Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és mégegy valamirevaló bordély házat sem találtam sehol.
Nálam az íj hajlamos arra, hogy másik típusú nyílvesszõt használjon, mint amilyet bekészítek neki (össze-vissza használja, a simával nincs gondja, 1.07-et használok).
nem lopok, nem is tanultam meg a képességet, néhol mégis letámadnak,hogy "büdös tolvaj" és úgy elvernek mint a lovat.
ezt sem értem, hogy miért van.
néhol kevésbé, néhol nagyon.
Nem tetszik, hogy ösvényeken játszódik a játék két település között.
- a számszeríjam nem használja az általam kihegyezett pengés számszeríj vesszõket.
akár mit csinálok akkor sem.
- a méregkeverést nem tudom megtanulni, bár a lóvét és az LP-t elveszi
érte. cheat-tel is kipróbáltam, a tulajdonságokban szerepel, de az
alkímia asztalnál azt mondja, hogy hiányzó képesség.
- a saját magam által megmérgezett pengék nem mérgeznek egyáltalán,
a nyílvesszõk viszont igen.
ha valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan lehet ezeket megtákolni,
azt nagyon megköszönném.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekem ez hiányzik nagyon ebben a játékban, a nagy erdõségek (Myrtanától elvártam volna), hihetelen, hogy eddig az erdõ elsõsorban azt jelenti, hogy az útszéli ösvények mentén van egy kis "zöld övezet", néhány vaddisznóval, vagy egyéb agresszív lénnyel. Ráadásul az éjszakák is túl világosak (ott vannak azok a világító kristályok is mindenhol), szinte fáklyára sincs szükség. A neszezések, állathangok is hiányoznak a korábbi részekhez képest, régen legalább rendesen meg lehetett ijedni éjszaka az erdõben.
arról nem beszélve, mekkora öröm egy ork örjáratba futni az erdõben, ahol éppen összevissza futkosva menekülök éppen vmilyen rusnyaság elõl
Mivel nálam problémák vannak az FPS-el gondoltam kipróbálom a Demo-t azzal megy-e rendesen. A demo.exe-re kattintva pár másodpercig homokóra azután semmi. Friss OPrendszer friss driverek ...stb.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Egy interjúban le is nyilatkozák a PB-tól, hogy a gyerekek szerepeltetése egy olyan "fícsör", ami nem járul hozzá játék teljesebbé tételéhez. Egy fenét nem, pont ettõl lenne életszagú (és pont ez a Gothic sorozat egyik védjegye számomra)! Vajh a török hódoltság idejében a gyerekek és az asszonyok Bécsig menekültek?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
pl. a Kap Dun-i vadásznál 7k van, fegyvereit is elveheted, az NPC-k is ezt csinálják bunyónál
kicsit morcos lesz, de pár nap alatt elmúlik
Arra van a review rész az interneten😊
Lásd Planescape torment, Fallout stb. stb.
;D
Köszi!
Why so serious?
csináljanak olyan játékot amely az embert annyira magával ragadja hogy még ott se tesz olyan dolgot amit a valóságban nem tenne meg 😊
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
az én generációm együtt nõtt a pc-s játékokkal, most már igazi felnõtt játékokat akarunk, nem ilyen álprüd aszexuálisakat 😄DDD
azt hiszik övék a világ, és mindehol az õ defektes értékrendjüknek kell lennie
na persze
aki meg ilyen, az lemegy játék nélkül is
de ez itt OFF
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
borzalom, pedofília, fertõ, hillary clinton, +18, betiltás, cenzúra, perek , meg néhány amcsi középiskolás fogja a fater egyik (!) fegyverét azt lemészárolja a fél iskolát...<#ravasz1>#ravasz1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
One Vision. One Purpose.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Én amondó vagyok, hogy ha azon múlik, akkor a köv. részben legyen max 3 város, de sokkal jobban kidolgozva 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One Vision. One Purpose.