Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
tegnap megtámadtak vmiért a zöld nevü, tehát engem kedvelõ orkok, egy olyan városban, ahol 86 a rep-em. pedig nem csináltam semmit
szerencsére visszatöltés után már nem haragudtak

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

tibor16
Ja és persze a kaszt választásnak megfelelõen kaptam más és más küldetéseket.. lettek más képességeim stb - ez a G3-ban is meg van?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

tibor16
Valóban, a történet, legalább is eddig fele olyan sincs mint az elõzõ részekben. Nem érzem, hogy lenne súlya, pl mire mit válaszolok. Valaki megmondhatná, aki elõrébb van a történetben (26-os szint és csak a térkép közepén levõ városokat láttam),
- most azon kívûl, ahogy a karaktert formálom, van kaszt választás?
Olyanra gondolok mint pl a g2-ben, - ha a kolostorhoz szegõdtem, akkor pl nem álltak velem szóba érdemben a paladinok stb. Bizonyos kiváltságaim lettek, de nem tanulhattam lovagi képzettségeket?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

hiba
hianyzik hogy nem jonnek oda es kotekednek az aik, beszolnak, kunyeralnak, itt vagy egybol tamadnak vagy le se szarnak

emlekszem mekkora poen volt a g1ben mikor eloszor mentbem be egy varba, es mindig menekulnom kellett ha egyket figura eszrevett, hogy lezuzzon, megjelent egy ket banda akik belemkotottek, aztan kiuldoztek az erdobe, de mindig visszamentem, majd nagy nehzen egyket tagot le tudtam zuzni, akkor olyan savanyu kepuk lett meg jajgattak ossze vissza, vagy amikor lezuztak es elvettek a penzemet, cuccaimat, es mindig beszoltak hogy ah koszi, vagy az apro poenok: a mud gyerek aki mindehova kovetett amig nem adtam neki ket pofont 😊, a katona aki minden reggel elkesett az eddzesrol, es ilyen apro peonokbol tobb tucat is volt. nekem ezek hianyozanak a g3bol, vagy ha van is nehany valahogy maskepp jonnek le.

Takanohana
Az is elég gáz, hogy nincs húzódzkodás, mászás. Még jó, hogy ugrás van, különben megakasztaná a mindent legyõzõ hírót egy 20 cm magas kõfal.

Takanohana
Nincs. Megtanultam az akrobatikát, de az csak arra jó, hogy ha leesem valahonnan, akkor bukfencezve ér földet és nem sebzõdik.

Takanohana
Nekem pl hiányoznak a fejezetek. Az, hogy egy karaktertõl többször is kaptam az elõzõ részekben küldit, ami életszerû is volt, ahogy az idõ múlt, újabb problémáik lettek, újabb kivánságokkal álltak elõ. Itt meg megcsinálom nekik az egyszeri küldit, aztán már az életben több kívánságuk nincs. Egyszerûen nem érdemes visszatérni a helyszínekre, csak ha küldi visszavisz.

hiba
Van tigrisbukfenc a jatekban?

A gothic egyben egy szint utan ilyen 30meteres tigrisbukfenceket lehetett ugrani, ami ugyan nem volt tul elethu (200 karddal a zsebembe megy egy dardaval a hatamon 😊 ) de vicces volt es nagyon jol lehetett menekulesre hasznalni 😊

Mike
minden tekintetben laposabb, sematikusabb
próbáltak egyszerûsíteni a srácok

Mike
A Gothic 2-ben jobban ki voltak dolgozva a karakterek, a ruhák is jobban néztek ki

hiba
en is rengeteget nyomtam a g1 g2 vel, a gothic 1 tobb mint egy evig volt fent a gempemen es minden zugot bejartam, 3x toltam vegig 😊
de mar akkor is az volt a gondom mint most a g3-al alig birja a hardware-em...emlekszem en a gothic egy is marha sokat tolott a korabeli gepeken, meg sokszor ki is fagyott.

hiba
Nagyon moh jellege lett a gamnak, valahogy a korabbi epizidokban izgalmasabb vagy erdekesebb volt a jatek, itt csak folyamatosan hentelni kell, nem mintha ezt nem kellett volna az eddigi reszekben megtenni, de nekem pl a gothic (1) humora nagyon is hianyzik, itt valahogy sokkal laposabb a game

Takanohana
Nekem amúgy a grafikával nincs bajom, a táj gyönyörû, de volt egy olyan szöveg a reklámok idején, hogy minden egyedileg lesz kidolgozva, ismétlõdés kizárt. Ehhez képest a sivatagi romoknál eltévedtem mint a pinty, minden rom egyforma, több négyzetméteres komlett terület egy-az-egyben ismétlõdik x-szer. Amúgy a kövér, kötényes fogadós kinézetelû ürgetípust is már vagy negyedszerre látom különbözõ városokban. A karakterek feje meg túl kicsi, Diego pl. tök röhelyes, amint a nagy páncélból kikandikál egy diónyi fej. Ráadásul némelyik csak nyomokban emlékeztet a régi arcra, Gorn és esetleg Lester még hasonlítanak, de Diego meg Milten egészen meg lettek változtatva. Larest is csak azért ismertem meg, mert gyanús volt a neve. Ja és vannak névismétlések is, pl találkoztam már Silassal és Silvioval is, de valszeg ezek nem a régi karakterek.

Mike
naja, csak lassan itt vannak a nextgen cuccok

Mike
no meg a szalmáról nem is beszélve

még egy bajom van: miért nem jelzi ki ha átváltozom állattá, meddig maradok úgy?
és iért nem haszbnálhatok akkor térképet? elismerem oktalan állatként nem tudok térképet használni, de így meg nem tudom hol vagyok

MerlinW
"Kíváncsi leszek, hogy mennyit adnak majd a G3-ra jó sok patch után, vagy a kieggel együtt."

Utólag nem szoktak értékelni😊 Ami ugye teljesen logikus.

[merlinw.org]

Randal
A Gamestarnal az ilyen hibák elég gyakoriak. Jajj lemaradt a cd-kulcs, a köv számban benne lesz... jaj, nem indul a cd... a köv számban lesz patch... stb. stb.

Kíváncsi leszek, hogy mennyit adnak majd a G3-ra jó sok patch után, vagy a kieggel együtt.

Nem lenne rossz játék amúgy, de egy fél évet avgy legalább 2-3 hónapot rápakolhattak volna.

MerlinW
LG gyártja a legrosszabb olvasókat. 2-3ezres árkülönbség van a plextor és egyéb márkák között, olyat köll venni.

[merlinw.org]

peeter22
Mennyit sebez a kircsi kardja?

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

koschwarz
igen, van akinek mûködik, de egy csomó LG dvd olvasó nem olvassa a lemezt,. a kiadó azt mondta, hogy már dolgoznak a javításon. egyébként ez nem elõször fordult már elõ, bár nekem elõször csinálta ezt (igaz nekem toshiba olvasóm van).

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

A legjobb egykezes kard szerintem a király kardja. Legalábbis én még nem találtam jobbat.

Kénytelen vagyok cáfolni a gyári hibás dvd-t. Most raktam fel és tökéletesen mûködik, magyarítással, magyar videókkal.
A szinkron, a videó alatt szerintem tökéletes, Gáti Oszkárral nagyon eltalálták az orgánumot, és a másik is príma.
tibor16
-igaz, a grafika, legalább is az alakokat nézve, valóban a játék elsõ megjelenésétõl számítva, nem sokat változott. Biztos meg lehetett volna csinálni jobban, a kor igényeinek megfelelõen. Viszont a Gothicot nem azért szeretjük! Az elõzõ részekkel, a G1-el 2x a G2-vel és az Addonnal összesen 4x játszottam végig. - éééés neeem untam! Az Obliviont(izlések és pofonok) amikortól megcsináltam a fõküldit, úgy éreztem nincs miért tovább játszanom. Uuuntam! A Gothic bármelyik részének végigjátszása, nekem legalább is, részenként 3 hónapnál nem volt kevesebb, és alig vártam már, hogy játszhassam. Nekem kicsit olyan, mintha a G2 térképérõl egyszerûen csak átléptem volna 1 másikra... talán ezért is a régi karakter formát választották az alkotók. Arról nem is beszélve, hogy így legalább pl az én gépemen is fut, - ami nem egy elhanyagolható szempont.. 😊)

chalezlopez
A legjobb, mikor a lángkarddal a hátamon lefekszem egy szalmaágyra aludni reggelig... Hogy nem ég le a viskó....

Vamos Argentina!

Takanohana
Hi!

Milyen kardig lehet eljutni? Eddig végeztem Myrtanával, és a sivataggal majdnem, (csak a fõvárosban nem voltam még), de a legjobb kardom továbbra is az a lángoló egykezes, amit még valahol az elején szereztem. Kikovácsoltam a rubinpengét, de még kiélezve sem lett erõsebb a tûzkardnál. Van egy receptem a mesterkardról, azt még nem tudom elkészíteni, két katana kellene hozzá, és nekem csak egy van, de azt sem tudom, hol szedtem fel. Pedig minden ládát kinyitok, és mindenkit kifosztok, hol vannak jobb fegyverek? Mármint emberi fegyverek, lázadókhoz húzok, és nem akarom valami marhanagy ork baltával a hátamon égetni magam. (Éget a tûzkard úgyis, állandóan nézem, nem kap-e lángra a pajzsom).

chalezlopez
Ha ez igaz akkor az nem kis LOLLL!!

Vamos Argentina!

koschwarz
tegnap olvastam a gamestart, 81%-ok adtak a g3-ra. viszont a játékmelléklet gothic2 dvd meg nem mûködik (gyári hibásak)<#falbav>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

rage
Ha nem lenne ennyire optimalizálatlan (a kinézetéhez képest futhatna jobban is) s kijavítanák a komolyabb bugokat, nem lenne ez olyan vészes.

Az Oblivionban meg 3 szinkronhang váltakozott😊
Semmi sem tökéletes😊
Ettõl függetlenül, azt valahogy jobban összerakták, mire kiadták.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Mike at home
az imént beszéltem pl. egy öreg alkimistával, aki a hangja alapján öreg volt és szenilis, de ezt 2006-ban már vizuálisan nem sikerült elérni, ugyanúgy néz ki mint bármelyik ember
2006 van, nem 1996

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
igénytelen? a Fable, Oblivion, FarCry igénytelen volt? vagy a Bard's Tale amivel a kutya sem játszott? egyik sem volt igénytelen
a Gothic jó de ha realista akarok lenni az Obliviont nem veri le

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

rotator
Szerintem az egyik alpha változat bemutatóját láttad, amiben a nem végleges Diego modellel nyomultak (mondjuk az jobb volt, mint a játékbeli, amelyik úgy néz ki, mint akire a Shrink-Da-Hed törzs sámánja ráolvasott volna egy átkot a hajóúton).

Mike at home
nem kell ehhez anyanyelvi szint, csak szókincs

Mike at home
"az egyre csak ragad megfele"
ez vajon mit jelenthet?

Sivatagot javasolnám, például bakareshben van egy fickó aki oktat. Nevére nem emlékszem de valahol a város bejáratához közel van.

Why so serious?

Bocsi de megint felteszek idegesítõ kérdést, de egyszerûn még nem találtam olyan embert, aki meg tud tanítani a dupla fegyveres harcmodorra, pedig már megvannak hozzá szükséges elõfeltételek... mondja meg valaki hogy miylen arcot kell keresenm a játékban??? Köszi
a_n_d_r_e_w
nem feltétlen rosszabb, csak szokatlan. sok olyan magyar szó van, amit használunk, de ha belegondolunk, hogy mibõl is alakult ki, akkor már viccesebb (gázabb 😊)
attól függetlenül szerintem a magyar Gothicok jók voltak (mindkettõt úgy játszottam) legutóbbit nem, mert türelmetlen vagyok 😄

#9317:
õ a túlzásodra reagált 😉
messze nem kell anyanyelvi angol hozzá, elég egy középfokú
a "klikk nem jo?!megint klikk,hmm megint nem jo,és megint klikk" nemhogy nem anyanyelvi, hanem gyakorlatilag semmilyen angol tudás 😉

One Vision. One Purpose.

Na igen úgy tényleg nem sok értelme van úgy játszani hogy a felét nem érted csak mész elõre aztán lesz valami. Én mondjuk minden játékot angolul játszok mert szerintem az angol nyelvnek van egy olyan feelingje hogy az is jól hangzik angolul ami magyarul nem. Például ott van a longsword ami egy tök jó szó de ha meghallom, hogy hosszúkard hát kiráz a hideg.

Why so serious?

gyenge vagy.állóképesség italt igyál vagy van 100% állóképesség ital
klikk nem jo?!megint klikk,hmm megint nem jo,és megint klikk...na most már megjelent,hogy new quest.Dehogy minek?hova?kinek?Miért?Ez aztán a feeling.Végig lehet nyomni igy is,hogy a felét érted a felét nem.Értelmét veszti az egész.Volt már ilyen játék egy pár.
Most már 500-at sebez a kardom meg az armor is fasza ez a lényeg és persze a varázslatok is huvááá de jok.
erõs a vérkeringésük

sziasztok

van az állóképességnek a csíkja, ami nekem idáig sárga volt.
de most valamiért beszürkült.
az a kérdésem lenne, hogy jelent-e ez valamit?

Grave Digger
Ha hasonló gépem lenne, tudnék adni kimerítõ választ, de nincs 😊

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

tibor16
sziasztok - tényleg sokat javít az 1.08-as peccs - legalábbis a crossbow-n. Már nem kell félórát várni, mire elõhúz 1 vesszõt a híró, majd megõszültem az idegtõl, aztán szépen le is mondtam róla, mert mire eljutottam az újra töltéshez, szépen be is ért az ellenség. Úgyhogy, az eddigi tapasztalat alapján, csak ajánlani tudom.
Más - a villám varázslat (asszem lighting) ha az õsi tudás nõ, úgy néz ki vele arányosan növekszik. Kellemes meglepiként ért, mert egy csomó ideig csak tartogattam az LP-ket.
Más - Most ezt nem értem, követi az elõzõ részek metódusát a játék? - mert nem látom, hogy ha pl druida akarnék lenni, mit is kellene tennem. Eddig úgy néz ki, az a választás, hogy varázsló vagy harcos leszek-é, már pediog ez nem valami nagy választék - fõleg, ha a végére Ramboo leszek.. Most vagyok 26-os szintû, lehet ez az oka, és még csak a térkéáp közepét láttam.
Más - most itt is több részbõl áll a történet? és ha igen, akkor meddig lehet fejlõdni? Tudja ezt vki? Mert kezd kicsit egyhangú lenni a történet, majd minden városban hasonló küldik vannak, - gondolom, ez azért nem így lesz mindig..
Más - A leölt lények egy idõ után újra termelõdnek? - legalább is remélem, fõleg ha több részrõl van szó..
Kicsit hülye kérdések, fõleg az elõzõ részek fényében, csak szeretnék megbizonyosodni.. 😊)

Nem túl kimerítõ válasz de azért köszönöm.
MerlinW
Ez végig CGI. CSak kedvcsináló marketing😊

[merlinw.org]

Grave Digger
Megpróbálhatod, lehet, hogy akadni fog.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Valaki lesz oly szíves és válaszol?
Raptor 2
Meglehet<#buck>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Tényleg ilyen volt régen a Gothic 3???

videó

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Sir Quno Jedi
VAGY a sok várakozástól és lagtól kinõ, majd a hemzsegõ bugoktól megõszül a haja. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3