Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Két ork van akivel beszélni lehet(ett) az egyik aki harcászatok tanít a fõtéren, a másik aki a toronyban lazított de Varek sehol sincs. 2 trón is van de mindkettõ üres. Az is amelyiket olyan sok ork õriz.
Így Varek sose fog meghalni és nem is lesz felszabadítva a város...
Myrtana:
Ardea - On the bench at the starting point.
Reddock - Southern caves of Reddock, kill the goblins.
Cape Dun - Inside the warehouse, steal it when the orc is outside.
Montera - In the abandoned house next to the mercenary boss house.
Gotha - Chest in the orc boss hut. 2nd inside Gotha, at the smithy.
Faring - Inside the first cavern, at the end of the right tunnel.
Vengard Temple - From the caves inside Gotha.
Vengard Throne room - From the High fire mage above the throne room.
Okara - On a stone just left from the entrance, facing towards Okara.
Silden - North of town, on a stone near a stone circle. 2nd is on Grompel.
Geldern - On a stone outside the southern exit, next to a chest. 2nd on Mirzo.
Trelis - Inside a chest behind the Beliar shrine outside the SW entrance.
Nemora - Right side of the entrance, halfway up the clope inside a chest.
Varant:
Braga - The merchant at the north entrance.
Ben Erai - On a barrel just below the slope to the mines.
Lago - In the weed dump, nearby Rasul.
Ben Sala - Around the smithy.
Bakaresh City - Near Silvio at the W entrance.
Bakaresh Temple - Inside the temple, the first small room to the right.
Mora Sul - On a Bench just next to Bandaro
Ishtar -one by main entrance on a table that teleports in front of the main guard
-one in the very back of Zubens chamber by his bed. It teleports to his palace. It is guarded by a single hashishin and there is no way to get it without setting him off.
Nordmar:
Wolf Clan - Inside Ronar the hunters house, you are allowed to pick it up.
Hammer Clan - At Ingvar the master smiths smithy, Steal it from his bench.
Fire monastery - Bottom level in library, a locked chest right side of the stairs.
Fire clan - In the first secluded house. 2nd In the Chieftains house.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
azért még1x próbálkozom, hátha
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A Lázadó fickó már megvan, beszéltem is vele, miután a jelszót elárultam.
De azt mondja hogy férkõzzek az orkok közelébe és akkor bemutatnak a vezérnek Vareknak.
Namost nekem már 82% a repum és senki se akar bemutatni neki.
Nameg azt sem tudom, hogy hol van. Nem a trónterembe kellene lennie amit az elit orkok õriznek a várba?
Vagy 100%-os repu kell Montanába ahoz, hogy felszabadíthassam?
Esetleg Varek is beolvadt a sziklába, mint a banditák? 😊
De van megoldás, nem túl szép de RPG-be illik 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze nem hisz neked, és azonnal megtámad.
Ekkor az a trükk hogy nem szabad elõvenni a kardot, mert akkot mindenki rádtámad és Game Over lesz😊
Inkább fuss el úgy, hogy kövessen az az egy, esetleg 2 õr aki bepipult.
Gyakran álj meg, csak hoby biztos legyél benne hogy követ. Majd karddal le kell csapni. Nem megölni csak leütni. Mire magukhoz térnek már elfelejtettek mindent 😊 a többi õr meg azt gondolja, hogy jól megböntetett. 😊
így nem lesz baj és mindenki kedvelni fog a Gothában.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
áziszol Dúrból, átrohansz a sok Lurker között, és már ott is vagy
egy tag meg is állít, hogy vigyázzá', mert arra sok a lurker, lár hogy olyan válasz nem volt: tudom, onnan jövök
ellenben van egy elég nagy problémám: anno szépen kipucoltam a sok zombit/csontit Gotha-ból, összeszedtem mindent amit találtam, most meg hogy adtam pénzt az újjáépítésre (1000 arany) ahogy beteszem a lábam, egybõl nekem ugranak, hogy tolvaj! és nem segít semmi, hiába tagadom le, hiába fizetek, nem számít
erre megoldás? inventoryból pakoljak ki? az orkok eltüntek, a házban pedig van láda
tényleg megmaradnak a cuccok a ládákban, amit odateszek? egyáltalán át lehet pakolni a ládákba?
[merlinw.org]
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Segíteni kell nekik a vadászatban és máris csatlakoznak.
Viszont az Okarai teleportkövet nem találom sehol.
Nemtudod merre van? Egyáltalán van olyan?
Vamos Argentina!
Vamos Argentina!
Az INI-ben levettem már mnden minimumra akkor sem megy 6 FPS-nél többel mikor már szinte pixel háború van. Nem a gépem vagy a VGA nem bírja ( szépen nézne ki ha egy X850XT alatt minimumra kellene állítanom egy game-t) hanem valami a game-ben nem stimmel.
Az INI-t már szanaszét állítottam a low-tól egészen a top High-ig de csak 6 FPS-t kapok.
Ha a grafot max-ra húzom akkor minden gyönyörû, messzire ellátok minden szuper részletes de akkor is csak 6 FPS van.
Volt valakinél hasonló probléma????
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Nekem olyan problémám lenne a játékkal hogy nem erõsségem a magyaron kívül a többi nyelv és hát nem tok megtanulni nyelveket rövid idõ alatt nem tud vki segíteni például egy gothic3 magyarosítással?Nagyon megköszöném számomra fontos lenne!
Elõre is köszönöm!
A gothic3.hu oldalon van egypár térkép, azokon rajta vannak a fontosabb NPC-k is. Elõtte én is végigjártam a partot, de csak két goblinoktól és ogréktól hemzsegõ barlangot találtam, igaz, az egyikben volt két sárkány is rengeteg kinccsel-az jól jött.
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Most tettem fel a 6.10-es ATI drivert de semmi változás.
Most is 6 FPS a legtöbb még med beállítások mellett is.
A gépem az aláírásban olvasható de úgy gondolom egy mai game ezen gépen minimum Medium beállítások mellett tökéletesen fut.
Lásd a többi game. (#9073)
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
FpS.Average=30.0
FpS.Min=10.0
FpS.Max=120
NEM bántottam, de most telepítettem fel megint a game-t de nem történt változás.
Ezeket kellett volna átállítani???
Más játékban nincs probléma csak a Gothic3-ban.
Pl:
NFSCarbon max grafon fut stabilan 25-30FPS.
Oblivion majdnem maxon 25FPS....stb
A Windows szerintem nem sérült különben más game alatt is bajok lennének.
Next PC upgrade: 2022
Vamos Argentina!
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
FpS.Average=30.0
FpS.Min=10.0
FpS.Max=120
ha nem akkor valszeg reinstall lesz a vége (mármint windowssal együtt)
ui: HT-s procid van? próbáltad kikapcsolni a HT-t?
One Vision. One Purpose.
nem csalni akartam, csak azt a nyavalyás deadly poisont megkapni, amihez mindent összeszedtem, de nem lehet, egyszerûen bugos. idkfa-val sem adná ide
One Vision. One Purpose.
Se a glagiátorok, sem õ nem áll szóba velem, sõt senkit sem találok aki beszélne velem.
Gondolom Martinnak ez lehet az utolsó embere akirõl infót kell szerezni.
Egyszerûen nem tudom beállítani azt a rohadt ( INI )-t.
Már minden próbáltam állítani de 6 FPS-nél többet nem tudok kicsikarni a game-bõl. Ha mindent minimumra veszek az INi-ben és a játkban is akkor sem fut 6 FPS-nél többel de akkor is így fut ha az INI-t high beállításokra teszem és a game-ben mindent maxra húzok.
Mi lehet a gond?? Low, Med, High ugyanazt kapom. Csak 6 FPS minden beállításnál.
Van valakinek javaslata mit tegyek??? Esetleg újratalapítés???
Teljesen tanácstalan vagyok, ilyet még nem tapasztaltam pedig már jópár éve játszom.
az arénában kell majd vele harcolni.
talán brago, de nem biztos
azóta is onnan kiabál, ha megállok egy bizonyos helyen.