Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ kép azért durva, mert ugye a játék mikor is jelent meg? Akkor még emlékszem Geforce2-vel kezdtem el játszani bange. Brutális az, hogy ilyen gépen ezt produkálja a kikötõben (16FPS). Valóban egy rakás szar ennek a programozása.

A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/

Next PC upgrade: 2022
Csináltam egy screenshotot a Gothic2 korábban itt említett mentéseivel.
A játékban abszolkut mindent max.ra állítottam, magát a videokártyát is maxra húztam a beállítások alatt.
De viszont a két képet nézve (mármint enyémet és totyáét), mintha totya képe távolabbi objektumokat is jobban megjelenítene. Mi ennek az oka?

Hello World!
Egyébként ahhozképest amit vártam meglepõen jól futott.. Kicsit médium alatt teljeen játszható volt. Persze meg-megakadt, gyakrabban mint az erõebb gépeken de nem volt olyan zavaró.
Talán pont azért mert nekem nem bántja az egóm h nem megy tökéletesen a hiperszuper gépemen😄
Persze meg is értem hogy idegesít benneteket mert nem olcsó mulatság.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
Jé Nandus ugyanolyan alaplapid van mint az enyém, nekem a procim AMD 3800-as. a ramom is ugyanolyan lesz mint a tied, ha kijön már a megapatch 😄 azzal már tisztességessen lehet futtatni.
Tégy amit akarsz és az lészen a törvény egésze.” „A szerelem a törvény, szerelem, akarat alatt.” „Nincs törvény az Akarat törvénye felett.”
akinek van pénze 100 körül vidót venni, annak van pénze erre is, és ez nem csak ezt a játékot dobja meg 😛
One Vision. One Purpose.
Teszem hozzá gyorsan, hogy amirõl most beszéltem, az a jelen csúcs kategóriája. A gém meg majd egy éve már hogy megjelent. Akkor vajon anno egy éve kiknek tervezték...az ufóknak?
A játék iránt érzett szenvedélyem bár létezik, nem hinném hogy üti azt a mértéket amit megelõlegeztél, mivel nem vagyok Gothic rajongó (valójában én a moddolhatóság híve vagyok).
De tény hogy jót szórakoztam a Gothic-kal, a sok problémám ellenére...amely problémák leginkább abban merülnek ki hogy sokkal jobb is lehetne ez a játék, sokkal de sokkal jobb.
A részletek azok amik hiányoznak, a szövevények, ..jobb küldetések, olyanok amirõl még régebben dumáltunk, hogy találsz pl. egy levelet az egyik erdõben heverõ csontváznál...100-ból egyszer akár, és lenyomzod.
Vagy hogy az északi fõvadász csávesz az õ nagy fehér mészárosának halála után érzett bánatában...midõn bejelenti hogy õ bíz elmegy meghalódni, mert így már rá a nap se sût...ne egy órás kutyagólásra lévõ erdõben bagózgasson.
..abban is meg lehet ugyan halni, na de én vmi direktebbre vágynék, egy ekkora sírám után.
Szal nekem ilyesmi problémáim voltak, a futással semmi, az eddig is felemlítetteken kivûl. 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
One Vision. One Purpose.
De én direkt módon teszteltem azzal, hogy szanaszét futkorászok, de kizárólag a gyors futás lehetõségével. Emiatt mondom, hogy szaggatott a memóriák miatt. Ezt a fajta szaggatást a te géped is megcsinálja, ha nem jobban...csak a konfigod miatt is. Hisz azért a kártyáink sztem olyan, mint Dávid és Góliát (csak itt kivételesen Góliát nyer)...a procink, meg elenyészõ különbségû.
Hidd el, neked sem megy folyékonyan a Gothic3, aminek nem örülök. Épp amiatt nem, mert egy olyan konfigon már illene minimum 25 fps-t produkálnia masszívan.
De nem teszi. Sõt néha lemegy 2-3 fps-re is...NÁLAD IS...Ez kétségtelen.
Engem csak az zavar picit veled kapcsolatosan, hogy a játék iránt érzett szenvedélyed sajnos átmegy az igazságtalanságok, valóságnak feltüntetett álomképébe.
Tudom hogy a játékkal bõven akadnak gondok.
De legalább követhetõ vagyok 😊
-Aztán vettem memót.
-az ini buherálás nélküli full.
-és ahol a videót akartam csinálni, ami aztán érdeklõdés hiányában elmaradt...mivel a tömörítés uis elveszi a lényeget.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A gothic2-es framjeidet tök reálisnak tekintem és sztem elfogadható
tudni illik a githic2-õt én amd2000 és geforce 4200 64 mbyte-on vittem végig....és most nevetni fogtok, de sokszopr tettem 300%-ra....jójóü a kikötõben rettenetesen beszaggatott, de másutt elviselhetõ volt.
Na ennyit elõlegben a témáról
következhet, hogy fel tudjam installálni a ghémet és szolgálhassak valami frame screenshottal😊
Nem akar felmenni a gém. Na mindegy..pedig mostmár annyira felcsigáztatok ezzel a teszt kérdéssel, hogy a következõ napokban tuti, hogy megcsinálom (beszerzem, letöltöm, stb. , a gothic2-t)
Be akartam mountolni, de 98%-nál megáll. Már hogy képpfájlt akartam csinálni a cd-mrõl😊 és utána mountolni majd
teszem fel fogok egy képet és ráteszek egy 300-s fraps számot...belinkelem 640×480.
Mi változott? Nem hiszi el, belinkelem 1600×1200-ben, nem hiszi el.
..és természetes hogy nem hiszi el.
Nem lehet így semmi bizonyítani, azt csinálok egy képpel amit akarok (és amire képes vagyok term.)
Mindez arról szól hogy akarom-e hogy ezt csináljam életem fél órájában? mert nem.
Szal marad az hogy elhiszi vagy sem. ..ha igen jó, ha nem tök mindegy.
De gondolom ez nem akkora érték, hogy bizonyítanom kellene.
Na majd én most felinstall gothic2, aztán képet feltölt😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
One Vision. One Purpose.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Remélem lassan már a megapatch és a kiegészítõ lesz itt a téma.
Elhiszed vagy sem, te dolgod, nekem spec. van jobb dolog is mint neked bizonyítani...most jött ki az rFactor-hoz egy MitsuEvo vs. Subaru mod, azt tesztelem...nem mintha rád tartozna, csak hogy érthetõbb legyen.
A hangnem a másik, nem villogtam (mert minek, ez a G3 topik), csak közöltem hogy mi van.
off vége.
Egyébként némelyik képen úgy néz ki, mintha a G2 ki tudná íratni konzol paranccsal az FPS-t. Van ilyen parancs, illetve pontosan mi ez?
Hmm, komolyan mindig azt hiszem, hogy ez a G2 topik...
DB
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Korábban sose mértem, de 30-40 fölött volt konstans, mert szinte sehol nem éreztem egyáltalán szaggatást (és nekem ennyi elég😊. Egyetlen hely volt ahol érezhetõen leesett az FPS: a kezdõváros (Khorinis?) kikötõjében állva ha a város felé néztem (gondolom a sok geometry miatt, tehát ez procifüggõ..?)
DB
szájhõs vagyok? azért mert nem töltöm be az állásodat? 😄
Elmondom megint: a vga-ban az összes megjelenítést maxra véve, a játékban az összes megjelenítést maxra véve, 1600×1200-ben városban 40, szabadban 90-100fps-sel szalad a játék.
Nem láttam nyomát annak hogy ahogy írtad szaggatna a játék...tehát lehet mindent felhúzva frankón játszani a G2-vel.
Ha nem hiszed a te bajod.
Egyébként kicsit szadon dobálozól a minõsítésekkel, a nagymellû 300sok, a szájhõs aki fél betenni egy lövést..szvsz ez megint csak a te bajod.
Helyes, akkor gyakorlok addig is egy kis photoshop-ot 😊
Viszont, ha csak a te mentésedbõl lehe tkiindulni, miért tételeznénk fel, hogy az mutatja be a játék átlagos futását?
Egyébként meg: muszáj.
Én ígérek neked képeket (nem tudom mikor lesz jó a gépem), nem tudom mi lesz az eredmény, lehet, hogy igazad lesz, de nem kell itt így melldöngetve elõadni az igazadat.