11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
thé #7751 már rá is jöttem, h mit hagytam ki... 2 kis bizbaszért ciki lesz majd újra belefogni az esztergálásba és a hegesztésbe :P -
thé #7750 szép lassan gyűlnek a cuccok :)
-
#7749 szerintem egy bizonyos más dolog (most nem részletezném) sokkal jobban megy neki mint a vezetés -
#7748 Én próbáltam haverkodni Laczai Attilával, rendes, jófej palinak tűnik. Jött hozzánk vásárolni, látta a gépemen az LFS-es háttérképet és egyből témát is váltottunk.
2x-3x dumálgattunk, de még nem volt lehetőségem kipróbálni a masináit sajnos. -
hellószia -
#7746 ja hogy ja ActiveSyne 4.5 nem megy win7 alatt...a SideWindowhoz meg az kell... nem jó neki a Windows Mobile Device Center amit használok..PFFF na akkor a SideWindow helyett más alternatíva? amugy ksözi a helpet eddig is! -
#7745 evrest getgate-je mükszik nálam(ezt akrom áthuzni a pda képernyőjére). Win7-em van(mindeféleképpp xp kell?) ActiveSyne megvan(eddig is használtam) a sideWindowot megszerzem(vagy ez csak xp alatt müxik?)
-
#7744 Kell egy hőmérő progi, ami kiírja neked ablakba az adatokat. A PDA-t pedig úgy kell kezelni, mint egy második monitor.
Ahhoz hogy működjön, WinXP kell, ActiveSync, meg egy SideWindow nevű program, és akkor a monitorok között megjelenik a PDA képe. -
#7743 sziasztok..kéne egy kis help! van egy HP PDA-m és annak a képernyőéjén szertném megjelníteni a monitorom képét mint második megjelnítő. Cpu hőmérséklet stb kiirására. milyen progi kellene hozzá? -
#7742 Egyeseknek milyen sok van... másoknak meg egyse... ez nem igazság... -
#7741 Ja most hallom, hogy nemhallom. Ez masik része a videónak. De multkor láttam egy ugyan ilyet, talán ennek lehet a masik része vagy fojtatása, és ott magyarul beszéltek benne, ugyanez a formula, és egyik mondta a másiknak az autóba hogy mit csináljon, valamit teszteltek és magyarul beszéltek. Azt most hiába keresem, nemtalálom, erre bukkantam rá véleltlenul, hang nélkul azt hittem ugyanaz. -
tomi555 #7740 Velük kéne haverkodni :D
-
#7739 Miből gondolod, hogy magyarok ? -
#7738 opps, a videót így akartam
-
#7737 Ezek magyarok lennének?
http://www.youtube.com/watch?v=IG6Dw15j8XA
Nem haverkodtok veluk? -
#7736 Azt nemtom mekkora a srác, lehethogy alacsony. Azt tudom hogy igaziba is versenyzett valamikor régebben Skoda Coupé-val, az a ullés abból a kocsiból van a 80-as évekbol. Most már csak LFS-ben relaxál -
#7735 Attól függ, hány éves vagy... -
#7734 Nincs az a pedál bazi közel ? -
#7733 Egy Cseh srác ezt árulja:
itt a komplett album
Ha valakit érdekelne, szóljon.
Esetleg a link a topicra, tudom csehul van, de konyen kitalhato a szoveg. Árak cseh koronába. -
#7732 Kacatokból = jeles!
Majdnem még engem is utolérsz, mikor még falun laktam, de akkor jobb voltam, mert nekem kb 3 épulatbe voltak a kacataim, a legrégebbi a 50-es évekbol a legújabb 2000-ig Asztán koltoztem városba panelba, az eredetihez képest viszaestem kb 20-30%-os szitre, így most már te vezetsz -
#7731 Ma nagy rendrakás van, azért szörnyűséges így látni.. 1 2 3
2 óra alatt szétkaptam, pedig mennyi ideig csináltam...
Na nembaj, frissült erővel az újért :D
Most már van frankó szerelő sarkom :D 1 2 -
#7730 Ez kellene,bár olyan törékenynek néz ki,hogy 30-40ezernél többet nem fizetnék. -
#7729 Höhö :D
Ez ötletes! :D
Berakom kormány topicba is :D -
Szabi1991 #7728 o.0
-
#7727 2perc alatt törném össze a kormányt:D -
thé #7726 -
thé #7725 bár az igazán ilyen kis méretben csak orsót lehet (jól) esztergálni -
thé #7724 azt mondta, h van esztergagép :) -
#7723 Jobbmenetesre figyelni :D -
thé #7722 ez árban nem is rossz -
#7721 Ott nem tudom milyen áron lesz :D -
#7720 Skf oldalán találtam legalább 8féle gömbcsuklót. Holnap irány a csapágybolt.
http://www.skf.com/files/597522.pdf -
#7719 100 benyomás után eltűnnek a fogak a poti műanyag fogaskerekéről :D
Szóval valami mást próbálj :D
Sok sok felújítás ötletem van arra a pedálra, majd ha sok időm lesz befejezem, azt jól eladom :D -
#7718 Thé köszönöm a linket, hasznos lesz.
Pointer: A képeket nézve az a kérdésem, hogy ez a poti megoldás mennyire jött be? Maga a pedál mennyire lett használható mondjuk egy g25 pedálsorhoz képest? -
thé #7717 amúgy durva ez a conrad.hu, 795 Ft a 20 db-os 5-ös seeger gyűrű készlet, más helyeken meg 2 Ft alatt megkapod darabját :D
amúgy menetes szár végére merőlegesen kell hegeszteni egy darab csövet vagy egy kis darab menetsszárat, ami kotyogása lehet a rendszernek a pedál és a rugó között, az sokat nem számít, mer úgyis ha nyomod akkor szépen összefeszül, poti mozgatásnál meg a poti karjára rákötsz egy kis húzórugót, és nem lesz kotyogás -
Én már multkor betáraztam M6 meg M8as-ből, párja 700,- Huf, de most nem árulja a srác vaterán :( -
thé #7715 ajánlanám neked ezt az oldalt, sok okos trükköt el lehet innen lesni :)
rajzod amúgy van? -
#7714 Gömbcsukló egyébként felesleges is lenne, mert oldalra nincs mozgása(?) csak előre-hátra. Olyan megoldás kéne, mint ami a turbon van a wastgate szelepnél. Abban sincs se gömbcsukló se csapágy. Simán csúszik.
-
#7713 egyéb költséghatékonyabb megoldás? -
#7712 gömbcsukló :)