11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#7831 De én még szimulátoros pilótának is csapnivaló vagyok :D Igazinak a béka segge alatt lennék :D -
#7830 Az igazi pilóta érzi, hogy ki hol van -
#7829 Nem csak azért kell odapillantani, hogy ott van-e, hanem hogy milyen messze van. Rajtnál hiába tudod, hogy ottvan, beférsz-e az a nagy kérdés!
Ha meg TrackIR keveset tud csak mozdulni, akkor meg minek ? :P -
Solt #7828 Úgy lövöd be a TrackIr-t ahogy akarod... ha kell, akkor minimálisan mozdul, és úgy nem csalóka...
Egyébként akkor már hátra nézés gomb, egy pillanatra... aki melletted van, arról meg tudni kell, hogy ott van... nem szőke nagymellű a piros lámpánál, hogy bámulni kelljen egyfolytában! ;) -
#7827 Mert nem tudsz tőle az úton maradni, annyira lesz a fejmozgás félrevezető/csalóka.
Amúgy az oldalra nézés gomb akkor már 1000x többet ér. Úgy is csak amiatt kellene. -
Solt #7826 Miért nem jó neked a nagyon nagy monitor + TrackIr? :) Én egyszerűen nem tudok kibékülni ezzel a 3 monitoros dologgal... -
#7825 POI majdnem jól emléxik, csak valamit kihagyott. Akkor pontosítok:
2950 Euro amit a Frexnek fizettem
de hogy itthon átvehessem akkor legomboltak rólam a vámot 550 Euro (ezt kihagyta)
aztán bovítés és customization, dashboard, mobil alváz, ullés még további 1000 Euro
így 4500 Euro amit a forgó képen latni, csak a G25 nincs bele számítva, az már megvolt elotte azért még 265 Eurót hagytam ott.
Ezek után még jól jonne +2 monitor, de az még kérne 1 Radeon HD5000-es kártyát is (nincs 1 éve hogy kiéget a második Radeon HD2900XT ViVo, így csak HD4890 van benne, az 5000-es csak 2 hónappal utánna kerult piacra), de a WIDE-WIDE-WIDE screen egyenlore csak állom, mert úgy sincs anyi helyem a szimu szobába hogy 3 monitort rakjak oda.
Igaz enyiért igazit is kapsz, de az nem fog megszólalni, meg versenyezni se, de tescoba járni meg közútra jó lesz -
#7824 De kb ha lenne felszerelésem megcsinálnám magam...
Egyébként fából meg is tudnám csinálni.. de az hogy nézne már ki -
#7823 Terveztesd át vele, megcsinálja :D -
#7822 A lábam közt van a kormányoszlop -
#7821 Neki van igazi megszólalós autója is ám!:D
De van aki cigire költ ennyit, és megsem említik...énis költenék ennyit rá (amúgy annyira azért nem!)! -
#7820 mabo -
#7819 Hát én a xpit.hu-n nézelődtem inkább.. jól néznek ki... de nekem ennyit nem ér meg. -
#7818 ~3,800.00 EUR = ~1,072,400.99
Az szép
(Ennyiből olyan autót veszek hogy megszólal.) -
#7817 Nehéz kérdés, mindegyiknek van előnye, hátránya.... De azért olcsóbban is ki lehet hozni egy motion simet, csak elektronikai hozzáértés, meg hegesztő tudás kell hozzá. :) Szerintem olyan 100k ban megáll egy elég jó. -
#7816 Nem a kérdés elvével van baj, vagy a diszkrécióval. Ha jól emlékszem a pontos számokra, ~2800€ volt a motion rész, és még 1000€, hogy kényelmes és ilyen szép kis mobil legyen.
Na de majd ha Tika bácsi válaszol, és görgethetsz majd 3 képernyőt a választ olvasva..... :D -
#7815 Én is szeretnék valamit összerakni magamnak...
Csak nem tudom erre költsek-e vagy egy igazira -
#7814 Nem szabad?
Akkor bocsi csak kíváncsi lettem volna.
De nagyon állat -
#7813 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................ -
#7812 Bazze...
Ez menyi pénzből jött ki ha szabad tudni? -
#7811 Csak a kamera képén, vagy valójában is olyan szar lehet az illesztésnél a fényerő különbség? A jobb felső részén iszonyat sötét.
Amúgy bazi nagy élvezet lehet ! -
#7810 Remélem még nem volt :D
-
#7809 TrackIr-em is van, de azt éles verseny kozbe nemtudom használni, mert azzal soha nemtom 100% pontossan merra áll az autó orra, és akkor már fére kórmányozok, és annak nemjó a vége. Nekem jobb ha a monitoros nézet zárolva/LOCKolva van az autó kasznyi irányába, akkor tudom 100% merre áll az autó kasznyi, és annak megfeleloen kórmányozok. Azért nekem sokkal jobb lenne a széles monitor vagy vászon, 3 monitor már elég arra. TrackIr meg ideális repulozésre, vagy olyan túrista autózásra vagy OFF-ROADozásra ahol nem verseny tempóba megyek, csak relaxálok vezetés kozbe és figyelem és élvezem a kornyezetet, peldául az 1NSANEba. -
#7808 Nem semmi. Ehhez már egy komplett szoba kell :)
Raktam be képet a kormányos topicba a pedálsorról. -
#7807 Mai szüttyögés eredménye :)
Kormány kész, már csak a pedál van hátra :) -
Solt #7806 Nagyon nagy monitor is TrackIr? :) -
thé #7805 kár volt megmutatnia a részleteket, amúgy ügyes :) -
#7804 Basszus ezt 200% hogy jobban megcsinálom (bútorasztalos vagyok) -
#7803 azért a franciák is tudnak
-
#7802 wáááááááá :)
Ennél tényleg csak a billentyűs volt erősebb :D -
#7801 Na jóvan -
-
#7799 Ha az az ami most total full tele van, ott most nemlehet megmozdulni. Akkor majd ha elkezded kiuríteni felújítás elott, szólj, majd megyek kisteherautóval (vagy lehet kettovel is) az albak alá, vagy azt is arréb hurcolod 1 szobával? (ha még van hova...)
Amúgy OLFSLn elso lettem
Sokan kiestek, sok volt az akció meg baleset, utánam még hárman futottak be, és a tobbiek +1 lap vagy tobb. -
#7798 Gihi :D Neeem, a Hifi helyére rakom. Egyenlőre azt csomagolom össze
Viszem a "műhely" szobába, amit majd jövő nyáron megpróbálok felújítani, mint hifi,szimulátor,műhely szoba. Igazi Pointer szoba lesz :D Oda menekülök majd :D -
#7797 vazze, és az hol lesz? Csaknem kint a garázsba fogsz cockpitozni? Esetleg majd elmegyek téged megnézni télen mikor -10 fok lesz, hogy nyomod az iRacingot -
#7796 Konkrétan, szekrénysor áll a helyén :P De már nem soká kész az új :D -
#7795 Sebaj, addigis amíg valahogy kialakul én munkába kiélvezem a 3 monitor és nagy látószoget, otthon meg a motion cockpitot, így megvan komplett minden ami kell.
Te meg addig ecsettel maszatolod a falat a szobádba a szimulátor helyén -
#7794 Új szimulátoros oldal. Pörög rajta az info, jól néz ki, és magyarul van. -
#7793 hihi, csorogjon a nyálad :D
Öröm látni, hogy más is úgy örlődik mint éne :D -
#7792 Munkába próbáltam ilyet egy Radeon HD5000-es szérián:
´
Ilyen a screenshot:
Ez marha jó, látok oldalra, és a tukrokot is. Ez a dolog még nagyon piszkálja a csorom, csak nincs helyem a szobába
Addigis FOV 90-el kell vezetnem 1 monitoron hogy valamit lássak oldalra is, vagy tukrokot, de az olyan mint ha 2 méterre lennék a kórmánytól az autóba. FOV 60-65 a legjobb, de ott meg nemregisztrálok senkit oldalról, ami megint nemjó. Nemtudok donteni mi legyen...