Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolhatod vagy 30 Ork meg 10 orkzsoldos támadt nekem egyszerre én meg az arena bejáratánál kaszaboltam Õket mindezt 6 FPS mellett. Sajna nem tartott sokáig hamar legyaláztak, megtiportak...
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
en azt nem szeretem amikor elkezdenek hatralni es nem ered el oket csak toltanak folyamatosan
a vaddiszno nagy genya 😊
en is mindig mentek, de ez igy volt minden gothicban 😊
a regi gothicos taktika itt is bevalik: van egy kisebb csoport akiket le akarsz meszarolni, akkor annyira kozelmesz hogy eszrevegyenek de csak egy ketto induljon el feled, majd hatralsz akkor tobben otthangynak es valasssz ki egyet akivel majd kuzdeni akarsz, probald elerni hogy a tobbiek visszavonuljanak az az egy meg uldozzon teged.
igy elcsalod a tarsaitol es maris konyebb lesz lezuzni, meg kisindian koromban egesz orc bandakat zuztam igy le, pedgi ket utessel hazavagtak vola...a gothiban hasznos a futas 😊
Nekem igen zavaró, hogy kb minden 3. ütésem talál csak (tûzkardot használok). Valamint, hogy pl aránylag simán lenyomtam a banditákat a barlangban, utána meg egy vaddisznó hazavág. Elég hülyén van kitalálva ez a harcrendszer. Vagy csak én vagyok béna...
Emiatt minden lénnyel való találkozás elõtt vagy után "quick" save.
Pedig jó játék ez. Azért kiváncsi vagyok meddig bírja az idegrendszerem 😊)
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Szóval felvehetnének a PB-s srácok néhány programozót is...
Nem szeretem az újságmellékleteket ez a lényeg, de köszi a tippet, csak utaltam arra, hogy inkább a bolti vásárlást preferálom, ha már ott többet kapok, igaz, több pénzért (Gold) 😉
Egyébként Samsung 2504C-m van, és tényleg jó kis vinyó.
One Vision. One Purpose.
vagy te most mirõl beszélsz?
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Megjegyzés: jó sok csonti van a barlangan.......
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Akkor inkább CD Galaxis, a Night of the Raven-t "kissé" többre tartom, mint a GS-t 😊
min 2-4 GB RAM
Raptor kategóriás, gyors winch (mégjobb ha 2 van belõle RAID 0-ban)
videókártyából meg olyan 7600GT, és afölött 😊
na ha egy ilyen konfigon is megakadna az állandó tölötgetés miatt, akkor a srácokat újra be kellene íratni valamilyen programozói tanfolyamra 😊
One Vision. One Purpose.
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
ezen a gépen illenék jól futnia a Gothic-nak, majd mesélj
bár úgy tûnik a 2 giga ram kevés, talán ha megcsinálják a memóriakezelést
(Gigabyte 965P-DS4 alaplap / Intel Cor2 Duo E6300 proci / MSI 7900GTO 512ram / 2 GB Kingstone 800Mhz RAM dual/ WD Raptor 36GB HDD /LG DVD).
Gondoltam lefuttatom a 3Dmark06 -ot mielött felrakom a játkot.
Az elsõ tesztnél befagyott 😞 csak reset. Ezt eljátszotta 3x, majd újrarakom az egész rendszert, utána 3 ból 2 szer lefutott (5680pont) alapon minden. Na ferakom a játékot hátha megy, nem megy 😞 kifagy pár perc után. Három hetet vártam a gépre mire összejött a pénz, most várhatok megint még a szervízben kiderítik, hogy mi a baja és visszakapom 😞
Szerintetek mi lehet a gond ?
Thx
Az új fiókom: DevLupius
a kettõben az volt, hogy megfelelõ ritmusban nyomkodva, kombózott
tt akkor hogy is kell?
jobb lenyomva, bal nyomvatart szúr
bal lenyomva, pördül egyet, tartsam folyamatosan lenyomva?
mondjuk nemtom a kieget is, gondolom azt nem
de csak ha az ini-ben a cache elsõ sora 768
512 olyan mint a 128
ellenben most meg fagy
ez a néha nem túl egyértelmû, thát ez azt is jelenti, hoyg egyik nap jól fut, a másik nap annyira nem, illetve egy alkalmon belül is van amikor beszaggat, máskor meg 1-2 óráig jól fut
de ha sok helyre megyek inkább mentek és újraindítom a játékot, mert úgyis leállna out of memoryval (pedig ilyenkor csak 1.2 gb-ot használ a játék, még férhetne)
hm... 4 gigával talán hosszabb ideig mûködne
nézz a fákra, majd forogj körbe
fáknál nálam slide-show, majd mikor kevés fa van, szinte pördül a kamera
közepes graf beállításoknál szintén ezt csinálja, azzal a különbséggel, hogy még gyorsabban fordul a nem fás részen
[merlinw.org]
méregkeverés bug, mindenkinél ilyen
ami tegnap elszomorított: tegnap végre elértem a 200-as STR-t, fejlesztettem is master-re a kard tudásomat, de míg a 2-ben ennek volt látszatja, itt semmi, nuku combo, pedig igérték hogy lesz benne
ugaynazokat a mozdulatokat csinálja mint elõzõ szinten
újabb fekete pont a készítõkenk 😞
Why so serious?
Ha megfelelõ vas van alatta egy "7950GTX2 1GB" VGA-val már gész jól fut a game. Ezt a kártyt úgy 150e-ért meg is kapod.
Nekem a GTA: SA csinált régen ilyet, egyszerû restart általában elégnek bizonyult.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Egyébként eléggé nevetségesnek tûnik az íjakkal a lõtáv, amennyire tesztelgettem, ezen a perkek és a hunting skill emelése sem segített érdemben. (Pedig az íjászkodás egyébként - kivételesen - jobban tetszene, mint az elõzõ részekben.)
a számszeríjam van behányva'. az általam kihegyezett vesszõket nem hajlandó használni.