Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
tenyleg, pedig meg a gothic 2 be is lehetett ilyesmit muvelni...

ja ja!
és mégegy valamirevaló bordély házat sem találtam sehol.

A mérgezés bugos a játékban, én még nem próbáltam, de azt írják, gyakorlatilag nem lehet megtanulni.

Nálam az íj hajlamos arra, hogy másik típusú nyílvesszõt használjon, mint amilyet bekészítek neki (össze-vissza használja, a simával nincs gondja, 1.07-et használok).
ja és egy másik dolog.
nem lopok, nem is tanultam meg a képességet, néhol mégis letámadnak,hogy "büdös tolvaj" és úgy elvernek mint a lovat.

ezt sem értem, hogy miért van.

nekem inkább a falvakban megy le robotba a híróm.
néhol kevésbé, néhol nagyon.

Akkor inkább csiálták volna meg az elõzõ részek motorjával...
Nem tetszik, hogy ösvényeken játszódik a játék két település között.
elõfordultak nálam ilyenek:

- a számszeríjam nem használja az általam kihegyezett pengés számszeríj vesszõket.
akár mit csinálok akkor sem.

- a méregkeverést nem tudom megtanulni, bár a lóvét és az LP-t elveszi
érte. cheat-tel is kipróbáltam, a tulajdonságokban szerepel, de az
alkímia asztalnál azt mondja, hogy hiányzó képesség.

- a saját magam által megmérgezett pengék nem mérgeznek egyáltalán,
a nyílvesszõk viszont igen.

ha valaki tudna nekem segíteni, hogy hogyan lehet ezeket megtákolni,
azt nagyon megköszönném.

Mike
a n agy erdõséggel az abaj, hogy komolyan leterheli a gépet, iszonyatos beszaggatásokat produkál az amúgy jól futó játék

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Nyugtassatok meg: ugye van ebben a játékban komolyabb erdõ, mint a G2-ben a Khorinistól északra fekvõ?
Nekem ez hiányzik nagyon ebben a játékban, a nagy erdõségek (Myrtanától elvártam volna), hihetelen, hogy eddig az erdõ elsõsorban azt jelenti, hogy az útszéli ösvények mentén van egy kis "zöld övezet", néhány vaddisznóval, vagy egyéb agresszív lénnyel. Ráadásul az éjszakák is túl világosak (ott vannak azok a világító kristályok is mindenhol), szinte fáklyára sincs szükség. A neszezések, állathangok is hiányoznak a korábbi részekhez képest, régen legalább rendesen meg lehetett ijedni éjszaka az erdõben.
Mike
az a baj, hogy nekem vannak orkok akik szimpatikusak
arról nem beszélve, mekkora öröm egy ork örjáratba futni az erdõben, ahol éppen összevissza futkosva menekülök éppen vmilyen rusnyaság elõl

Mike
ez megint egy bug? milyen küldetésekrõl marad így le az ember?

serito
Volt olyan valakinek, hogy a demo-t nem tudta feltelepíteni?
Mivel nálam problémák vannak az FPS-el gondoltam kipróbálom a Demo-t azzal megy-e rendesen. A demo.exe-re kattintva pár másodpercig homokóra azután semmi. Friss OPrendszer friss driverek ...stb.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Grave Digger
Ha úgy csináltad meg Geldernt, hogy a fõork, miután bementél hozzádszólt és utána kezdted el legyakni a várost, akkor sajnos mindenhol neked fognak esni. Miután összegyûjtötted a rep-et, hogy bejuthass, azonnal gyalázd le az orkokat, ne hagy, hogy a fõnök hozzádszóljon és akkor kivédhetõ, hogy a többi faluban is neked essenek az orkok.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mike at home
köszi

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Sehol az ork aki azt a csapatot vezeti a dáli kijáratnál ül egy padon.(lehet vele kereskedni is meg bamártani hogy lusta disznó

Ott a pont, maximálisan egyetértek.

Egy interjúban le is nyilatkozák a PB-tól, hogy a gyerekek szerepeltetése egy olyan "fícsör", ami nem járul hozzá játék teljesebbé tételéhez. Egy fenét nem, pont ettõl lenne életszagú (és pont ez a Gothic sorozat egyik védjegye számomra)! Vajh a török hódoltság idejében a gyerekek és az asszonyok Bécsig menekültek?
Mike at home
Geldernél merre van a déli drudia keresõ ork osztag? egyszerüen nem találom

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
verd meg azokat akik egyedül vannak, kint, vagy bent, egy házban
pl. a Kap Dun-i vadásznál 7k van, fegyvereit is elveheted, az NPC-k is ezt csinálják bunyónál
kicsit morcos lesz, de pár nap alatt elmúlik

MerlinW
elég csak az 1.09

[merlinw.org]

Randal
De szoktak😊
Arra van a review rész az interneten😊
Lásd Planescape torment, Fallout stb. stb.

;D

Na, most el vagyok bizonytalanodva... 😊 Miután Geldernt végigmészároltam már nem igazán szeretnek az ork bácsik, ezután Trelist és Faringot már úgy kellett végigmészárolnom, hogy alig csináltam ott vmit, mert a gelderni buli után rögtön rámtámadt ott is mindenki. Ez elég szar, mondanom se kell. Remélem azért a déli városokban (Varant) nem ez lesz, és nem támad nekem rögtön mki kapásból mikor megérkezek egyikbe-másikba.. Ugye?
Bocs, nem tudtam követni ezt a patch mizériát,EREDETI/magyar/ játékra fel kell tolni az 1.07, 1.08 meg az 1.09-et is vagy elég az uccso kettõ?<#fejvakaras><#lama>

Köszi!

MerlinW
ki hitte volna, mi?😄

[merlinw.org]

littleNorbi
kösz

Add el a nálad lévõ cuccokat. 😊

Why so serious?

littleNorbi
Hogy és esetleg hol szerezhetek sok aranyat, mondjatok egy tuti tippet ?!

_Atti_
Off: érdekes a deus exben pl voltak gyerekek és asszem egyet sem lõttem darabokra soha pedig meg lehetett volna tenni..ebbõl következik->
csináljanak olyan játékot amely az embert annyira magával ragadja hogy még ott se tesz olyan dolgot amit a valóságban nem tenne meg 😊

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Mike
tényleg még örömtanyák sincsenek, meg részegeket sem láttam este kitántorogni a kocsmákból, pedig minden valamire való fantasyban van ilyen

az én generációm együtt nõtt a pc-s játékokkal, most már igazi felnõtt játékokat akarunk, nem ilyen álprüd aszexuálisakat 😄DDD

hiba
a gyerekeket, nõket elkuldtek videkre a nagyszulokhoz itt haborus ovezetek vannak, de megsem irak, itt elorelatobbak 😊

CS@
Bár ez itt tényleg OFF és valóban mind1 is, de ez egyáltalán nem úgy van, ahogy te mondod.

a_n_d_r_e_w
Off:
Ez egyszerûen nem igaz 😛

One Vision. One Purpose.

Mike
hülye amcsik
azt hiszik övék a világ, és mindehol az õ defektes értékrendjüknek kell lennie

Mike
jah, mert egy ilyen játék után fogok egy bárdot, és lemegyek a helyi ált. iskolába vérengzeni
na persze
aki meg ilyen, az lemegy játék nélkül is

Shaman
Fable-ben minden városban fegyverkorlátozás van,de mind1.

de ez itt OFF

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

koschwarz
most képzeld el az oblivionban levágsz egy gyereket<#hehe>és lehúzod róla a ruhát...<#vigyor1>

borzalom, pedofília, fertõ, hillary clinton, +18, betiltás, cenzúra, perek , meg néhány amcsi középiskolás fogja a fater egyik (!) fegyverét azt lemészárolja a fél iskolát...<#ravasz1>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

a_n_d_r_e_w
én nem így tudom. inkább a gyerekekkel szembeni erõszak. ezért van tudtommal Molyneux bácsi Fablejében is fegyverkorlátozás az egyetlen városban, ahol a kölykök rohangálnak.

One Vision. One Purpose.

Takanohana
Nõk is alig vannak. Legalábbis nenvesített NPC-k. Bár még névtelenül is kevesen. Itt a háborúban nem a férfiak estek el, hanem a nõk? Az orkoknak nincsenek nõik?

koschwarz
fogaggyunk hogy eszükbe sem jutott gyerekeket beletenni. tehát szó szerint eszükbe sem jutott.<#whatever>

Mike
jah mert ha egy játékban gyerekszereplõ van, egybõl üvöltenek az amcsi ökrök, hogy pedofil

Mike
kis gyávák
bezzeg Molyneux

a_n_d_r_e_w
márminthogy nincs benne gyerek? annak egyéb okai vannak

One Vision. One Purpose.

grebber
Gyerekeket nagyon nemszeretik se az Oblivion se a Gothic fejlszetõk 😄

Next PC upgrade: 2022

tibor16
Kár érte, mármint, hogy a Gothic eddigi meseszövésével ezexerint nem nagyon találkozunk. A legfõbb erõssége az elõzõ történeteknek, ha ezt meg ezt választom akkor egy teljesen más játékot kapok (nagyjából).. pfff de még milyen kár - na majd meglátjuk...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

a_n_d_r_e_w
azért is írtam oda ;P

One Vision. One Purpose.

Mike
A 2-ben ez megvolt

a_n_d_r_e_w
Igen, nekem is ez hiányzik a legjobban. Ha én lovagpáncélt akarok hordani, akkor bizony érdemeljem is ki, neadjisten maga a király üssön lovágga. De attól a perctõl kezdve ha meglátnak az orkok vagy a zsoldosaik, akkor morogjanak, a nép meg tiszteljen (a'la G2 😊)
Én amondó vagyok, hogy ha azon múlik, akkor a köv. részben legyen max 3 város, de sokkal jobban kidolgozva 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Minimális szintû oldalválasztás: mikor megvan az 5 artifakt, akkor választhatsz, hogy Innosnak, Beliarnak ajánlod fel, vagy elpusztítod õket. Ezután a fõbb szereplõk is másképp viszonyulnak hozzád (nem felejtem hülye Xardas arcát, mikor megtudta, hogy nem úgy ugráltam ahogy õ fütyült 😊), és megváltozik a fõküldetés is

One Vision. One Purpose.

koschwarz
nocsak-nocsak...<#ravasz1>

Mike
ez negem is érdekel, tegnap elértem a rangereknél az 50 pontot, lassan lehetek majd druida, namármost g2 szerint ha druidát választom, akkor a többi frakciónak nyista, tehát nem lehetek plusz még fire és dark mage is. vagy itt ez csak egy képesség?

Takanohana
Én Myrtanát már befejeztem és a sivatagban csak Ishtarban nem voltam eddig, (ivl 38) de még kasztválasztás szóba sem jött. Félek tõle, hogy az lesz a nagy válaztás mindössze, hogy a játék során összejönnek olyan küldik, hogy pl. Rhobar: irts ki minden orkot, Fõork: irts ki minden embert, Xardas: végezd ki Innost és Adanost, vagy valami hasonlók, aztán a legeslegvégén, mikor már mindenhol voltál, eldöntheted, hogy melyik küldijét csinálod meg, és gyakorlatilag ezzel vallottál színt, így fogsz valamelyik oldalhoz tartozni. Én még olyannal nem találkoztam, hogy valaki azt mondta volna, na mostantól fogva lovag vagy. Olyan páncélban flangálok, amilyenre telik és éppen a legjobban véd, senki nem köt bele, ha pl. lázadópáncélban araszolok be az orkok várába.

Mike
gyerek?