11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#7791 És 1:20 körül tényleg olyan -
#7790 Valaki kardozós játékot játszhatot a háttérbe a kamera mögött -
thé #7789 mi az a csúnya fémes hang pl 0:27--nél? :S -
#7788 Beállítás kérdése :D
Viszont LFSnél akkor is jobb :D
Az, meg hogy miért nem láttad mozogni ? Nemtom, lehet nem figyelted, vagy az iRacing tulajdonosok az újdonsággal vannak elfoglalva, meg hogy versenyezzenek, nem unatkoznak és videótvágnak :D
youtube
-
#7787 Aha tényleg, most nézem, a Frex is támogatja, no de akkor miért nem láttam még szinte soha mozogni az iRacingot...?....hmmm
A leggyakrabban GTR, LFS, rFactor, de iRacing alig...
De a videódon a LFShoz képest olyan lustábban mozog -
#7786 Igen, linkben a válasz :D
Frexről nem tudok nyilatkozni.
Csak jó motec progiról nem tudok, de ami késik, az nem múlik :D A LeoBodnar SLI je is megy vele, illetve a Freetrack is. -
#7785 Hát igen az egyertelmu, hogy a sok scanning rengeteg ido, munka, és pénz - ez világos. Ha már iRacing, akkor 1 kérdés: Az iRacing tud mozgatni Motion cockpitot - van neki output data ahhoz? Vagy jól sejtem hogy nincs? -
#7784 Alex kolléga linkelte, nekünk ide úgy is belefér.
Ekkor érteni meg, hogy miért olyan baxott drága az iRacing, és miért van benne piszok nagy jövőre lehetőség.
-
#7783 Úgy érzem itt valami nagyonnagy dolog készülődik :OOOO:P -
#7782 Tegnap dolgoztam egy picit. Ahhoz képest, hogy 6 órát töltöttem el a szabadban, nem sokat haladtam :D
Csak a lábtartót teljesen, meg a kormánytartó konzolt csináltam meg félig.
Mentségemre legyen mondva, hogy sokat kellett tökölnöm, hogy a lábtartó hova kerüljön, milyen szögben, csak úgy, mint a kormánytartó. Ott meg főleg, hogy a csapágyak, meg a kormány tengelye, egy síkba kerüljön :D
-
Fúú , ez jó.
Egyre szarabb hangja lesz ahogy fejlődik.... :) -
#7780 Már csak 9 vállalkozó szellemű ember kell :D -
#7779 Pure TEch sim kozpont -
#7778 Bannerben a Szimulátor keretekben találsz sokfélét.
Magyar, jó áron a Ma-Bo. -
#7777 Tudnátok nekem javasolni valami egyszerű és olcsó állványt g25höz?
Vagy csak valami tervekről képet... csinálok akár én
Meg hogy lehetőleg egyszerű legyen beszereznem... magyarországon.
Köszi előre is. -
#7776 A youtube videó az mukodni fog reméllem:
-
#7775 Az eddigi LEJOBB cockpit!!! No 1!!! Inflatable Racing Kart for Wii
A videó magáért beszél, wooow
(lehethogy jó lesz a beszúrás is, ha nem akkor ott a link )
-
#7774 Érdemes lenne megnézni az eredeti angol szöveget, meg mágneses ellenállása az elektromos motornak van, ha testeljük a pólusokat. Gyanús, esetleg egy félrefordítás.
Bár lehet, elektromágnest tettek a fékpedálba :D -
#7773 Mágneses fékellenállás a valósághű fékezés érdekében - megnézném a részleteket hogy mukodik -
#7772 Ferrari Wireless GT scuderia -
Lacika 79 #7771 Ha valakit érdekel egy maximálisan megkímélt G25, ami kihasználatlanság és költözés miatt eladó, az privizzen rám. -
#7770 http://simracing.hu/sim_hirek/morenews/a-red-bull-racing-szimulatora
Jó lenne egy ilyen itthonra :) -
#7769 -zek :D -
#7768 Na ez beteg! Még levehetett volna egy könyvet a polcról, hogy olvassa közben! -
#7767 Hali
Valaki anno bőrözött vagy bőröztetett kormányt. Jelezne nekem az illető?
Thx -
#7766 Ebbe kúrni is jó lehet :D -
thé #7765 -
#7764 Váóó
-
#7763 Felvettelek. -
thé #7762 privát üzenet ment! -
#7761 30cm hosszú a pedál. Felülről 8cm nél van átfúrva. -
thé #7760 sima arányosság van a karok hossza és a szögelfordulás között, tehát:
90°/40=2,25
tehát a poti karjának 2,25-öd hosszúnak kell lennie mint a pedál felőli karnak
(ha megadsz egy pedálhosszat akkor azt is megmondom, h mekkora lesz a pedálbenyomásod)
amúgy ha a pedálmozgás véghelyzeteit úgy akarod megcsinálni mint pointer, akkor figyelj arra, h a rugóba elférjen egy anyuka ;) -
#7759 Pénteken voltam a csapágyboltba megkérdezni a belsőmenetes gömbcsuklót. 800/db-ért van kínai. Kicsit gondolkoztam, majd megnéztem a kocsimban a kulungpedálomat(hidraulikus) és meg is lett a megoldás. A pedálon lesz egy sima U alakú laposvas 8-as menettel.Ebbe megy majd a menetesszár.
-
#7758 A pedál kb 35-40°-t fog mozdulni. A potméter valószínűleg ez lesz.
Elméletben a potméteren lévő "erőkar" hosszával lehetne a szögelfordulást változtatni. A kérdés akkor, hogy a 40°-os pedálmozgáshoz mekkora erőkar kell a potméterhez, hogy legalább 90° mozogjon. -
thé #7757 csináltam egy exceltáblát, amivel pedálmozgást, potimozgást, rugóösszenyomást viszonylag könnyen ki lehet számolni és esetleg rajzoltatni, szóval ha van vmi konkrét elképzelés vagy alkatrész, akkor könnyen utánajárhatunk a dolognak ;) -
#7756 Köszi a segítséget. Mivel rendes tervem nincs, így ezt majd akkor fogom tudni, ha megvan a mechanika egy része. Egyenlőre rugóm még nincs, csak a fékpedálhoz. -
thé #7755 csak nem árt, ha tudod, h hány fokot mozog majd a pedálod, ez tudva már a karok hosszával be tudod lőni azt, h kb 90 °-ot forduljon a poti -
#7754 hmmm. Eddig még ez a legjobb, legyegyszerűbb megoldás. -
thé #7753 kb így, a potin lévő kis kar tetején lévő furatba lesz majd beakasztva egy húzórugó, az veszi majd ki a mechanizmus kotyogását
poti kapcsán csak egy állítási lehetőséget gondoltam, nevezetesen a potit lehet majd elvileg előre-hátra csúsztatni -
#7752 Szééép....
A potik mozgatását hogyan fogod megoldani?
Már nekemis megvan majdnem minden ami kell, de a potikat még nemtudom biztosan, hogyan fogom megoldani.