tudom ezt megoldani, pontosabb melyik városokban találhatok válalkozó szellemû emberek akik csatlakozni szeretnének a lázadókhoz ?

chalezlopez
Nem még nem jártam. Köszi az infót! Azt hittem, hogy azok a kék kristályszerû valamik a szabadban meg a barlangokban valami ércfélék, csak nekem nem sikerül a bányászás. Szóval akkor még odébb van egy kicsit...

Vamos Argentina!

vg22
Lapátot bizonyos helyeken lehet csak használni, ahol úgy van kitatalálva, csákányt meg bányákban lehet leginkább használni. Ha nem jártál még Nordmarban vagy Okara környékén, akkor nemigen találhattál még bányákat.

chalezlopez
Hi. Valaki tud infót mondani ezekre: mire kell a lapát, mire jó a csákány? Lehet valahol bányászkodni? Van valami ilyesmi skill is...de nekem még nem sikerült használni.

Vamos Argentina!

Hali Tudna v.laki segíteni hogyan szerezzek gyorsan mágikus ércöntvényt az érc kard készítéséhez? nagyon megköszönném
vg22
Hát nagyon régen mintha valaki írta volna, hogy a Fraps valamikor nagyon leviszi a játék sebességét. Talán ha lekapcsolod az ilyen progikat az dobna a sebességen.

Hali Tudna v.laki segíteni hogyan szerezzek gyorsan mágikus ércöntvényt az érc kard készítéséhez? nagyon megköszönném
serito
Köszi ezzel is próbálkoztam már de semmi változás.
Az INI-ben levettem már mnden minimumra akkor sem megy 6 FPS-nél többel mikor már szinte pixel háború van. Nem a gépem vagy a VGA nem bírja ( szépen nézne ki ha egy X850XT alatt minimumra kellene állítanom egy game-t) hanem valami a game-ben nem stimmel.
Az INI-t már szanaszét állítottam a low-tól egészen a top High-ig de csak 6 FPS-t kapok.
Ha a grafot max-ra húzom akkor minden gyönyörû, messzire ellátok minden szuper részletes de akkor is csak 6 FPS van.
Volt valakinél hasonló probléma????

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

1000 thx ez nekem nagyon fontos volt és most meg van THX
Knox
FAQ ! ! ! <#zavart2>

amugy klikkelj ide

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Hy all!
Nekem olyan problémám lenne a játékkal hogy nem erõsségem a magyaron kívül a többi nyelv és hát nem tok megtanulni nyelveket rövid idõ alatt nem tud vki segíteni például egy gothic3 magyarosítással?Nagyon megköszöném számomra fontos lenne!
Elõre is köszönöm!
Mert nem ott van. Ez a kitolás. Kimész Ardeából, elfordulsz a jobbra vezetõ úton. Bal kéz felé lesz egy volgy, abba lemész, ott megtalálod.
A gothic3.hu oldalon van egypár térkép, azokon rajta vannak a fontosabb NPC-k is. Elõtte én is végigjártam a partot, de csak két goblinoktól és ogréktól hemzsegõ barlangot találtam, igaz, az egyikben volt két sárkány is rengeteg kinccsel-az jól jött.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

chalezlopez
Erre valaki: #9068

Vamos Argentina!

Raptor 2
Nekem a problémám, hogy egyszer elkezdett baszottul akadni ag gé, közben elmentettem, és azóta SEMMILYEN mantést nem tud betölteni!!!, Remélem reinstall(csak G3) segít

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

grebber
Ezeket probáld ki --> #8998

Next PC upgrade: 2022

serito
A HT kikapcsolást is kipróbáltam semmi.
Most tettem fel a 6.10-es ATI drivert de semmi változás.
Most is 6 FPS a legtöbb még med beállítások mellett is.
A gépem az aláírásban olvasható de úgy gondolom egy mai game ezen gépen minimum Medium beállítások mellett tökéletesen fut.
Lásd a többi game. (#9073)

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Ezeket
FpS.Average=30.0
FpS.Min=10.0
FpS.Max=120

NEM bántottam, de most telepítettem fel megint a game-t de nem történt változás.
Ezeket kellett volna átállítani???
Más játékban nincs probléma csak a Gothic3-ban.
Pl:
NFSCarbon max grafon fut stabilan 25-30FPS.
Oblivion majdnem maxon 25FPS....stb
A Windows szerintem nem sérült különben más game alatt is bajok lennének.

chalezlopez
bocs ÉNY

Vamos Argentina!

chalezlopez
asszem Ardeától ÉK-re van...

Vamos Argentina!

chalezlopez
nem a part közelében van...

Vamos Argentina!

grebber
Éppen ez az azt mondják a part közelében van végigjártam már mindent de nem találom a barlangot 😞

Next PC upgrade: 2022

chalezlopez
Hi. Valaki tud infót mondani ezekre: mire kell a lapát, mire jó a csákány? Lehet valahol bányászkodni? Van valami ilyesmi skill is...de nekem még nem sikerült használni.

Vamos Argentina!

A banditák barlangja megvan ? A felsõ teremben ül a trónszerû széken.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

littleNorbi
thx

a_n_d_r_e_w
esetleg ezeket nem állítottad el az iniben?
FpS.Average=30.0
FpS.Min=10.0
FpS.Max=120

ha nem akkor valszeg reinstall lesz a vége (mármint windowssal együtt)

ui: HT-s procid van? próbáltad kikapcsolni a HT-t?

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
én azt tudom, de annak semmi értelme
nem csalni akartam, csak azt a nyavalyás deadly poisont megkapni, amihez mindent összeszedtem, de nem lehet, egyszerûen bugos. idkfa-val sem adná ide

One Vision. One Purpose.

Montanaban sikerült valakinek Ashtonról bebizonyítani, hogy sikkaszt?
Se a glagiátorok, sem õ nem áll szóba velem, sõt senkit sem találok aki beszélne velem.
Gondolom Martinnak ez lehet az utolsó embere akirõl infót kell szerezni.

serito
Írd a console-ba: idkfa és minden megkapsz!

serito
Ha nem látod írd be "vakon" a kódokat! Mûködik.

serito
Segítsetek !!!!!

Egyszerûen nem tudom beállítani azt a rohadt ( INI )-t.
Már minden próbáltam állítani de 6 FPS-nél többet nem tudok kicsikarni a game-bõl. Ha mindent minimumra veszek az INi-ben és a játkban is akkor sem fut 6 FPS-nél többel de akkor is így fut ha az INI-t high beállításokra teszem és a game-ben mindent maxra húzok.
Mi lehet a gond?? Low, Med, High ugyanazt kapom. Csak 6 FPS minden beállításnál.
Van valakinek javaslata mit tegyek??? Esetleg újratalapítés???
Teljesen tanácstalan vagyok, ilyet még nem tapasztaltam pedig már jópár éve játszom.

tán Mora Sul arénájában van

Kinek kell az az Ortega? Mer' én már találkoztam vele, csak olyannal nem, aki a halálát kívánja...
a sivatagban de most hirtelen nem tudom melyik városban.
az arénában kell majd vele harcolni.
talán brago, de nem biztos

ne is keresd, nekem is beleolvadt.
azóta is onnan kiabál, ha megállok egy bizonyos helyen.