Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

serito
Az hagggyán de volt, hogy montera-ban az arena-ba bemenet hátulról megtámadtam az egyik harcost mire az egész város nekemesett.
Gondolhatod vagy 30 Ork meg 10 orkzsoldos támadt nekem egyszerre én meg az arena bejáratánál kaszaboltam Õket mindezt 6 FPS mellett. Sajna nem tartott sokáig hamar legyaláztak, megtiportak...

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

hiba
ha nyomva tartod az eger jobb gomjbat es kozben a balt nyomkodod akkor kicsiket sebez de sokszor es igy nem nagyon tud kozben megsebezni az nmy

en azt nem szeretem amikor elkezdenek hatralni es nem ered el oket csak toltanak folyamatosan

a vaddiszno nagy genya 😊

en is mindig mentek, de ez igy volt minden gothicban 😊

a regi gothicos taktika itt is bevalik: van egy kisebb csoport akiket le akarsz meszarolni, akkor annyira kozelmesz hogy eszrevegyenek de csak egy ketto induljon el feled, majd hatralsz akkor tobben otthangynak es valasssz ki egyet akivel majd kuzdeni akarsz, probald elerni hogy a tobbiek visszavonuljanak az az egy meg uldozzon teged.
igy elcsalod a tarsaitol es maris konyebb lesz lezuzni, meg kisindian koromban egesz orc bandakat zuztam igy le, pedgi ket utessel hazavagtak vola...a gothiban hasznos a futas 😊

pera
Milyen taktikával harcoltok?
Nekem igen zavaró, hogy kb minden 3. ütésem talál csak (tûzkardot használok). Valamint, hogy pl aránylag simán lenyomtam a banditákat a barlangban, utána meg egy vaddisznó hazavág. Elég hülyén van kitalálva ez a harcrendszer. Vagy csak én vagyok béna...
Emiatt minden lénnyel való találkozás elõtt vagy után "quick" save.
Pedig jó játék ez. Azért kiváncsi vagyok meddig bírja az idegrendszerem 😊)

Takanohana
Nyiss ki minden ládát, amit megúszhatsz verés nélkül. Nekem 8-10 db lehet, pedig egyet sem vettem.

Raptor 2
Van egy óriási igen zavaró bug! Ha átváltozok farklkasassá, és amikor vége a ital hatásának, viszaváltozok, és két karakter lesz, az egyik fekete, animácio néljküli a ásik a normál beleolvadva. ez elég durva.

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

littleNorbi
Hol lehet venni felejtõ tekercset, eddig még egy varázslónál sem láttam ?

a méreggel kezelt pengék SZÚRÁSRA mérgeznek...jobb gomb+bal...nekem mûködik...de ez már volt itt a fórumon
Annyi bele sem férne bele az alaplapomba 😉
hiba
lehet hogy az egesz gamet egy ram drivera kene installalni 😊

hiba
vagy legalabb kozolhetnek hogy mennyi ram kell hogy ne swappeljen

Ebben lehet valami, de szerintem elég baj, ha egy játéknak szinte bármennyi RAM-nál a merevlemezrõl kell swappelnie.

Szóval felvehetnének a PB-s srácok néhány programozót is...
OFF: Csak arról, hogy a GS pont az ilyen "ajándékok" miatt - is - olyan drága. Mivel az újság nem érdekel, inkább megveszem a Gold-ot a boltban. (A GS-os DVD annyira igénytelen, hogy az LG készülékei be sem olvassák, rossz minõség - nekem ASUS van, de akkor is, megcsinálhatnák tisztességesen.)

Nem szeretem az újságmellékleteket ez a lényeg, de köszi a tippet, csak utaltam arra, hogy inkább a bolti vásárlást preferálom, ha már ott többet kapok, igaz, több pénzért (Gold) 😉

Egyébként Samsung 2504C-m van, és tényleg jó kis vinyó.
hiba
hat szomoru hogy valami gebasz van en is vmi ilyesmin gondolkodom, kivacsian varom az eredmenyt

vg22
A probléma az lehet, hogy a GCW-s hibrid cracket használod. Tedd újra a játékot és ne használd azt, csak szimpla 1.07et, nem fog villogni. Kipróbáltam.

a_n_d_r_e_w
sokat swappel, és nem nagyon prechache-el, szal nagyon sokat használja a vinyót menet közben is, azaz célszerû egy vagy két nagysebességû, akár kiskapacitású winchester, amivel ezek a töltési idõk jelentõsen lecsökkennek (látatlanban megkockáztatom, hogy jóval többet ér mint +1GB RAM, akár még ha csak 1 van alapból is)

One Vision. One Purpose.

Mike
Gamestar köv számához a G2-t adják
vagy te most mirõl beszélsz?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
szerintem meg vinyóból bármilyen SATA2 megteszi, lényeg hogy csendes legyen és nagy. pl. Samsung 2504C

peeter22
Kérdés: Annál a questnél mikor Nordmarba az Ancestors köveket kell összegyûjteni, Baldar sírbarlangjában mit kell a pedestrialba bedugni?? Mert azt mondja, hogy valamit be kell helyezni csak gõzöm sincs, hogy mit.
Megjegyzés: jó sok csonti van a barlangan.......

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

tibor16
hát az ini állítást már kipróbáltam a megadottak szerint, emmi változás. Azért gondolom, hogy talán a vga menüjében kellene vmit kezdeni... esetleg tipp?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

OFF: Ajándéknak drága egy kicsit 😊
Akkor inkább CD Galaxis, a Night of the Raven-t "kissé" többre tartom, mint a GS-t 😊
a_n_d_r_e_w
na majd XeroX megmondja igazam van-e, mihelyt jó lesz a gépe 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
én tippem (azaz én kb ilyet vennék alá, ha lenne felesleges pénzem😊

min 2-4 GB RAM
Raptor kategóriás, gyors winch (mégjobb ha 2 van belõle RAID 0-ban)
videókártyából meg olyan 7600GT, és afölött 😊

na ha egy ilyen konfigon is megakadna az állandó tölötgetés miatt, akkor a srácokat újra be kellene íratni valamilyen programozói tanfolyamra 😊

One Vision. One Purpose.

Raptor 2
Hát ez szomorú!, de legaláb a winyoban benne van a nevem<#vigyor><#vigyor>

Raptor 2
Hát ez szomorú!, de legaláb a winyoban benne van a nevem<#vigyor><#vigyor>

peeter22
Na nekem van 2db saját kovácsolással készített, élezett, El Bastardo kardom, mely mester kard bónuszt nyom. Bal egér nyomva tart ellent befog és kettõt pörög a hõsünk, de aki körötte van az is kap. Majd miután lepörögte magát gomb elenged, és hátrál mert ilyenkor nagy az esély az ütés bekapására.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

serito
Minden program kifagy vagy csak a 3Dmark meg a game? Vga Driver?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Mike
valszeg hardvers hiba lehet
ezen a gépen illenék jól futnia a Gothic-nak, majd mesélj
bár úgy tûnik a 2 giga ram kevés, talán ha megcsinálják a memóriakezelést

Nahhvégre meglett az új gépem.
(Gigabyte 965P-DS4 alaplap / Intel Cor2 Duo E6300 proci / MSI 7900GTO 512ram / 2 GB Kingstone 800Mhz RAM dual/ WD Raptor 36GB HDD /LG DVD).
Gondoltam lefuttatom a 3Dmark06 -ot mielött felrakom a játkot.
Az elsõ tesztnél befagyott 😞 csak reset. Ezt eljátszotta 3x, majd újrarakom az egész rendszert, utána 3 ból 2 szer lefutott (5680pont) alapon minden. Na ferakom a játékot hátha megy, nem megy 😞 kifagy pár perc után. Három hetet vártam a gépre mire összejött a pénz, most várhatok megint még a szervízben kiderítik, hogy mi a baja és visszakapom 😞
Szerintetek mi lehet a gond ?
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Mike
n akkor ez kicsit részletesen!
a kettõben az volt, hogy megfelelõ ritmusban nyomkodva, kombózott
tt akkor hogy is kell?

jobb lenyomva, bal nyomvatart szúr
bal lenyomva, pördül egyet, tartsam folyamatosan lenyomva?

Mike
a G2-t GS-hoz adják ajándékba
mondjuk nemtom a kieget is, gondolom azt nem

peeter22
Hát pedig van kombó én két egykezes karddal nyomom mester kard bónusszal és bal egér nyomva tartásánál elég komoly pörgés kombót nyom a hõsünk. Olyan mint valami húsdaráló, csak úgy hullanak körülötte a lények.

Nem eredeti, jelenleg inkább tesztelem, érdemes lesz-e egyszer megvenni. Egy pár patch-et mindenképpen megvárok még, de szerintem inkább a Gothic 2-t veszem meg végre, az jobban megéri.
Mike
néha nekem elõfordul ilyen
de csak ha az ini-ben a cache elsõ sora 768
512 olyan mint a 128
ellenben most meg fagy

ez a néha nem túl egyértelmû, thát ez azt is jelenti, hoyg egyik nap jól fut, a másik nap annyira nem, illetve egy alkalmon belül is van amikor beszaggat, máskor meg 1-2 óráig jól fut

de ha sok helyre megyek inkább mentek és újraindítom a játékot, mert úgyis leállna out of memoryval (pedig ilyenkor csak 1.2 gb-ot használ a játék, még férhetne)

Mike
D3D

Mike
néha villog, néha eltûnnek textúrák, csak arra vigyázz ki ne ess a textúrák mögé, bár mindegy, tegnap elbambultam és nem mentettem egy órán át, no ez súlyos hiba volt 😞 quicksave-nél a szokásos out of memory
hm... 4 gigával talán hosszabb ideig mûködne

Mike
kap Dumnál ússza át a túl oldalra
nézz a fákra, majd forogj körbe
fáknál nálam slide-show, majd mikor kevés fa van, szinte pördül a kamera
közepes graf beállításoknál szintén ezt csinálja, azzal a különbséggel, hogy még gyorsabban fordul a nem fás részen

MerlinW
Ha eredeti játékod van, mindenképpen érdemes felrakni a patch-eket, mert rengeteg mindent javítottak, mind sebesség, stabilitás, quest, eszközök tekintetében.

[merlinw.org]

Mike
én megtanultam pengét mérgezni, de nem tudok pengét mérgezni sehogy sem

méregkeverés bug, mindenkinél ilyen

ami tegnap elszomorított: tegnap végre elértem a 200-as STR-t, fejlesztettem is master-re a kard tudásomat, de míg a 2-ben ennek volt látszatja, itt semmi, nuku combo, pedig igérték hogy lesz benne
ugaynazokat a mozdulatokat csinálja mint elõzõ szinten
újabb fekete pont a készítõkenk 😞

Hát így elsõ tippre szerintem a Nasa-nak. 😊

Why so serious?

serito
Jó Drágára! <#ravasz1>
Ha megfelelõ vas van alatta egy "7950GTX2 1GB" VGA-val már gész jól fut a game. Ezt a kártyt úgy 150e-ért meg is kapod.

hiba
kinek van valami super konfigja, amit akadozas toltogetes nelkul optimalisan fut a game? csak azert hogy milyen gepre gyujtsek 😊

Nem OpenGL, D3D. Nem lehet, hogy a hardware melegedett túl?
Nekem a GTA: SA csinált régen ilyet, egyszerû restart általában elégnek bizonyult.
tibor16
ja az új driver, ha csak nem különleges szvsz kilõve, mert elõbb Omegával aztán a legújabb ATI 6.11-el próbáltam - semmi eredmény

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Köszönöm, de valószínûleg úgysem fogom használni, mágiára álltam rá.

Egyébként eléggé nevetségesnek tûnik az íjakkal a lõtáv, amennyire tesztelgettem, ezen a perkek és a hunting skill emelése sem segített érdemben. (Pedig az íjászkodás egyébként - kivételesen - jobban tetszene, mint az elõzõ részekben.)
tibor16
sziasztok - ATI 9600XT/256 vga-m van, ha valaki tud arra megoldást, hogy vajon miért villog idõnként (pl fõleg szabad terepen, éjszaka, de csak bizonyos helyeken) a kép és van tippje - akkor megkérem segítsen. A sivatagban pl most szinte játszhatatlan a játék. Próbálgattam menübõl a különbözõ beállításokat, de semmi eredmény. Ha screenshootot csinálok, azon nem látszik a hiba. Ezexerint, a játék rendesen fut. A hiba a vga driverben vagy inkább beállításban lehet. Próbáltam a képernyõ nagyságát/asztal beállítást azonosra venni - semmi. Hz számokat állítgattam - semmi. Azt sem tudom, ez Open GL? -e? és ha az ott nincs-e valami beállítás ami segítene. Ha valaki hasonló cipõben jár, vagy valami ötlete van - megklérem segítsen.

Végülis ez lényegtelen, szerintem egyértelmû, hogy bug.
MerlinW
1.08-ban kijavították az íjjakat.

[merlinw.org]

az íjammal minden renben van, tudom cserélgetni a vesszõket ahogy akarom.
a számszeríjam van behányva'. az általam kihegyezett vesszõket nem hajlandó használni.

😞