11617
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Na ezért jó az igazi autó.
De azzal nem versenyezhetsz?!...Erre azt mondom hogy az élet is csak egy nagy RPG... el kell érni azt a szintet.De itt csak 1 életed van
-
Hát ez meg valahogy elromlott, remélem most jó lesz.
A TrackIR jó kikapcsolódni meg élvezni a kilátást, de versenyezni nem tudok vele. (a cockpit még a régi a videón)
-
Mondom hogy miért [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084209955&no=7809]#7809[/URL] 
Versenybe pedig mindig, foleg kanyarokba kell regisztrálni mindketto oldalról a versenytársakat, nagyon szar érzés ha kinyomom oket a pályáról csúszós fure, csak azért mert nem regisztráltam hogy ott vannak vagy oda készulnek és éppen befutnának mellém. Aztán kell az nekem hogy beképzelt majomnak nézzenek aki azt hiszi hogy egyedul van a palyán
Meg sokkal jobb erzés is úgy versenyezni ha van kire odafigyelni, de tudsz is és nem korlátoz benne semmi. Aztán még jobb ha más is odafigyel és korrektul elenged (nem nyom ki).
Az érzéssel meg úgy vagyok hogy már tapasztalatból rájottem hogy valóságba tudom én kiérezni az olyat (ahogy írod), de virtuálba valahogy nem megy - nem vagyok ott igaziba - "a lelkem nincs ott, mert az itt van kinn a valóságba"
Nekem az a diagnózisom hogy ha PCvel dolgozom, akkor horibilissen csokken a koncentrálló képességem, ezt bizonyítja munkába a vicces fotók is amiket mailba kapok a kollégáktól, pillanat fotó hogy szinte lecsukott szemekkel, lekonyult fejjel alszok a PC elott (persze nekem az csak 1 pillanat, másodpercekrol van szó, de tehetek én arról hogy olyan lassú a SW meg komunikáció amin dogozunk)
No az ilyemi velem nem tortént meg mikor kint a terepbe leautóztam hetente 3000-4000 kilométert és kozbe egész nap terepen dolgoztam, minden nap más teruleten, reggel 7-tol sokszor éjjel 2-kor jottem haza, és naponta aludtam max 4 órát (5 nap egymás után), aztán hétvége pihenés, és kezdodott elolrol az egész. Most 12 órát ulok munkába 15 PC monitor elott, no de mit tehetsz ha ez van preferálva, ez van magassab kategóriának minosítve, jobban fizetve és értékelve, a kinti melót meg degradálták és szétverték nullára. No ez már egy kicsit off lett, de a koncetráció a lényeg, hogy nekem virtuálba PC elott valahogy nem megy olyan 100% (mindegy hogy unalmas munka/progi, vagy felporgetett szimulátor), valóságba, annál jobban. Ezért igyekszem a legvalóságossabra kialakítani a virtual racing kornyezetet. -
Egy igazi pilóta tükröket használ
-
De azért egy cockpit nem is adja vissza annyira az érzéseket.
És éles helyzetben ott az adrenalin meg minden ... -
De én még szimulátoros pilótának is csapnivaló vagyok :D Igazinak a béka segge alatt lennék :D -
Az igazi pilóta érzi, hogy ki hol van
-
Nem csak azért kell odapillantani, hogy ott van-e, hanem hogy milyen messze van. Rajtnál hiába tudod, hogy ottvan, beférsz-e az a nagy kérdés!
Ha meg TrackIR keveset tud csak mozdulni, akkor meg minek ? :P -
Solt #7828 Úgy lövöd be a TrackIr-t ahogy akarod... ha kell, akkor minimálisan mozdul, és úgy nem csalóka...
Egyébként akkor már hátra nézés gomb, egy pillanatra... aki melletted van, arról meg tudni kell, hogy ott van... nem szőke nagymellű a piros lámpánál, hogy bámulni kelljen egyfolytában! ;) -
Mert nem tudsz tőle az úton maradni, annyira lesz a fejmozgás félrevezető/csalóka.
Amúgy az oldalra nézés gomb akkor már 1000x többet ér. Úgy is csak amiatt kellene. -
Solt #7826 Miért nem jó neked a nagyon nagy monitor + TrackIr? :) Én egyszerűen nem tudok kibékülni ezzel a 3 monitoros dologgal... -
POI majdnem jól emléxik, csak valamit kihagyott. Akkor pontosítok:
2950 Euro amit a Frexnek fizettem
de hogy itthon átvehessem akkor legomboltak rólam a vámot 550 Euro (ezt kihagyta)
aztán bovítés és customization, dashboard, mobil alváz, ullés még további 1000 Euro
így 4500 Euro amit a forgó képen latni, csak a G25 nincs bele számítva, az már megvolt elotte azért még 265 Eurót hagytam ott.
Ezek után még jól jonne +2 monitor, de az még kérne 1 Radeon HD5000-es kártyát is (nincs 1 éve hogy kiéget a második Radeon HD2900XT ViVo, így csak HD4890 van benne, az 5000-es csak 2 hónappal utánna kerult piacra), de a WIDE-WIDE-WIDE screen egyenlore csak állom, mert úgy sincs anyi helyem a szimu szobába hogy 3 monitort rakjak oda.
Igaz enyiért igazit is kapsz, de az nem fog megszólalni, meg versenyezni se, de tescoba járni meg közútra jó lesz
-
De kb ha lenne felszerelésem megcsinálnám magam...
Egyébként fából meg is tudnám csinálni.. de az hogy nézne már ki
-
Terveztesd át vele, megcsinálja :D -
A lábam közt van a kormányoszlop
-
Neki van igazi megszólalós autója is ám!:D
De van aki cigire költ ennyit, és megsem említik...énis költenék ennyit rá (amúgy annyira azért nem!)!
-
mabo -
Hát én a xpit.hu-n nézelődtem inkább.. jól néznek ki... de nekem ennyit nem ér meg. -
~3,800.00 EUR = ~1,072,400.99
Az szép
(Ennyiből olyan autót veszek hogy megszólal.) -
Nehéz kérdés, mindegyiknek van előnye, hátránya.... De azért olcsóbban is ki lehet hozni egy motion simet, csak elektronikai hozzáértés, meg hegesztő tudás kell hozzá. :) Szerintem olyan 100k ban megáll egy elég jó. -
Nem a kérdés elvével van baj, vagy a diszkrécióval. Ha jól emlékszem a pontos számokra, ~2800€ volt a motion rész, és még 1000€, hogy kényelmes és ilyen szép kis mobil legyen.
Na de majd ha Tika bácsi válaszol, és görgethetsz majd 3 képernyőt a választ olvasva..... :D -
Én is szeretnék valamit összerakni magamnak...
Csak nem tudom erre költsek-e vagy egy igazira
-
Nem szabad?
Akkor bocsi csak kíváncsi lettem volna.
De nagyon állat
-
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................
-
Bazze...
Ez menyi pénzből jött ki ha szabad tudni? -
Csak a kamera képén, vagy valójában is olyan szar lehet az illesztésnél a fényerő különbség? A jobb felső részén iszonyat sötét.
Amúgy bazi nagy élvezet lehet ! -
Remélem még nem volt :D
-
TrackIr-em is van, de azt éles verseny kozbe nemtudom használni, mert azzal soha nemtom 100% pontossan merra áll az autó orra, és akkor már fére kórmányozok, és annak nemjó a vége. Nekem jobb ha a monitoros nézet zárolva/LOCKolva van az autó kasznyi irányába, akkor tudom 100% merre áll az autó kasznyi, és annak megfeleloen kórmányozok. Azért nekem sokkal jobb lenne a széles monitor vagy vászon, 3 monitor már elég arra. TrackIr meg ideális repulozésre, vagy olyan túrista autózásra vagy OFF-ROADozásra ahol nem verseny tempóba megyek, csak relaxálok vezetés kozbe és figyelem és élvezem a kornyezetet, peldául az 1NSANEba. -
Nem semmi. Ehhez már egy komplett szoba kell :)
Raktam be képet a kormányos topicba a pedálsorról. -
Mai szüttyögés eredménye :)
Kormány kész, már csak a pedál van hátra :) -
Solt #7806 Nagyon nagy monitor is TrackIr? :) -
thé #7805 kár volt megmutatnia a részleteket, amúgy ügyes :) -
Basszus ezt 200% hogy jobban megcsinálom (bútorasztalos vagyok)
-
azért a franciák is tudnak 
-
wáááááááá :)
Ennél tényleg csak a billentyűs volt erősebb :D -
Na jóvan
-

-
Ha az az ami most total full tele van, ott most nemlehet megmozdulni. Akkor majd ha elkezded kiuríteni felújítás elott, szólj, majd megyek kisteherautóval (vagy lehet kettovel is) az albak alá, vagy azt is arréb hurcolod 1 szobával? (ha még van hova...) 
Amúgy OLFSLn elso lettem

Sokan kiestek, sok volt az akció meg baleset, utánam még hárman futottak be, és a tobbiek +1 lap vagy tobb. -
Gihi :D Neeem, a Hifi helyére rakom. Egyenlőre azt csomagolom össze 
Viszem a "műhely" szobába, amit majd jövő nyáron megpróbálok felújítani, mint hifi,szimulátor,műhely szoba. Igazi Pointer szoba lesz :D Oda menekülök majd :D -
vazze, és az hol lesz? Csaknem kint a garázsba fogsz cockpitozni? Esetleg majd elmegyek téged megnézni télen mikor -10 fok lesz, hogy nyomod az iRacingot
vazze, és az hol lesz? Csaknem kint a garázsba fogsz cockpitozni? Esetleg majd elmegyek téged megnézni télen mikor -10 fok lesz, hogy nyomod az iRacingot