Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
jocika,spidersoft: kösz 😊

amikor megláttam a tetõn a hordót, csak néztem, mondom ez teli van arannyal hogy eddig nem fújta le a szél 😊)))
A Trex-nél meg berágtam, mert a két Troll-t lövöldözni kellett, pedig be szerettem volna csalni az ork táborba, de nem ment...akkor berágtam elõvettem a botot és agyonütöttem a gyíkot 😄DD
Még sokat össze lehetne szedni...hiszen ez végül is két helyszin.
Karlen-nél jött hogy ezt mostmár összevágom, mert egy ez kész van...ahogy ott rohangált a szikla körül 😊)))

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tibor16
igen, nekem csak ez az overglow beállítás kellett a villogás elmulasztásához. 1 napig kisérleteztem vele mire rájöttem.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Trelisnél azt írja a mapon, hogy 70% kell, hogy beegedjenek a városba sztem.

Itt a tavasz itt az AIDS, használj kotont tovább élsz!

Ben Erai, az õr megtanítja aki vigyáz, nehogy feljuss a bányához.

ÁÁÁÁÁ!! Tudom már 34243243szor írtam, de most jártam 3. sivatagi városban, és egy ember se tudta megtanítani a két fegyveres harcmodort! Írjon valaki légyszíves egy város és egy NPC nevet ahol végre megtanulhatom! KÖSZI!!!
Raptor 2
Áj gó, end náv pléj vit gotikszrí

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Pontosan : beállításko-részletek-saját, majd itt a legalsó csúszka (utólagos feldolgozás) van középsõ állásban (overglow hatás) ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

B@kker menj el filmesnek 😊)) ez nagyon ott van 😊))
Ez k..a jó! :-)
1. Sildenbe, majd Gothaba.
2. Molnibalage #9102 hsz-ét olvasd el!

grebber
Azt énse értem mertmég nemjártam ott!

Next PC upgrade: 2022

Raptor 2
Nyomd meg az "L" betût, így kiirja a missziókat. HIttis van egy kitérkép, ami a kisseb táborokat(PL OKARA) is jelöli. Ha rákattintasz monygyuk Monterára, akkr a térkép alatt jobbra látod a hírhedséged százalékát. Amuyg nemértem a "M" betûs mapont mér irja, h. Trelis 70%, mert a "L" betûs mapon alapbol nullát ir(ha még nem jártál Trelisben tevékenykedni!)

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

grebber
Azt holtudom megnézni melyik városba hány % a népszerûségem?
Mert a saját mapon egyedül Trelis fölé irja ki sehova máshova nem.

a_n_d_r_e_w
nem olyan szörnyennehéz Varant, de ha monterától délre veszed az irányt, akkor át lehet úszni, és nem kell Trelis fele menni 😊

One Vision. One Purpose.

Hi!

Montera felszabadítása után ki merre vette az irányt, mert én Trelisbe és hát kicsit nehezebb ellenfelek vannak már mint (szerintem) kellene! Mondjuk minden célom sivatgba menni, mert nagyon meg akarom tanulni a két fegyveres harcmodort, de lehetséges hogy ez még merész ötlet 20. szinten?

Egy másik kérdés: Nem emlékszik valaki, hogy Trelisnek és Nemorának a teleportköveit hol találta meg?
Kössz csak még nem jutottam haza,hogy kipróbáljam

Sysfox
Igényesebb helyeken beviszed a gépet, és addig próbálgatják bele a ramokat, amíg lesz kettõ olyan, ami megy duálban az alaplapon.

Legalábbis nálunk így mûködik. 😊

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

grebber
Köszönöm a segítséget!
Majd meló után megkeresem még azt a másik 2 szolgát remélem nincsenek messze.

Lilithn
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sildenben van egy ürge (nem emlékszem a nevére, de egy kunyhóban van a fõnöki sátortól nem messze, aki a felkelõknek dolgozik. Ha vele beszélsz és kiderül, akkor megmondja, hogy Anog a testvére és neki kell elvinni a az 5 db rabszolgát (1-1 még van tõlük jobbra balra).

Az ork fegyvere meg a halászoknál az egyik mercenary kunyhójában van a falra aggatva.

I can eat death like nobody\'s business.

grebber
Ha arról a lázadó táborról beszélünk ami Silden melett a hegyen az erdõben van akkor már megtisztitottam az utat,de nem emlékszem hogy ott mondta volna bárki is hogy oda vihetek embereket!

b-type
összeollóztam egy videót:Youtube link

nézhetõ méretben és jobb minõségben:40mb wmv (direkt link)

vannak benne bug-k, és harc is..😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

peeter22
Sildentõl északra van egy rebel tábor Nordmar felé oda vidd õket, de elöbb keresd meg egyedül õket és csinálj szabad utat.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

grebber
Mászkáltam egy kicsit csak úgy és egy erdõs részen a vadászok házától párszáz méterre vol 3 ember "Sildeni rabszolga" feltudom nekik ajánlani hogy kijuttatom õket innen.

Kérdésem az lenne hova kell õket vinni?

A másik Sildenben van egy ork akinek meg kell keresni a fegyverét ,valaki ezt megtalálta már fogalmam sincs hol kereseem?

peeter22
#8924-es hsz-ben van egy link egy térképrõl, nézd meg, de csak, ha segítség kell a hollétükrõl.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

rvn
köszike

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

peeter22
Ok kössz a segítséget rajt vagyok az ügyön.

peeter22
5 emberke van Okara környékén õket kell megkeresni és elvinni Okarába.

rvn
Hali! Okarában kaptam oylan küldetést h szervezzek embereket ...hol keressek embereket akik hajlandók beállni a lázadókhoz?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

serito
Ha nem gyárilag összelõtt mamoryk voltak akkor nem vonatkozik rá a garancia!! "Segíts" rajtuk és cseréltesd ki !!! <#ravasz1>
Csak vigyázz nehogy külsõ sérülés legyen rajta!!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

tibor16
olvastad?- hogy nekkem sikerült megoldanom? - az overglow hatás kellett a kártyának. Azóta nem volt villogásom..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

a_n_d_r_e_w
hülye példa lesz, de az én meglátásom szerint kb olyan lehet, mint ha veszel egy 200LE-s turbófeltöltõs autót, amirõl mikor kiderül hogy nem mûködik, a szervízben kiszedik a turbót, és úgy adják vissza neked 120LE-sen. Ha így kompletten vetted a gépet (tehát nem te válogattadd össze az alkatrészeket, esteleg különbözõ boltokból), akkor igen is kötelesek kicserélni. Ellenkezõ esetben viszont sajnos tényleg marad ez a felállás, esetleg eladhatod a mostani memóriákat és vehetsz másik kettõt. De könnyen lehet, hogy az alaplappal van a gond

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Ha követed Silden felõl a lázadócsoportokat (mármint úgy hogy arrafelé mész amerre lázadókat látsz (be az északi erdõbe)), akkor eljutsz egy felszabadított rabszolgatelepre. Beszélsz a fõnökkel, és átveszi õket.

One Vision. One Purpose.

Két egyforma gyárilag összelõtt memory volt?
Nem.
Godolom így a gari nem vonatkizok arra ha nem megy dualban...

Az új fiókom: DevLupius

Mike at home
látom senkit nem érdekel, mit csináljak az 5 rabszolgával, elvittem õket Okarába, de semmi hatása 😞 vigyem õket vissza Sildenbe?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

serito
Két egyforma gyárilag összelõtt memory volt?
Mert ha igen vidd vissza és cseréltess alaplapot mert nem keszeli dualban a memorykat.
És igaza van andrew-nak valóban lassabbak így bár te nem fogod észrevenni.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

a_n_d_r_e_w
"Ez most mennyit ront a rendszeren, ha így használom ?"

nagyon-nagyon sokat, gyakorlatilag felére esik vissza a memóriasebességed, mint más hasoló rendszereknél, ahol megy duálban.
helyedben nem hagynám annyiban, és rászállnék a szervízre, mert nem ezért fizettél..

One Vision. One Purpose.

Nahh, visszakaptama gépet a szervízbõl.
(Gigabyte 965P-DS4 alaplap / Intel Cor2 Duo E6300 proci / MSI 7900GTO 512ram / 2 GB Kingstone 800Mhz RAM / WD Raptor 36GB HDD /LG DVD).
A fagyást a memóriák okozzák ha dualban mennek. Most egymás mellé rakták õket és így nemfagy a gép.
Garanciálisak a ramok, a tesztek szerint hibátlanok, csak dualban nem mennek, ilyenkor mivan ? ezt benéztem ?
Ez most mennyit ront a rendszeren, ha így használom ?
-------------------
Ismét feldobtam a játékot, Mindent maxra húzva 1280x1024 -ben 4x Ani, az iniben a hiányzó '0' kipotólva. Aztkell, hogy mondjam királyul megy.
Néha beakad 2-3 másodpercre még rátölt, így 25Fps felett van mindenhol.
Kivéve ha elõveszem a fáklyát 😄 akkor visszaesik 10fps -re.
Édekesség még, felvettem az egér érzékenységet +50 -el, ezután ha megfordulok beakad 1 másodpercre.
De mindezt feledteti a látványvilág, az erõben állok, a fákat és a füvet fújja a szél, a fák árnyéka mozog a füvön közben állatok mozognak a távolban. Ilyen realisztikus képet még nemadott vissza nekem egy játék sohasem, ezzel maxfelbonásban tényleg élvezet a játék, úgyérzem hogy itt új korszak krzdõdött.

Az új fiókom: DevLupius

én direkt ez miatt a játék miatt vettem most 2 gigát de eddig hiába

én töröltem a picsába mkert egy giga rammal is úgy swap-el mint állat játszhatatlan!!!!
grebber
Ez így nem jó nekem a teljes kéne 😞

Nekem az a problémám,hogy úgy is villog,nincsennek textúrák,hiányosak,
már kezdem feladni.

Akar telepíteni valami Microsoft Visual C++ cuccot is, arra is szüksége van.
Mike at home
ha nagyon nem találod, akkor: goto neve

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a sildeni szökött rabszolgákat hova vigyem? (akiket meg kéne ölnöm)

Nem találok egy pacákot a játékban. Mora Sul - i küldetés. Orknarokot kéne leadnom egy Kalesch nevü alaknak, de az nem van meg. Tudja vki, hol találom? A gothic3.hu-s térképen lévõ helyen mintha nem lenne. Katanát hol tud keríteni magának aza ember?
Hello!

Most telepítettem a bolti magyar verziót,de ismeretlen hibát kaptam az indító .exe-re.Feltoltam a DVD-rõl a DirectX-et is telepítéskor.1 hetes a gépem , szal zsír minden rajta elvileg...

Valaki találkozott ezzel?
Köszi

balinov
üdv,
azoknak akik a faq után kedvet kaptak az english.pak letöltéséhez itt a linkghotic.english.pak
sajna,csak rapidshare-s linket találtam,figyelem,nagy méretû, 600+Mb-os file..100-asával darabolva

GA-K8NG51MF,2800+@9X250,512MB@500 A-DATA,GST@GT+,SAMSUNG 920N a cápa megy elöl,a rája középen,a remény hal meg utoljára

b-type
Egyébként jó poén az a jelszó...😊))
nekem ketten mondták, elsõnek nem az aki kitalálta, így én is csak néztem, hogy ne má' bázz hogy ez legyen a jelszó 😄D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Három csoport van az egyiknek le kell ölni a teheneket a másodiknak a zsoldost kell elkergetni a régi romtol a harmadiknak pedik ki kel csalogatni az ásatási õrõket mind a hármat külön kükön különben legyakják a rebelt.(te is besegithec a hentelésbe )

Nekem meg ilyen quest nem volt. Ez azért lehet, mert szerintem többen is vannak lázadók a város körül.
Ez a csoport a Várostól nyugatra egy szakadék utáni domb mögött voltak a farmtól nem messze.

@Mike at home:
Igazad van, tényleg jelszó van. Nem mondja meg a nevét 😊