Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Kedves magyarítást keresõk: próbálkozzatok meg az olvasás elsajátításával és utána meglehet próbálkozni a FAQ-al, ahol ha sikerül az olvasottakat értelmezni, akkor meglesz a megoldás is.

hol találok magyarítást???
pusztulat1
sziasztok megvan valakinek a magyar változat?

Tud valaki csalást hogy lehet halotat felébreszteni??
Megburhelödöt az egyik nomád klánvezír és hiába megyek a táborhoz Vatraszal nem csinál semmit.

littleNorbi
ha meg tanulod egz tolvajnál.

BaziJoe
Hogy tudom az összetett zárakat kinyitni???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Raptor 2
A kard ottvan, amikor Borus Fokból Motreaba mészu, azon az uton közel Montreahoz barra lácc majd egy barlangot teli farkasokkal! Irts, és tiéd a kard...

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Ugy lehet vesszõt váltani, hogy pl van tüzesveszõ, azt tedd le a gyormenübe. Aztán lépj ki az ionventoriból, vedd elõ az ijat, és nyomd meg a számot, amejik a gyorsmenüben a tüzesnyv. Ekkor odi kicseréli, és már tüzezhetsz is...

littleNorbi
Ez a kard azé a Borús-foki lovagé?Pontosan hol is találtad meg ?Úgy értettem a Monterai felszabadítást,h nem rgyedül hanem a lázadókkal együtt, mint pl Borús-fokban, de ott volt hírnevem...

b-type
Lehet hogy csak a számszeríjvesszõt lehet...nem emlékszem igazán.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ilozÁ
Üdv Mindenkinek!

Lelkesen olvasgatom a fórumot, eddig minden kérdésemre kaptam választ.
Nemrég olvastam, hogy ki lehet élesíteni a nyílveszõket. Hogyan? Nekem csak bizonyos típusú számszeríjveszõt enged élesíteni.???? <#conf>

A másik pici bajom az, hogy miként lehet nyílvesszõt válltani, nekem, ha van a karakternél normál, akkor csak azzal lövöldözik, nem tudok tüzes, tompa vagy robbanó vesszõre váltani, ezt hogyan kell? <#conf>

Eredeti magyar játék van fent és az 1.08-as patch…

Válaszotokat elõre is köszönöm.

Másfélkezes kard élesitve 110 et sebez és aha megtanulod a normanoktol az ork gyilkolást 1-2 ütés az elit ork is.
Az eddig talált legjobb pajzs a geldern-töl északra a hegyen egy romos házikonál van két trol azok örzik ezt a ládát.(Sildentöl haladva a vadászok felé már messziröl látcik ez a hegy és onnan érdemes megközelíteni.

peeter22
Geldernben van ilyen feladat, hogy x db kén meg aranyrögöt le kell szállítani az egyik orknak, most nem tom a nevét de vele kell beszélni, ha be akarsz jutni a helyi nagyfõnökhöz.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

peeter22
Elvileg az áldott kard jobban aprítja Beliar szolgáit.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

A vasércrög kell bizonyos kardok elkészítéséhez.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

rvn
a kibányászott aranyrögökkel, kénrögökkel meg vasércrögökkel mit kell csinálni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Nekem megvolt a hírnevem, csak éppen Varekkal nem tudtam beszélni. Ugyanis az egyik ork rajtakapott a várudvaron belül, hogy kinyitok egy ládát. Miután 500 aranyért sem engedett el, kiirtottam a város ork lakosságát.
Fegyver: én még mindig a Montera melletti farkasbarlangban talált paladinkarddal megyek-valahogy elfelejtettem neki visszavinni. Tényleg, az mit segít, hogy a kard áldott ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

MerlinW
Hát köszöntem nagyon szépen😊 <#eljen>

[merlinw.org]

b-type
😊) thx
Az elsõ az egy Paul Anka: Smells like Teen spirit feldolgozás, az utolsó a Civilization 4-nek egy nekem nagyon tetszõ betétzenéje..
pl. itt megtalálod: www.civfanatics.com Baba yetu címen.
de ha müködik akkor itt egy direkt link a számra: Baba Yetu

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MerlinW
Ez nagyon állat😄 A soundtrack-et nem akarod közzétenni?😄 Elsõ és utolsó számra lennék kíváncsi😊

[merlinw.org]

Takanohana
Hi!

Kéne egy kis segítség, lehet, hogy bugba futottam, vagy csak béna vagyok...

Naszóval Mora Sulban tevékenykedek, megcsináltam minden elérhetõ küldit, de a hírnevem megállt 70%-nál. Az utolsó 5-6 küldi alatt nem emelkedett, azt írta csak ki, hogy küldi teljesítve, ennyi xp, de hírnév semmi. Most már csak olyan feladataim vannak, amiket akkor tudok csak megcsinálni, ha be tudok menni a templomba, ahova nem engednek be, csak 75%-kal. Nem akarom még lerohanni a várost, szarul állok a fejvadászoknál, ha tovább rontok rajta, a fõvárosukba sosem jutok be. Ilyenkor mi van? Ja és van kinnt a romoknál egy templom, ahova kellenének kulcsok, egy hiányzik még és az is a város templomában van, ahova nem jutok be.

b-type
?
mivel duplaannyit szed ki egy 'tellérbõl'.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Microtus
Persze a jó hírnév feltételezi, hogy megcsináltál pár küldetést a Monteraiaknak is, ami ugye egy csomó arany meg xp, mielõtt nekiállsz a város felszabadításának.

grebber
"És kell a hatékonyabb bányászás is elõbb-utobb"

Ez mire kéne kérdezem én?

Next PC upgrade: 2022

Microtus
A jó hírnév csak ahhoz kell, hogy bejuss a felsõ várba Varekhez. Az is csak akkor kell, ha az orkokkal szimpatizálsz, mert õ ad küldit.

littleNorbi
Vki felszabadította Monterát anélkül, h jó hírneve volt a városban ?

b-type
😄D
általában csípem az orkokat (nem szeretek orkot ölni) 😊)
Az emberek uúgy kavarják a szrt, csak az 'eszük' miatt még alattomosabbak..és még megpróbálják megmagyarázni. 😊

Microtus
Jól emlékszel, de õ is errõl beszélt. Levitte a lázadókhoz, Ardee után...az Reddock. <#papakacsint>

Kovácsot Reddock-ba kellett szerezni, nem Okarába, én legalábbis úgy emlékszem. Okarában volt kovács, õ mondta, hogy szerezzünk embereket.

Microtus
Na, ami miatt már megint abba kellett hagynom a játékot és a legjobban feldühített eddig. Beszéltem Daryllal, el is csaltam az elsõ õrt nekik, le is csapták, kicsit fura volt ugyan, hogy nekem nem engedte ütni az orkot. Miután leölték, mentem volna hozni a következõt. Erre csatazajt hallok a bozótosból...mondom mia kia fene? Látom Daryl nekifeszülve küzd Gornnal, ááá mondom ilyen nincs. Még Gothaban csatlakozott hozzám és azóta a leglehetetlenebb helyeken bukkan fel. Az orkok között simán járt kelt velem...lehet arra rágott be, hogy meglátta, ütnek egy orkot a közelébe? Hülye ez? vagy jobban gyûlölné a lázadókat, mint az orkokat? Különben is ha velem van egy "csapatban" nekem ne csinálja itt a magánakcióit. Lehet az orkokkal kezdek új játékot, akkor nem kell ilyeneken filóznom, leölök minden morra-t <#hehe>

Microtus
Igen, kb ezeket tanulgattam eddig meg. Az elõzõ részekben is mindig nyúztam boncoltam-koncoltam 😊 A zárakat tudom nyitni, bár a mesterieket eddig megúsztam még scrollal. A maradandó löttyöket is gyártom már jórég. Ez arra is jó, hogy inspiráljon, milyen jó dolog füvészkedni menet közben 😊

b-type
100

b-type
Amire csak akarsz.
mindenféle ötletek:
- összetett zárak feltörése fog kelleni hamar.
- maradandó italok elkészítését is jó megtanulni.
- vadászni is jó dolog, mind az íjjászat, mind a nyúzás és a körmök miatt.
- kovácsolással jól lehet keresni, jó az élezés is, és kell a hatékonyabb bányászás is elõbb-utobb.

A zsebmetszés nem annyira nagy pálya, hozzáadódik a gyanusítgatásokhoz, tehát ha nagyon jó zsebmetszõ vagy akkor is lekapcsolnak egy idõ után.
Buffolni nem lehet a mestereknél, ha gyûrû-amulett-cucc adja ki a képességet, a mesterek nem tanítják meg a szinthez kötött mesterséget.
...viszont fegyvereket term. tudsz használni.
pl. ott a tûzkard, ami eleinte jó dolog...de nem tudod élezni.
viszont ott van a rubinpenge, amit megélezhetsz, akkor 95 lesz a sebzése, és ad egy jó kardforgató mesterséget.
most rally-t nézek, majd írok még ha kell 😊

Microtus
Megnéztem..tévedtem, voltam nála anno is és nincs lángoló kardja...azóta se. Amúgy, mennyi annak a pengének a sebzése?

Microtus
Hm...tényleg, utána õt meg sem látogattam, hogy, hogy érzi ott magát 😊 köszi <#worship>

Microtus
Ja, mivel a karim a lázadókkal szimpatizál, elvbõl nem öl le és nem foszt ki ilyen npc-t, semmilyen tárgyért.

Én így kaptam meg a lángoló kardot:
Start... felszabadítottam a falut, leküldtek a lázadokhoz a barlangba, ott kaptam egy küldit, hogy szerezzek kovácsot, a farmon kiszabadítottam, majd levíttem a lázadokhóz, trédeltem vele és megvettem tõle 1k ért.

Az új fiókom: DevLupius

Microtus
Akkor már adtál is egy tippet mire érdemes még tp-t tenni. Nem akarok hybrid harcos+varázsló karit, úgyhogy akkor lehet egy csöppet kovácsolkodom is.

Microtus
A tárnarákok Okarába szintén okoztak egy csöppnyi felfordulást. Miután épp ott voltam, segítettem a lusereknek levadászni õket. Rufus viszont lehet nem igyekezett eléggé, mert a csata után nekiestek a lázadók és leölték <#nemtudom>

grebber
Amiket eddig én találtam fegyvereket az a gáz velük hogy nagy a szorásuk mármint amit tudok használni és legnagyobbat sebez az 75-ös sebzés a fölött ilyen 250-es erõ kell hozzá meg nehézfegyverhasználat 😞

b-type
óvatosan a pénzzel 😊
amit meg tudsz kovácsolni azt érdemesebb inkább magad megcsinálni, ...és feltétlen élezd meg..a nyílvesszõket és a kardokat is.

Microtus
Köszi..hogy nem szúrta ki a szemem <#wilting> pedig még a legmagasabb hegyek tetejére is felugráltam miatta. A lángoló kard még rejtély, Okarában a kovácsnál nincs, Sildenben még nem jártam. 1000 arany? Én meg 16k-ért vettem a másfélkezest 😞.

grebber
Okarában nagyon lol dolog volt. Miután segítettem Rufusnak eljutni ide mondom csinálok 1-2 küldit itt is ha már ittvagyok.
Elsõ utam a kovácshoz vitt beszélgettem vele.Mondta jó lenne ha lenne ember aki csatlakozna.
Innen nemmessze volt egy csóka aki a tisztáson a tûz melett ült és ki akarta tisztitani a barlangot.Meg is tettük.Mondta szivesen csatlakozna a lázadokhoz.Na mondom nem is kellett más szolok a szakácsnak erre megyek vissza 4-5 hulla fekszik köztük a szakács is.Meg egy tárnarák holttest. LOL nemtudták megvédeni magukat.
Igyhát okarában ennyi volt a cuccos jöttem is el onnan gyengékkel nem társalgok 😄

Raptor 2
Télleg, ha már Okaráról van szó, nmtudod, ,hogy gáz ha az egyik hapek meghal(aki kell okarának)??? Mert az egyik meghalt, és asszem a többit visszavittem Okarábaa, de nincs vége a küldinek(lehet hogy még egy faszi hiányzik)

A lángoló kardot én Okaraban szereztem meg a kovácstól, és nem kell hozzá semmi hírnevet elérned ott.
Raptor 2
Nem kereskedõ, hanem kovács, bocs.

Raptor 2
Lángoló kardot tudsz venni Sildenben is ha jól emléxem. Ha feljtsz a felsõvárosba, (75% reput) akkkor a király házának ajtajával szembeni kereskedõ árulja 1000 aranyér.

b-type
ha jól tom ott van ahogy kimész a rabtelep kapuján...mész egy darabig a lefelé vezetõ ösvényen és ha balra nézel megfogod látni a tábortûzet,..még mielõtt elérnéd a keresztezõ utat.

Microtus
Ja és a lángoló kard is kimaradt valahogy, pedig azt olvastam, hogy még a játék elején meg lehet szerezni valahol.

Microtus
Merre találom a Montera környékén a lázadó Darylt? Asszem neki kéne elcsalni az ork õröket az ásatástól, de már bejártam miatta az egész környéket.