11612
Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
#7871 Jó lett :) -
#7870 Erre szokták azt mondani kinek a pap kinek a papné -
#7869 MS Paint tuning vaze
-
#7868 A Wartburg sem lett sokkal jobb. -
#7867 Maga a kép elég pici de ha nagyba tolsz megcsinálóm normálisan, Az űltetés meg nem csak airride-al lehet,Kerék dob járatot modositod és meg is van oldva sok rat kocsit igy oldanak meg anno én is gondolkoztam csak nem volt kedvem se a sárbádöt szélesiteni sem a kerék dob lemezt sem a kasznit vágni -
#7866 Bocs,hogy "beszólok",de eléggé bénán bánsz a PS-el.Főleg,hogy a hátsó küszöböt élőben képtelenség úgy megcsinálni.És ennyi megültetni csak airride-al lehet. -
#7865 most volt kész a motor csere :D fincsi golf moci olvad a aszfalt a kövér gáztól :D de szimo kell fáj a szivem a lfsre :( -
#7864 Cs3mal csináltam :)
-
#7863 WoW ezt mivel csináltad?
Én is akarok.
Moderálni kéne a leendő vasat
-
#7862 wooow, ha ilyen lesz, akkor ez marha jó skin lesz, de akkor csinálj hozzzá 1 jó setupot is, és akkor már neked nem is kell a cockpit -
#7861 G25 Válogass. -
#7860 Szeva miden nap olvastam a forumot igen készül a dolog.,Egyre megkérek mindenkit G25 kellene eladó valaki tud valamit ez ügyben ?
a Waresz hmm most szétvan kapva :) prijekt átépités kép : jelenleg festőnél van a kocsi -
#7859 Szevasztok! ehhez kell valami alkatrész amit venni kell?:D -
#7858 Szia haver! Hogy ityeg a fityeg? A Warbi még mukodik? Hol voltál ilyen sokáig, az idegen légióba
Kár hogy eltemetted a cuccodat, sok munkaórád volt benne.
Az az érzésem hogy hamarossan valami új cuccot fogunk itt látni
Amúgy amíg elvoltál, lefutott az én szerkezetem prezentációja, láttad?
Ha nem, akkor [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084209955&no=7355]itt #7355 megtekintheted[/URL]
Akkor majd folyamatossan számolj be hogy haladnak a munkálatok nálad... -
#7857 Ez igen, repuléshez nélkulozhetetlen, TrackIr nélkul nem sokat ér. De autóversenybe max gyorsaságnál pont az íven maradni és ideálissan betalálni a kanyarba állandóan mozgó FOV-val és kilátással nekem nem megy. Esetleg az a free autózás valami offroadba és élvezni a kornyezetet és kilátást, ahoz jó lenne, de LFSbe éles versenybe nemlehet.
FPS-t még nempróbáltam, habár úgy terveztem mikor az utolsó új PCt vettem 2007-be, de azóta se jutottam hozzá, rengeteg dolog máshogy alakult, és szinte minden akkori tervem felborult. A Hyper Frex cockpitem meg egyátalán nem volt tervbe, az meg csak úgy jott pillanatok alatt mint spontán otlet.
Szoval FPSbe még nemjutottam hozzá, ahoz nemtudok hozzá szólni.
De repuléshez mindenképpen kotelezo!!! -
#7856 Ezt azér így elfogadnám :D -
#7855 -
#7854 Én aztán elfogadom... meg aztán én vagyok maga a sérthetetlenség...
ha be is szólnak... only leszarom
Egyébként arma2-t próbáltam és nagyon bejön... föleg a helikopterezés, csak épp hogy elbírja a gépem, meg csak eredetivel lehet multizni -
#7853 Nem lebasztalak. Csak ilyen szögletes a stílusom, mert sűrítem a mondanivalót.
Akinek tetszik elfogadja akinek nem tetszik azt meg lexarom... -
#7852 Nekem se jött be autó szimnél, ne aggódj :D
Ahogy néztem pl helcsi szimnél, meg kötelező darab kb.
Amúgy nem vagy lebaszva, Bucser ilyen, őt így szeretjük :D -
#7851 Neked soha semmi sem esik rosszul, mert mindig van valami hüje válaszod :P
Tehát most kifogytál a szavakból :D
-
#7850 Nem repülőssel még nem próbáltam.
És azért mondtam hogy nem jön be mert nem jön be.
A LFS-ben próbáltam ki... és egyszerűen nem tetszett.
Ahogy elfordítod a fejed... de a szemeddel ugyan oda nézel... meg hogy ha kanyarban elnézel oldalra akkor már nem tudod jól megbecsülni az ívet.(engem az alap játékban az a kicsi mozgás is nagyon zavar)
Ez az én véleményem.
Kipróbáltam nem tetszett most ez miatt nem kell lebaszni. -
Solt #7849 Ez rosszul esett melák... nekem normálisan be van lőve... napjai mentek el 1-1 játéknál... :S De most már el nem tudnám képzelni nélküle a szimulációs életet... :) -
#7848 Repülőszimulátort repültél már trackir-al és trackir nélkül? Ég és föld a különbség.
Arma 1- Arma II-ben voltál már gyalogos TrackIR-al és anélkül? szintén ég és föld a kettő.
Helikoptert már nem is említem.
Általában azok nyilatkoznak így a TrackIR-ról akik
1.: Életükben nem rendelkeztek sajáttal.
2.: Ha rendelkeztek sajáttal belőtték a default profile-t és azt hitték ennyit tud kikapcsolták és eladták vagy azóta sem próbálták.
Minden játékhoz finomhangolni kell és akkor hihetetlen élményt ad.
A motioncockpit lényege, hogy érzed a g hatásokat. A 120 fov lényege, (3 monitor akár) hogy lefedi a perfiérikus látásodat (segíti a beleélést) A TrackIR lényege pedig, hogy nem kell gombot nyomogatnod, ha valahova nézni akarsz.
-
#7847 Sziasztok
na vissza tértem :) ujra épitek egy szimot az utolso a kazánba végezte :)
Pointer amit csináltál pedált annak a a méreteit megtudod nekem adni ? -
#7846 az ügyes
Ilyet a szimunak vissza kell tudnia adni :D -
#7845 Hát ezaz, te meg béna vagy egy ilyen beállításhoz. -
Solt #7844 -
#7843 Semmi baj
Persze abban egyetértek veled, a keretek engem is bazira zavarnak, folleg ha a tukrökön mennek keresztul, de ha globálba veszem akkor az a kisebb rosz - hogy így mondjam.
De ahogy írod, nem vagyunk egyformák
Persze a SuperWideScreen #7841 lenne az ideális, ha nemkerulne 1 millába (HUF)
Torzító lencsék:
-
Solt #7842 Pöpec... :) -
#7841 Megoldás arra is van
-
Solt #7840 Nyilván ez lenne az igazi, de a TrackIr élvezhetősége sokban számít attól, hogy van belőve... -
Solt #7839 Basszus, efelett elsiklottam... :( Sorry, hogy kétszer zaklattalak miatta...
Az érvek érthetők, de át nem érezhetők számomra... :) Engem a monitorok közti keretek jobban zavarnának, mint a TrackIr... :)) No, de ez a szép az egészben, nem vagyunk egyformák... :)
Egyébként van valami "lencse" ami úgy torzítja az egészet, hogy a keretek nem látszanak... jó hülyén fogalmaztam meg, de kb ez a lényege... :) -
#7838 Monitor: PHILIPS CINEMA
Milyen szar lehet már rajta játszani
-
#7837 A TrackIR-t soha ne tudtam megérteni. Szét tudsz nézi, addig jó de tényleg élvezhetetlen tőle minden.
Egy ilyennek 1000x több értelmét látom:
-
#7836 Na ezért jó az igazi autó.
De azzal nem versenyezhetsz?!...Erre azt mondom hogy az élet is csak egy nagy RPG... el kell érni azt a szintet.De itt csak 1 életed van -
#7835 Hát ez meg valahogy elromlott, remélem most jó lesz.
A TrackIR jó kikapcsolódni meg élvezni a kilátást, de versenyezni nem tudok vele. (a cockpit még a régi a videón)
-
#7834 Mondom hogy miért [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1084209955&no=7809]#7809[/URL]
Versenybe pedig mindig, foleg kanyarokba kell regisztrálni mindketto oldalról a versenytársakat, nagyon szar érzés ha kinyomom oket a pályáról csúszós fure, csak azért mert nem regisztráltam hogy ott vannak vagy oda készulnek és éppen befutnának mellém. Aztán kell az nekem hogy beképzelt majomnak nézzenek aki azt hiszi hogy egyedul van a palyán Meg sokkal jobb erzés is úgy versenyezni ha van kire odafigyelni, de tudsz is és nem korlátoz benne semmi. Aztán még jobb ha más is odafigyel és korrektul elenged (nem nyom ki).
Az érzéssel meg úgy vagyok hogy már tapasztalatból rájottem hogy valóságba tudom én kiérezni az olyat (ahogy írod), de virtuálba valahogy nem megy - nem vagyok ott igaziba - "a lelkem nincs ott, mert az itt van kinn a valóságba"
Nekem az a diagnózisom hogy ha PCvel dolgozom, akkor horibilissen csokken a koncentrálló képességem, ezt bizonyítja munkába a vicces fotók is amiket mailba kapok a kollégáktól, pillanat fotó hogy szinte lecsukott szemekkel, lekonyult fejjel alszok a PC elott (persze nekem az csak 1 pillanat, másodpercekrol van szó, de tehetek én arról hogy olyan lassú a SW meg komunikáció amin dogozunk)
No az ilyemi velem nem tortént meg mikor kint a terepbe leautóztam hetente 3000-4000 kilométert és kozbe egész nap terepen dolgoztam, minden nap más teruleten, reggel 7-tol sokszor éjjel 2-kor jottem haza, és naponta aludtam max 4 órát (5 nap egymás után), aztán hétvége pihenés, és kezdodott elolrol az egész. Most 12 órát ulok munkába 15 PC monitor elott, no de mit tehetsz ha ez van preferálva, ez van magassab kategóriának minosítve, jobban fizetve és értékelve, a kinti melót meg degradálták és szétverték nullára. No ez már egy kicsit off lett, de a koncetráció a lényeg, hogy nekem virtuálba PC elott valahogy nem megy olyan 100% (mindegy hogy unalmas munka/progi, vagy felporgetett szimulátor), valóságba, annál jobban. Ezért igyekszem a legvalóságossabra kialakítani a virtual racing kornyezetet. -
#7833 Egy igazi pilóta tükröket használ -
#7832 De azért egy cockpit nem is adja vissza annyira az érzéseket.
És éles helyzetben ott az adrenalin meg minden ...