Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gothicot is megnézném DX10-es pompában!
Next PC upgrade: 2022
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
bizonytalan vevõ nem fogja megvenni és gondolom a Jowoodnál most mégtöbb
zsetont ki kell préselni a Gothicból mert a sok licenc ami benne van nem ingyen volt.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Bár ez egy másik gammábol van.....
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
a DX10 nm sokkal több mint a 9, a legfontosabb különbség, hogy ugyanolyan beállítások mellett gyorsabb
One Vision. One Purpose.
Amúgy sem értem. 1 Gigás patch? Ez az egy giga számomra valami új tartalmakat sugall. Pedig nem kéne semmi új bele, csak a meglévõ progit kéne normálisan futóvá kódolni. Ahhoz meg szvsz nem kell 1 giga.
Heh, mire kijön talán gépem is lesz hozzá😄
Majd úgy 1 év múlva postolok, hogy milyen a játék😄
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
DirectX 10-el meg sok-sok csili-vili effekttel.
Ha meg rendesen meg lenne írva akkor akkor Oblivion semmi lenne hozzá képest.
Az oblivion hangulata nekem nem jött be, nem volt benne semmi ami úgy megfogott volna mint a Gothic sorozatban / Morrovindben / Arenaban.
Ellenben a Shivering Isle-el nagyon nagyot domborítottak a Bethesdasok ugyhogy fel kell kötni a PB-seknek a gatyát a patchnél.
Úgyhogy legnagyobb sajnálatomra marad az uninstall, amíg meg nem jön a giga patch. Tényleg, az mikorra várható? Mert ezen a progin már csak a csoda meg a giga patch segíthetne.
A Fraps nevû program írja ki ebben a dizájnban.
Next PC upgrade: 2022
Na, de ez nem ennek a topikja.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Frithjofnak hogy lehet oda adni a tûzserleget mert tnálam hiányzik az az opció?????? köszi
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
És miaz hogy csak volt? Már nincs ? <#awink>#awink>
A G2 viszont élvezhetõ volt nélküle, a megfelelõ párbeszédeknél el lehetett magyaráztatni mindenkivel, hogy honnan is ismerjük.
Én biztosan nem akarok senkit lebeszélni a Gothic 1-2-rõl 😊
1. Nagyon tuti barátnõm volt.
2. És végigtoltam a G2-õt, rögtön kétszer is. 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Végülis olyasmi, amiylet leírtál, de kell benne beszélgetni, Diablo-hoz képest többet, egyébként RPG-hez képest nem kell annyira "vészesen" sokat. Érdemes kipróbálni, látom géped si van hozzá, de, ha nem zavar az elavultabb grafika, érdemes az elõzõ részekkel kezdeni, elvégre folytatólagos a sztori. Persze az elõzmények ismerete nélkül is élvezhetõ.
Az a játék amugy milyen pontosan. Mert az elõzõ részekkel én nem játszottam,de ez ugy ahogy felkeltette az érdeklõdésemet.
Nah szal ami érdekelne az az lenne hogy a játékban lehet szinteket lépni,varázsolni. Ez a játék ilyen beszélgetõs féle vagy nem kell benne beszélgetni (sokat). Lehet ebben használni kardokat,pajsokat stb ? Vannak különbõzõ q-ek és feladatok amiekt ha megcsinálunk jutalmat kapunk.
Szóval ez RPG féle játék vagy nem? Hasonlo mint pl a Diablo vagy másabb?
mostmeg:
-srácok, akarunk ma patchet csinálni?
-nemá', haggyá' mán békén
najó nem, de kevésbé pörögnek a dolgon, az tuti 😄
One Vision. One Purpose.
Én eleve a szektásokhoz csatlakoztam legelõször, mert a második részben nagyon tetszett Angar páncélja, ezért egyértelmûen templomos akartam lenni, elég durva harcos/varázsló hibrid karakterem is lett.
(fõleg az a csavar a közepén, meg az orkok faluja, szal szerintem is rulz)
De a 2-ben nekem a hangulat az jobban tetszik, Khorinis nyüzsgõ városa, a sziget szép zöld vidéke (miközben a leghalálosabb dolgokat rejti mondjuk az északi erdõ) és a lepusztult bányavölgy kontrasztja a gyülekezõ orkokkal és gyakorlatilag halálukat váró katonákkal, áá nagyon ott van az egész. A story meg sablonos sajnos.
(az egy nálam nagyon bugos volt, random kilépések, fagyások, ez akadályoz meg benne, hogy még1x végigvigyem, pedig kipróbálnám mocsári hippiként is 😊)
One Vision. One Purpose.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Na meg stabilitási problémám sem volt vele, bugok közül is csak a Baal Lukor-os zavart meg egy fél órára. A Gothic 3-nál egy sima teleportálás több bosszúságot okoz 😊
One Vision. One Purpose.
A programozás hulladéksága viszont alap a PB-nél ez tény.