Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet. De ez a mi lenne ha kategória. Momentán ez egy olyan progi, ami grafikai beállításoktól függetlenül szaggat állandó jelleggel. így játszatatlan, és emiatt nem is tud vesenyezni az Oblivionnal.

grebber
Call of Juarez 😄 Nagy game majd végigtolom DX10-ben is.

Gothicot is megnézném DX10-es pompában!

Next PC upgrade: 2022

Nandusz
jav.: DX9-ben

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Nandusz
Szép kép....a DX-ben dúsabb az aljnövényzet😊)

Kopiati
Ja igazad van, de manapság a grafikán sok múlik mert ha átlagos akkor a
bizonytalan vevõ nem fogja megvenni és gondolom a Jowoodnál most mégtöbb
zsetont ki kell préselni a Gothicból mert a sok licenc ami benne van nem ingyen volt.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
http://www.gamestar.hu/apix_collect/0406/thelawman//167.jpg
Bár ez egy másik gammábol van.....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Szerintem már így is túlságosan a grafikára mentek, ha ennyire a látvány érdekel akkor ott van a Call of Juarez, elég szép és kellemes FPS, már készítik hozzá a DX10 patchet. A Gothic 3-nál viszont ez az utolsó dolog, amire szükség van. Részemrõl Vistát úgysem rakok fel ilyen flancolás miatt - legalábbis még egy pár évig.
a_n_d_r_e_w
téves
a DX10 nm sokkal több mint a 9, a legfontosabb különbség, hogy ugyanolyan beállítások mellett gyorsabb

One Vision. One Purpose.

Kopiati
Most is eléggé csili-vili de a DX 10-ben még több lehetõség van......

Pont eléggé csili vili, nem a grafikával van itt a gond.

Amúgy sem értem. 1 Gigás patch? Ez az egy giga számomra valami új tartalmakat sugall. Pedig nem kéne semmi új bele, csak a meglévõ progit kéne normálisan futóvá kódolni. Ahhoz meg szvsz nem kell 1 giga.

Randal
Szemét mázlista😄

Heh, mire kijön talán gépem is lesz hozzá😄
Majd úgy 1 év múlva postolok, hogy milyen a játék😄

rotator
Nem hinném.

Nandusz
Miért az eddigi nem eléggé csili-vili szted? Mert szerintem az.

Kopiati
Lehet gondolom teljesen újra írják a játékot aztán Gothic 4 néven kiadják.
DirectX 10-el meg sok-sok csili-vili effekttel.

Hát jelen állás szerint kb a Duke Nukem foreverrel egyidõben jön a patch<#idiota>

Ha meg rendesen meg lenne írva akkor akkor Oblivion semmi lenne hozzá képest.
Az oblivion hangulata nekem nem jött be, nem volt benne semmi ami úgy megfogott volna mint a Gothic sorozatban / Morrovindben / Arenaban.
Ellenben a Shivering Isle-el nagyon nagyot domborítottak a Bethesdasok ugyhogy fel kell kötni a PB-seknek a gatyát a patchnél.

magus
elvileg, 2008 tele, esetleg

rotator
Elvileg bármelyik pillanatban jöhet!

Kipróbáltam a gámát. Csodálatos, Oblivion szintû gém lehetne, ha nem lenne ilyen felháborítóan rosszul megírva. Jelenleg számomra játszhatatlan. Szörnyû, hogy egy ilyen amúgy kiváló minõségû cucc és többszáz ember munkája megy semmibe néhány léha programozó miatt.
Úgyhogy legnagyobb sajnálatomra marad az uninstall, amíg meg nem jön a giga patch. Tényleg, az mikorra várható? Mert ezen a progin már csak a csoda meg a giga patch segíthetne.

Aha.Kössz
FPS (frame per second, képkocka per másodperc).
A Fraps nevû program írja ki ebben a dizájnban.
képeden
Mit jelent az a szám ami a kéeden az életednél van?
grebber
Hinye a teremtõjét ennyire régen volt már még halványan sem rémlik asszem megapatchig végig kéne tolni megint!

Takanohana
Gomez kinyíratta a tûzmágusokat

grebber
Milyen csavar volt a közepén?? Már nem emlékszem 😞

Sas6
😊) Nem baj ezért egy kis ideig együtt lehettél vele 😄D Na jó haggyuk az off-t 😄

Molnibalage
Hát az nehéz lett volna (bár jó lett volna), mert SOKKAL idõsebb volt nálam (kb 7. évvel és akkor voltam 21), inkább csak a szeretõje voltam. Rohadt jó volt... 😊

Na, de ez nem ennek a topikja.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Sas6
😄DD hehe 😛

Kopiati
Helló!
Frithjofnak hogy lehet oda adni a tûzserleget mert tnálam hiányzik az az opció?????? köszi

rotator
Lehet, hogy azóta elvette feleségül szegény. 😊

a gothic 2 nagyszerû játék. sztem a legjobb volt a kategóriájában amikor kiadták. a 2-ben Khornis-t nagyon jól megcsinálták, az emberek mászkáltak vásároltak, ettek ittak. tényleg nagyon életszerû volt.

Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.&#8221; &#8222;A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.&#8221; &#8222;Nincs törvény az Akarat törvénye felett.&#8221;

Sas6
Hát nem tudom nekem a 1 nem tetszik vagy a 2.-t probaltam vmikor nem is tudom. de nekem nem tetszett 😊 Majd ezt a 3-at kiprobalom lehet. Amugy nehéz játék?😊

És miaz hogy csak volt? Már nincs ? <#awink>

Nem tudom, nem próbáltam elõzmények nélkül a G3-at 😊
A G2 viszont élvezhetõ volt nélküle, a megfelelõ párbeszédeknél el lehetett magyaráztatni mindenkivel, hogy honnan is ismerjük.

Én biztosan nem akarok senkit lebeszélni a Gothic 1-2-rõl 😊
Molnibalage
Hát elõzmények nélkül szerintem nem nagyon. Fingja se lesz arról, hogy kik és miért a haverjai. Ajánlom, hogy told végig az 1-2õt, NAGYON megéri. Olyan élményt kapsz, hogy sokáig nem fogod elfeljteni. Én mikor véignyomtam a 2-õt, az 2004 nyarán volt. Ez nyár örök emlék marad, mert

1. Nagyon tuti barátnõm volt.
2. És végigtoltam a G2-õt, rögtön kétszer is. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Másabb, mint Diablo, ez inkább RPG-féle 😊
Végülis olyasmi, amiylet leírtál, de kell benne beszélgetni, Diablo-hoz képest többet, egyébként RPG-hez képest nem kell annyira "vészesen" sokat. Érdemes kipróbálni, látom géped si van hozzá, de, ha nem zavar az elavultabb grafika, érdemes az elõzõ részekkel kezdeni, elvégre folytatólagos a sztori. Persze az elõzmények ismerete nélkül is élvezhetõ.
Sas6
Sziasztok!

Az a játék amugy milyen pontosan. Mert az elõzõ részekkel én nem játszottam,de ez ugy ahogy felkeltette az érdeklõdésemet.
Nah szal ami érdekelne az az lenne hogy a játékban lehet szinteket lépni,varázsolni. Ez a játék ilyen beszélgetõs féle vagy nem kell benne beszélgetni (sokat). Lehet ebben használni kardokat,pajsokat stb ? Vannak különbõzõ q-ek és feladatok amiekt ha megcsinálunk jutalmat kapunk.
Szóval ez RPG féle játék vagy nem? Hasonlo mint pl a Diablo vagy másabb?

Molnibalage
Hát igen, én megvettem eredetiben azonnal, de már megbántam. Várni kellett volna és akkor olcsóbban megúsztam volna. Még mindig nincs kedvem újra végigtolni, de a G2-õt felraktam két év után megint... Az a hangulat amikor visszatérek a koloniára, az nagyon király.

magus
javítom, fizet a franc, de a potenciális vevõket nem nyerik meg

magus
ja hát érted nem ezért fizetem õket

a_n_d_r_e_w
naja, de az a 6 hónap hajtós, pörgõs, határidõs hat hónap lett volna
mostmeg:
-srácok, akarunk ma patchet csinálni?
-nemá', haggyá' mán békén

najó nem, de kevésbé pörögnek a dolgon, az tuti 😄

One Vision. One Purpose.

Nálam pedig meghatározza a sztori a beleélést, a hangulatot, mint ahogy egy stílustalan grafika is leronthatja azt. Egyébként tényleg mindkettõnek megvolt a hangulata, szóval nálam ez ilyen hajszálnyi különbség közöttük, Khorinis valóban nagon bejövõs, így annál jobban hiányzik a városi fíling a G3-ból.

Én eleve a szektásokhoz csatlakoztam legelõször, mert a második részben nagyon tetszett Angar páncélja, ezért egyértelmûen templomos akartam lenni, elég durva harcos/varázsló hibrid karakterem is lett.
a_n_d_r_e_w
mondom, hogy a story az elsõben szerintem is jobb 😛
(fõleg az a csavar a közepén, meg az orkok faluja, szal szerintem is rulz)
De a 2-ben nekem a hangulat az jobban tetszik, Khorinis nyüzsgõ városa, a sziget szép zöld vidéke (miközben a leghalálosabb dolgokat rejti mondjuk az északi erdõ) és a lepusztult bányavölgy kontrasztja a gyülekezõ orkokkal és gyakorlatilag halálukat váró katonákkal, áá nagyon ott van az egész. A story meg sablonos sajnos.

(az egy nálam nagyon bugos volt, random kilépések, fagyások, ez akadályoz meg benne, hogy még1x végigvigyem, pedig kipróbálnám mocsári hippiként is 😊)

One Vision. One Purpose.

Alwares
Igen egyébként a 3 tökmás mint az elõzõek de nekem egy kicsit még jobban bejön mint a 2 mert a világ az hatalmas és érdekes...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Nekem speciel a hangulata is jobban bejött, elvégre bekerültünk egy jó kis börtönkolóniába, ahol be kell ileszkedni, illetve fokozatosan derül ki, hogy mi leszünk a megmentõk, és mi a feladatunk. Ehhez képest a második rész eleje nem túl eredeti, a meggyengült hõssel, valamint Xardas "jönnekazorkokmegasárkányokmentsdmegavilágot" dumájával. Barrier (kupola)/prison colony rocks! Mondjuk attól jó az elsõ két rész, hogy más a hangulatok, más a környezet. A harmadik részrõl inkább csak végigjátszás után mondok végítéletet, de eddig még nem találtam meg benne azt a Gothic-ot, melyet kerestem.

Na meg stabilitási problémám sem volt vele, bugok közül is csak a Baal Lukor-os zavart meg egy fél órára. A Gothic 3-nál egy sima teleportálás több bosszúságot okoz 😊
a_n_d_r_e_w
történettel egyetértek, de szerintem hangulatban a 2 a beszteszt (nameg stabilabb is 😊)

One Vision. One Purpose.

rotator
Akkor már kezd az elején. 😊 Hangulatban és történetben az elsõ rész v e r h e t e t l e n!

Az megint más kérdés, hogy ezek a ritkább játékhelyzetek közé tartoznak, az átlagos framerate távolról sem ez. Úgy lenne igazságos, ha más helyzetben is készülnének ilyen "mérõképek" - pl. harc közben.
A programozás hulladéksága viszont alap a PB-nél ez tény.
rotator
Nálam is pontosan 16 fps azon a helyen! A tiédnél valamivel gyengébb videókártyám és jobb procim van, bár utóbbi elõnyeit - gondolom - nem használja ki (2 mag). Érdekes, hogy a legalacsonyabb és legmagasabb felbontás között nincs egyetlen fps különbség sem.

Casper007
Én még sosem nyomtam a G2-t, de hamarosan beszerzem, mert a 3 nagyon tetszett.

Hello World!

Nandusz
😊)))