Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

littleNorbi
Faringot csak egyedül lehet felszabadítani ? (a hírnevem megvan)

b-type
nálam semmi ilyen nem fordult még elõ, v1.09-s a játék.
játékindításnál ált. nekem is beadja az utolsó képkockát, egy pillanatra, de ezzel ki is fújt az összes probléma.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ezt kipróbálom, köszi

CSak ki kell lépni 😊

Lassú voltam 😊

Ez rossz vicc lenne, ha minden egyes újrakezdésnél újra kell telepíteni a játékot. 😞

egyéb ötlet?

Nekem akkor csinál hasonló furcsaságokat, hogy ha az új játék elõtt betöltök egy másik mentett állást, mert benne maradnak "szemetek" a memóriában amit az elõzõ karakter csinált.

Egyszerûen csak újra kellet indítani a programot és minden ok.
Bár málam csak a könyvekbõl nem tanult...

a_n_d_r_e_w
Én úgy tudom, hogy ez a Gothic csodálatos memóriakezelésének egy feature-je 😛
Új játék indítása elõtt ki kell lépni, és újraindítani a játékot, vagy mégjobb az újratelepítés 😊

One Vision. One Purpose.

Nagyon ravasz<#ravasz1>
Ez már a 3. megoldás és ez a szép a gothikban. Mondjuk nekem eszembe nem jutott volna beköpni a lázadókat.<#gonosz2>

A másiknál gondolom a vérszomj varázslatra gondolsz. Az tényleg jó móka bár én a démonnal szoktam kivégezni nem a csontival. Ha sok orkot kinyír, akkor megint jön a "fizess 500-at" duma.

Hali!

szerintetek az mitõl lehet, hogy nekem megy minden. tesó újra kezdte a játékot, de pl nincsenek fegyverkötegek a Ardeából kijõve az orkok táboránál, az agresszív malackák közelében. A borús fok elõtti faraon nincsenek orkok..

van erre megoldás? A 7770-es hszben olvastam, hogy az ini "kotorászás" okozta ezt, de én csak a vegetáció növekedését vettem vissza.

dzsuvajoe
Na összehoztama rohatt crackelés😊 csak kissit szaggat mien taktikakkal lehet gyorsitani? csak varosban szaggat mezõn annyira nem

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

dzsuvajoe
Es az az exea mit crackolni kell nektek is kissenn mint az eredeti?

littleNorbi
Velem is ez volt, de újból kezdem az egész játékot, és utánna már beszélt velem!

Microtus
Hát, ha jól emlékszem az elsõ õrt leütöttem, mert a teleport pont a képébe dobott. Azt már nem tudom meghalt-e, mert elszaladtam, a kovács meg a környéken kolbászoló felszabadított rabok is nekem akartak rontani. Lefutottam a volt ork helyõrségig, ott fujtam egyet és próbáltam rájönni mi a fene bajuk lehet. Majd felszaladtam újra, teljesen fel a legbelsõ részbe. Már a város középsõ részében sem támadtak meg a lázadók. Fenn az egyik házban aztán beszéltem Shawn-al, mellette állt valaki, tõle megvettem a lángkardot. Majd elindultam lefelé. A kijárat környékén addigra pár narancssárga színû emberke lézengett, köztük a kovács is. A két õr a bejáratnál állt újra, és fehérek lettek.

Mike at home
ugyan mar irtam, de tessek meg1x:
mesz Montera felol, setalsz az orok fele, nem veszel elo fegyvert, or rad szol, tolvaj, szepen szaladsz visszafele, elcsalod az ort a hazig, majd ott megvered es el veszed a dardajat/landzsajat, DE csak azt
elotte ments, mert elofordul, hogy nem sikerul
ha megint nekedugrik, hogy tolvaj, akkor nem sikerult

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Most hadd ne mondjam, milyen kis benak vagytok 😄
a samant ugy kell lenyomni, hogy amikor elmegy veled, hogy megmutassa merre laknak a lazadok az erdoben, szepen kisetaltok az erdobe, es ott megolod
ezek utan amikor visszamesz
a) nem szol senki semmit
b) tudok vmit a gyilkossagrol? nem

mondjuk az lehet, hogy mindig 75% felett kezdtem el gyilkolni az orkokat

masik jo moka meg egymasnak ugrasztani oket, majd utana bekuldeni par csontit, hadd szorakozzanak, te meg szepen hatradolsz, nem gyanusit senki

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

vg22
Mert amint leírtottál minden orkot RÖGTÖN Lesterhez kell menni, különben nem fog beszélni veled. Vagy az is lehet, hogy éppen eszik olyankor várjál és idõvel beszélni fog veled.

Sziasztok én most kezdtem el de van 1 kis gond az mondják az elején beszéljek lesterrel de nem akar velem beszélni az miért van ?

Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb

vg22
Akkor az lehet, mivel én is nodot használok és az nem hagyott békiben vele😄

Valahol Monter közelében volt egy barlang farkasokkal. A külsõ farmot elérve mondja a zsoldo, hogy két út van Monterába, a biztonságos nyugati és a banditáktól hemzsegõ északi. Én persze az északin mentem, és a banditák után jóval, bal kéz felõl volt a barlang.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Neked a Gotha beliek mitõl nyugodtak le ? Mert nekem is nekem estek, hogy tolvaj, úgyhogy gyorsan elhúztam. Igazán hálásak, hogy kipucoltam a várost.

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

dzsuvajoe
de szettem le a game copy world rol is es azzal is anyázott lehet h a virusirtoa baj mera nod 32 anyazott is valamit de mondtam h engedejezze na letörlöm a picbe

vg22
Nekem a vírusírtó amikor még nem volt frissítve vírusosnak érzékelte (utána már nem), talán ha azt kikapcsolod akkor majd engedi. Vagy töltsd le újból, hátha hibás vagy valami.

nah akkor jól sejtettem, köszi a választ, és amúgy igazuk is van

http://emulehelp.uw.hu

dzsuvajoe
ÉS nekem miert ir folyton hibat? ill mert nem csinal semmit haba csainaltam azt ami le vot irva mostma kurv aideges vagyok!

vg22
Az NFO fájlban le volt írva, hogy a razor akkor fog új cracket csinálni, amikor úgy érzik hogy megérdemli a játék. Vagyis valszeg nem lesz minden patchez crack.

dzsuvajoe
crack

faq-t sose lehet elég nagy betûkkel kiírni 😄
egyébként tudja valaki hogy miért nem készül krekk a patchek-hez?
netán megvárják a crackerek a "végsõ" patch-et elkerülendõ a pluszmunkát?

http://emulehelp.uw.hu

dzsuvajoe
Valéaki mondjon mar valamit pls!

nocomment
Uhh, köszi most fedeztem fel a faq-ot, pedig kerestem is egy ideje az oldalon, bocs...<#worship>

dzsuvajoe
Ja nem megsem az exet nem rakja oda😊 hat ez elképesztõ

dzsuvajoe
Na most sikerult crackelni de miutan elinditanam i baszik elindulni

dzsuvajoe
Ooo mar azt irja a crackra amikor at akarom masolni h nem olvashato méért? eccer mar felraktam es akkor midnen siman ment

vg22
Ahogy az a FAQ ban le van írva, ki kell õket végezni úgy, hogy miközben nyomva tartod a jobb egérgombot (kijelöli az ellenfelet) megnyomod a balt. És hipp-hopp máris leszúrja az orkot hõsünk.

nocomment
Hali!
Én sehogy sem tudom megölni az orkokat, illetve mindig újraélednek, a lázadók barlangjában egy tag csatlakozott hozzám, õ nyírogatja ki õket, no de ez nem megoldás... Úgy néztem az alaszintû kardforgatást tudom, de továbbfejleszteni nem engedi, pedig van hozzá pénz is meg LP is. Help.

Raptor 2
JA...lemarattam.<#bee1>

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Raptor 2
Nem. Találhatsz, illetve vehetsz õsi tárgyakat, inkább Õsi Kõtábla a gyakori, amit ha az inventoriban elolvasol, kapsz 5 vagy 10 "õsi tudást"

www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu

Nem.
Mágusoktól is lehet tanulni. És lehet néhány árusonál venni régi kötáblákat, amelyek növelik a tudást ha elolvasod.

A lángoló karddal az volt a bajom, hogy felgyúlladt tõle az elen. Így nem lehetett csak úgy lecsapni, mert szép lassan belehalt miközben eszméletlenül fekszik a földön.
Így mindenképpen gyilkosá válok az adott városban és mindenki nekemront.

Ha csak simán kijöttem a sámán sátrából, akkor egybõl jött az 500-as duma meg a tömegverekedés, akár mit is válaszoltam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végül úgy csináltam meg, hogy elteleportáltam a városból.
Majd visszagyalogoltam és az elsõ örrel beszéltem.
Õ már csak annyit kérdezett:
-Morrák gyilkoltak orkot, láttál-e valamit?
-Nem semmit. -Válaszoltam. Mire az ork
-Ok, de attól még rajtad tartom a szemem.

És így nem történt semmi bunyó.

Mellesleg bosszantó, hogy mindenki megígér mindent, de nem csinál sose semmit.
Pl.: Ez az ork azt ígérte, hogy kihívja párbajra a jelenlegi vezért, ha lezúzom a sámánt. De csak ült tovább a babérjain...

A lázadók ugyan olyan nagypofájúak. Még egyszer sem segítettek. Legfeljebb a rabszolgák vették ki a részüket, de õket hamar lenyomták az orkok.

Hullo!Screeneket hova menti a játék?Nem találom...

grebber
Nekem most olyan volt nemtom bug-e: Sildenbe Zapotek-el beszélek mondja hogy zuzzam le a sámánt.Oké lezuzom ha már ott voltam kifosztottam.Megyek vissza Zapotekhez erre aztmondja "Megállni" és beugrik a bárbeszédpanel hogy fizessek 500 aranyat és akkor semmis lesz a lopásom vagy, "Üss csak meg" meg még valami,de a küldetésrõl semmi amit elvégeztem.
Oké akkor üss meg parszt mondom neki elszaladtam elõle mert egybõl nekemrontott volna mindenki ha ott helybe kinyirom.
Egy-egy ellen lezuztam de nem öltem meg elvettem mindenét, közben megláttak páran zsoldosok azokat kinyirtam de mindezt a falun kivül.

Zapotek felkellt megint ugyanaz a szitu fizessek vagy megint megüssön.
Megint lezuztam és ezután már tudtam neki mondani hogy a sámánt megöltem meg is jutalmazott érte 😄

Next PC upgrade: 2022

Microtus
Monterában megcsináltam mind a 3 lázadó tábor óhaját, az összes questet amit lehetett a városban. A lázadók a jelszót megmondták, kémet megtaláltam, Okarába is vittem üzenetet tõle, beszéltem a fõorkkal is, majd kicsaltam és lecsaptam. Aztán vártam a jelre, persze nem történt semmi. Még egy ork elitet leöltem, onnantól már nótorius gyilkosnak tituláltak. Viszont egyesével jöttek nekem, mindegyiknek azt mondtam, gyere üss meg ha tudsz, a többi ork meg nézte bambán. Egy volt, aki nem támadott meg magától, õ jó szerencsét kívánt <#taps> . A zsoldosokkal már rendes csata volt, amibe a rabszolgák is beszálltak, az tetszett.
Aztán gondoltam átugrom Gothaba, megnézem hogy halad az újjáépítés, köszönet helyett mindjárt nekem ugrottak hogy mocsok tolvaj, na szép kis hálás banda monhatom. Szerencsére gyorsan lenyugodtak. Itt lett meg a lángoló kard is, de nem nagyon tetszik. Lassan az okarai küldik is kész lesznek...aztán még nem tudom merre.

grebber
Már nem megoldottam mert magyar dvd boritóból csak a hátlap volt igyhát az oroszt használtam fel és azt tettem magyarrá 😄

MerlinW: Csak mert furcsa hogy 60 megába belesûrítették a 1xx MB-ot.

littleNorbi
Az õsi tudást csak könyvekbõl birom felnyomni ?

MerlinW
igen

[merlinw.org]

b-type
nem tom, én felraktam sorrendben.

kell még a borító?

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ilozÁ
Köszönöm a választ, ha lesz egy kis idõm, kipróbálom.

grebber
Lehet hogymár kérdezték ,de az 1.9-es patch tartalmazza az 1.7-és 1.8-at is?

grebber
Miért kérdezed?