Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
játékindításnál ált. nekem is beadja az utolsó képkockát, egy pillanatra, de ezzel ki is fújt az összes probléma.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
egyéb ötlet?
Egyszerûen csak újra kellet indítani a programot és minden ok.
Bár málam csak a könyvekbõl nem tanult...
Új játék indítása elõtt ki kell lépni, és újraindítani a játékot, vagy mégjobb az újratelepítés 😊
One Vision. One Purpose.
Ez már a 3. megoldás és ez a szép a gothikban. Mondjuk nekem eszembe nem jutott volna beköpni a lázadókat.<#gonosz2>#gonosz2>
A másiknál gondolom a vérszomj varázslatra gondolsz. Az tényleg jó móka bár én a démonnal szoktam kivégezni nem a csontival. Ha sok orkot kinyír, akkor megint jön a "fizess 500-at" duma.
szerintetek az mitõl lehet, hogy nekem megy minden. tesó újra kezdte a játékot, de pl nincsenek fegyverkötegek a Ardeából kijõve az orkok táboránál, az agresszív malackák közelében. A borús fok elõtti faraon nincsenek orkok..
van erre megoldás? A 7770-es hszben olvastam, hogy az ini "kotorászás" okozta ezt, de én csak a vegetáció növekedését vettem vissza.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
mesz Montera felol, setalsz az orok fele, nem veszel elo fegyvert, or rad szol, tolvaj, szepen szaladsz visszafele, elcsalod az ort a hazig, majd ott megvered es el veszed a dardajat/landzsajat, DE csak azt
elotte ments, mert elofordul, hogy nem sikerul
ha megint nekedugrik, hogy tolvaj, akkor nem sikerult
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
a samant ugy kell lenyomni, hogy amikor elmegy veled, hogy megmutassa merre laknak a lazadok az erdoben, szepen kisetaltok az erdobe, es ott megolod
ezek utan amikor visszamesz
a) nem szol senki semmit
b) tudok vmit a gyilkossagrol? nem
mondjuk az lehet, hogy mindig 75% felett kezdtem el gyilkolni az orkokat
masik jo moka meg egymasnak ugrasztani oket, majd utana bekuldeni par csontit, hadd szorakozzanak, te meg szepen hatradolsz, nem gyanusit senki
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Asus p5k,Core 2 duo 3Ghz,Asus nvidia 8800GTX,geil 4gb 800Mhz ultra kit,Samsung 2x400Gb 16Mb
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
http://emulehelp.uw.hu
egyébként tudja valaki hogy miért nem készül krekk a patchek-hez?
netán megvárják a crackerek a "végsõ" patch-et elkerülendõ a pluszmunkát?
http://emulehelp.uw.hu
Én sehogy sem tudom megölni az orkokat, illetve mindig újraélednek, a lázadók barlangjában egy tag csatlakozott hozzám, õ nyírogatja ki õket, no de ez nem megoldás... Úgy néztem az alaszintû kardforgatást tudom, de továbbfejleszteni nem engedi, pedig van hozzá pénz is meg LP is. Help.
www.oblihun.extra.hu www.pcgameshuns.hu
Mágusoktól is lehet tanulni. És lehet néhány árusonál venni régi kötáblákat, amelyek növelik a tudást ha elolvasod.
Így mindenképpen gyilkosá válok az adott városban és mindenki nekemront.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd visszagyalogoltam és az elsõ örrel beszéltem.
Õ már csak annyit kérdezett:
-Morrák gyilkoltak orkot, láttál-e valamit?
-Nem semmit. -Válaszoltam. Mire az ork
-Ok, de attól még rajtad tartom a szemem.
És így nem történt semmi bunyó.
Mellesleg bosszantó, hogy mindenki megígér mindent, de nem csinál sose semmit.
Pl.: Ez az ork azt ígérte, hogy kihívja párbajra a jelenlegi vezért, ha lezúzom a sámánt. De csak ült tovább a babérjain...
A lázadók ugyan olyan nagypofájúak. Még egyszer sem segítettek. Legfeljebb a rabszolgák vették ki a részüket, de õket hamar lenyomták az orkok.
Oké akkor üss meg parszt mondom neki elszaladtam elõle mert egybõl nekemrontott volna mindenki ha ott helybe kinyirom.
Egy-egy ellen lezuztam de nem öltem meg elvettem mindenét, közben megláttak páran zsoldosok azokat kinyirtam de mindezt a falun kivül.
Zapotek felkellt megint ugyanaz a szitu fizessek vagy megint megüssön.
Megint lezuztam és ezután már tudtam neki mondani hogy a sámánt megöltem meg is jutalmazott érte 😄
Next PC upgrade: 2022
Aztán gondoltam átugrom Gothaba, megnézem hogy halad az újjáépítés, köszönet helyett mindjárt nekem ugrottak hogy mocsok tolvaj, na szép kis hálás banda monhatom. Szerencsére gyorsan lenyugodtak. Itt lett meg a lángoló kard is, de nem nagyon tetszik. Lassan az okarai küldik is kész lesznek...aztán még nem tudom merre.
MerlinW: Csak mert furcsa hogy 60 megába belesûrítették a 1xx MB-ot.
kell még a borító?
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type