11612

Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• thé
    már rá is jöttem, h mit hagytam ki... 2 kis bizbaszért ciki lesz majd újra belefogni az esztergálásba és a hegesztésbe :P
  • thé
    szép lassan gyűlnek a cuccok :)

• Tika
    szerintem egy bizonyos más dolog (most nem részletezném) sokkal jobban megy neki mint a vezetés
  • hondash3
    Én próbáltam haverkodni Laczai Attilával, rendes, jófej palinak tűnik. Jött hozzánk vásárolni, látta a gépemen az LFS-es háttérképet és egyből témát is váltottunk.
    2x-3x dumálgattunk, de még nem volt lehetőségem kipróbálni a masináit sajnos.
  • pajti

hellószia
  • samsung123
    ja hogy ja ActiveSyne 4.5 nem megy win7 alatt...a SideWindowhoz meg az kell... nem jó neki a Windows Mobile Device Center amit használok..PFFF na akkor a SideWindow helyett más alternatíva? amugy ksözi a helpet eddig is!
  • samsung123
    evrest getgate-je mükszik nálam(ezt akrom áthuzni a pda képernyőjére). Win7-em van(mindeféleképpp xp kell?) ActiveSyne megvan(eddig is használtam) a sideWindowot megszerzem(vagy ez csak xp alatt müxik?)

• pointer4
    Kell egy hőmérő progi, ami kiírja neked ablakba az adatokat. A PDA-t pedig úgy kell kezelni, mint egy második monitor.
    Ahhoz hogy működjön, WinXP kell, ActiveSync, meg egy SideWindow nevű program, és akkor a monitorok között megjelenik a PDA képe.
  • samsung123
    sziasztok..kéne egy kis help! van egy HP PDA-m és annak a képernyőéjén szertném megjelníteni a monitorom képét mint második megjelnítő. Cpu hőmérséklet stb kiirására. milyen progi kellene hozzá?
  • Tika
    Egyeseknek milyen sok van... másoknak meg egyse... ez nem igazság...
  • Tika
    Ja most hallom, hogy nemhallom. Ez masik része a videónak. De multkor láttam egy ugyan ilyet, talán ennek lehet a masik része vagy fojtatása, és ott magyarul beszéltek benne, ugyanez a formula, és egyik mondta a másiknak az autóba hogy mit csináljon, valamit teszteltek és magyarul beszéltek. Azt most hiába keresem, nemtalálom, erre bukkantam rá véleltlenul, hang nélkul azt hittem ugyanaz.
  • tomi555
    Velük kéne haverkodni :D

• pointer4
    Miből gondolod, hogy magyarok ?
  • Tika
    opps, a videót így akartam
  • Tika
    Ezek magyarok lennének?
    http://www.youtube.com/watch?v=IG6Dw15j8XA
    Nem haverkodtok veluk?
  • Tika
    Azt nemtom mekkora a srác, lehethogy alacsony. Azt tudom hogy igaziba is versenyzett valamikor régebben Skoda Coupé-val, az a ullés abból a kocsiból van a 80-as évekbol. Most már csak LFS-ben relaxál
  • Sharks
    Attól függ, hány éves vagy...
  • pointer4
    Nincs az a pedál bazi közel ?
  • Tika
    Egy Cseh srác ezt árulja:

itt a komplett album
    Ha valakit érdekelne, szóljon.
    Esetleg a link a topicra, tudom csehul van, de konyen kitalhato a szoveg. Árak cseh koronába.
  • Tika
    Kacatokból = jeles!
    Majdnem még engem is utolérsz, mikor még falun laktam, de akkor jobb voltam, mert nekem kb 3 épulatbe voltak a kacataim, a legrégebbi a 50-es évekbol a legújabb 2000-ig Asztán koltoztem városba panelba, az eredetihez képest viszaestem kb 20-30%-os szitre, így most már te vezetsz
  • pointer4
    Ma nagy rendrakás van, azért szörnyűséges így látni.. 1 2 3
    2 óra alatt szétkaptam, pedig mennyi ideig csináltam...

Na nembaj, frissült erővel az újért :D
    Most már van frankó szerelő sarkom :D 1 2
  • milk4
    Ez kellene,bár olyan törékenynek néz ki,hogy 30-40ezernél többet nem fizetnék.
  • pointer4
    Höhö :D
    Ez ötletes! :D
    Berakom kormány topicba is :D
  • Szabi1991
    o.0

• milk4
    2perc alatt törném össze a kormányt:D
  • thé
  • thé
    bár az igazán ilyen kis méretben csak orsót lehet (jól) esztergálni
  • thé
    azt mondta, h van esztergagép :)
  • pointer4
    Jobbmenetesre figyelni :D
  • thé
    ez árban nem is rossz
  • pointer4
    Ott nem tudom milyen áron lesz :D
  • gabesz752
    Skf oldalán találtam legalább 8féle gömbcsuklót. Holnap irány a csapágybolt.
    http://www.skf.com/files/597522.pdf
  • pointer4
    100 benyomás után eltűnnek a fogak a poti műanyag fogaskerekéről :D
    Szóval valami mást próbálj :D
    Sok sok felújítás ötletem van arra a pedálra, majd ha sok időm lesz befejezem, azt jól eladom :D
  • gabesz752
    Thé köszönöm a linket, hasznos lesz.
    Pointer: A képeket nézve az a kérdésem, hogy ez a poti megoldás mennyire jött be? Maga a pedál mennyire lett használható mondjuk egy g25 pedálsorhoz képest?
  • thé
    amúgy durva ez a conrad.hu, 795 Ft a 20 db-os 5-ös seeger gyűrű készlet, más helyeken meg 2 Ft alatt megkapod darabját :D

amúgy menetes szár végére merőlegesen kell hegeszteni egy darab csövet vagy egy kis darab menetsszárat, ami kotyogása lehet a rendszernek a pedál és a rugó között, az sokat nem számít, mer úgyis ha nyomod akkor szépen összefeszül, poti mozgatásnál meg a poti karjára rákötsz egy kis húzórugót, és nem lesz kotyogás
  • pointer4

Én már multkor betáraztam M6 meg M8as-ből, párja 700,- Huf, de most nem árulja a srác vaterán :(
  • thé
    ajánlanám neked ezt az oldalt, sok okos trükköt el lehet innen lesni :)

rajzod amúgy van?
  • gabesz752
    Gömbcsukló egyébként felesleges is lenne, mert oldalra nincs mozgása(?) csak előre-hátra. Olyan megoldás kéne, mint ami a turbon van a wastgate szelepnél. Abban sincs se gömbcsukló se csapágy. Simán csúszik.
  • gabesz752
    egyéb költséghatékonyabb megoldás?
  • pointer4
    gömbcsukló :)